Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τζάκποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του ΠΡΩΤΟ

Τζάκποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του ΠΡΩΤΟ. Στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής η πρώτη κατηγορία θα πληρώσει 1.950.000 ευρώ.
Ο αριθμός που κληρώθηκε είναι 9769097.

Κτηνωδίες ανθρώπων: "Σιεφταλιές" με...κομμάτια γυαλιού και λεπίδες για σκύλους στην Πάφο!

Απάνθρωπες καταστάσεις βιώνουν τους τελευταίους μήνες εκατοντάδες ιδιοκτήτες σκύλων στην επαρχία Πάφου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Φίδι με κεφάλι ανθρώπινο πιάστηκε στην Μαλαισία!!!!

Φίδι με κεφάλι ανθρώπινο πιάστηκε στην Μαλαισία, τρομακτική είναι η σκηνή όπου δείχνει το πρόσωπο του, τα συμπεράσματα είναι δικά σας...

Απίστευτα νέα: Μπορείτε να αλλάξετε μια και καλή το χρώμα των ματιών σας

Οι χρωματιστοί φακοί επαφής μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν αφού ένα χειρουργός σχεδίασε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών των ματιών σας.

ΣΟΚ ΣΟΚ: ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΕ....

Επί τέσσερα χρόνια το παιδί ήταν θύμα κακοποίησης – «Τον χρησιμοποιούν σαν τασάκι», καταγγέλλει η μητέρα του.

Η Volkswagen ανακαλεί 2,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα – ‘Όλα προβληματικά

Η Volkswagen θα πρέπει να ανακαλέσει 2,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο κυρίως λόγω προβλημάτων που μπορούν να επηρεάσουν τους προβολείς, στη μεγαλύτερη ανάκληση οχημάτων στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας αυτής, ανακοινώθηκε σήμερα από την ίδια τη γερμανική εταιρεία.

«Εναλλακτικές πολιτικές» στο Κυπριακό βλέπει ο Αταλάι

Η Τουρκία θα είναι πιο ελεύθερη για «εναλλακτικές πολιτικές», αν η ελληνοκυπριακή πλευρά συνεχίσει να καθυστερεί σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις, ανέφερε ο Τούρκος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, αρμόδιος για κυπριακές υποθέσεις, Μπεσίρ Αταλάι ο οποίος έφτασε στα κατεχόμενα για την 30η επέτειο από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Ευχόμαστε να μην μας βρει το καλοκαίρι…πάλι - Αναβολή μιας εβδομάδας στη Βουλή για αναπομπή του νόμου περί παραλιών

Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε σήμερα την αναβολή για μίαν εβδομάδα της τοποθέτησής της επί της αναπομπής από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη του προσφάτως ψηφισθέντος νόμου περί παραλιών.

Στους 4.460 οι νεκροί από τον τυφώνα Χαϊγιάν

Στους 4.460 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον ισχυρό τυφώνα Χαϊγιάν που έπληξε τις Φιλιππίνες το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ηνωμένα Έθνη επικαλούμενα κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Σβήνουν σιγα σιγά οι ελπίδες για τον τέως Πρόεδρο - ΔΥΣΤΥΧΩΣ μη αναστρέψιμη η κατάστασή του

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, ο οποίος εισήχθη από χθες το πρωί στην κλινική Ευαγγελίστρια.
Νεότερη Ενημέρωση

Πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση του Γλαύκου Κληρίδη

Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, ο οποίος εισήχθη από χθες το πρωί στην κλινική Ευαγγελίστρια.

Το κάστινγκ-δοκιμασία του σόου της Victoria's Secret

Τι τραβάνε και οι «άγγελοι» για να περπατήσουν στην περίφημη πασαρέλα της φίρμας! - Δείτε το βίντεο

Επιβράδυνση της ύφεσης στην Κύπρο το γ’ τρίμηνο 2013

Επιβράδυνση της ύφεσης στην Κύπρο, το τρίτο τρίμηνο του 2013, καταγράφουν τα στοιχεία για την εξέλιξη του ΑΕΠ, που δημοσιοποίησε σήμερα η Εurostat.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ SHOWBIZ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ... ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ

Είναι και οι δύο παρουσιαστές στην κυπριακή τηλεόραση όμως σε αντίπαλα "στρατόπεδα".... Αυτό όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία...

Ομόνοια: Αυτός είναι ο πράσινος Λαός …

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, ο αγώνας θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου και είμαστε μόλις στις 13

Εξάχρονος φωτογράφος με «ματιά» που μαγεύει

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά - Δείτε τις φωτογραφίες
Κόβουν την ανάσα οι φωτογραφίες που ακολουθούν από τη βρετανική ύπαιθρο, την αυγή και το σούρουπο. Ο ήλιος ανατέλλει και δύει πάνω από πολύχρωμους λειμώνες και πανέμορφα τοπία, τα κύματα σκάνε στον κυματοθραύστη, η ομίχλη καλύπτει τα πάντα σαν αέρινο πέπλο.

Η Βουλή μελετά την αποκοπή ψηλών μισθών

Μελέτη με αντικείμενο την αποκοπή ψηλών μισθών ή φορολόγησης τους, αναμένεται να διενεργήσουν τα πολιτικά κόμματα, με στόχο να εξασφαλιστούν χρήματα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Νυχτερινή έξοδο έκαναν το βράδυ της Τετάρτης, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος την επιστολή που απέστειλε προς την Επιτροπή Θεσμών, με την οποία θέτει όρους και προϋποθέσεις για να παρουσιαστεί στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ: Tη sexy εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στο «Shamone»!

Νυχτερινή έξοδο έκαναν το βράδυ της Τετάρτης, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τσεκάρει» τον σύντροφό της με... ανιχνευτή ψεύδους κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι!

Το σύνδρομο του Οθέλλου ταλαιπωρεί τη 42χρονη

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Το... έξτρα κίνητρο

Πέραν από το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, στην Ανόρθωση έχουν ακόμα ένα έξτρα κίνητρο για να επικρατήσουν της ΑΕΚ στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι τους.


Βαθιά θλίψη ΑΚΕΛ για το θάνατο του Κ. Χρίστου

Η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ εκφράζει βαθιά θλίψη για το θάνατο του Κυριάκου Χρίστου, ενός από τα ιστορικά ηγετικά στελέχη του Κόμματος, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια μέλος του Πολιτικού Γραφείου, Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λεμεσού και Βουλευτής.

Στο δρόμο οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα - Πορεία στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην διαθεσιμότητα και την κινητικότητα στο Δημόσιο. Η ΑΔΕΔΥ εκφράζει ακόμη την αντίθεσή της με την ενεργοποίηση της τροπολογίας των υπουργών Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με την οποία οδηγούνται σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας οι υπάλληλοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ με το «σαθρό», σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, επιχείρημα ότι δεν απογράφησαν καθώς απεργούσαν.

 

Στο εδώλιο στις 23 Φεβρουαρίου ο Αθανάσιος Ορφανίδης

Προσωρινή αναστολή εκτέλεσης του δικαστικού εντάλματος σύλληψης του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Αθανάσιου Ορφανίδη, αποφάσισε σήμερα το επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Αποζημίωση 150.000 ευρώ στην μητέρα του μικρού Άλεξ

Για ψυχική οδύνη για τον χαμό του παιδιού της - Απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη η Νατέλα Ιτσουαΐτζε - Καταδικάστηκαν 11 κηδεμόνες των πέντε ανηλίκων

ΑΠΟΕΛ - Έτοιμοι και για τον προγραμματισμό!

Έτοιμος ν’ αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ είναι ο Πρόδρομος Πετρίδης ο οποίος στην Συνέλευση των μετόχων στις 4 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει το πλάνο και τους στόχους του και θα ζητήσει την συνδρομή και στήριξη όλων για ένα νέο ξεκίνημα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΥΡΟΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΑΙΔΩΝΟΣ

Ποινή δεκαπενταετούς φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο το οποίο συνεδρίασε στη Λάρνακα στον Στέλιο Μαυρόλουκα, 32 χρόνων από τις Βρυσούλες για το φόνο του Αγγελου Φαίδωνος, 46 χρόνων από τα Λατσιά, που έγινε στις 31 Ιουλίου 2013.

Το βίντεο με τον «κλαρινογαμπρό» που σαρώνει το youtube!

Kλαρινογαμπρός: όρος που τελευταία “κυκλοφορεί” πολύ στην Ελλάδα.

«Ράμπο» καταδίωξε εκπαιδευτικό αυτοκίνητο στα Λατσιά

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρο την περασμένη Δευτέρα στη Λεωφόρο Λεμεσού στα Λατσιά. Θρασύδειλος νεαρός, καταδίωξε εκπαιδευτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 18χρονη οδηγός, γιατί… του «έκοψε το δρόμο».

Η Κοκκινοσκουφίτσα στο «μικροσκόπιο»! Ερευνητές εντόπισαν τις ρίζες του διάσημου παραμυθιού

Τις ρίζες του διάσημου παραμυθιού της Κοκκινοσκουφίτσα προσπάθησαν να εντοπίσουν επιστήμονες, ώστε να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την πεποίθηση που ήθελε την ιστορία να προέρχεται από την Κίνα.


Για 35,5 εκ. δολάρια πουλήθηκε σπάνιο πορτοκαλί διαμάντι

Ένα πορτοκαλί διαμάντι 14,82 καρατίων, το μεγαλύτερο του είδους του, δημοπρατήθηκε από τον οίκο Christie`s την Τρίτη στη Γενεύη της Ελβετίας στην τιμή ρεκόρ των 35,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύλληψη 38χρονου για κατοχή και χρήση ναρκωτικών στη Πάφο

Έναν 38χρονο Ελληνοκύπριο χρήστη ναρκωτικών συνέλαβαν χθες βράδυ στις 19:45 άνδρες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου για κατοχή 31 γραμμαρίων κάνναβης.

Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στη Λάρνακα

Εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε σήμερα πρωί στη Λάρνακα από τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σοκ Στο Βόλο: Σκότωσαν σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε

O ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ κατέθεσε στο ΑΤ ΒΟΛΟΥ μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπεύθυνου για την δολοφονία σκύλας (δεν είναι γνωστό αν η σκύλα ήταν αδέσποτη η δεσποζόμενη) με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.

Άννα Βίσση: επιστρέφει δισκογραφικά!

Η Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά και τριπλά, με την κυκλοφορία των «Δαιμόνων», το νέο της άλμπουμ και τις νέες εμφανίσεις μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Το νοσοκομείο "φάντασμα" που σαπίζει στη Τρίπολη

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός μεγάλης αξίας, σαπίζει από το 2009 στο Γενικό Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, όπως καταγγέλουν οι ίδιοι οι γιατροί αλλά και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας χειρουργός Γεώργιος Παπασταματάκης. 

Η 16χρονη Μυρτώ συγκλονίζει την ομογένεια

Έλληνες της Αμερικής στέκονται στο πλευρό του άτυχου κοριτσιού που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από Πακιστανό στην Πάρο

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το νέο look για τον ρόλο στο «Άννυ»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτή τη σεζόν κάνει το ντεμπούτο του στο θέατρο με το μιούζικαλ «Άννυ», ενώ στο πλευρό του συμπρωταγωνιστεί η Κατερίνα Παπουτσάκη.


Παρά λίγο νέο μακελειό στις ΗΠΑ

Παρά λίγο νέο μακελειό σε σχολείο στις ΗΠΑ.

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Μιχαλάκης;

Στην Εθνική Κύπρου φαίνεται ότι θα επιστρέψει ο αγαπημένος πολλών οπαδών σε Κύπρο και Ελλάδα Μιχαλάκης Κωνσταντίνου!

Μάχη Στουρνάρα στο Eurogroup για το δημοσιονομικό κενό

Με διπλό στόχο προσέρχεται ο κ. Γ. Στουρνάρας, στη σημερινή σύσκεψη του Eurogroup. Πρώτον, θα προσπαθήσει να προλάβει τη διατύπωση αρνητικών και πιεστικών προς την κυβέρνηση δηλώσεων από τους ομολόγους του στην Ευρωζώνη και δεύτερον, θα επιδιώξει να πείσει ότι η τρόικα είναι εκείνη που πρέπει να υποχωρήσει από τις θέσεις της για το ύψος του δημοσιονομικού κενού του 2014 και τους τρόπους κάλυψής του και όχι η Ελλάδα.

Πύργος: Πλημμύρισαν σπίτια και καλλιέργειες

Σοβαρά προβλήματα από τις συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις έχουν δημιουργηθεί σε περιοχές περιμετρικά του Πύργου (Κεραία, Καταρράχι, Κολιρέικες Παράγκες, κ.ά.), με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν αγροικίες και αγροτικές καλλιέργειες λόγω της υπερχείλισης των καναλιών, ενώ κινδύνευσαν και ζωντανά.

ΑΠΟΕΛ - Ερωτοκρίτου: «Είναι αισχρό αυτό που συμβαίνει»

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, μιλώντας το πρωινό της Πέμπτης στον Super ΣΠΟΡ FM.

ΣΟΚ: Τρίχρονο κοριτσάκι κρεμασμένο από τον τέταρτο όροφο

Οι γονείς του έφυγαν για τη δουλειά και την άφησαν μόνη στο σπίτι.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Πληρωμένη απάντηση σε Ερντογάν

Ερώτημα για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, πως δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος, τέθηκε στη χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Στο Κακουργιοδικείο σήμερα ο 5πλος φόνος στην Αγ.Νάπα

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι στη Λάρνακα, αναμένεται να αρχίσει η αγόρευση της Κατηγορούσας Αρχής, για την υπόθεση της δίκης των δύο Ελλήνων Δημήτρη Μαμαλικόπουλου 29 ετών και Αναστάσιου Τσεχιλίδη 41 ετών, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης πέντε προσώπων, για μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, τύπου Γκλογκ χωρίς την άδεια του Αρχηγού της Αστυνομίας, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων και παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων.

Στην προηγούμενη δικάσιμο δηλαδή στις 4 Νοεμβρίου ήταν ορισμένη ημερομηνία για τις αγορεύσεις της Κατηγορούσας Αρχής και των συνηγόρων υπεράσπισης, ωστόσο ζητήθηκε περισσότερος χρόνος και από τις δύο πλευρές για καλύτερη προετοιμασία.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Χάρης Πογιατζής όρισε την σημερινή ημέρα για να αγορεύσει η Κατηγορούσα Αρχή και την ερχόμενη Τετάρτη 20 Νοεμβρίου για αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης.

Σημειώνεται ότι η αγόρευση της Κατηγορούσας Αρχής αποτελείται από 150 σελίδες και ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου έχει δώσει στον δικηγόρο της Δημοκρατίας μόνο δύο ώρες για να ολοκληρώσει την αγόρευση του.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μαμαλικόπουλος και Τσεχιλίδης που δεν παραδέχθηκαν ενοχή, είχαν κατηγορηθεί για πέντε κατηγορίες, μία για κάθε θύμα, ότι δηλαδή τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, σε κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, εκ προμελέτης επέφεραν με παράνομη πράξη, δηλαδή πυροβολώντας με πυροβόλο όπλο κατηγορίας Β, το θάνατο των Φίλιππου Λουκαΐδη 33 ετών και Μάριου Καραολή 28 ετών από τη Λευκωσία, του Γιώργου Γεωργίου 35 ετών από το Παραλίμνι και των Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 ετών και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάσα 33 ετών από τη Ρουμανία.


Source : www.ikypros.com.cy




Λεμεσός: Περπατούσε ανυποψίαστη όταν την πλησίασε αυτοκίνητο με 4 νεαρούς…

Η ανυποψίαστη, 52χρονη τουρίστρια, γύρω στις 6.30 μ.μ. χθες, περπατούσε σε δρόμο στη Λεμεσό, όταν την πλησίασε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - «Τοξικά» … σαπούνια στα δημόσια νοσοκομεία

Σε σκάνδαλο μεγατόνων με άμεσες συνέπειες στη δημόσια υγεία, εξελίσσεται το θέμα της εταιρείας «φάντασμα», η οποία εφοδιάζει τα δημόσια νοσοκομεία με είδη απολύμανσης (σαπούνια για χρήση από ασθενείς και ιατρικό προσωπικό και καθαριστικά) τα τελευταία τρία χρόνια.