Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Έλλειψη σιδήρου στα παιδιά

Πιο συχνή αιτία η κακή διατροφή.
Η αναιμία από έλλειψη σιδήρου, γνωστή ως σιδηροπενική αναιμία, είναι μια διαταραχή αρκετά συχνή στα παιδιά.

Έρωτας σαν… ναρκωτικό αυτοΐασης

Έρωτας σαν… ναρκωτικό αυτοΐασης
Νευρολογικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί παγκοσμίως, σημειώνουν ότι ο έρωτας δρα στον εγκέφαλο σαν… ναρκωτικό. 

ΓΙΑΤΙ... ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ανήλικη Τουρκάλα και ανήλικος Ιρανός ανακόπηκαν το Σαββατόβραδο στο Διεθνή Αερολιμένα της Λάρνακας για διερευνώμενες υποθέσεις πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

«Δεν θα παντρευτώ ποτέ. Αν μου αρέσει το Άγιο Όρος, θα πάω να μείνω»!

Είχα μιλήσει το καλοκαίρι να είμαι στους ΠΕΔΕΣ, είχα μιλήσει για το Μες στην καλή χαρά και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ PAUL WALKER

Ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα είχε ο αδικοχαμένος ηθοποιός Paul Walker αφού η 15χρονη κόρη του έχει ελληνικές ρίζες!

Οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν για τα πυρηνικά

Δεν θα επιτρέψουμε σε άλλους να καθορίσουν τις ανάγκες μας, λέει ο ΥΠΕΞ

Μητσόπουλος με Έλληνες πλοιοκτήτες του Λονδίνου

Περιεκτική παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της κυπριακής Εμπορικής Ναυτιλίας έγινε κατά τη διάρκεια γεύματος μεταξύ Ελλήνων πλοιοκτητών, που έχουν την έδρα τους στο Λονδίνο και του Κύπριου Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων Τάσου Μητσόπουλου.

Πέρεθ: - «Για πάντα εδώ ο Ρονάλντο»

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση θα φοράει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στα μέλη των «μερένχες».

SAD: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ... ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ ΤΗΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε, ο Σοφοκλής Πέππας, στα 63 του χρόνια.

Κουπόνια σε πολύτεκνες οικογένειες για Χριστουγεννιάτικα ψώνια

Τις πολύτεκνες οικογένειες θα στηρίξει ο Σύνδεσμος Υπεραγορών σε παγκύπρια βάση τις μέρες των γιορτών, προσπάθεια που καταβάλλεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Δύο νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Νέα Υόρκη

Τουλάχιστον δύο βαγόνια εκτροχιάστηκαν στο Μπρόνξ

Eπανήλθε στις επιτυχίες η Μίλαν

Υστερα από πέντε αγώνες χωρίς νίκη (στη Serie A), η Μίλαν... χαμογέλασε, περνώντας με 3-1 από την έδρα της Κατάνια για τη 14η αγωνιστική. Αποβλήθηκε για την Κατάνια ο Ταχτσίδης.

«Μια ζωή ήμουν λεβέντης, λεβέντικα έκανα και φυλακή»

Λ. Γαβαλάς: Δε θα απολογηθώ σε κανέναν παρά μόνο στον ηλίθιο εαυτό μου

Φωταγωγημένα και μουσικά τα Χριστούγεννα στη Λάρνακα

Με το σύνθημα «Χριστούγεννα ελπίδας στη Λάρνακα... όλη η πόλη μια οικογένεια» αρχίζουν φέτος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λάρνακας που, με γνώμονα την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, μουσικά σχήματα και σύνολα της πόλης διοργανώνει πλούσιο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Τα φυτοφάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο προσβολής από Πάρκινσον

Τη σχέση ανάμεσα στο Πάρκινσον και τις χημικές ουσίες που περιέχονται στα φυτοφάρμακα εντόπισε νέα αμερικανική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών Sanford–Burnham.

Μπαγίς: Οι Κύπριοι, αν δεν τα βρίσκουν, να πάρουν διαζύγιο

Με παντρεμένο ζευγάρι παρομοιάζει την Κυπριακή Δημοκρατία και την τουρκοκυπριακή κοινότητα ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Εγκεμέν Μπαγίς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Real-news" και υπογράφει η Αλεξία Τασούλη.

ΚΥΠΡΟΣ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 13ο ΜΙΣΘΟ - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων ξεκίνησε και επίσημα σήμερα. Μαζί και οι προετοιμασίες για τα τραπέζια για την ημέρα της μεγαλύτερης εορτής της Χριστιανοσύνης, αλλά και της υποδοχής του νέου χρόνου, που όλοι εύχονται να είναι καλύτερος από τον φετινό.

Διακριτικότατα τα βλέμματά τους

Τα είδαν όλα!

Κτηνωδία σε βάρος δύο ανηλίκων: Τις κρέμασαν σε γέφυρα – Προσοχή σκληρή φωτό

Δύο 16χρονα κορίτσια που φέρονται να συνεργαζόντουσαν με καρτέλ της περιοχής, βρήκαν φριχτό θάνατο, όταν κρεμάστηκαν σε γέφυρα κεντρικού δρόμου.

Δεν θα το πιστεύετε - Φόρεσε ράσα πασίγνωστή ελληνίδα τραγουδίστρια και στράφηκε στο μοναχισμό

Στο παρελθόν έδειξε πολλές φορές την αγάπη που τρέφει προς την εκκλησία και το Θεό, κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η σέξι τραγουδίστρια που έκανε μεγάλες δουλειές στην ελληνική δισκογραφία και τραγούδησε σε γνωστές Αθηναϊκές πίστες, θα αντικαθιστούσε τα σέξι φορέματα με ράσα.

Η Μάλτα νικήτρια της Eurovision Junior!

Ναι, ο διαγωνισμός της Eurovision Junior, υπάρχει ακόμα και χθες πραγματοποιήθηκε για 11η φορά, με διοργανώτρια χώρα την περσινή νικήτρια, Ουκρανία.

ΑΠΟΕΛ - Δεν αποφεύγονται οι εκλογές…

Το σωματείο του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την πρόθεση του να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας μέχρι το Μάιο. Αύριο Δευτέρα λήγει η προθεσμία για δήλωση υποψηφιοτήτων. Οι «γαλαζοκίτρινοι» φαίνεται να οδηγούνται σε εκλογική διαμάχη.

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ - ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑ

Αγαπητοί αναγνώστες του Pena-Cy, αυτή τη στιγμή, η δύο χρονών Ελεονώρα από την Κύπρο, υποβάλλεται σε πολύωρη εγχείρηση σε Μεγάλο Νοσοκομείο του Λονδίνου, με διάφορες ειδικότητες Ιατρών.

Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στην Πάφο! Σε νοσοκομείο οι αστυνομικοί, στο κελί οι κλέφτες

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 22 και 17 χρόνων, από Κύπρο και Βουλγαρία αντίστοιχα, προχώρησε η αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, επίθεση εναντίον μελών της αστυνομίας, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και αντίστασης κατά νόμιμης σύλληψης.

«Μαγείρευε» τα νούμερα στα λογιστικά βιβλία μέχρι που τον πήραν είδηση! 18.000 τσέπωσε 37χρονος

Στη σύλληψη ενός 37χρονου για οικειοποίηση χρημάτων από εταιρεία προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο.

Οι πραγματικές τοποθεσίες του GTA V

Όταν το νέο Grand Theft Auto δανείζεται τη μαγεία της απτής καθημερινότητας!
Την ώρα που η αρχική μανία των απανταχού gamers με το νέο επεισόδιο του Grand Theft Auto έχει μετατραπεί σε υστερία, ο σάλος δεν λέει να κοπάσει.

Γαλλία: Τσουχτερό πρόστιμο στους πελάτες ιερόδουλων

Το γαλλικό κοινοβούλιο υιοθέτησε χθες Παρασκευή βράδυ το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της πορνείας που προβλέπει την επιβολή προστίμων σε όσους αγοράζουν σεξουαλικές υπηρεσίες και όχι σε όσους τις παρέχουν.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΤΟΥ DAVID BECKHAM

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο David Beckham, όπως ισχυρίζεται, αναγκάστηκε να αυνανιστεί μπροστά από τους συμπαίκτες του, ως μέρος μιας διαδικασίας από καψόνια όταν ως έφηβος ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου.

ΑΕΛ - Χωρίς υποτίμηση

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα την Αλκή σε ένα παιχνίδι που φαντάζει μεν εύκολο, αλλά χρίζει προσοχής.

Ζητούν έρευνα για τη μακάβρια και αποτρόπαια πράξη του κρεμασμένου γάτου στο ΡΙΚ

Νέα επιστολή στον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ μαζί με φωτογραφίες απέστειλε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ευημερίας Γάτων, ζητώντας όπως διεξαχθεί έρευνα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι της αποτρόπαιης πράξης που αφορά το κρέμασμα ενός νεκρού γάτου με σύρμα από τα κάγκελα της εσωτερικής περίφραξης απέναντι από το τμήμα ειδήσεων του Ιδρύματος.

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ... ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ

Ζεύγος ηλικιωμένων στη Λεμεσό καταγγειλε στην αστυνομια οτι χθες κλάπηκαν τα χρυσαφικά απο το σπίτι τους αξίας 5 περίπου χιλιάδων ευρώ.

1η Δεκεμβρίου Παγκόσμια μέρα κατά του AIDS

Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΑΡΣΕΝΑΛ - Το άχαστο του Ζιρού!

Στην πρώτη θέση της Premier League διατηρήθηκε η Άρσεναλ μετά το 3-0 επί της Κάρντιφ στην Ουαλία.

ΤΡΑΓΙΚΟ: Γονείς βγάζουν βόλτα το παιδί τους δεμένο με αλυσίδα σκύλου! (pics)

Οργή και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι εικόνες ενός 11χρονου αγοριού με νοητική στέρηση σε επαρχία της Κίνας το οποίο οι γονείς του έχουν δεμένο με αλυσίδα σκύλου από το πόδι.

«Ηγγικεν» η ώρα – Σήμερα η εκλογή νέου Προέδρου του ΔΗΚΟ – Άνοιξαν οι κάλπες – VIDEO

- Άρχισε η ψηφοφορία στη Λευκωσία για τις εκλογές στο ΔΗΚΟ
- Εκτός απροόπτου το βράδυ το αποτέλεσμα
- Δικαίωμα ψήφου έχουν 38.605 μέλη
- Συνεχής ροή και ενημέρωση

Πέθανε σε τροχαίο ο Paul Walker


O πρωταγωνιστής των ταινιών Fast and Furious πέθανε έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στη Valencia της Βόρειας Καλιφόρνια το Σάββατο το απόγευμα.

Ινδονησία: Σεισμός 6,2 βαθμών


Σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στα ανοικτά των δυτικών ακτών του νησιού Σουμάτρα της Ινδονησίας, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Νέα Σαλαμίνα - Ανόρθωση 0-3: Η Κυρία επέστρεψε


Ένα εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ανόρθωση προκειμένου να κερδίσει με 3-0 την Νέα Σαλαμίνα και να δείξει σημάδια αντίδρασης επιστρέφοντας σε καλές εμφανίσεις.