Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Stan: “Δεν θα ήθελα ο κόσμος να με κρίνει για το ποια σεxουαλική προτίμηση έχω!”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Stan και αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε στο τραγούδι αντιμετώπισε δυσκολίες και πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ τώρα βλέπει τους κόπους και τις προσπάθειές του να δικαιώνονται.

Αναταραχή από το χτύπημα των τρομοκρατών! Δύο νεκροί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ακόμα ένας χαροπαλεύει

- Χαροπαλεύει ο 29χρονος τραυματίας στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς
- Οι δράστες κατέβηκαν από τη μηχανή, πλησίασαν τα άτομα και τα πυροβόλησαν από κοντινή επαφή
- Τα όπλα δεν ήταν καλάσνικοφ αλλά όπλα των 9 χιλιοστών
- Η δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ερευνάται πλέον από τηνΑντιτρομοκρατική
- Εξετάζεται οι δράστες μετά το χτύπημα στο Ηράκλειο να διέφυγαν από την Αττική Οδό
- Βρέθηκε κλεμμένη μηχανή κοντά στο σημείο του χτυπήματος που όμως δεν έχει τα σωστά χαρακτηριστικά

Η Ιωάννα του Τόμας Πρωτόπαππα, απαντά σε όσους λένε πως βρήκε νέο σύντροφο!

Στα δημοσιεύματα και στα όσα γράφτηκαν στα social media ότι βρήκε νέο σύντροφο με τον οποίο γιόρτασε τα γενέθλια της, απάντησε η Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Ομογενής κέρδισε ένα εκατ. ευρώ στη Γερμανία

Κατά ένα εκατομμύριο ευρώ πλουσιότερος έγινε ο ομογενής Γεώργιος Βαλαβάνης, που ήταν ο υπερτυχερός της τηλεοπτικής εκπομπής που διοργάνωσε η γερμανική κρατική λοταρία SKL, στο Μόναχο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής

Εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε λίγο μετά τις 19:00 επί της Λεωφόρου Ηρακλέιου 420 και πιο συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

AΠΟΕΛ - Μέσα και οι δυο(23αδα)

Μετά τα καλά νέα από την προπόνηση ήρθε και η επιβεβαίωση με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει και Μπόρδα και Αμορίμ μαζί του αλλά συνολικά έχει 23 παίκτες.

ΑΕΚ - Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά

Μεταγραφική περίοδος και στο άθλημα του στίβου αυτή την εποχή στην Ελλάδα και μια από αυτές που έγιναν έχει και κυπριακό ενδιαφέρον καθώς η 24χρονη Ραμόνα Παπαϊωάννου αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Απίστευτο: Πάγωσε ολόκληρη η Ιαπωνία – Γιγάντια μεταλλαγμένη χελώνα

Στην Ιαπωνία και στην πόλη Noto καλέστηκε η ομάδα της ναυτικής βάσης των ΗΠΑ για να σφραγίσουν το θηρίο με το σιδερένιο κέλυφος.

Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Τουλάχιστον τρεις τραυματίες.

Σοκ: Βρέθηκε φίδι στο αεροπλάνο της Easy Jet

Την παρέα ενός φιδιού είχαν οι επιβάτες πτήσης γνωστής αεροπορικής εταιρείας....

Ασυνήθιστα όμορφα πλάσματα της θάλασσας

Έχουμε όλοι μεγαλώσει μαθαίνοντας για γνωστά ζώα, όπως τα ψάρια, οι τίγρεις, οι ελέφαντες και οι αρκούδες, αλλά αυτό το νεόκοπο βιβλίο από τον Ross Piper με τίτλο «Animal Earth» ακολουθεί την αντίθετη προσέγγιση: Διερευνά την πολυμορφία στο μέγεθος, στο σχήμα και στο χρώμα των πιο σπάνιων θαλάσσιων οργανισμών του κόσμου που ζουν σε μεγάλα βάθη των ωκεανών.

Στην Κύπρο το πιο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο – Δείτε φωτογραφίες από το Εuropa 2

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους Παφίτες καθώς το πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμουΕuropa 2 έδεσε στο λιμανάκι της Πάφου για πρώτη φορά!!

«Θα τα καταφέρουμε και τώρα»

Την αισιοδοξία της Κυβέρνησης ότι η δεύτερη αξιολόγηση του κυπριακού προγράμματος θα είναι επίσης θετική, εξέφρασε σε συνέντευξη στον Ελληνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό του Λονδίνου (LGR), ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Εκδρομή στην Αμμόχωστο

Στην κατεχόμενη Αμμόχωστο θα μεταβεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης, όπως ανακοίνωση η διοίκηση της προσφυγικής ομάδας.

Αναλυτικά:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι την Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2013 όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, συνοδευόμενο από πολυμελή αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα μεταβεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και ακολούθως στο Μοναστήρι του Αποστόλου Αντρέα στο Ριζοκάρπασο για προσκύνημα.

Σκοπός της μετάβασης μας είναι η γνωριμία όλων των εμπλεκομένων με τη μεγάλη ιστορία της κατεχόμενης πόλης μας και του ιστορικού μας Συλλόγου».

Source : http://www.24sports.com.cy

Προσοχή: Ετοιμάζεται επικίνδυνη εφαρμογή στο Facebook για όλους τους χρήστες!

Μία νέα λειτουργία που θα καταγράφει την ψηφιακή συμπεριφορά των χρηστών του ετοιμάζεται να κάνει σε πιλοτική εφαρμογή το Facebook.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ - ΔΙΝΕΙ 120,000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ EUROVISION ΜΕ... ΟΡΟΥΣ

Τεράστιο όπως φαίνεται είναι το ενδιαφέρον πολλών για το μέλλον της Κυπριακής συμμετοχής στον θεσμό της Eurovision. 

Το τελευταίο αντίο στον Καρρά...

Παρουσία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του αγνού και ασυμβίβαστου αγωνιστή, ιστορικού στελέχους του Κινήματος, Αντώνη Καρρά.

Μεγάλο σεβασμό δείχνουν οι αστυνομικοί στους ανάπηρους – Δείτε που στάθμευσαν τα περιπολικά

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιου είδους εικόνες, φαίνεται όμως ότι έχει καταντήσει συνήθεια η στάθμευση εκπροσώπων του νόμου σε χώρους αναπήρων.

Δείτε το νέο Samsung Galaxy Note 3 (pics+video)

Πλέον τη μάθαμε τη Samsung. Μέσα σε ένα ημερολογιακό χρόνο, η εταιρεία παρουσιάζει δυο flagship συσκευές, με την πρώτη να είναι το καινούριο S και τη δεύτερη να είναι το νέο Note.

ΒΟΜΒΑ:Ο... ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2014 ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Derek Liontis κι ένας ΄Ελληνας έφθασε υποψήφιος να εκπροσωπήσει την Ελβετία στη Eurovision 2014 μιας που η χώρα κάνει και εφέτος"ανοιχτό " διαγωνισμό.

ΑΕΛ - Θέλει προσοχή, το λέει και η προϊστορία

Η ΑΕΛ θα πάει αύριο (2/11 - 19:00) στο στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ερμή. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κερδίσουν με τον αντίπαλο να παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός στην φετινή χρονιά.

ΦΩΤΟ: έβγαλε τα παιδιά για «κέρασμα ή τρόμαγμα» ο Ben Affleck!

Με τα παιδάκια τους μασκαρεμένα βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το Halloween ο Ben Affleck και η Jennifer Garner!

ΑΡΣΕΝΑΛ - Τα «σκάει» για Γουόλκοτ η Μονακό!

Να προσθέσει τον Θίο Γουόλκοτ στο… παρεάκι που έχει αρχίσει να δημιουργεί από το καλοκαίρι με τους Φαλκάο και Ζοάο Μουτίνιο θέλει η Μονακό, που προτίθεται να διαθέσει 34 εκατ. λίρες τον προσεχή Ιανουάριο στην Άρσεναλ!

Αναβολή στην έναρξη καταβολής κομίστρου στις ειδικές μαθητικές διαδρομές

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Οδικών Μεταφορών, ανακοινώνει ότι η ημερομηνία της 4ης Νοεμβρίου 2013, που ήταν καθορισμένη για την έναρξη καταβολής κομίστρου στις ειδικές μαθητικές διαδρομές, αναβάλλεται.

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΥΠΡΙΑ TV STAR - ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΑΝΑΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ... ΕΡΑΣΤΗ

Στα πράσα έπιασαν γνωστή παντρεμένη Κύπρια TV STAR να... βγάζει κυριολεκτικά τα ματιά της σε πάρκινγκ πίσω από τα παγωτά Παπαφιλίππου.

Επιτέλους έθεσε υποψηφιότητα! - Επαναδιεκδικεί την Προεδρία του ΔΗΚΟ ο Μ. Καρογιάν

Την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος εξήγγειλε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, αναφερόμενος και στο πρόσφατο Καταστατικό και Ιδεολογικό Συνέδριο του κόμματος, με το οποίο, όπως είπε, θέλησαν να σημάνουν την αντεπίθεση.

Έρχεται περίεργο Σαββατοκύριακο: Ολική έκλειψη ηλίου το απόγευμα της Κυριακής

Ολική έκλειψη ηλίου θα σημειωθεί τις απογευματινές ώρες της Κυριακής.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Μυϊκό πρόβλημα ο Λεάντρο

Ο Λεάντρο αποχώρησε στα τελευταία στάδια της σημερινής προπόνησης της Ομόνοιας λόγω μυϊκού προβλήματος.

Ανεξάρτητη Αρχή: Πολίτες παραπονιούνται για την Αστυνομία – Ισχυρισμοί για κακοποίηση

Περίπου τα μισά από τα παράπονα των πολιτών που διερευνά η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας αφορούν ισχυρισμούς για κακοποίηση από μέλη της Αστυνομίας, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Αρχής Ανδρέας Σπυριδάκις.

Θήβα: Φρικτός θάνατος για 23χρονο παλικάρι!

Είναι από τα πιο φρικτά τροχαία και συνέβη λίγο έξω από την Θήβα.

Της είπαν να γδυθεί και... το πήρε τοις μετρητοίς

Βίντεο με το στριπ-τιζ σε βρετανικό αεροδρόμιο

Οι δυο τους θα κρίνουν πολλά... (pics & videos)

Πρόκειται αναμφίβολα για τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα μέχρι τώρα... Γκαστόν Σανγκόι και Στάθης Αλωνεύτης κρατούν στους ώμους τους τις ομάδες τους και από αυτούς εξαρτώνται πολλά σε κάθε παιχνίδι ανάλογα με τα κέφια που δείχνουν στο γήπεδο...

Γεροντόπουλος: Αθήνα, Λευκωσία σταθεροί κρίκοι στην Α. Μεσόγειο

Η ταύτιση απόψεων Αθηνών και Λευκωσίας στο Κυπριακό επαναβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Κυριάκος Γεροντόπουλος.

Λώρης Λοϊζίδης: Τι κάνει στο «Πάμε πακέτο»;

Στο πλευρό της Βίκυς Χατζηβασιλείου βρέθηκε πρόσφατα ο Λώρης Λοϊζίδης. Όχι δεν είχε πακέτο, ούτε αποφάσισε ν' αλλάξει δουλειά.

Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου 2013.

ΔΕΟΚ: Με την πολιτική της η Κυβέρνηση αυξάνει την ανεργία

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η ΔΕΟΚ αναφορικά με τα ψηλά ποσοστά ανεργίας και καλεί την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει τις πολιτικές λιτότητας .

Η γκάφα των εκλογών - Έχασαν τα κιβώτια με τις ψήφους και πάνε για επαναληπτικές!

Απίστευτο! Η Υπηρεσία Διεξαγωγής Εκλογών της Αυστραλίας έχασε κιβώτια με 1.375 ψήφους και αυτό ίσως έχει ως αποτέλεσμα να διεξαχθούν ξανά εκλογές στην πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας για την εκλογή ομοσπονδιακών γερουσιαστών.

Η Κύπρια επώνυμη που πήγε στην πρεμιέρα των Ρόκκου – Θεοδωρίδου αγκαζέ με την Υβόννη Μπόσνιακ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι πολύ καλή της φίλη, έτσι δεν θα μπορούσε η σχεδιάστρια μόδας να μην παρευρεθεί στην πρεμιέρα της. Μάλιστα έκλεψε της εντυπώσεις με το μοντέρνο και πάντα trendy ντύσιμό της.

Σχέση -Σεξ, Γάμος - Σεξ … Ρουτίνα … NO Σεξ?

Το φλερτ, μια ματιά, ένα άγγιγμα, ένα φιλί και μια αγκαλιά - όλα μαζί, μπορούν να δείξουν ότι ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο. Το σώμα, στην υπηρεσία της απόλαυσης, μπαίνει κι αυτό στο παιχνίδι βγάζοντας τον πόθο, τη συναισθηματική ένωση και αναπόφευκτα δένει δύο ανθρώπους μαζί. 

Η πιο σέξι dj του κόσμου στης φυλακής τα σίδερα

Η Colleen Shannon θα παίζει πλέον στα decks της ψειρούς!

Αστυνομικός χρησιμοποιούσε όχημα που ενεπλάκη σε τροχαίο

Όχημα αλλοδαπού που ενεπλάκη σε τροχαίο και κρατείτο για περεταίρω εξετάσεις στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας στο Στρόβολο, χρησιμοποιούσε αστυνομικός και έκανε τις προσωπικές του δουλειές.

Πονοκέφαλος για Αρχιεπίσκοπο το μεγάλο deal Ελληνικής – Στόχος των Αμερικανών να αλωνίσουν

- Σκληρή η στάση Τροικάνων
- Ενδιαφέρον για απόκτηση κεφαλαίων από Wargaming Public - «Δήμητρα Επενδυτική»
- «Το 1974 μόνο η Τρ. Κύπρου στήριξε το λαό»

Φορτίο ρωσικών πυραύλων στη Συρία βομβάρδισε το Ισραήλ

Δαμασκός: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Πέμπτη αεροπορική βάση κοντά στη Λαττάκεια της Συρίας στοχεύοντας ένα φορτίο ρωσικών πυραύλων που προοριζόταν για τη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ στον Λίβανο, ανακοίνωσαν αμερικανοί αξιωματούχοι.

Νίκος Φώσκολος: Σήμερα το τελευταίο αντίο!

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε ο θάνατος του Νίκου Φώσκολου. 

«Ο Μπερλουσκόνι παντρεύτηκε την Πασκάλε με μυστικό γάμο»

Η αποκάλυψη ενός από τα κορίτσια των γνωστών «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι.

Τουρκικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κύπρο

Τις συνεχιζόμενες τουρκικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κύπρο κατήγγειλε την Τετάρτη σε ομιλία του στην Τρίτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας, πρέσβης Νικόλαος Αιμιλίου. Η συνεδρίαση της επιτροπής είχε ως θέμα την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο.

Συνελήφθη 54χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για καλλιέργεια και χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, πρόκειται για 54χρονο από την Πάφο.

Εκαψαν αυτοκίνητο στη Λευκωσία

Εμπρησμός σε αυτοκίνητο εκδηλώθηκε γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα στη Λευκωσία.