Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Σας ευχαριστούμε πραγματικά.. 100 LIKES στο Facebook και 7000+ επισκέψεις στο troktikocyp.blogspot.com









Το blog ξεκίνησε με στόχο να συγκεντρώνει ειδήσεις από παντού, να φιλοξενεί απόψεις και να διερευνά υποθέσεις που το κοινό θέλει. Ξεκίνησε δειλά πριν από περίπου ένα μήνα και δημοσιεύτηκε  εδώ και 2 βδομάδες.  Αναμέναμε να αγαπηθεί κάτι το οποίο ήμασταν βέβαιοι πως θα έρθει σταδιακά. Τελικά διαψευστήκαμε!

Συνελήφθη άντρας για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Στη σύλληψη ενός πρόσωπου από την επαρχία Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, προχώρησε σήμερα η αστυνομία, βάσει δικαστικού εντάλματος.

Αγνοείται 25χρονη από τη Λευκωσία – Η αστυνομία κάνει έκκληση για πληροφορίες

Η 25χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ, περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης με μαύρα μακριά μαλλιά.

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ.. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ..!!!


Χαμός έχει γίνει με τους ιδιοκτήτες και «αφεντικά» του σκυλιού στην Ρόδο που του έχουν φτιάξει σπιτάκι στον.. αέρα.. !!

Θρήνος στην Καβάλα: 16χρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και σκοτώθηκε μαζί με τον φίλο του


Θρήνος στην Καβάλα: 16χρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και σκοτώθηκε μαζί με τον φίλο του
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία Ακροποτάμου του Δήμου Παγγαίου από το θάνατο ενός 16χρονου και ενός 18χρονου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο …

Φορούσε ένα στενό κορσέ επί τρία χρόνια για να έχει λεπτή μέση!

Η 24χρονη Μισέλ προσπαθούσε μάταια να χάσει κιλά γύρω από τη μέση της στην οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τοπικού πάχους.


Μετά το λεμόνι ήρθε και η χρέωση για τη ντομάτα στο σάντουιτς!


Μετά τη χρέωση για το λεμόνι σε εστιατόριο της Πάφου, άλλη μια καταγγελία πολίτη έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των παραπόνων για αισχροκέρδεια.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δηλητήρια σκύλων στην περιοχή του Ιπποδρόμου

Το καταφύγιο σκύλων Λευκωσίας, προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες σκύλων, να προσέχουν τα ζώα τους, καθώς στην περιοχή του Ιπποδρόμου, στον Άγιο Δομέτιο, εντοπίστηκαν φόλες.

Ολυμπιακός: Έναρξη δοκιμαστικών κάτω των 21ετών

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως από την ερχόμενη Δευτέρα θα δέχεται ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών για δοκιμαστικά στο Μακάριο Στάδιο.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ποτέ μη κρίνεις από την εμφάνιση του ανθρώπου. Εκπληκτική διαφήμιση (ΒΙΝΤΕΟ)

carlsberg

Διαφήμιση της μπύρας Carlsberg που καταρρίπτει στερεότυπα και κάνει θραύση στο ίντερνετ


Αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από τον 6ο

Ένας καταστηματάρχης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στην Ιταλία αφού εισέβαλε σ' ένα δημαρχείο, αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από έναν εξώστη του πρώτου ορόφου, διαμαρτυρόμενος επειδή του αρνήθηκαν μια επιχειρηματική άδεια. Το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στο Ερκολάνο, μια πόλη στα νότια προάστια της Νάπολης.

Η αγκαλιά και το τραγούδι που αφιέρωσε ο Α. Ρέμος στη Ν. Θεοδωρίδου στη Λευκωσία

Ο τραγουδιστής για ακόμα μια φορά ήρθε στην Κύπρο και απογείωσε όλους όσοι παρευρεθήκαν στο μαγαζί της πρωτεύουσας όπου τραγούδησε για μια και μόνο βραδιά.


ΜΟΣΧΑ: «Η συριακή αντιπολίτευση εξοντώνει τους Χριστιανούς»

Για εξόντωση του χριστιανικού πληθυσμού στη Συρία κατηγορεί την συριακή αντιπολίτευση το Πατριαρχείο της Ρωσίας.


«Πέταξε το παιδί του στο πάτωμα για να με φωτογραφίσει»

Η Νικόλ Ρίτσι έδειξε τη φωτογραφία ενός παπαράτσι..

Pippa Middleton: Έπεσε το «χούφτωμα» του αιώνα


Χαρά στους paparazzi έδωσε η Pippa Middleton, όταν την απαθανάτισαν στη μέση του δρόμου στο Λονδίνο να φιλιέται και να αλληλοχουφτώνεται με τον σύντροφό της.

Η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ φόρεσε την κατάλληλη στολή για τους αγώνες τένις και μαζί με τον σύντροφό της άρχισαν τον «αγώνα».

Ποιος από τους δύο κέρδισε δεν έγινε γνωστό, παρόλα αυτά όμως αμέσως μετά το παιχνίδι, η Pippa Middleton και ο Nico Jackson θεάθηκαν στο δρόμο να ερωτοτροπούν αδιαφορώντας από τα βλέμματα των περαστικών αλλά και των φωτογράφων.

Ασυγκράτητοι στη μέση του δρόμου αντάλλασσαν φιλά και χουφτώματα. Άλλωστε, αυτός είναι ο έρωτας, όταν πέσεις στα δίχτυα του σε κάνει υποχείριό του.

Οι φωτογραφίες των paparazzi έκαναν τον γύρω του διαδικτύου.

Source: http://www.must.com.cy

Η Rihanna καβάλησε θαυμαστή, στην κυριολεξία! [Video]



Η νεαρή pop star, σε πρόσφατη συναυλία της, ανέβασε κάποιον θαυμαστή της στην σκηνή και του τα έκανε όλα!

Κωνσταντίνος- Στέλλα Χαραλαμπίδη: Η λαμπερή βάπτιση των διδύμων τους

Λαμπερή και γεμάτη εκπλήξεις ήταν βάπτιση των παιδιών των Κωνσταντίνου και Στέλλας Χαραλαμπίδη. Το ζευγάρι διάλεξε την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην Αμαθούντα για την τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης των μονάκριβων δίδυμων κορούλων του Νέλιας και Φένιας.

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λεμεσό και Λάρνακα

Σε δύο συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών προχώρησε χθες η Αστυνομία σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Καταστροφές από τις πλημμύρες στην Κεντρική Ευρώπη

Η πρωτοφανής αύξηση της στάθμης των υδάτων στον ποταμό Έλβα συνεχίζει να απειλεί τη βόρεια Γερμανία σήμερα και ένα φράγμα υποχώρησε τη νύχτα στο κρατίδιο της Σαξονίας-'Ανχαλτ, με αποτέλεσμα πολλές εκατοντάδες άνθρωποι να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Aναβλήθηκε για τις 8 Οκτωβρίου η δίκη του K. Βαξεβάνη

Για τις 8 Οκτωβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του δημοσιογράφου, εκδότη του περιοδικού HOT DOC Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση δημοσίευσης της "λίστας Λαγκάρντ".

Οι φονιάδες του Παρισιού είναι φαν της Χρυσής Αυγής

«Ομογάλακτη» της γαλλικής ακροδεξιάς οργάνωσης Εθνικιστική Νεολαία (JΝ) που ενοχοποιείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 18χρονου φοιτητή Κλεμάν Μερίκ στο Παρίσι είναι η Χρυσή Αυγή.

Καταδικάζουν τον κατάσκοπο που πρόδωσε το σχέδιο της CIA

"Δεν θέλω να ζήσω σε μια κοινωνία που κάνει αυτού του είδους τα πράγματα" o λόγος που αποφάσισε να προβεί στις αποκαλύψεις.

Εννέα πράγματα για το Facebook που ίσως δεν ξέρεις


Μπορεί το Facebook να αλλάζει συνεχώς ρυθμίσεις και να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά για να προστατεύσεις το λογαριασμό σου αλλά δεν είναι μόνο αυτό που αγνοείς για το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο

Σημαντικές επαφές Αναστασιάδη με Ολάντ στο Παρίσι

Οικονομία, Κυπριακό και φυσικό αέριο θα βρεθούν στην ατζέντα των επαφών που θα έχει την Τετάρτη στο Παρίσι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του, Φρανσουά Ολάντ.

Σε επικίνδυνα επίπεδα το πολιτικό θερμόμετρο στην Τουρκία

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επιστροφή του Τούρκου Πρωθυπουργού στην χώρα, το πολιτικό θερμόμετρο στην Τουρκία βρίσκεται σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα. Την στιγμή που ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν απειλεί τους διαδηλωτές, τους ακτιβιστές, την αντιπολίτευση και τις τουρκικές τράπεζες, στους δρόμους των μεγάλων πόλεων επικρατεί πολύ μεγάλη ένταση και σύγχυση.

Τρ. Κύπρου: Mειώσεις μισθολογίου έως 100 εκατ. ευρώ

Σε μείωση του μισθολογίου κατά 30% ή 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο στοχεύει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Τράπεζα Κύπρου. Το μισθολόγιο της Τράπεζας ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ τον μήνα, δηλαδή περίπου 325 εκατ. ευρώ ετησίως.

Εύκαμπτη οθόνη 5 ιντσών και πάχος ενός χιλιοστού παρουσίασε η LG



Οι μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών - ταμπλέτων επιδίδονται σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να προσελκύσουν το ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό. 

Τον πήραν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και τους έφυγε μέσα από τα χέρια - Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό

- Ο 40χρονος ύποπτος Ιωάννης Σιακόλας, οδηγήθηκε το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για εκδίκαση της υπόθεσης του
- Ο ύποπτος ξέφυγε από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν με ποτέλεσμα να αρχίσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του
- Ο ύποπτος είχε συλληφθεί στις 20 Απριλίου μετά από καταδίωξη στον Άγιο Τύχωνα

Διαμαρτυρία με... τουαλέτες έξω από την Κεντρική Τράπεζα



Είκοσι αυτοσχέδιες τουαλέτες έστησε έξω από το κτίριο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ο ζωγράφος Ανδρέας Ευσταθίου, σε μια πρωτότυπη ιδέα έκφρασης διαμαρτυρίας για την δεινή οικονομική κατάσταση της Κύπρου.«Μέσω της εικαστικής τέχνης κάνω μια εικονική διαμαρτυρία, είναι μια εικονική διαμαρτυρία για το κακό της Κύπρου γι` αυτό και τις έστησα έξω από αυτό το κτίριο», ανέφερε μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο 49χρονος.

Γ. Λιάγκας –Οι ενέσεις, τα χάπια και η καθυστέρηση στο Πρωινό mou


Από την Κυλλήνη μας καλημέρισε η παρέα του Πρωινό mou σήμερα το πρωί. Με χορό, τραγούδι και θαλάσσιες δραστηριότητες, όλοι οι συντελεστές έδειχναν να το διασκεδάζουν, όλοι εκτός από έναν...

Σοκ! Οπαδός του Ολυμπιακού μαχαίρωσε οπαδό του Παναθηναϊκού

Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών των δύο αιωνίων αντιπάλων. Ακόμη ένας νεαρός κατέληξε τραυματισμένος από μαχαίρι στο νοσοκομείο.

Στο Halle της Γερμανίας ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής θα εγκαινιάσει τη φετινή πορεία του στο γρασίδι αυτή την εβδομάδα, στο τουρνουά Gerry Weber Open στο Halle της Γερμανίας. Ο Μάρκος βρίσκεται ήδη στη Γερμανία από την Παρασκευή, καθώς το τουρνουά ATP World Tour 250 ξεκινά σήμερα Δευτέρα.

Σοκ στη Βρετανία: Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν άντρας

Ένα καινούριο βιβλίο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην Αγγλία, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, είχε ξεγελάσει άπαντες και στην πραγματικότητα ήταν Βασιλιάς.

Τα αντισυλληπτικά προστατεύουν από τον καρκίνο των ωοθηκών

Μια ομάδα Αμερικανών επιστημών διαπίστωσε ότι όσες γυναίκες χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χάπια, έχουν μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο στις ωοθήκες σε σχέση με τις γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν αυτά τα χάπια. Άλλοι επιστήμονες όμως προτείνουν να είμαστε επιφυλακτικοί διότι με τα αντισυλληπτικά μπορεί να εμφανισθούν άλλου είδους γυναικολογικοί καρκίνοι. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον σύντροφό της στην Λεμεσό




Όσοι την γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα η Νατάσα Θεοδωρίδου λάμπει από ευτυχία και γι’ αυτό ευθύνεται ο νέος της έρωτας.

Ο ταγμένος βίος της Μητέρας Τερέζα



Μια γυναίκα ξεκινά μόνη τον ιδιαίτερα δύσκολο δρόμο της: χωρίς πόρους και προμήθειες, αποφασίζει να βοηθήσει τα εκατομμύρια των φτωχών, πεινασμένων και εξαθλιωμένων ανθρώπων που κατέκλυζαν τα σοκάκια της Ινδίας.

Πρόεδρος: Θα εμπεδώσουμε κράτος δικαίου





Με τα νομοθετήματα, τις εισηγήσεις και τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε θα εμπεδώσουμε το αίσθημα σεβασμού στην πολυφωνία και στα πολιτικά κόμματα, αλλά την ίδια ώρα μακριά από κομματικές παρεμβάσεις να θεμελιώσουμε ένα κράτος αξιοκρατίας και δικαίου είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη με τα παγωτά

Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές.

Ισχυρές βροχοπτώσεις και εκκένωση κατοικιών στην Ελβετία

Ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση έπληξαν τη δυτική Ελβετία χθες βράδυ προκαλώντας κατολισθήσεις και πλημμύρες εξαιτίας των οποίων οδικές αρτηρίες και σιδηροδρομικές γραμμές αποκλείστηκαν, ενώ δώδεκα άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τις εστίες τους, ανακοίνωσε η ελβετική αστυνομία.

Noble και ΚΡΕΤΥΚ συζητούν το τεχνικό σχέδιο για το τερματικό

Το τεχνικό σχέδιο που έχει επεξεργαστεί η Noble αναφορικά με το τερματικό υγροποίησης φυσικού αερίου, θα συζητήσει σήμερα η αμερικανική εταιρεία με την Κρατική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου (ΚΡΕΤΥΚ).

Το πολύ Facebook χωρίζει ζευγάρια!



Το Facebook κάνει καλό στην κοινωνική ζωή, αλλά όχι κατ' ανάγκη και στην ερωτική. Η υπερβολική χρήση του κοινωνικού δικτύου μπορεί να κάνει σοβαρή -έως ανεπανόρθωτη- ζημιά στις σχέσεις μερικών ζευγαριών, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα. Η μελέτη δείχνει ότι τα κοινωνικά δίκτυα έχουν μεν φέρει επανάσταση στον τρόπο οι άνθρωποι επικοινωνούν, όμως παράλληλα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, καθώς μπορεί να αποδειχτούν καταστροφικά για μια σχέση ή ένα γάμο.

Θανάσιμος τραυματισμός κριτή στο Grand Prix της Formula 1

Με αίμα «βάφτηκε» το Grand Prix της Formula 1 στον Καναδά, όταν ένας κριτής έχασε τη ζωή του, όπου στην προσπάθειά του να απομακρύνει το μονοθέσιο αυτοκίνητο της εταιρείας Sauber του Μεξικανού οδηγού Εστεμπάν Γκουτιέρες, σκόνταψε και τον παρέσυρε ο γερανός!

Έθαψαν ζωντανό ύποπτο για βιασμό

Ένας άνδρας ύποπτος για βιασμό θάφτηκε ζωντανός από τους συγχωριανούς του, σε ορεινή περιοχή της νότιας Βολιβίας.

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λεμεσό και Λάρνακα

Σε δύο συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών προχώρησε χθες η Αστυνομία σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Δέκα μέρες επτά θάνατοι - Αίμα δίχως τέλος στην άσφαλτο - 42χρονος πατέρας δυο παιδιών παρασύρθηκε από ημιφορτηγό

- Άφησε την τελευταία του πνοή στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Παρεκκλησιά
- Ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει περίπου δύο ώρες
- Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο. Έβδομο θύμα σε δέκα μέρες

Σύλληψη 60χρονου για πυρκαγιά στην Πενταλιά της Πάφου

Ένα πρόσωπο συνέλαβε η Aστυνομία για την πρόκληση πυρκαγιάς στην περιοχή Λειβάδια της Πενταλιάς της Πάφου χθες το απόγευμα.

Καταζητούν Παλαιστίνιο για τραυματισμό της εν διαστάσει συζύγου του

Υπόθεση βίας στην οικογένεια, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μαχαιροφορία, τραυματισμό και ληστεία εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Πωλούν κοτόπουλα με σκουλήκια και λαχανικά με ζωύφια

Παράνομη πώληση ευαίσθητων τροφίμων, ελλιπής ή καθόλου σήμανση, αμέλεια στη διατήρηση καθαρών των χώρων εστίασης, αλλοιωμένα τρόφιμα, δηλητηριάσεις, παράλογα υψηλές τιμές, και κακή εξυπηρέτηση είναι μερικές από τις καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά στην Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής.

Στο αεροδρόμιο της Καμπούλ επιτέθηκαν οι Ταλιμπάν

Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στην Καμπούλ διευκρινίζοντας ότι το στρατιωτικό αεροδρόμιο ήταν ο στόχος τους.