Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Άρμιν Βεχ: ''Δεν αποδέχομαι τον ρόλο του φαβορι''

Διάσκεψη τύπου ενοψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ έδωσε ο προπονητής της Άιντραχτ, Άρμιν Βεχ.

Ποιες ειναι οι προσδοκίες της ομαδας σας;
''Δεν παίζει ρολο αν ειναι ευρωπαικο η τοπικό το παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε αυτο που μπορουμε. Μπορει να μας έχουν ως φαβορι, όμως για μένα δεν ειναι ετσι.''

Τι γνωρίζει για τον ΑΠΟΕΛ;
- ο τίτλος φαβορι, μας δόθηκε αλλα εμείς είμαστε απείροι στην Ευρώπη. Βλέποντας το παιχνίδι στον Τελ Αβιβ πιστεύω οτι αν ο ΑΠΟΕΛ ήταν πιο σοβαρός μπορει και να κέρδιζε το παιχνίδι. Αυτά πρεπει να τα δείξουμε στο γήπεδο.
Ο κόσμος παίζει ρόλο, όμως εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας.
''Ο ΑΠΟΕΛ έχει παιξει με πολύ μεγάλους αντιπάλους και έχει κερδίζει μερικούς από αυτούς. Για αυτό και δεν αποδέχομαι τον ρόλο του φαβορι. Βεβαίως δεν είναι η ίδια η σύνθεση της ομάδας όπως πριν από τρία χρόνια, αλλα θα τους αντιμετωπίσουμε σοβαρά στο γήπεδο.
Στέφαν Άιγκνερ
Με ποιο αίσθημα προχωράτε για το αυριανό παιχνίδι.
''Οι ευρωπαϊκοί αγώνες ειναι ενα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτο για να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζεται υπομονή αύριο. Θα ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητη μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.Μπορει κάποιος να γνωρίζει τον αντίπαλο του απο την τηλεόραση και να ειναι σίγουρος; Βεβαίως και δεν μπορουμε. Αυτο που βλέπουμε είναι το γενικό πλαίσιο.

 - See more at: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου