Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την Kate Middleton!

Η πρώτη που στάθηκε στο πλευρό της Kate Middleton όταν την έπιασαν οι δυνατοί πόνοι της γέννας ήτανη μαμά της, Carole.

Προπώληση εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ – ZULTE Waregem

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - ZULTE Waregem που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι από το Διαδίκτυο.

Εκτός ελέγχου πυρκαγιές σε έξι μέτωπα

Μάχη με τις φλόγες δίνουν αυτή την ώρα οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση των πυργκαγιών που μαίνονται εκτός ελέγχου σε Επισκοπή, Ανώγυρα, Αγία Φύλα, Ύψωνα, Χόλη και Πύργο Τυλληρίας.

Εξονυχιστικές έρευνες και απρόσμενες εξελίξεις φέρνει η έρευνα για το Ταμείο Συντάξεων της Cyta

- Ραγδαίες οι εξελίξεις, συνεχείς και οι έρευνες σχετικά με την αγοραπωλησία τεμαχίου και το Ταμείο Συντάξεων της Cyta
- Σκάλισμα λογαριασμών σε τράπεζες
- Εντοπίστηκαν επιταγές που πιθανών να εμπλέκουν και μέλη της Αστυνομίας

Σύγκρουση πλωτού λεωφορείου με γόνδολα στη Βενετία

Δημοτικό πλωτό λεωφορείο της Βενετίας συγκρούσθηκε το Σάββατο με διερχόμενη από το σημείο γόνδολα, στο «Μεγάλο Κανάλι».

Εσείς ξέρατε πως βλέπει ένας άνθρωπος με αχρωματοψία; (ΦΩΤΟ)

Μια καινοτομία ενός Ιάπωνα ειδικού, ο οποίος εμπνεύστηκε να δημιουργήσει ξανά ακόμη και πίνακες του Van Gogh με «φίλτρο» αχρωματοψίας.

Κατεδάφισαν ιστορικό κτίριο στην Πάφο χωρίς να έχουν άδεια

Ιστορικό κτίριο κατεδαφίστηκε αυθαίρετα χωρίς την έγκριση του Δήμου Πάφου, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πάφου Μάκη Ρουσσή. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ - ΔΥΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ... 160.000 ΕΥΡΩ

Χρηματικό ποσό, που υπερβαίνει τις 160 χιλιάδες ευρώ που βρίσκονταν σε χρηματοκιβώτιο καταστήματος πώλησης γουνών στο Παραλίμνι, απέσπασαν δύο κουκουλοφόροι υπό την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού όπλου, αφού πρώτα έδεσαν τον υπάλληλο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

E,ΟΧΙ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ AEGEAN & ΤΗΝ OLYMPIC AIR

Οι τουρκικές αερογραμμές (ΤΗΥ) σκέφτονται να αγοράσουν την ελληνική Aegean και την Olympic Air., γράφουν τουρκικές εφημερίδες , οι οποίες αναφέρουν επίσης πως λέγεται ότι οι τουρκικές αερογραμμές στοχεύουν να εκτελούν πτήσεις από την Αθήνα σε διάφορα σημεία.

ΚΥΠΡΟΣ: ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΕΤΩΝ 83 ΜΕ "ΧΡΥΣΕΣ" ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ

Σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής έχει εντοπίσει ο Φόρος Εισοδήματος, μετά από έρευνες που αφορούσαν αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, με στόχο να βρεθούν φοροφυγάδες. Το πιο ακριβό αυτοκίνητο, που ο ιδιοκτήτης του ελέχθηκε από το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων για φοροδιαφυγή, ήταν αξίας €235.000.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ FREE WILLY

Πέθανε, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, ο Αμερικανός ηθοποιός Άουγουστ Σέλεμπεργκ, γνωστός για τους ρόλους του σε πολλές κοινωνικές αμερικανικές ταινίες, καθώς και σε ταινίες περιπέτειας και δράσης, όπως το «Free Willy» και το «The New World», όπως, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπός του.

Υποθαλάσσιο ποτάμι!

Στην περιοχή Cenote Angelita του Μεξικό, υπάρχει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ένα υπέροχο σπήλαιο, που είναι ένα από τα εκπληκτικότερα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος που ασχολείται με τις καταδύσεις.

Καταρράκτες… αίματος στην Ανταρκτική!

Στον παγετώνα Taylor της Ανταρκτικής μπορεί κανείς να δεί ένα «ματωμένο» καταρράκτη.
Αυτός ο καταρράκτης αποτελείται ουσιαστικά από θαλασσινό νερό στο οποίο εισχωρεί οξείδιο του σιδήρου. 

Στα πρόθυρα εμφυλίου βρίσκεται η Αίγυπτος

Ενώ οι μεγάλες δυνάμεις της Δύσης προβληματίζονται έντονα για τις δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο, οι οποίες απειλούν να σύρουν την πολυπληθέστερη αραβική χώρα σε τροχιά εμφύλιας σύρραξης, τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα σκληραίνουν ακόμη περισσότερο τη στάση τους, στον απόηχο της μεγάλης αιματοχυσίας της περασμένης Τετάρτης.

ΕΝΠ: Έκλεισε ο Οντρέι Σμετάνα έρχεται την Δευτέρα Κύπρο

Ο Οντρέι Σμετάνα αποτελεί το νέο απόκτημα της Ένωσης και έρχεται την Δευτέρα στην Κύπρο. Ο πανύψηλος Τσέχος στράικερ έστειλε υπογραμμένο το συμβόλαιο που του στάληκε και θα αποτελέσει τον βασικό στράικερ των βυσσινί.

ΑΕΛ: Φιλικό στη Λάρνακα και κάλεσμα για εισιτήρια διαρκείας

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ κάνουν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για το αυριανό φιλικό με την Ανόρθωση στη Λάρνακα και τους καλούν παράλληλα να αγκαλιάσουν την προσπάθεια για τα εισιτήρια διαρκείας.

Ομόνοια: Έμειναν οι λεπτομέρειες για τον Καμερουνέζο - Φιλικό με Νέα Σαλαμίνα

Τα τυπικά απομένουν για να πραγματοποιήσει την όγδοη της μεταγραφική κίνηση η Ομόνοια. Πρόκειται για επιθετικό από το Καμερούν, κάτω των 21 χρονών, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία.

Σούπερ Λιγκ: Στη σέντρα!

Το 35ο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αρχίσει με τρία παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει εκείνο που διεξάγεται στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την SKODA Ξάνθη.

Αγγλία: Αγαπάμε την Πρέμιερ! (πρόγραμμα)

Η αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου και 10 πράγματα που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος!


Super Cup: Σήμερα έχει μπάλα

Και μάλιστα πολλή! Μετά από την περίοδο του καλοκαιριού το πρωτάθλημα ξεκινάει σε αρκετές χώρες, έτοιμο να προσφέρει και πάλι μοναδικές στιγμές.

Η μεσογειακή διατροφή ασπίδα προστασίας για τον διαβήτη

Μια νέα έρευνα Ελλήνων και Ιταλών επιστημόνων δείχνει ότι η Μεσογειακή διατροφή, παράλληλα με μια δίαιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες, μπορεί να προστατεύσει από τον διαβήτη τύπου 2.

ATP: Vamos για τίτλο και Νο2!!!

Μεγάλη ανατροπή πραγματοποίησε ο Ράφαελ Ναδάλ στη συναρπαστική αναμέτρηση με τον Ρότζερ Φέντερερ για τα προημιτελικά του Cincinnati Masters, με τον Ισπανό να φεύγει νικητής απ'το court παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ελβετού για δύο σετ, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον Τόμας Μπέρντιχ στα ημιτελικά!

Ξυλοκόπησαν «μάγισσα» μέχρι θανάτου!

Μια γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο νότιο Νεπάλ από ένα πλήθος συγχωριανών της που την κατηγορούσαν ότι ήταν μάγισσα.

Λεμεσός: Τους την είχε στημένη η ΥΚΑΝ – Πιάστηκαν την ώρα που πότιζαν τα φυτά κάνναβης

Η φυτεία περιλάμβανε εννέα φυτά κάνναβης, ύψους από 30 εκατοστά μέχρι 130 εκατοστά

Φωτιά σε αυτοκίνητο στο Στρόβολο

Αυτοκίνητο 56χρόνου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη, στο Στρόβολο, καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά, η οποία φαίνεται ότι τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σοκάρουν τα νέα στοιχειά για τον κρεμασμένο 27χρονου στις Φυλακές – Προειδοποιούσε εδώ και καιρό ότι θα αυτοκτονήσει!

- Θύμα κακοποίησης από τους δεσμοφύλακες ο κατάδικος σύμφωνα με καταγγελίες φυλακισμένων
- Εδώ και καιρό ζητούσε να δει την κατάκοιτη μητέρα του και δεν του δινόταν άδεια
- Την Τετάρτη, μια μέρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ζήτησε να εξομολογηθεί

ATP: Αντίο και από Μάρει!

Λίγες στιγμές μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό του Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Western & Southern Open απ'τον Ίσνερ και το Νο2 του ταμπλό,

WTA: Προελαύνουν Σερίνα και Βίκα


Μία νίκη πριν το μεταξύ τους μεγάλο ραντεβού στον τελικό του Western & Southern Open του Σινσινάτι, βρίσκονται οι δύο top seeded, Σερίνα Γουίλιαμς και Βικτόρια Αζαρένκα οι οποίες στα προημιτελικά της Παρασκευής ξεπέρασαν τα εμπόδια των Χάλεπ και Βοζνιάκι αντίστοιχα, κλείνοντας το μάτι στον τίτλο. 


Συγκλονιστική διάσωση - Της πέρασε χειροπέδες για να της σώσει τη ζωή! (ΦΩΤΟ)

Είναι η δραματική στιγμή που ένας αστυνομικός σώζει τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας. Εκείνη ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά εκείνος δεν είχε καμία διάθεση να της το επιτρέψει: της πέρασε χειροπέδες και πέταξε και το κλειδί!

«Επιδημία» διαρρήξεων και κλοπών στη Μύκονο

Ηταν Σάββατο βράδυ. Γάλλοι τουρίστες που είχαν μόλις καταφθάσει με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, πέρασαν από τη βίλα του επιχειρηματία-οικοδεσπότη τους να αφήσουν τα πράγματά τους και κατευθύνθηκαν σε εστιατόριο της περιοχής για να δειπνήσουν.