Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Μυστήριο πλάσμα προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο (Βίντεο)

Ένα «Βραδύπους» προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο.
Η απάντηση είναι ...ναι

Η μικρή ιερόδουλη που σόκαρε την Βραζιλία

«Όταν τελειώσουν την σεξουαλική πράξη με πετάνε από το αυτοκίνητο», δηλώνει η 11χρονη

Μερικές πρωτότυπες συνταγές για ζεστά φθινοπωρινά ροφήματα…

Το φθινόπωρο είναι εποχή που μας αρέσει να χουχουλιάζουμε παρέα με τον σύντροφό μας, με τους φίλους μας ή ακόμη και μόνες μας αγκαλιά με μια κουβέρτα.

3 φυσικές συνταγές για να μακρύνουν τα μαλλιά σου!

Είναι όμορφα τα μακριά μαλλιά. Ωστόσο τι γίνεται όταν προσπαθείς ανεπιτυχώς να τα μακρύνεις και εκείνα αντ᾽αυτού κόβονται και δεν φτάνουν ποτέ το επιθυμητό ύψος; 
Αρχικά σκέψου αν τα φροντίζεις σωστά. 

9 τροφές που πρέπει πάντα να έχεις στην κουζίνα

Μπορείς ν’ αγοράζεις όσα λαχανικά θέλεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα φας, ειδικά αν είναι κρυμμένα στο συρτάρι του ψυγείου. Αυτές τις τροφές φέρ' τες μπροστά!

Πως επηρεάζει η χρήση κάνναβης την υγεία;

Άκρως επικίνδυνη για την υγεία είναι η χρήση κάνναβης αφού έχει ενοχοποιηθεί για την εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων υγείας. Και για του λόγου του αληθές το κάπνισμα τριών με τεσσάρων τσιγάρων κάνναβης, προκαλεί τις ίδιες βλάβες οξείας και χρόνιας βρογχίτιδας, όπως 20 ή περισσότερα τσιγάρα καπνού.

ATP - Το Davis Cup μου δίνει ενέργεια

Παρά τη μεγάλη κούραση απ'την κοπιαστική εβδομάδα στο Λονδίνο αλλά και γενικά τη μεγάλη σεζόν που πραγματοποίησε, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα βάλει τα δυνατά του το ερχόμενο τριήμερο (15-17 Νοεμβρίου) προκειμένου να οδηγήσει τη Σερβία στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου Davis Cup της ιστορίας της.

Παράξενα μανιτάρια που δεν έχετε ξαναδεί!

Η μητέρα φύση δεν είναι η πρώτη φορά που εκπλήσσει με τις δημιουργίες της, αφού όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε δει κατά καιρούς πολλά παράδοξα φυτά, δέντρα ή λουλούδια. 

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ : Τι θα λέγατε για μπάσκετ το μεσημέρι της Κυριακής;

Μια καινοτομία θα εφορμόσουν ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας αφού την προσεχή Κυριακή έχει οριστεί το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ για τις 12:00 το μεσημέρι σε μια προσπάθεια να πάρουν στο γήπεδο περισσότερο κόσμο και οικογένειες μετατρέποντας το ματς σε γιορτή με διάφορες εκδηλώσεις.

Το κάλεσμα του Σωματείου και του κ. Ποταμίτη:
Εισάγοντας στην Κύπρο μία καινοτομία που γεμίζει τα γήπεδα σε Ισπανία και Ελλάδα, ο ΑΠΟΕΛ και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) έχουν ορίσει για τις 12:00 το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής (17/11) τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα έχει ήδη ετοιμαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα διασκέδασης αλλά και πολλές εκπλήξεις για όσους θα βρεθούν στο γήπεδο ενώ τα Presse Cafe θα κερνάνε τον κυριακάτικο καφέ, ενώ θα υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Ποταμίτης μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα μας με σκοπό να επιστρέψει ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ στην καλαθόσφαιρα: «Στόχος είναι όπως πέρα από τους παραδοσιακούς φίλους του μπάσκετ, να φέρουμε στο γήπεδο οικογένειες που θέλουν να περάσουν ευχάριστα το πρωινό της Κυριακής» σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Στο ΑΠΟΕΛ προβληματιστήκαμε αρκετά σε σχέση με την προσέλευση στους αγώνες καλαθόσφαιρας. Θέλουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο πέρα από τους 200-300 που σταθερά έχουμε δίπλα μας και τους οποίους ευχαριστούμε. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι μπασκετικός, γνωρίζει και αγαπά το άθλημα, απλώς για πολλούς και διαφορετικούς λόγους έχει απομακρυνθεί από το γήπεδο.

Για μας ο κάθε αγώνας θέλουμε να είναι μια ΑΠΟΕΛίστικη γιορτή, για όλους μικρούς και μεγάλους και στο τέλος όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι για τις στιγμές που ζούμε δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας την και βοηθώντας την να προσφέρει ωραίο θέαμα και επιτυχίες.

Επαναλαμβάνω ότι για μας ο κάθε αγώνας πρέπει να είναι μια γιορτή, γι’ αυτό δοκιμάζουμε διάφορες ενέργειες σε συνεργασία και με την ομοσπονδία την οποία ευχαριστούμε για την συνεργασία».

Από την πλευρά του ο πρόδρος της ΚΟΚ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου τόνισε για το συγκεκριμένο εγχείρημα: «Δεν διστάζουμε να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις στην προσπάθεια μας ώστε περισσότερες οικογένειες και παιδιά να βρίσκονται στο γήπεδο. Το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε ότι όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, η οικογένεια είναι κοντά στο άθλημα μας. Υπενθυμίζω τους προηγούμενους τελικούς Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών, το All Star Game, το 3 x3 αλλά και αρκετούς από τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες για την παρουσία περισσοτέρων οικογενειών στο γήπεδο. Εκτιμώ ότι το εγχείρημα θα επιτύχει και θα υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια. Είμαι πεπεισμένος ότι όσοι βρεθούν την Κυριακή το μεσημέρι στο Λευκόθεο, θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Τονίζω την άψογη συνεργασία των διοικητικών ηγετών των δύο σωματείων και τους συγχαίρω για αυτό. Εκτιμούμε, ότι η από κοινού προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία και θα μπορέσουμε να την προωθήσουμε ακόμη περισσότερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας καλεί όλους του απανταχού ΑΠΟΕΛίστες να δώσουν μαζικά το παρών τους, να γεμίσουν το γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας στην προσπάθεια της να πετύχει την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες.

Source : www.24sports.com.cy

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Εκτός από τη «σημαία» του ψευδοκράτους που τον πληγώνει, ο Πενταδάκτυλος κινδυνεύει να αλλοιωθεί κι από τον παράγοντα της άναρχης λατόμευσης που επικρατεί στην περιοχή. 

Υπογραφή σύμβασης κατά του χάσματος αμοιβών ανδρών - γυναικών

Υπογράφηκε την Τετάρτη η σύμβαση «Παροχή Υπηρεσιών Κατάρτισης Κοινωνικών Εταίρων και Μελών Επαγγελματικών Συνδέσμων» μεταξύ του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων και της κοινοπραξίας Genderstream Consulting Ltd & Ζ. Βαδράτσικα και ΣΙΑ Ετερόρρυθμη Εταιρεία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΗ & ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ...

Σοκ προκάλεσε η αποτρόπαιη πράξη μιας μάνας, η οποία ανάγκασε τον γιο της να πιει βενζίνη και μετά τον έκαψε!

Ο Tus, το κομμένο πόδι και το κράξιμο στο facebook!

Σάλος έχει προκληθεί με το νέο video clip του Tus.

Δώδεκα σκληρές αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις

Καθώς κοιτάς πίσω στη ζωή σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι πολλές φορές όταν νόμιζες ότι είχες χάσει κάτι καλό, στην πραγματικότητα κατευθυνόσουν προς κάτι καλύτερο. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα.

Τα σκυλιά του Χόλυγουντ

Βιβλίο συγκεντρώνει τους τετράποδους αστέρες του κινηματογράφου από το '20 μέχρι το '50

Διαμαρτυρία με κεριά στη «βουλή» για την αύξηση στο ρεύμα στα κατεχόμενα

Με αναμμένα κεριά διαμαρτυρήθηκαν εντός της «βουλής» οι «βουλευτές» του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας για την αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα, που ανακοινώθηκε χθες από την «κυβέρνηση».

Δραματική επιχείρηση διάσωσης θυμάτων του τυφώνα Χαϊγιάν

Τη διάσωση θυμάτων του τυφώνα Χαϊγιάν καταγράφει ένας ρεπόρτερ σε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Μια πρώτη ματιά στην ταμπλέτα iPad Air

«Το iPad Air είναι πολύ πιο ελαφρύ και λεπτό από το προηγούμενο μοντέλο», είναι η πρώτη παρατήρηση σε όλες τις παρουσιάσεις της νεότερης ταμπλέτας της Apple. Αν και αρχικά θεωρήσαμε ότι πρόκειται για γεγονός επουσιώδες, αναθεωρήσαμε όταν βρέθηκαν στα χέρια μας αμφότερα τα iPad Air και iPad.

27χρονη ύποπτη για κλοπή από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν

27χρονη υπάλληλος συνελήφθη ως ύποπτη για υπόθεση κλοπής από την εταιρεία στην οποία εργάζεται στη Λεμεσό.

Τελέστηκε το απόγευμα η κηδεία της Ανδρούλας Κατσουρίδου

Τη σύζυγο, μάνα, αδερφή, θυγατέρα, γιαγιά, φίλη Ανδρούλα Κατσουρίδου αποχαιρέτησαν σήμερα στην κατάμεστη εκκλησία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία εκατοντάδες κόσμου.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Η 33χρονη γυναίκα έγινε μητέρα αναπάντεχα και η ιστορία της κεντρίζει το ενδιαφέρον στον Άγιο Νικόλαο του Λασιθίου και όχι μόνο...

Η κοπέλα ήθελε να το κάνουν.. αυτός της αρνήθηκε..και τον έσπασε στο ξύλο !

Μερικές κοπέλες δε σηκώνουν από “όχι”.


Αν έχεις iPhone ΜΗ ΔΕΙΣ ΤΟ VIDEO!

Η τελική αναμέτρηση για τη συσκευή της Apple
Ο κάτοχος ενός χρυσού iPhone 5S αποφάσισε να υποβάλει τη συσκευή του στη δοκιμασία της φωτιάς αλλά και… του σφυριού.

ΧΩΡΙΖΟΥΝ Angelina-Brad μετά τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;;; Ε όχι ρε Jolie!!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια συγκλονιστική επιστολή που φέρεται να έχει γράψει ο Brad Pitt για την Angelina Jolie, αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γάμος τους πριν η ηθοποιός κάνει τη διπλή μαστεκτομή, αλλά και στο γάμο τους που βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διάλυση.


Σάλος στη Βρετανία από ζευγάρι που κάνει σεξ μπροστά στο παράθυρο του σπιτιού του(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα άκρως «γαργαλιστικό» βίντεο κάνει θραύση στα social media, βρετανικά και μη, με πρωταγωνιστή ένα ανυποψίαστο ζευγάρι που επέλεξε τη βιτρίνα του σπιτιού του, για να κάνει σεξ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- Από χρόνου ο Κάρικ!

Μεγάλο πλήγμα με τον τραυματισμό του Μίκαελ Κάρικ δέχθηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο κεντρικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα απουσιάσει για τις επόμενες έξι εβδομάδες και η επιστροφή του υπολογίζεται λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους.

Πρεμιέρα Tesco στις Αλφαμέγα

Τα ράφια στους διαδρόμους των υπεραγορών Αλφαμέγα γέμισαν με πολλές μπράντες της βρετανικής αλυσίδας Tesco. Στο σύνολο 1.200 κωδικοί προϊόντων φιλοξενούνται πλέον στη μεγαλύτερη, κυπριακή αλυσίδα υπεραγορών οι οποίες συνήψαν συνεργασία με τον βρετανικό κολοσσό λιανεμπορίου.

Η νέα ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ τάση που κάνει πάταγο [εικόνα]

Δείτε τι πουλάνε οι γυναίκες! Ξεκίνησε σαν μια απλή ιδέα, αν και λίγο ασυνήθιστη, και τώρα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στην Αμερική

Αβέρωφ: Να περιοριστούν σε τρεις οι Υφυπουργοί

Νέα δεδομένα προέκυψαν στο θέμα της καθιέρωσης θέσεων υφυπουργών κατά την συνεδρία της Επιτροπής Νομικών της Βουλής.

Όταν κοιτάς από ψηλά... βλέπεις εκκλησία ή... πέος;!

Σάλο έχει προκαλέσει η... αρχιτεκτονική μιας εκκλησίας στοΙλινόις, που από ψηλά μοιάζει με πέος!


OOPS: ΔΕΣ ΤΙ "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Aνοδική πορεία των αφίξεων τουριστών από Ουκρανία διαπίστωσε ο ΚΟΤ, ο οποίος συμμετείχε στην τουριστική έκθεση UITΜ 2013 της Ουκρανίας.

Nαργιλές από τη… Bugatti

Περίπου 111.000 ευρώ κοστολογείται ο ναργιλές που κατασκεύασε η σουηδική Desvall για λογαριασμό της Bugatti. Θα είναι από ανθρακονήματα και τιτάνιο, ενώ θα κυκλοφορήσει μόνον σε 150 κομμάτια.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα είναι κατά 90% ο προπονητής της Εθνικής

Οι διαφωνίες στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας Ανδρών ήταν γνωστές, αλλά είναι πλέον και δημοσιοποιημένες και από τις δυο πλευρές, με τη μόνη διαφορά ότι ο καθένας επέλεξε διαφορετικό ΜΜΕ για να το βγάλει προς τα έξω καθώς επίσης και διαφορετικό τρόπο.

Το VIDEO που έχει ΣΟΚΑΡΕΙ το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες!

Καμπάνια ευαισθητοποίησης κατά της άσκησης βίας στα παιδιά από τους γονείς τους, έχει ξεκινήσει το Γαλλικό Ίδρυμα για το Παιδί Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 (Fondation Pour L'Enfance). 

ΕΔΕΚ: Επανέναρξη ποινικής διαδικασίας για μπόνους και χρηματισμό

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα δήλωσε την Τετάρτη ότι τα όσα αποκαλύφθηκαν την Τρίτη στην Επιτροπή Θεσμών, για τα μπόνους δεκάδων εκατομμυρίων στη Λαϊκή Τράπεζα, επιβάλλουν την άμεση έναρξη ποινικής διαδικασίας και διώξεων εναντίον όσων ενέχονται σε αυτό το μεγάλο «φαγοπότι».

Η σούπερ σέξι εμφάνισή της σε φιλανθρωπική εκδήλωση!

Τράβηξε τα βλέμματα όλων με την αποκαλυπτική της εμφάνιση!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΧΤΥΠΗΜΑ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Τέσσερις υπουργοί και ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έμειναν με το στόμα ανοιχτό χθες ακούγοντας τους εκπροσώπους της τρόικας να μιλούν για πλήρη άρση των πλειστηριασμών.

Δεν έπεσε αλλά πήδηξε σε σωστική λέμβο ο καπετάνιος του Costa Concordia

«Καίει» τον Σκετίνο μέλος του πληρώματός του

Η σκηνή που προκαλεί τρόμο! Κάρφωσε και έπεσε μαζί με τη μπασκέτα (VIDEO)

«Πάγωσε» ολόκληρος ο κόσμος όταν είδε τον Μπουλ Μπουλάρντ να καρφώνει και έπειτα να πέφτει στο παρκέ με την μπασκέτα να τον πλακώνει.

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ την Sarah Jessica Parker... ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΦΗ πάνω στο ΣΑΝΙΔΙ!

Η superstar εμφανίζεται στο θέατρο χωρίς ίχνος

Σημαντική καταδίκη και χρηματικό πρόστιμο στο ΡΙΚ για ξενοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις

Η ΚΙΣΑ – Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό εκφράζει την ικανοποίηση της για τις αποφάσεις της Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, και σημειώνει ιδιαίτερα το χρηματικό πρόστιμο, ύψους €3000, που επιβλήθηκε στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), λόγω πρόκλησης ξενοφοβίας και ρατσιστικού μίσους, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης των ξενοφοβικών και ρατσιστικών δηλώσεων του ηθοποιού Κωστάκη Κωνσταντίνου.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν το ταξίδι τους στις Βρυξέλλες!

Σίγουρα αυτό το ταξίδι στις Βρυξέλλες θα έχουν να το θυμούνται για πολλά χρόνια και ο λόγος βέβαια δεν είναι μόνο η χαρά που κατάφεραν να δώσουν σε τρία ιδρύματα της Κύπρου για άπορα παιδιά, ενώνοντας τις φωνές τους σε μια υπέροχη φιλανθρωπική συναυλία στο φημισμένο Bozar (Center For Fine Arts), των Βρυξελλών, έχοντας μαζί τους και τη Δέσποινα Ολυμπίου, αλλά και για το ό,τι έζησαν πριν φθάσουν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ

Με περισσότερη αισιοδοξία βλέπει τη ζωή ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Ο τραγουδιστής κάνει νέο ξεκίνημα έχοντας στο πλευρό του τον κολλητό του φίλο, Τζώνη Θεοδωρίδη. Οι δύο κολλητοί αποφάσισαν να ανοίξουν μαζί ένα all day cafe bar στην οδό Αγίας Παρασκευής, στο Χαλάνδρι. 

Το όνομά του είναι, καθόλου τυχαία, Revolution και έκανε τα εγκαίνιά του μόλις χθες. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια μέρα οι δύο ιδιοκτήτες του. Ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν περιστοιχισμένος από καλούς του φίλους, ανάμεσά τους η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Ματαράγκας. Πρόκειται για μία από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις του μετά την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική. Φαίνεται πως προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να σταθεί ξανά στα πόδια του.

 Παρόλο που τα σημάδια της ταλαιπωρίας του ήταν εμφανή, η καθαρότητα στο γαλάζιο βλέμμα του ήταν ακόμη εκεί όπως και το αχνό χαμόγελό του. «Ο Λάμπης θα είναι καλά και θα σταθεί στα πόδια του», εκμυστηρεύεται στο TLIFE o κολλητός του ο οποίος είναι συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

Ποιοι ΔΗΚΟϊκοί στηρίζουν Νικόλα, ποιοι Καρογιάν(;) – Σήμερα το «500άρικο» της υποψηφιότητας

- Επίσημη αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική μάχη της 1ης Δεκεμβρίου
- Επιτελείο Παπαδόπουλου: Καταγγέλει τηλεφωνήματα από κομματικό μηχανισμό σε νέα μέλη για να στηρίξουν Καρογιάν
- Τηλεφώνησαν μέχρι και στον Χρύση Παντελίδη!
- Επιτελείο Καρογιάν: Απορρίπτει τις καταγγελίες και αισιοδοξεί


Η διαφήμιση που έχει εξοργίσει τους Tούρκους [video]

Ένα διαφημιστικό σποτ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία

Προσοχή βγήκαν τα ραντάρ στους δρόμους – Άρχισε εκστρατεία η Αστυνομία

Προσέχετε τα χιλιόμετρα σας όταν κάθεστε πίσω από το τιμόνι, καθώς η Αστυνομία βγήκε στους δρόμους στα πλαίσια της Παγκύπριας εκστρατείας για την παράβαση του ορίου ταχύτητας.

Ανόρθωση: Καλύτερο μέτρο όλων οι νίκες

Να φτιάξουν το απαιτούμενο κλίμα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί προσπαθούν όλοι στην Ανόρθωση, καθώς αν και νωρίς στη χρονιά η απογοήτευση του κόσμου χτύπησε κόκκινο.

«Δεν έχουμε αρκετούς σάκους για τα πτώματα»

Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί στις Φιλιππίνες

Ποια μυστική πανάρχαια επίκληση λέμε εν αγνοία μας όταν λέμε την αλφάβητο

Η ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη που έχει δημιουργηθεί στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας. Πρόκειται για μια γλώσσα που έχει…

«Φύτεψαν» στύλους της ΑΗΚ μέσα στον ποδηλατόδρομο

Κίνδυνοι προκύπτουν για ποδηλάτες στο Γραμμικό Πάρκο στον Γαρύλλη