Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ένας παράξενος δρόμος… ουράνιο τόξο!

Στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας ένας δρόμος ξεχωρίζει για την ομορφιά, τη γραφικότητα και την… πολυχρωμία του. 

ΥΠΑΜ: Η επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου είναι αναγκαιότητα

Η επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της, δεν είναι κενό μήνυμα, αλλά αναγκαιότητα που θα αποκαλύψει αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι συνομιλίες δήλωσε σήμερα στο Λονδίνο ο Υπουργός Αμυνας Φώτης Φωτίου.

Ράλι Κύπρος - Ο Nasser Al Attiyah μεγάλος νικητής

Ο Nasser Al Attiyah με τον Giovanni Bernacchini στο τιμόνι ενός Ford Fiesta RRC είναι ο μεγάλος νικητής του CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013, κερδίζοντας την τρίτη νίκη του στον εθνικό μας αγώνα. Μια νίκη που, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές, του εξασφαλίζει ταυτόχρονα τον ένατο τίτλο του πρωταθλητή Μέσης Ανατολής, ένα αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου δεκάδες προσκυνητές στην Ινδία

Στο θάνατο δεκάδων προσκυνητών οδήγησε ποδοπάτημα κοντά σε ναό στο Ρατανγκάρ της κεντρικής Ινδίας, όταν πλήθος υπέκυψε στον πανικό καθώς περνούσε γέφυρα.

Απίστευτος χαζομπαμπάς ο Robbie Williams

Πλημυρίζει από τρυφερότητα για την 1 έτους κόρη του Teddy

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 - Πέντε νεκροί στους πανηγυρισμούς για την Κολομβία

Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Μπογκοτά, τρία από πυροβολισμό και δύο σε τροχαία δυστυχήματα, ενώ περίπου 2.000 συμπλοκές έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών σε όλη τη χώρα για την πρόκριση της Κολομβίας στο Μουντιάλ, όπως ενημέρωσε η τοπική Αστυνομία.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες πολέμου - Για όσους "πιστεύουν" ότι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν

Ο πόλεμος είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον εμπιστευθούμε στους πολεμοκάπηλους. Σ΄ αυτούς που πιστεύουν ότι φορώντας ένα παντελόνι παραλλαγήςαγορασμένο από το μαγαζάκι του “καθοδηγητή” τους έγιναν...μάχιμοι πολεμιστές.


Η Άννα Βίσση φοράει ταυτότητα στον λαιμό της με την ημερομηνία γέννησης του εγγονού της

Η Άννα Βίσση αν και μια εβδομάδα μόνο μακριά από τον εγγονό της εξομολογήθηκε ότι της λείπει πολύ.


Σχηματισμό γερμανικής κυβέρνησης μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου «βλέπει» ο Σόιμπλε .

Βερολίνο: Οι συνομιλίες για το σχηματισμό κυβέρνησης είναι σε καλό δρόμο και η νέα πολιτική ηγεσία της Γερμανίας θα πρέπει να είναι σε ισχύ έως τα μέσα Νοεμβρίου, δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Μεγάλο Συνασπιμό με τον Σόιμπλε να μένει στο υπουργείο Οικονομικών προτιμούν οι Γερμανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Η φωτογραφία, το όνομα και οι προτιμήσεις σου σε διαφημίσεις της Google! Μάθε πως να το αποφύγεις

Μια αλλαγή στους Όρους Χρήσης της Google είναι αρκετή για να αρχίσετε να βλέπετε από τον επόμενο μήνα τη φωτογραφία σας σε διαφημίσεις για προϊόντα τις εταιρείας ή σε προτάσεις για άλλους χρήστες με βάση τις αγορές, τα views, τα +1s και τα σχόλια που αφήνετε σε YouTube, Google+, Google Play και άλλες υπηρεσίες της…

OMONOIA - Δημητρίου: «Υπάρχει αισιοδοξία για τα κριτήρια»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας omonoianews.com έκανε ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εστίασε στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να παραδοθεί συνεπής φάκελος για τα κριτήρια και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλα θα είναι εντάξει. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στους χειρισμούς που έγιναν στο θέμα Ρουέδα.

Επίσημο video-παρουσίαση για το Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) και νέο promo για τα Galaxy Note 3 – Galaxy Gear [Videos]

Συνέχεια στα επίσημα videos-παρουσιάσεις της Samsung, αυτή τη φορά για το Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), το εντυπωσιακό tablet με οθόνη 10.1” (2560 x 1600), υποστήριξη γραφίδας, quad-core επεξεργαστή και εξαιρετικά λεπτή κατασκευή που σύμφωνα με την εταιρεία έχει “επανασχεδιαστεί για το 2014″.


ΑΚΕΛ: Το κόμμα και τα μάτια τους… με νέα πρόσωπα στην ηγεσία

 Ραγδαίες εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΑΚΕΛ
- Υπ’ ατμόν οι Ζαννέτος, Αλέκου, Κολοκασίδης
- Στεφάνου, Συλικιώτης με αναβαθμισμένο ρόλο στο κόμμα
- «Αδειάζουν» Χριστόφια και παίρνουν αποστάσεις από τη διακυβέρνησή του

Είπε ψέματα για την ασθένειά του

Από καρκίνο στη γλώσσα και όχι στο φάρυγγα έπασχε ο Ντάγκλας

Απίστευτο: Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη γοργόνων!!! Για πρώτη φορά πεντακάθαρη εικόνα από τα βάθη του ωκεανού[BINTEO Animal planet]

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται...

Μπράβο ρε Κριστιάνο! Έδειξε ότι έχει και ανθρωπιά ο Ρονάλτο - Διαβάστε τι έκανε -

Πολλές φορές τον κατηγόρησαν για άσχημες συμπεριφορές, για υπεροψία και αρκετά άλλα πράγματα. Αυτή τη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεισε στόματα, παίρνοντας την πρωτοβουλία να γράψει επιστολή προς τις αρχές του Μαϊάμι, σχετικά μ' ένα οπαδό που είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο τον περασμένο Αύγουστο σε φιλικό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Τσέλσι, με σκοπό να αγκαλιάσει και να μιλήσει με τον Πορτογάλο σταρ

ΑΠΟΕΛ -nΚατευθείαν στα βαθιά ο Δώνης

Η εποχή Γιώργου είναι πλέον γεγονός στο ΑΠΟΕΛ και όλη στην γαλαζοκίτρινη οικογένεια πιστεύουν ότι θα γυρίσει το κλίμα και η ομάδα θα βρει σιγά σιγά τον δρόμο της.

Νεκρός ο 2χρονος γιος γνωστού ποδοσφαιριστή λόγω κακοποίησης - ΦΩΤΟ

Ο μόλις 2 ετών γιος του Άντριαν Πίτερσον, του αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον σύντροφο της μητέρας του.

Οδύνη! Πάλι αίμα στην άσφαλτο – Κρίσιμα 29χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονος μοτοσικλετιστής.

Τη νέα της κολεξιόν pret-a-porter παρουσίασε η Chanel

Τα σχέδια του οίκου για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2014.

ΗΠΑ: Τέσσερις μέρες πριν τη στάση πληρωμών

Στις ΗΠΑ συνεχίζεται για 13η μέρα η παράλυση μέρους του ομοσπονδιακού κράτους και η επαπειλούμενη στάση πληρωμών απέχει μόλις τέσσερις ημέρες.

Εξωφρενικό! Οι τζογαδόροι δεν νιώθουν κρίση – €15 εκατ. «ακούμπησαν» οι Ε/κ στα κατεχόμενα

Παρά την οικονομική κρίση, απτόητοι συνεχίζουν οι Ελληνοκύπριοι επί της τσόχας και της ρουλέτας σε καιρό Μνημονίου.

Χειροπέδες σε πέντε αθίγγανους για χρυσαφικά μαϊμού

Πέντε αθίγγανοι Ρουμανικής καταγωγής συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση και ακόμα ένας αναζητείται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απάτης, παράνομης κατοχής περιουσίας και απόπειρας εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Αρ. Δαμιανού: Κυβέρνηση και «Αλήθεια» συνεχίζουν το αστείο – «Στα κόκκινα» η κόντρα ΑΚΕΛ και εφημερίδας

- «Παρά τα ‘ουστ κοπρόσκυλα’ θα μας βρίσκουν μπροστά τους»
- Το ΑΚΕΛ καταγγέλλει την «Αλήθεια» πως ρίχνει το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου
- Δαμιανού: «Πολλοί φίλοι του Συναγερμού είναι σήμερα υπόδικοι»

Κάτια Δανδουλάκη: Η κατάθλιψη, τα γυρίσματα του «Βαλς με δώδεκα θεούς» και οι κρίσεις πανικού

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Joy» για την κατάθλιψη που έπαθε πρόσφατα.

Αιφνιδιαστική επιθεώρηση από τον Ευρωβουλευτή Σ. Σοφοκλέους προς τον ΠτΔ Ν. Αναστασιάδη

Είναι ώρα αποφασιστικών δράσεων και όχι ευχολογίων τονίζει ο Σοσιαλιστής Ευρωβουλευτής και έκανε λόγο εγκληματικές ευθύνες από πλευράς του Προέδρου Αναστασιάδη, από την πλέον καταστροφική απόφαση του για κούρεμα των καταθέσεων, οι οποίες σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή, βύθισαν τη χώρα και τους πολίτες στην αθλιότητα, προκαλώντας τους ταυτόχρονα συναισθήματα αβεβαιότητας και έλλειψης εμπιστοσύνης.

Η τραυματική παιδική ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου πριν τα 50!

Το 80% των ανθρώπων που είχαν τραυματική παιδική ηλικία είναι πιο κοντά στον θάνατο πριν κλείσουν τα 50 τους.  

Μίνι... «τσουνάμι» στην Κρήτη!

Ένα ανεπαίσθητο παλιρροιακό κύμα, ελάχιστων εκατοστών, κατέγραψε παλιρροιογράφος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένος στο Καστέλι, 4 λεπτά μετά το ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου που σημειώθηκε το Σάββατο 67 χλμ δυτικά των Χανίων.

Οι ελέφαντες καταλαβαίνουν τις ανθρώπινες χειρονομίες

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σεντ Αντριους ανακάλυψαν ότι οι αφρικανικοί ελέφαντες είναι σε θέση να καταλαβαίνουν ενστικτωδώς τις ανθρώπινες χειρονομίες.

Ο ελληνικός καφές χαρίζει χρόνια στη ζωή!

Ποιος από εμάς θα φανταζόταν ότι η συστηματική κατανάλωση μυρωδάτου, ελληνικού καφέ θα αποτελούσε βασικό συστατικό στη συνταγή της μακροζωίας;

Φωτογράφιζε τη μητέρα του την ώρα που έκανε σεξ και τώρα εκθέτει τις εικόνες στην γκαλερί του!

Για τις ανάγκες ενός project, ο φωτογράφος Λέιγχ Λεντάρε επιχείρησε το αδιανόητο. Φωτογράφισε τη μητέρα του ενώ έκανε σεξ και σαν να μην φτάνει αυτό, εκθέτει και τις φωτογραφίες!

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύμα χθες στο Μega Κύπρου- Έπεσε η οροφή

Ένα μεγάλο κομμάτι από την οροφή της τουαλέτας στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, υποχώρησε την στιγμή μάλιστα που ένας εκ των εργαζομένων στο κανάλι, ετοιμαζόταν να μπει στην τουαλέτα .

Ποιοι άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος των προσόντων τους;

Μπορεί το μέγεθος των προσόντων του άνδρα να αποτελεί θέμα ταμπού αλλά νεότερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι πολλούς άνδρες τους απασχολεί αυτό το ζήτημα αν και διστάζουν να το συζητήσουν ακόμη και με το έτερο ήμισυ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK - ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ

Σε μερικές εβδομάδες, το Facebook θα απενεργοποιήσει τη ρύθμιση απορρήτου που επέτρεπε στους χρήστες να μην εντοπίζονται, όταν κανείς... πληκτρολογούσε το όνομά τους στο πεδίο αναζήτησης του δικτύου.

Tips για καλύτερο αποτέλεσμα στο ξύρισμα

Θα δείτε τη διαφορά στο δέρμα σας.
Ο πιο διαδεδομένος και συχνός τρόπος αποτρίχωσης είναι το ξυράφι.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΠΟ.... ΠΕΡΙΕΡΓΟ...."ΤΟΥΡΙΣΤΑ"

Συνελήφθη χθες επ’ αυτοφώρω και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Το’ πε και το’ κανε ο Κενεβέζος - Δευτέρα παρουσιάζει προσχέδιο για αλλαγή του συστήματος πρόσληψης εκπαιδευτικών

Αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους εμφανίζεται ο Υπουργός Παιδείας στο θέμα του καταλόγου διοριστέων και κατ’ επέκταση στο σύστημα πρόσληψης εκπαιδευτικών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Ανάγκη για απαλλαγή από τον κατοχικό στρατό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είπε πως η επικέντρωση της προσοχής μας αυτή την ώρα μπορεί να είναι στην ανάκαμψη της οικονομίας, στην αντιμετώπιση των καθημερινών κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και η κοινωνία, αλλά την ίδια ώρα έχουμε στο μυαλό, στη σκέψη και στις ψυχές μας την ανάγκη, το συντομότερο δυνατόν, να εργαστούμε με μεθοδικότητα και μέσα από την ενότητα να πετύχουμε την απελευθέρωση από τον κατοχικό στρατό.

Τρεις σοβαροί τραυματισμοί σε τροχαία το Σάββατο

Αρκετά ήταν δυστυχώς τα σοβαρά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το Σάββατο. Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τους κανονισμούς της οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας.