Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Δίκη ενώπιον του κακουργιοδικείου στις 13/11 για τον 35χρονο που σκότωσε τον συμπέθερο του

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που θα συνεδριάσει στις 13 Νοεμβρίου στη Λάρνακα, παραπέμφθηκε σήμερα ο Γιώργος Ανδρέου, 35 χρόνων, από την Ξυλοφάγου, κατηγορούμενος για φόνο εκ προμελέτης του Παντελή Αντωνίου Ρόπα, 66 χρόνων, οδηγού ταξί από τη Σωτήρα που διεπράχθη στις 8 Οκτωβρίου 2013 στην Αγία Νάπα.


Στα ανάκτορα του Μπάκινχαμ ο Andy Murray

Για τον Αντι Μάρεϊ ήταν μια ξεχωριστή ημέρα η Πέμπτη (17/10), καθώς θα επισκεπτόταν το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ για βραβευτεί από τον Δούκα του Κέμπριτζ, Πρίγκιπα Γουίλιαμ με το μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για την ιστορική του νίκη στο Wimbledon.

Κόντρα Λακκοτρύπη – Συλικιώτη για πρώην ΚΡΕΤΥΚ

Η αλλαγή της ονομασίας της ΚΡΕΤΥΚ σε ΕΥΚ δεν αποτελεί μια απλή αλλαγή ονόματος, αλλά μια συνολική προσπάθεια βελτίωσης της σχετικής απόφασης του Δεκεμβρίου του 2012, έκτασης δύο μόνο γραμμών, που είχε λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο της προηγούμενης Κυβέρνησης, αναφέρει ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης σε γραπτή απάντησή του στο μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ και τέως Υπουργό Ενέργειας Νεοκλή Συλικιώτη.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Διευκρινήστική ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΑΕΚ εξέδωσε η Ομόνοια.

«Με τη Ναταλία μπορώ να ζήσω αυτό που ήθελα»

Για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Μάνος Ιωάννου, πλάθοντας το εγκώμιο της αγαπημένης του.

Υπ. Παιδείας: Διατεθειμένη η Κυβέρνηση να υλοποιήσει όλες τις εξαγγελίες της για την παιδεία

Η Κυβέρνηση έχει την πολιτική βούληση και τη διάθεση να προχωρήσει στην υλοποίηση όλων των εξαγγελιών της για την παιδεία, διεμήνυσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος.

ΑΕΚ - Ανοίγει τις πόρτες στα μικρά παιδιά

Είναι στη Γ’ Εθνική και προσπαθεί να βρει τρόπους να «ελαφρύνει» τον κόσμο της η ΑΕΚ προκειμένου να έρχεται όσο πιο μαζικά στο γήπεδο για τα παιχνίδια της.

Την είχε αστεφάνωτη 80 χρόνια!

Έπειτα από 80 χρόνια συμβίωσης, ένα ζευγάρι υπερηλίκων στην Παραγουάη αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου

Πέρασε δεύτερος ο Κοντίδης

Άνοδος στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης για τον Παύλο Κοντίδη με τη συμπλήρωση της σημερινής (Πέμπτη 17 Οκτωβρίου) τέταρτης μέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) που διεξάγεται την πόλη Τσινγνκτάο της Κίνας από τις 12 μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2013.

Μαύρα σύννεφα στη σχέση Lopez-Smart

Φήμες περί επικείμενου χωρισμού

Φρέσκα και αποξηραμένα μυρωδικά

Τι να προτιμήσουμε σε κάθε περίπτωση:
Φασκόμηλο, θυμάρι, δεντρολίβανο ή ρίγανη, δίνουν άρωμα και γεύση ακόμη κι ως αποξηραμένα, ενώ μαϊντανός, κολίαντρος, βασιλικός και σχοινόπρασο είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται φρέσκα.

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΑΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΓΥΝΑΙΚΑ

Πρέπει να είναι η πιο σουρεαλιστική είδηση και το πιο σουρεαλιστικό εξώφυλλο που είδαμε τον τελευταίο καιρό.

Απίστευτη φώτο: Είναι η Φουρέϊρα με στpiνγκ στη πίστα; Για δείτε λίγο καλύτερα…

Αυτό το μαλλί είναι σήμα κατατεθέν! Πώς να το κάνουμε! Και ο κόσμος μόλις την είδε, άρχισε να φωνάζει «Δώστα όλα Φουρέιρα!»! Έβλεπαν την γuναικάρα με εσώρouχα να κρεμιέται στον στύλο και αλληθώριζαν!

Συμβουλές ομορφιάς και διατροφής για καρκινοπαθείς

Τρόποι για να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειες της θεραπείας.

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ - ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ... ΤΑΣΑΚΙΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ

Ο ένας πονοκέφαλος μετά τον άλλο στο συγκεκριμένο κανάλι. Στα χέρια πιάστηκαν, όχι για τα 2 ματάκια … γιατί αυτό είχε γίνει πριν λίγο καιρό και αποσιωπήθηκε εντελώς αλλά για επαγγελματικούς λόγους πέφτοντας το ξύλο της αρκούδας στους διαδρόμους με τους διευθυντές να τρέχουν να χωρίσουν τα ‘παλικάρια’ που ξεστόμιζαν βωμολοχίες και πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους ..

Αναστασιάδης: O Δημητριάδης υπηρετούσε σκοπιμότητες -

Αποκαλυπτικός, ως προς τις προθέσεις και τους χειρισμούς στο Κυπριακό, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Σίγμα «60 λεπτά», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. 

Χωρίς οπαδούς το Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ! Απορρίφθηκε η έφεση των «ερυθρολεύκων»

Απορρίφθηκε από το Εφετείο η ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Σαλαμίνα και ως εκ τούτου ο αγώνας με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, στο στάδιο «Αμμόχωστος», θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών. Η ανακοίνωση της ΚΟΠ και το σκεπτικό της απόφασης.


Η ανακοίνωση:
«Το Εφετείο της ΚΟΠ εξέτασε σήμερα την έφεση της Νέας Σαλαμίνας κατά της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για επιβολής ποινής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ.

Το Εφετείο της ΚΟΠ ομόφωνα απέρριψε την έφεση της Νέας Σαλαμίνας και επικύρωσε την πρωτόδική απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής».

Το σκπετικό της απόφασης

Για τους εφεσείοντες: Aρτέμης Αρτεμίου για Αρτεμίου, Πιερή και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. με τον κ. Ιερείδη, εκπρόσωπο των εφεσειόντων.

Για την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας κ. Α. Βρυωνίδης

΄Εφεση του Σωματείου Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου (εν τοις εφεξής καλουμένου το Σωματείο) κατά της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής ημερομηνίας 9ης Οκτωβρίου 2013 αναφορικά με τις καταγγελίες εναντίον του σωματείου ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στον αγώνα Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας περιόδου 2013 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ VΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ που διεξήχθη την 28ην Σεπτεμβρίου 2013

Η απόφαση του εφετείου είναι ομόφωνη, και η πλήρως αιτιολογημένη απόφαση δίδεται πιο κάτω από τον Πρόεδρο του Εφετείου.

Κυριακίδης Χ. Την 28/9/2013 διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας της περιόδου 2013-2014 μεταξύ των ομάδων Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, στο γήπεδο του Σωματείου στην Λάρνακα.

Την 3/10/2013 το Σωματείο ειδοποιήθηκε από τον Επικεφαλή Πειθαρχικό Εισαγγελέα (ο Εισαγγελέας) με γραπτή επιστολή ότι έχει παραπεμφθεί ενώπιον της ΔΕ για αριθμό κατηγοριών συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας για σοβαρά επεισόδια. Σημειωτέον ότι στην επιστολή του Εισαγγελέα γίνεται αναφορά στο δικαίωμα του Σωματείου να απευθυνθεί γραπτώς προς την ΔΕ μέχρις τις 7/10/13 και να αναφέρει οτιδήποτε το Σωματείο θεωρούσε σημαντικό.

Το Σωματείο δεν απέστειλε οποιοδήποτε υπόμνημα υπεράσπισης ούτε και προέβαλε τις θέσεις του ως προς τον μετριασμό της ποινής για οποιαδήποτε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, ή διαφωνία σε σχέση με τα γεγονότα, προς την ΔΕ.

Η Δικαστική Επιτροπή (ΔΕ) συνήλθε σε συνεδρία στις 9/10/2013 για να εξετάσει τις πιο πάνω καταγγελίες και επέβαλε, μεταξύ άλλων ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για σοβαρά επεισόδια στο Σωματείο.

Την 10/10/2013 η ΔΕ δημοσιοποίησε το πλήρες κείμενο της απόφασης της.

- Source : http://www.tothemaonline.com

Σάλος με Ιρανό που καταδικάστηκε σε απαγχονισμό, κρεμάστηκε, αλλά επέζησε

Καταδικάστηκε σε θάνατο δια απαγχονισμού, έμεινε κρεμασμένος επί 12 λεπτά από την αγχόνη, αλλά επέζησε. 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΚΑΛΕΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΧΡΥΣΑΦΙ

Η βιομηχανία πορνό ταινιών, Holy America προσφέρει 20 εκατομμύρια πέσος στον πρώην Κολομβιανό ποδοσφαιριστή, Τίνο Ασπρίγια για να συμμετάσχει σε μία από τις ταινίες της.

ΑΠΟΕΛ - €150.000 και τέλος η περιπέτεια με Σέρτζιο

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ με τον πρώην προπονητή της ομάδας Πάολο Σέρτζιο και τους συνεργάτες του όσον αφορά την αποζημίωση τους.

Παρατείνεται ως 5 Νοεμβρίου η έκπτωση για τον φόρο ακινήτων

Παράταση της έκπτωσης του 10% για πληρωμή του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας ως τις 5 Νοεμβρίου, ενέκρινε ομόφωνα την Πέμπτη η Ολομέλεια της Βουλής.

Το νέο «Μπερναμπέου» εντυπωσιάζει (Φωτογραφίες)

Οι προτάσεις για την ανακαίνιση του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έχουν κατατεθεί και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, εντυπωσιάζουν!

Συζήτηση για τα κατεχόμενα στη Βουλή των Λόρδων

Συζήτηση στη Βουλή των Λόρδων για τα κατεχόμενα εξασφάλισαν στην αρχή της εβδομάδας μέλη της, φιλικά προσκείμενα στο κατοχικό καθεστώς και στην Τουρκία.

Υπ. Υγείας: Δεν υπάρχει έλλειψη εμβολίων γρίπης

Δεν έχει παρατηρηθεί έλλειψη σε εμβόλια γρίπης σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.

Καγκουρό βρήκε καταφύγιο στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Το ζώο είχε τραυματιστεί από αυτοκίνητο
Το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να δουν οι έκπληκτοι περαστικοί μέσα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, ήταν ένα καγκουρό!

Τσίπρας: Τεράστιο το σκάνδαλο με τα υποβρύχια, θα ζητήσω Εξεταστική!

Υψηλά ανέβασε τους τόνους για το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, και συγκεκριμένα των 4 υποβρυχίων, ο Αλέξης Τσίπρας.

Νέα θεραπεία για τον χρόνιο πονοκέφαλο

Ελπίδα για τη θεραπεία του χρόνιου πονοκεφάλου δίνει μια νέα θεραπεία που ανέπτυξαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Τέξας.

«ΝΑΙ» στη μείωση ενοικίων ψήφισε η Βουλή – Ανάσα για χιλιάδες συμπολίτες μας – Κατατέθηκε ο «μνημονιακός» Προϋπολογισμός

- Διαβάστε πόσο μειώνονται οικιστικά και εμπορικά ενοίκια
- Προϋπολογισμός 2014: Μείωση δημόσιων εσόδων κατά 1,3%
- Στο 6,3% του ΑΕΠ θα κυμανθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα
- Θα χτυπήσει «κόκκινο» η ανεργία φτάνοντας στο 19,5%

Υποψηφιότητες για τα βραβεία ATP

Τα ATP World Tour Awards έχουν καθιερωθεί στο τέλος κάθε σεζόν στο ανδρικό tour και η φετινή ψηφορορία φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη απ'όλες, στις βασικές κατηγορίες των βραβείων, όπως για παράδειγμα το Stefan Edberg Sportmanship Award που διεκδικούν οι Φέντερερ, Ναδάλ, Ντελ Πότρο και Φερέρ.

Πέθανε ο πατέρας του Παναγιώταρου - Κατέρρευσε όταν είδε τον γιο του με χειροπέδες!

Δύσκολες ώρες για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής - Ο πατέρας του δεν μπόρεσε να αντέξει τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις...

Ζει ο «Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων» – Εξετάσεις DNA έλυσαν το μυστήριο για το θρυλικό Γέτι

Υπό είδος αρκούδας είναι ο «χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», γνωστός ως «Γέτι», σύμφωνα με τον Βρετανό επιστήμονα Bryan Sykes, καθηγητή γενετικής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ - ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

Η Ευρωπαική Ένωση καλεί Άννα Βίσση, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και Δέσποινα Ολυμπίου Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 9 Νοεμβρίου στο φημισμένο Bozar (Center for Fine Arts) με τη συμμετοχή τριών δημοφιλών τραγουδιστών από την Κύπρο.

Στην Κύπρο η Τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα

Με τιμές αρχηγού κράτους και με στόχο την τόνωση του θρησκευτικού αισθήματος, αλλά και την οικονομική ενίσχυση της αναστύλωσης της κατεχόμενης Μονής Αποστόλου Ανδρέα, η Κύπρος υποδέχεται στις 29 Νοεμβρίου την Τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα, η οποία θα φθάσει στις 16.30 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με ειδική πτήση αεροσκάφους C130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

6.000 πρόσωπα που έβγαλαν λεφτά πριν το κούρεμα στο μικροσκόπιο του ΤΕΠ - Εντοπίστηκαν ήδη παραλήψεις

Περίπου δέκα φυσικά πρόσωπα τα οποία μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό κατά την κρίσιμη περίοδο πριν από τις Συνόδους του Eurogroup τον περασμένο Μάρτιο και τις αποφάσεις που λήφθηκαν για κούρεμα καταθέσεων, τα οποία φαίνεται να μην έχουν ανταποκριθεί στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, έχει εντοπίσει το ΤΕΠ, μέσα από τον έλεγχο που διεξάγει στις λίστες με τις 6.000 περίπου συναλλαγές που έγιναν κατά την εν λόγω περίοδο.

Έκτακτες μεταθέσεις και διορισμοί στην Τεχνική Εκπαίδευση -

Λευκωσία: Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) ανακοίνωσε έκτακτες κάτω μεταθέσεις και διορισμούς Εκπαιδευτικών Λειτουργών Σχολείων Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης, με ισχύ από τις 21 Οκτωβρίου 2013.

Κάρτες στάθμευσης μόνο για κατοίκους Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας, προκειμένου να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εντός των τειχών κάτοικοι της πρωτεύουσας, προχωρεί σύντομα στην εφαρμογή του συστήματος ελεύθερης στάθμευσης κατοίκων στις ενορίες της Χρυσαλινιώτισσας και του Αγίου Κασσιανού.

Περίεργη υπόθεση… Κατάξανθο κοριτσάκι βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων!

H περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία στη Λάρισα καθώς, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε οικισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, εντοπίστηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, ξανθό με πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν συνάδουν με τα χαρακτηριστικά των δυο γονέων του.

Ανόρθωση: Κάλβο και Κολαουτί είναι εδώ! Προπονήθηκαν κανονικά…

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από την σημερινή προπόνηση της Ανόρθωσης με τους Τόνι Κάλβο και Ρομπέρτο Κολαούτι να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

Η συζήτηση φωτιά του X.Τσουρούλλη στο twitter – Σε ποιον είπε «Εάν ήθελα θα ήμουν ήδη εκεί. Την ξέρεις λάθος την ιστορία…»;

Ένα σχόλιο του Διευθυντή Ειδήσεων του Σιγμα για τη συνέντευξη του Προέδρου Αναστασιάδη στην εκπομπή που παρουσιάζει «60 λεπτά» προκάλεσε τον χλευασμό και την ειρωνεία ενός follower, κάτι που ο δημοσιογράφος δεν άφησε να περάσει…

TΡΕΛΆΝΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΉ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ ΤΗΣ GOOGLE! ΔΕΊΤΕ ΠΩΣ…

Αν θέλετε να “χαζέψετε” την αναζήτηση της google, δοκιμάστε τα εξής τρικ και θα πάθετε πλάκα...

Η πιπίλα καθυστερεί τη συναισθηματική ωρίμανση των αγοριών

Με καθυστέρηση της συναισθηματικής ωρίμανσης συνδέεται η συχνή χρήση πιπίλας, σύμφωνα με μία νέα έρευνα, που πραγματοποίησαν ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Basic and Applied Social Psychology».

Κωφάλαλο κορίτσι ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια 84χρονου επί μία δεκαετία!

Ένα κωφάλαλο κορίτσι από το Πακιστάν, ήταν όμηρος επί μία δεκαετία από έναν 84χρονο και τη σύζυγό του. Το ζευγάρι είχε φέρει το παιδί από το Πακιστάν και το εκμεταλλευόταν για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Άντρας έχει σεξουαλική έλξη... για αυτοκίνητα

Ισχυρίζεται πως πάσχει από «μηχανοφιλία»
Ο Edward Smith ισχυρίζεται ότι έχει μια εξαιρετικά πλούσια ερωτική ζωή. Συγκεκριμένα είχε στη ζωή του, όπως λέει, πάνω από 1.000 παρτενέρ. Μόνο που δεν πρόκειται για γυναίκες, αλλά… αυτοκίνητα!

Αφάνισαν την πανίδα οι Κύπριοι - Σκοτώνουν σπάνια είδη πτηνών

Πολύ σοβαρή υπόθεση παράνομης παγίδευσης άγριων πτηνών καταγγέλθηκε σε χωριό της Λάρνακας, από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας & Πανίδας, σε συνεργασία με μέλη του Κλιμακίου Πάταξης της Λαθροθηρίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Επιδημία η παχυσαρκία στην Κύπρο

Στην Κύπρο, το πρόβλημα της παχυσαρκίας έχει προσλάβει επιδημικές πλέον διαστάσεις, ώστε να αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου για χρόνιες και μεταβολικές παθήσεις αναφέρει ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων Κύπρου σύμφωνά με την δική του «Επιδημιολογική έρευνα για το ποσοστό της παχυσαρκίας και υπερβάλλοντος βάρους στην Κύπρο και διαπίστωση των διατροφικών συνηθειών του Κύπριου πολίτη»

Βίσση- Κωνσταντίνα: Το κρατάνε «μανιάτικο»

Στις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιείται μια εκδήλωση στις Βρυξέλλες αφιερωμένη στην Κύπρο.

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΜΑΣ - ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ SHARE

Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να γίνει εγχείρηση τοποθέτησης κρανίου

Διεθνής ο εγγονός, πλουσιότερος ο παππούς

Ο Χάρι Ουίλσον της Λίβερπουλ όχι μόνο έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της εθνικής Ουαλίας αλλά και έστειλε τον παππού του στο ταμείο για να εισπράξει 120 χιλιάδες ευρώ απ' ένα στοίχημα 14 ετών!

Την έστειλαν πίσω στους δρόμους αβοήθητη...

Λευκωσία: Την βρήκαν πριν μια βδομάδα να κοιμάται στο χαλάκι πολυκατοικίας στη Λευκωσία. Τη μάζεψαν αστυνομικοί και κατέληξε στο κρατικό καταφύγιο γιατί κρίθηκε ότι πιθανόν να είναι θύμα εμπορίας προσώπων. 

Τα καλύτερα γυμνά της Τζένης Μπαλατσινού! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε την γυναίκα του Πέτρου Κωστόπουλου σε HOT πόζες!