Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αποποινικοποίηση ομοφυλοφιλίας στα κατεχόμενα

Μεγάλο βήμα προς τα εμπρός συνιστά η αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στα κατεχόμενα.

Video: H καλύτερη φάρσα που έγινε σε ώρα μαθήματος!

Το μάθημα της ανόργανης χημείας παρακολουθούσαν οι φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, όταν ξαφνικά μπήκε ένας μασκοφόρος με σπαθί και έκλεψε την τσάντα μιας φοιτήτριας που άρχισε να φωνάζει.

Πρεμιέρα για το «Κάτω Παρτάλι»

Δώδεκα χρόνια μετά την επιτυχία του «Είσαι το ταίρι μου» ο Λευτέρης Παπαπέτρου επιστρέφει στο Mega με το σενάριο μιας νέας κωμωδίας με τη Βίκυ Σταυροπούλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι.

Τα... αέρια αγελάδων ανατίναξαν την οροφή μονάδας γαλακτοκομικών - Επικίνδυνο μεθάνιο

Τα... αέρια αγελάδων ανατίναξαν την οροφή μονάδας γαλακτοκομικώνΦρανκφούρτη: Το μεθάνιο που είχαν «εκπέμψει» 90 αγελάδες ευθύνεται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την φωτιά που ξέσπασε σε μονάδα γαλακτοκομικών στο Ράσντορφ της γερμανικής Έσσης.

Απόφαση βόμβα: Η ΑΤΗΚ αποχωρεί από την ΟΕΒ

Απόφαση βόμβα: Η ΑΤΗΚ αποχωρεί από την ΟΕΒΤο διοικητικό συμβούλιο της ΑΤΗΚ αποφάσισε πριν λίγο στην υπό εξέλιξη συνεδρία του, την αποχώρηση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, εκφράζοντας έτσι την έντονη της δυσαρέσκεια, για τα όσα λέχθηκαν από πλευράς ΟΕΒ σε σχέση με το σχέδιο αφυπηρέτησης.

Video: Δείτε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο Γιώργος Γιασεμής στην πίστα

Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Γιασεμής κατά την διάρκεια της τελευταίας εμφάνισης του σε μαγαζί της συμπρωτεύουσας.

Γονείς, μη πειραματίζεστε στα μαλλιά των παιδιών σας! Τα αποτελέσματα είναι τραγικά (εικόνες)

Η αισθητική μερικών γονιών ξεπερνάει κάθε όριο αλλά και κάθε μεγάλο καλλιτέχνη!

Δήμητρα Ολυμπίου – Η επιλογή των γενεθλίων των CYPRUS FASHION DAYS GALA / PARTY

Ο Θεσμός του Cyprus Fashion Days, κλείνει 2 χρόνια στα δρώμενα της Κυπριακής μόδας και γιορτάζει τα γενέθλια της, με μια βραδιά στο κόσμο φυσικά της μόδας!

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ Η ΣΥΛΛΗΨΗ..

Τον ύπνο τους έχουν χάσει τις τελευταίες ώρες επιχειρηματίες, γνωστοί τραγουδιστές, αλλά και δεκάδες «ευυπόληπτοι» πολίτες με γεμάτα πορτοφόλια μετά τη σύλληψη 29χρονου πρώην πυγμάχου και νυν πορτιέρη νυχτερινών κέντρων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ατζέντα-φωτιά με τα ονόματα των επωνύμων, τους οποίους προμήθευε υδροπονικό χασίς άριστης ποιότητας!

Συνεργασία: Το αγαπημένο σου troktikocyp.blogspot τώρα και στο android τηλέφωνό ή tablet σου

Στην πλατφόρμα του All Around Cyprus,  του πρώτου ολοκληρωμένου application για νέα από την Κύπρο και τα διάφορα social media, βρίσκεται από σήμερα το blog μας!

Εκπομπή Πέτρου Κωσόπουλου: «Δεν νιώθω περήφανος (που είμαι gay), ούτε εσύ πρέπει που είσαι straight»

Δείτε όσα ανέφερε ο ηθοποιός στον Πέτρο Κωστόπουλο...

Ποιος πολιτικός θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ και γιατί;

Το ποσό των 20.000 ευρώ καλείται να καταβάλει Κύπριος πολιτικός για το λάθος που οδήγησε στην επανεκτύπωση των ψηφοδελτίων των τελευταίων προεδρικών εκλογών.

Δεν σταματάει να διατάζει δολοφονίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Ξεκλήρισε όλη την οικογένεια του θείου του

Τα δολοφονικά ένστικτα και η επιβολή της τάξης- όπως ο ίδιος την ορίζει- φαίνεται πως είναι προτεραιότητα για τον ισχυρό άνδρα της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Yonhap News Agency», έδωσε εντολή να ξεκληριστεί όλη η οικογένεια του θείου Γιανγκ.

Νέο κύμα κινητοποιήσεων με αφορμή την άφιξη της Τρόικας

Νέα κινητοποίηση κατά τις προσεχείς μέρες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις, με αφορμή την επίσκεψη της Τρόικας στην Κύπρο.

Η ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ - ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ

Άμεση ήταν η απάντηση στον δημοσιογράφο Πάμπο Μιτίδη απο τον παρουσιαστή της εκπομπής Τετ α τετ Τάσο Τρύφωνος μετά την αποκάλυψη του πρώτου πως ο Τάσος αμοίβεται με 1000 ευρώ την εκπομπή στο ΡΙΚ.

Το... έλα να δεις έξω από την Τρ. Κύπρου από κατόχους αξιογράφων - Ισχυρή αστυνομική δύναμη VIDEO

Το... έλα να δεις έξω από την Τρ. Κύπρου από κατόχους αξιογράφωνΈνταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν εξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο διαμαρτυρίας από τους κατόχους αγιογράφων. Οι διαμαρτυρόμενοι έσπασαν γλάστρες που βρίσκοντας έξω από τα γραφεία ενώ επιχείρησαν να θρυμματίσουν τζάμια. Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Πρέπει να περάσει...

Με την πλάτη στον τοίχο πάει η Ανόρθωση στο ΓΣΖ αφού όλοι στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά ότι η χρονιά ουσιαστικά θα χαθεί εάν δεν καταφέρει η ''Κυρία'' να αποκλείσει την ΑΕΚ και να συνεχίσει στο θεσμό του κυπέλλου.

Τρομακτικό δυστύχημα με 14 νεκρούς στη Βραζιλία

Εκσκαφέας 48 τόνων έπεσε από φορτηγό επάνω σε λεωφορείο της γραμμής

Mία αληθινή ιστορία για τα αδέσποτα η νέα διαφήμιση της Coca Cola – Δείτε το βίντεο

Η Coca-Cola είναι μια εταιρεία που έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις διαφημίσεις της, να μας προβληματίζει και να μας συγκινεί.

ΚΟΠ - Οι διαιτητές του κυπέλλου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές των επαναληπτικών αγώνων της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola Α’ - Β’ Κατηγορίας που θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

OOPS: ΤΙ... ΕΠΑΘΕ Η ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ???

Αχτι τον έχουν οι πρωταγωνιστές του «Μπρούσκου» τον Ανδρέα Γεωργίου. 

Αιγυπτιακό ενδιαφέρον για τη μαρίνα της Λάρνακας

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος Αιγύπτιου επιχειρηματία που εξειδικεύεται στη διαχείριση μαρίνων, για συμμετοχή του στο έργο της μαρίνας και του λιμανιού της Λάρνακας επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Επιτέθηκαν στον Υπουργό Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου

Επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο ο Υπουργός Υγείας Πέτρος Πετρίδης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από ασθενείς.

Μετακομίστε Δερύνεια. Δείτε τι κίνητρα δίνει ο Δήμαρχος

Απαλλαγή φορολογιών στα σκύβαλα και στο κτηματικό φόρο για τα επόμενα τρία χρόνια, προσφέρει ο Δήμος Δερύνειας σε νεαρά ζευγάρια και όχι μόνο, σε περίπτωση που αγοράσουν διαμέρισμα ή κατοικία στο Δήμο για ιδιοκατοίκηση.

ΑΠΟΕΛ - Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πήραν τις απαιτούμενες ανάσες που χρειάζονταν και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για το ντέρμπυ του Σαββάτου με τον Ερμή.

Oύτε οι μισοί δεν ανανέωσαν ακόμη τις άδειες κυκλοφορίας – Μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου η προθεσμία

Τις 292.000 χιλιάδες έχουν φτάσει μέχρι σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου οι ανανεώσεις άδειας κυκλοφορίας σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.


Συγκλονίζει η μητέρα της Νεκταρίας - Η τελευταία της επιστολή πριν ''χάσει'' την τρίχρονη κορούλα της!

Ο θάνατος της μικρής Νεκταρίας σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την Κρήτη - Το κορίτσι που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά, έβγαλε τη μάσκα οξυγόνου που φορούσε...

Σ.Α: Αναβολή συζήτησης για ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για υιοθέτηση του ψηφίσματος ανανέωσης της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο.

Μανιακός οδηγός παρέσυρε όποιον βρήκε μπροστά του! (βίντεο)

Έπεσε πάνω σε πεζούς και οχήματα!

Εμπρησμός κλοπιμαίου οχήματος στη Λευκωσία

Εμπρησμός κλοπιμαίου οχήματος σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία.