Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η Άρσεναλ καθάρισε τη Νάπολι

Με τους Μεσούτ Οζίλ και Ολιβιέ Ζιρού να κάνουν ό,τι θέλουν η Αρσεναλ κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Νάπολι 2-0 στο Λονδίνο ανήμερα τη συμπλήρωσης 17 ετών του Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων».

Μια νίκη που φέρνει την Αρσεναλ στην κορυφή του 6ου ομίλου, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και στα δύο σερί παιχνίδια με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για την πρωτιά στον όμιλο.

Όλα κρίθηκαν στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά στο «Emirates». Στο 8' οι Ζιρού και Ράμσεϊ έκρυψαν την μπάλα, που έφθασε στον Εζίλ, ο οποίος με αριστοτεχνικό αριστερό πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αρσεναλ. Λίγο, μετά, στο 15' ο Εζίλ, στο συνηθισμένο του ρόλο, έδωσε την ασίστ στον Ζιρού με τον Γάλλο φορ να σημειώνει σε ρυθμό προπόνησης το 2-0.

Η φιλόδοξη Νάπολι, που δεν είχε στη διάθεσή της τον Ικγκουαϊν, παραδόθηκε από την αρχή και δεν μπόρεσε να απειλήσει. Για τον Αρσεν Βενγκέρ, αυτό ήταν το παιχνίδι Νο965 στην άκρη του πάγκου της Αρσεναλ και το ματς Νο159 σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Source : ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου