Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Απεβίωσε ο Γλαύκος Κληρίδης!

Σε ηλικία 94 χρονών απεβίωσε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από την ολιγοήμερη νοσηλεία του στην κλινική της Λευκωσίας, Ευαγγελίστρια.

Kι όμως το παραδέχτηκε! George Clooney: «Θεωρώ ότι ο Brand Pitt είναι πιο πάνω και από μένα»

Αυτό θα πει ανωτερότητα! Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο George Clooney παραδέχτηκε πως ο Brand Pitt είναι κορυφαίος ηθοποιός!

«Η Κύπρος έχασε ένα μεγάλο Έλληνα» λέει ο Α. Σαμαράς για τον Γ. Κληρίδη

«Η Κύπρος έχασε σήμερα ένα μεγάλο Έλληνα» δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς, για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη.

Το απόλυτο κοστούμι του Τζέιμς Μποντ υπάρχει!

Πολύ πρόσφατα, στην Garrison Bespoke, το exclusive ραφείο του Τορόντο, μια ιδιαίτερη σκηνή εκτυλίχθηκε στο πίσω δωμάτιο: οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να μαχαιρώσουν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Michael Nguyen με κυνηγετικό μαχαίρι!

Οι Κύπριοι οι δεύτεροι μεγαλύτεροι καταναλωτές αντιβιοτικών στην ΕΕ

Έρευνα της Κομισιόν, που δημοσιεύθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες, δείχνει μια μείωση της χρήσης αντιβιοτικών στην ΕΕ το 2012 σε σχέση με το 2009, ωστόσο ανησυχητικές είναι οι διαπιστώσεις μιας άλλης έρευνας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ΕΚΠΕΝ), τα οποία παρουσιάζουν μια σημαντική αύξηση της ανθεκτικότητας των νοσοκομειακών λοιμώξεων στα αντιβιοτικά.

Ήβη Αδάμου: Η υπερπαραγωγή της Κύπρου

Μελαχρινή, με έντονα χαρακτηριστικά, ψηλή με θηλυκές καμπύλες.

Ελέφαντες συγκρούστηκαν με τρένο

Ένα επιβατικό τρένο έπεσε επάνω σε μια αγέλη ελεφάντων την ώρα που κινούνταν επάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές στην ανατολική Ινδία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά επτά ζώα, ανάμεσα στα οποία δύο μικρά.

Ο Στέφανος Θεοδότου πρωταθλητής στο διπλό τραπ

Ο Στέφανος Θεοδότου ήταν για άλλη μια χρονιά ο πρωταθλητής του διπλού τραπ, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2013, που διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου.

Ελλάδα το Ρίο σε περιμένει! Κρίσιμος ο αποψινός αγώνας με Ρουμανία

Από τα λόγια, στην πράξη. Ο πρώτος αγώνας μπαράζ με την Ρουμανία έχει φθάσει (21:45)και στην Εθνική Ελλάδας παρουσιάζονται ορεξάτοι, παθιασμένοι και έτοιμοι να κάνουν βήμα... Βραζιλίας.

Το μωρό νίντζα! Δείτε το βίντεο με τα 40 εκατομμύρια κλικ youtube !

Πόσο αστείο μπορεί να γίνει ένα μωρό όταν αρχίζει και κάνει τις πρώτες του γκριμάτσες; Όσο και αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε θα γελάσετε. 

ΣΟΚ στην Πάτρα: Πήγε σε οίκο ανοχής και «έπεσε» πάνω στην αδελφή του

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, σε οίκο ανοχής που λειτουργεί στην περιοχή του Γλαύκου της Πάτρας, όταν νεαρός άνδρας ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες όταν ζήτησε να δει την κοπέλα με την οποία θα βρισκόταν, έκπληκτος είδε να παρουσιάζεται μπροστά του γυμνή η αδελφή του.

Διαδραστικός χάρτης δείχνει πώς εξαφανίστηκαn τα δάση

Ένας διαδραστικός χάρτης της αποψίλωσης αποκαλύπτει ότι από το 2000 εξαφανίστηκαν περισσότερα από 2,3 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους.

Ooops: ποιός γνωστός ηθοποιός μας έδειξε τα απόκρυφά του;

Αχ αυτά τα στενά τα παντελόνια βρε παιδί μου... όλα τα βγάζουν στη φόρα!


Οι κατσαρίδες τα νέα θύματα της ανθρώπινης..."ευφυίας"

Αμερικανική εταιρεία ανέπτυξε ένα «ηλεκτρονικό σακίδιο», το οποίο τοποθετείται στη ράχη κατσαρίδων επιτρέποντας τον έλεγχο των κινήσεών τους μέσω μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων, όπως η PETA, ζητούν την απαγόρευση της συσκευής, ενώ και επιστήμονες τάσσονται εναντίον της.

Χρήζει περαιτέρω επεξεργασίας το νομοσχέδιο για το διαπραγματευτή

Το νομοσχέδιο για την απόσπαση του Ανδρέα Μαυρογιάννη από το Υπουργείο Εξωτερικών και το διορισμό του ως διαπραγματευτή της ε/κ κοινότητας χρήζει περαιτέρω νομοτεχνικής επεξεργασίας, αποφαίνεται η Επιτροπή Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών και Υποθέσεων της Βουλής δια του Αναπληρωτή Προέδρου της Πρόδρομου Προδρόμου.


Δύο πρόσωπα κυκλοφορούσαν στα Λατσιά με πιστόλι

Δικαστικό διάταγμα επταήμερης κράτησης εξασφάλισε σήμερα η Αστυνομία για δύο πρόσωπα από χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία συνελήφθησαν στα Λατσιά, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε αυτοκίνητο εντός του οποίου ανευρέθησαν πιστόλι, ποσότητα χαλκού, ψαλίδι και τέσσερα δακτυλίδια, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αναβολή δόθηκε σήμερα 14 Νοεμβρίου στα Χανιά από την αίτηση εξαίρεσης δικαστικού λειτουργού, η οποία έχει συγγενική σχέση με ένα εκ των δύο κατηγορούμενων πανεπιστημιακών γιατρών…στην εκδίκαση της υπόθεση της 43χρονης Ηρακλειώτισσας που πριν από 11,5 χρόνια μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί και βγήκε σακατεμένη.

Ζωγραφίζοντας με τη γλώσσα

Με έμπνευση μια πολυσυζητημένη τραγουδίστρια

Κινητοποιήσεις σε εκατό ιταλικές πόλεις

"Δεν μπορούν να συνεχίζουν να πληρώνουν το κόστος της οικονομικής κρίσης οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι" και "δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια", τονίζουν στελέχη συνδικαλιστικών παρατάξεων που συμμετείχαν σήμερα στις κινητοποιήσεις οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη σε περίπου 100 πόλεις της Ιταλίας.

Στο Δικαστήριο 4 Αραβες για τα πλαστά χαρτονομίσματα

Στο Δικαστήριο παρουσιάσθηκαν σήμερα οι τέσσερεις συλληφθέντες στην Πάφο αλλοδαποί, μετά την ανακάλυψη από την Αστυνομία σε οικία πλαστών χαρτονομισμάτων. Εναντίον τους διερευνώνται, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, κατηγορίες για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παραχάραξη νομίσματος, κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος και άλλα αδικήματα.

ΑΕΛ: Πανέτοιμος ο Ινταμπντελάι, προλαβαίνει Απόλλωνα ο Γκουιάμι

Με την προσοχή στραμμένη αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Η πορεία της «Κυρίας» σε αριθμούς...

Συμπληρώσαμε ήδη το 1/4 του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να δούμε λίγο την πορεία της Ανόρθωσης μέσα από αριθμούς και στατιστικά.

Στο νοσοκομείο Λευκάδας οι μετανάστες

Προσπάθειες για την παροχή βοήθειας στους διασωθέντες

:Βόμβα στο SHOW του Αντ1 THE VOICE...

Σαν βόμβα έσκασε στο κινητό μου μια είδηση για το νέο πολλά υποσχόμενο show του ΑΝΤ1, THE VOICE που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας (αν και αυτός δεν το επιβεβαιώνει ακόμα).

 

Βίντεο: Νεογέννητα δίδυμα κάνουν μπάνιο αγκαλιασμένα!

Σαν να μην έχουν αντιληφθεί πως έχουν γεννηθεί – Παραμένουν αγκαλιασμένα σε όλη τη διάρκεια του μπάνιου

ΡΕΖΙΛΙ!!! Δημοσιογράφος παθαίνει ΚΟΨΙΜΟ στον αέρα!! (VIDEO)

Φήμες λένε πως ακόμα τρέχει. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ - ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Αυτός ο άνθρωπος τελικά είναι γεννημένος ηγέτης και ήρωας για τον κυπριακό λαό...

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την κλινική όπου νοσηλεύεται λίγες ώρες πριν πέσει σε κώμα ο Γλαύκος Κληρίδης φέρεται να είπε στους προσωπικούς του γιατρούς "Ξέρω ότι φεύγω από τη ζωή, ξέρω ότι τελειώνω κι όταν πέσω σε καταστολή δεν θέλω να με τοποθετήσετε στον αναπνευστήρα" ... 

Εντομεταξύ δεκάδες κύπριοι πολίτες σπεύδουν με βουρκωμένα τα μάτια έξω από την κλινική προκειμένου να τον δουν για τελευταία φορά όμως οι γιατροί απαγόρεύσαν την είσοδο οποιουδήποτε στις τόσο πολύ δύσκολες ώρες που περνάει ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας..

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

Φωνή μαθητών κατά του ψευδοκράτους

Φωνή μαθητών κατά του ψευδοκράτους  

Drake και Rihanna ξόδεψαν 97.000 δολάρια σε στριπτιτζάδικο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drake και η Rihann επισκέπτονται ένα στριπτιτζάδικο και μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία. 

Η μαγεία της ζωγραφικής… ζωντανεύει ένα χταπόδι!

Ο Keng Lye είναι ένας σύγχρονος θαυματοποιός της ζωγραφικής, και δεν χωρά αμφιβολία επ’ αυτού. Η ειδικότητά του, η τρισδιάστατη ζωγραφική, όπου τα σχήματα και τα μοτίβα του… ζωντανεύουν πάνω στους καμβάδες!

Νέα διαρροή ραδιενεργού ύδατος στη Φουκουσίμα

Η διαχειρίστρια εταιρεία Tepco την εντόπισε και τη σταμάτησε

ΑΠΟΕΛ - Xολωμένος για τις διαρροές (Υπέβαλε παραίτηση)

Μετά τις διαρροές που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες και τις ανακοινώσεις από πλευράς ποδοσφαιρικής εταιρείας, αλλά και την... απάντηση Θεόδωρου Κυριακίδη, το μέλος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Κυριάκου (Σαξές) υπέβαλε την παραίτησή του, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για όλα όσα έγιναν.

Κ. Στικούδη: «Έχω γυρίσει sex tape με τον σύντροφό μου»!

Hot αποκαλύψεις έκανε η Κατερίνα Στικούδη στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή Ok και άναψε μεγάλες φωτιές.

Στα δικαστήρια για €3,8 εκατ. από απαλλοτρίωση τ/κ γης

Διπλή εξέλιξη σημειώθηκε χθες γύρω από την υπόθεση της κατ' ισχυρισμόν κλοπής από Τουρκοκύπρια, ποσού 3,85 εκατομμυρίων ευρώ που προήλθε από απαλλοτρίωση τ/κ γης στα Πολεμίδια στην οποία ανηγέρθη ο οικισμός της Ασπρογής. Η πρώτη αφορά στο ότι η εκδίκασή της θα γίνει από Επαρχιακό Δικαστήριο στη Λάρνακα (είναι σήμερα ορισμένη) αντί από Κακουργιοδικείο, ενώ η δεύτερη αφορά στη διαδικασία αποπαγοποίησης των €3,85 εκατ. που ζήτησαν οι τρεις κατηγορούμενοι και άρχισε η ακρόασή της.

Απόλλων: «Ο Ρατσισμός δεν έχει θέση στο παιχνίδι μας» - VIDEO

Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα, παρουσιάζει την έναρξη της αντιρατσιστικής της εκστρατείας λέγοντας «ΌΧΙ στο ρατσισμό».


Ανοικτή γραμμή Κύπρου - Ελλάδας - Αιγύπτου

Πραγματοποιήθηκαν στο Κάιρο την περασμένη βδομάδα διμερείς διαβουλεύσεις Κύπρου - Αιγύπτου, τις οποίες ακολούθησε ο πρώτος γύρος των τριμερών πολιτικών διαβουλεύσεων των Υπουργείων Εξωτερικών της Κύπρου, της Ελλάδας και της Αιγύπτου, όπως είχε αποφασιστεί από τους Υπουργούς Εξωτερικών των τριών χωρών στη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Νέος απολογισμός των νεκρών στις Φιλιππίνες

Στους 3.261 ανέβηκε ο αριθμός -

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΗ

Υποχρέωνε συγχωριανό του με νοητική υστέρηση να υποκύπτει στις σεξουαλικές ορέξεις του, ενώ από τη μια του έδιδε λεφτά κάθε φορά για να μη μιλήσει και από την άλλη τον φοβέριζε ότι θα τον έσφαζε.

Πολιτικοί και άλλοι αξιωματούχοι επισκέπτονται την κλινική όπου νοσηλεύεται ο Γλαύκος Κληρίδης

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται από προχθές στην κλινική «Ευαγγελίστρια», στη Λευκωσία.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Τεστ για νεαρούς και ρεζέρβες

Βλέποντας κανείς τη σύνθεση της αποστολής που μεταβαίνει σήμερα στη Δερύνεια για το φιλικό με την τοπική Αναγέννηση, που θα γίνει στις 6 το απόγευμα, διαπιστώνει ότι ο Τόνι Σαβέφσκι θέλει να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των μη βασικών του ποδοσφαιριστών, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, αφού άφησε εκτός αποστολής πολλούς βασικούς.

Αναποδογυρίστηκε το αυτοκίνητο &οι συνεπιβάτες εξαφανίστηκαν

Τροχαίο ατύχημα στην οδό Αχελώου στη Λεμεσό συνέβη γύρω στη 1.30μ.μ. χθες, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε πρόσωπο ηλικίας 15,5 ετών, με συνοδηγό πρόσωπο ηλικίας 17,5 ετών και συνεπιβάτες άλλα δύο πρόσωπα στα πίσω καθίσματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε πάσσαλο και ακολούθως αναποδογυρίστηκε.

Ξαναφούντωσε ο έρωτάς τους! - Με ποιαν Κύπρια παρουσιάστρια εθεάθη ο Π. Μπουγιούρης για δύο συνεχόμενες βραδιές;

Στην Παλιά Λευκωσία συχνάζει το ζευγάρι, το οποίο όπως φαίνεται τα έχει ξαναβρεί μετά από ένα διάλειμμα αρκετών μηνών στη σχέση του.

Η γυμνή φωτογράφηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου

H Bίκυ Χατζηβασιλείου έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην ελληνική showbiz παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα δυο μεγάλων παιδιών...

ΡΟΝΤΙΚΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ - Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ

Αναμφισβήτητα η Ροντίκα Καρογιάν είναι το μεγαλύτερο στήριγμα του προέδρου του ΔΗ.ΚΟ. Μάριου Καρογιάν για την μεγάλη μάχη που δίνει εναντίον του Νικόλα Παπαδόπουλου για να επανεκλεγεί στην προεδρία του κόμματος την 1η Δεκεμβρίου.

Τραγωδία με λαθρομετανάστες ανοιχτά της Λευκάδας

Οκτώ επίδοξοι μετανάστες έχασαν τη ζωή τους μετά το ναυάγιο του πλοιαρίου στο οποίο επέβαιναν στη θαλάσσια περιοχή Πάλαιρος, απέναντι από τη Λευκάδα.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΝΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Νέες εικόνες από την εισβολή στην Κύπρο το 1974 με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, έδωσε η Τουρκία.

«Εισβολή» οπαδών και διακοπή στο ντέρμπι! 3-5 βρισκόταν μπροστά το ΑΠΟΕΛ (Φωτογραφίες)

Δυστυχώς ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο Futsal δεν τέλειωσε ποτέ. Το ΑΠΟΕΛ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-5 απέναντι στην Ομόνοια στο «Ελευθερία», όταν οπαδοί των «πρασίνων» άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και μετά... μπήκαν μέσα (39΄)!

Εγκαταλείπουν το ισοπεδωμένο Τακλομπάν

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την τραγωδία στις Φιλιππίνες

Επανεμφάνιση κρούσματος ψευδοπανώλης στην Κοκκινοτριμιθιά

Ήρθε για να μείνει φαίνεται η ψευδοπανώλη στην Κύπρο, η οποία επανεμφανίστηκε χθες σε νέα πτηνοτροφική μονάδα στην Κοκκινοτριμιθιά. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η επανεμφάνιση της ψευδοπανώλης οφείλεται και πάλι στις κατεχόμενες περιοχές, όπου υπάρχει έξαρση της ασθένειας το τελευταίο διάστημα.

Μέσω Ζολώτα έστηνε «παιγνίδια» ο Βγενό

Στοιχεία για συγκεκαλυμμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Λαϊκής επί Βγενόπουλου μέσω ιδίων κεφαλαίων της τράπεζας έδωσε στο γενικό εισαγγελέα η βουλευτής Λευκωσίας του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου.