Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η Τράπεζα Κύπρου κρίνεται για πρώτη φορά ένοχη !

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καταδικάζει την Τράπεζα Κύπρου, για το θέμα της αγοράς ελληνικών ομολόγων και αποφάσισε να καλέσει σε γραπτές παραστάσεις τους, τους διοικητικούς συμβούλους της Τράπεζας, κατά την επίμαχη περίοδο 2009-2010.

Αποκάλυψη Σόκ!!!!!Η Ναταλία Γερμανού πάσχει απο...

Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε...από την εκπομπή της
πως πάσχει από μία χρόνια ασθένεια.

Ρωσία: 14 νεκροί σε σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο με επιβάτες παιδιά

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα, όταν φορτηγό συγκρούσθηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά κοντά στη Μόσχα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

ΕΥΡΩΚΟ: Σημαντική προσπάθεια για σταθεροποίηση

Το ΕΥΡΩΚΟ τοποθετούμενο επί της συνέντευξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, διαπιστώνει ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της οικονομίας, και ταυτόχρονα παρατηρεί ότι «επιβάλλεται να γίνουν πολύ περισσότερα προκειμένου να αποφύγουμε οριστικά τους κινδύνους που έχουμε σήμερα μπροστά μας».

Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες στις δημοτικές παραλίες Πάφου

Αναβαθμισμένες είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες στη δημοτική παραλία του ΣΟΔΑΠ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου Πάφου Ανδρέας Χρυσάνθου στο ΚΥΠΕ, σημειώνοντας ότι ο αριθμός των λουομένων γενικά στις παραλίες της Πάφου είναι αυξημένος.

Έξω φρενών με τον Ζητά ο υπεύθυνος Τροχαίας Αρχηγείου!

«Δεν τολμώ να το πιστέψω! Δεν τολμώ να το πιστέψω!» επαναλάμβανε συνεχώς ο Δημήτρης Δημητρίου υπεύθυνος Τροχαίας Αρχηγείου, όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό με τον Ζητά που έφερε στη δημοσιότητα το LMA.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΔΕΣ ΦΩΤΟ

Σε μια γραπτή έκθεση της αμερικανικής MUFON UFO center - (Mutal UFO Network), αναγράφεται η παρουσία ενός UFO από έναν τύπο...

Ισόπαλο (2-2) το ΑΠΟΕΛ με Σλοβάτσκο

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Σλοβάτσκο, ομάδα Α΄ Κατηγορίας της Τσεχίας. Και τα δύο γκολ του ΑΠΟΕΛ πέτυχε ο Γκουστάβο Μαντούκα, ευστοχώντας σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι. 

Στο internet café σέρβιρε... «φρουτάκια»

Σε εκστρατεία της Αστυνομίας στη Λεμεσό για την πάταξη των παράνομων ηλεκτρονικών στοιχημάτων κατασχέθηκαν 56 ηλεκτρονικοί υπολογιστές από δύο υποστατικά και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο για παρεμπόδιση της Αστυνομίας.

Έφηβος σκότωσε τον 11χρονο αυτιστικό αδελφό του

Ένας 16χρονος, ετεροθαλής αδελφός ενός 11χρονου αυτιστικού αγοριού, που βρέθηκε νεκρό στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, στην νότια Καλιφόρνια, είναι ο βασικός ύποπτος για το φόνο του.

Η HOT EVA KYRIAKOU GUEST STAR ΣΤΑ ΠΡΙΒΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ

Ηταν από τα πιο hot γενέθλια του Πάρη Λοίζου αφού guest star δεν ήταν άλλη από την EVA KYRIACOU...

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Μαζικές παραιτήσεις στην Εθνική Φρουρά καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, γεγονός που προβληματίζει τον υπουργό Άμυνας Φώτη Φωτίου, καθώς εγκαταλείπουν το στράτευμα αξιόλογα στελέχη.

Η μάνα του ήθελε να τον αποτρέψει από την αυτοκτονία και τη σκότωσε

Το κουβάρι του εγκλήματος που διαδραματίστηκε πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες στην Ξάνθη και συγκλόνισε το πανελλήνιο, άρχισε να ξετυλίγεται.

Μας βάζουν πάλι ένα βήμα πριν τον γκρεμό οι Moody’s «Υψηλός ο κίνδυνος νέας χρεοκοπίας της Κύπρου»

-Η εκτίμηση το διεθνούς οίκου αξιολόγησης, λαμβάνει υπόψη τους σημαντικούς κινδύνους για τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας, ως αποτέλεσμα των δημοσίων οικονομικών
-Διαβλέπουν σημαντικό κίνδυνο εξόδου της Κύπρου από την Ευρωζώνη

ΤΗΣ... ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 4.25 τα ξημερώματα σήμερα σε κομμωτήριο που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Κρίσιμος τραυματισμός νεαρού στο φιλικό Ανόρθωση-Απόλλων

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του φιλικού αγώνα προετοιμασίας μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα.

Συνελήφθη 31χρονος στην Πάφο για καλλιέργεια και χρήση ναρκωτικών

Στη σύλληψη 31χρονου από την Ίνεια, ο οποίος φέρεται να εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να περιποιείται 12 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, προχώρησε η αστυνομία.

Η απάντηση του υπ. Παιδείας στην παραιτηθείσα Ζήνα Πουλλή που μίλησε για ρουσφέτια στη Μ. Εκπαίδευση

Απορρίπτει τους λόγους για τους οποίους η Διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης του υπ. Παιδείας, υπέβαλλε την παραίτηση της, ο υπουργός Κυριάκος Κενεβέζος. Η κυρία Πουλλή έκανε χθες λόγο, για ανθρώπους που ασχολούνται αποκλειστικά με το ρουσφέτι.

Χείμαρρος ο Ν. Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου για τους 4 μήνες διακυβέρνησής του

-Τι είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην πρώτη Συνέντευξη Τύπου
-Διαβάστε αυτούσια την ομιλία του Προέδρου Αναστασιάδη
-Δείτε ζωντανά τι λέει ο ΠτΔ για τους τέσσερις πρώτους μήνες

Κ. Μαρτάκης – Ε. Μελέτη: Το φιλί στο στόμα στον αέρα της εκπομπής!

Μετά το “Paradise” όπου είδαμε τον Κώστα Μαρτάκη να ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα με διάσημες κυρίες της εγχώριας showbiz, o τραγουδιστής “ξαναχτύπησε”. Αυτή τη φορά φίλησε την Ελεονώρα Μελέτη!

Πάμε φυλακή; Φυλακές σαν στο σπίτι σου!!

Για τη διαβίωσή τους υπάρχει μέριμνα, ώστε να ζουν σχεδόν φυσιολογικά, παρόλο που είναι έγκλειστοι.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Γυναίκα στην Νιγηρία γέννησε άλογο!!!

Κάτοικοι
του Μπενίν στην Νιγηρία σοκαρίστηκαν όταν μια γυναίκα...