Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ποια σταρ είχε ολοκληρωμένη σχέση με 28χρονο όταν ήταν μόλις 16;

Η Malin Ackerman έχει συνηθίσει τις μη συμβατικές σχέσεις επί οθόνης- μεγάλης και μικρής. Έχει παντρευτεί τους πιο παράξενους τηλεοπτικούς χαρακτήρες και στο σινεμά έχει ζήσει ερωτικές ιστορίες που μόνο σε εφιάλτη ή σε κωμωδία θα συναντούσε κανείς, κυρίως με ήρωες πολλά μα πολλά χρόνια μεγαλύτερούς της.

Καθεστώς υποψήφιας χώρας ΕΕ στην Αλβανία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δημοσιεύσει στις 16 Οκτωβρίου την έκθεση προόδου και αναμένεται να προτείνει στην Αλβανία την χορήγηση, άνευ όρων, του καθεστώτος της υποψήφιας χώρας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τον Δεκέμβριο.

ΚΥΠΡΙΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ... THE VOICE

Ένα πρόσωπο έκπληξη που δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα είναι πολύ πιθανόν να πάρει μία από τις θέσεις των κριτών στο πολυαναμενόμενο σόου ταλέντων «The Voice» του ΑΝΤ1.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 6,2 R ΣΤΗΝ...

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2R σημειώθηκε στις 16.11 το απόγευμα σε υποθαλάσσια περιοχή δυτικά των Χανίων της Κρήτης σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Χάος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα!

Χάος δημιουργήθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά τον Κοτσιάτη γύρω στις 3.30 το απόγευμα, όταν ηλικιωμένος εισήλθε με το αυτοκίνητο του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

ATP: Εκρηκτικός ο Νόλε, μέσα κι έξω...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να έχασε τη ψυχραιμία του στα μέσα του 2ου σετ, νιώθοντας αδικημένος από κάποιες αποφάσεις του chair umpire της πρώτης ημιτελικής αναμέτρησης στο Shanghai Masters κόντρα στον Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, ωστόσο ήταν εξαιρετικός εντός court και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Θετικός για Άρσεναλ ο Σονγκ!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρουσιάζεται το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Άλεξ Σονγκ από την Μπαρτσελόνα, όμως ο ίδιος ο Καμερουνέζος μέσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της Άρσεναλ!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ρεπό για το διήμερο

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου βλέποντας τα δύσκολα παιχνίδια να έρχονται, με Κούκλια και Λάτσιο, θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές του όσο πιο «φρέσκους» γίνεται.

Οι πιο παράξενες "ερημικές" φωτογραφίες του κόσμου!

Άνυδρο περιβάλλον, ατελείωτες αμμώδεις εκτάσεις, απουσία ζωής και αποστροφή για κάθε ζώντα οργανισμό να παραμείνει εκεί!

Μάσκα σύσφιξης με ασπράδι αυγού

Τι υλικά χρειάζεστε:
Το ασπράδι του αυγού αποτελείται από πρωτεΐνες που είναι πολύ σημαντικές για την ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Καφές: Το καλύτερο δώρο για τον... προστάτη σας!

Μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη έχουν όσοι άνδρες πίνουν πολύ καφέ. 

Ασυνεπείς οι Κύπριοι – Εκκρεμούν 172 χιλιάδες ανείσπρακτα εντάλματα προστίμων

Στις 172 χιλιάδες περίπου ανέρχονται τα εντάλματα είσπραξης προστίμων, δήλωσε σήμερα ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου, σημειώνοντας ότι η Αστυνομία προσπαθεί με κάθε τρόπο να εισπράξει αυτά τα χρήματα.

Η Μις Κόσμος κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω... γόβας!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου, όπως στέφθηκε η Ολίβια Κούλπο για τη φετινή χρονιά, έρχεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη λόγω ενός ζευγαριού... γόβες!

Πώς να φτιάξετε το δικό σας energy drink

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που για να ανοίξει το μάτι είτε πίνουν καφέ είτε κάποιο energy drink. Αντί να αγοράσετε κάποιο τέτοιο ποτό μάθετε πώς να το φτιάχνετε μόνοι σας και δεν θα χάσετε.

Χαστούκι από την Ε.Ε. - Κατέβηκαν στην Κύπρο γιατί «Ένα στα πέντε» παιδιά πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης (VIDEO)

Δημοσιογραφική Διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο, στη Λευκωσία η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της σεξουαλικής βίας κατά των παιδιών.

Τον έστησε η νύφη και έπαιξε μπαλίτσα! - VIDEO

Η εκκλησία είναι γεμάτη, η νύφη άργησε και ο γαμπρός άρχισε να παίζει μπάλα.

O ύπνος του Σαββατοκύριακου δεν φτάνει για να ξεκουραστεί ο εγκέφαλό μας

Μόλις έρχεται η Παρασκευή δυο πράγματα συνήθως σκέφτεται ο κόσμος. Α. Το που θα πάει το βράδυ και β. ότι θα... ρίξει κάτι ύπνους, χωρίς να έχει το άγχος αν θα ακούσει το ξυπνητήρι για να πάει στη δουλειά του. 

«Τσάκωσαν» 27χρονο για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Μια βουλευτής νεκρή από συντριβή ελικοπτέρου στην Αργεντινή

Ακόμα τρεις επιβάτες τραυματίστηκαν.
Ένα μέλος του εθνικού κοινοβουλίου της Αργεντινής σκοτώθηκε και ένας κυβερνήτης επαρχίας τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη συντριβή ελικοπτέρου την Παρασκευή στην επαρχία Σαν Χουάν της δυτικής Αργεντινής.

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ... ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ

Μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν τα ξημερώματα δύο αστυνομικοί οι οποίοι αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο να φλέγεται στην βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας στη Λευκωσία. Εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο απανθρακωμένα πτώματα.

Θα καταστρέφουν τα χημικά με βάση την Κύπρο

Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε την Παρασκευή τη δημιουργία μιας «κοινής αποστολής» του Οργανισμού Ηνωμένων Πολιτειών (ΟΗΕ) και του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) με στόχο την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας, σύμφωνα με διπλωμάτες.

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΠΗΓΑΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ & ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...

Βερολίνο: Τα πρώτα του κοινά βήματα στη ζωή ξεκίνησε ζευγάρι νεόνυμφων στη Γερμανία, τα οποία γρήγορα όμως χωρίστηκαν σε... ένα βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος.

Προμηνύονται απολύσεις στο ΡΙΚ

Αποφασισμένος για ριζικές τομές στο ΡΙΚ εμφανίστηκε ο Σωκράτης Χάσικος, ο οποίος χαρακτήρισε το ΡΙΚ υδροκέφαλο και πως δεν μπορεί πλέον να αποτελεί την ιερή αγελάδα. Από την άλλη, ο παραιτηθείς πρόεδρος του Δ.Σ. Μάκης Συμεού τόνισε πως με τις περικοπές των 6εκ. το ΡΙΚ δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.

Ισλανδία-Κύπρος 2-0 - Το ήθελαν περισσότερο

Δεν τα κατάφερε η εθνική μας στο παγωμένο Ρέυκιαβικ και ηττήθηκε με 2-0 από την Ισλανδία. Οι Ισλανδοί το ήθελαν περισσότερο αφού σαφώς το κίνητρο τους ήταν μεγαλύτερο από της εθνικής μας.

«Μπλε οθόνες» στοιχειώνουν το νέο iPhone 5S

Αρκετές οι αναφορές από χρήστες

Δημητράκης Χριστοδούλου - OΜΟΝΟΙΑ 5-7

Δυσκολεύτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Δερύνεια και πήρε τελικά το διπλό με σκορ 5-7. Ζωντανά από τη Δερύνεια ο αγώνας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ.

Στις 172,000 τα εντάλματα προστίμων

Στις 172 χιλιάδες περίπου ανέρχονται τα εντάλματα είσπραξης προστίμων, δήλωσε σήμερα ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου, σημειώνοντας ότι η Αστυνομία προσπαθεί με κάθε τρόπο να εισπράξει αυτά τα χρήματα.

Υπό κατασκευή η ερωτική φωλιά διάσημου ζευγαριού!

Ποιο ζευγάρι θα ζήσει εδώ;

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1-0 - Με το αγαπημένο σκορ

Η Εθνική Ελλάδας μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο, το τραγικό λάθος του Μούτσα (44’) της έδωσε το δικαίωμα στο… όνειρο της πρόκρισης, επικρατώντας 1-0 της Σλοβακίας.