Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Παπαδόπουλος vs Κάρογιαν: Το παρασκήνιο της σύγκρουσης στην ΚΕ του ΔΗΚΟ


- Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ θα συνέλθει εκ νέου την Τετάρτη
- Τη συνεδρίαση σημάδεψε η σκληρή αντιπαράθεση Μάριου Καρογιάν και Νικόλα Παπαδόπουλου
- Ο Ν.Παπαδόπουλος διαφώνησε με την εισήγηση που κατατέθηκε για διαγραφές στελεχών και εκκαθάριση των κομματικών καταλόγων από το τηλέφωνο
- Ο Μ.Κάρογιαν χωρίς να ονοματίσει επέρριψε ευθύνες  σε στελέχοι τόσο για την κατάσταση στο κόμμα, όσο και τη στάση που τήρησαν στις προεδρικές εκλογές

Καταγράφηκε στο Γκίνες η μεγαλύτερη παραγγελία πίτσας

Η μεγαλύτερη παραγγελία πίτσας που έχει καταγραφεί ποτέ, κέρδισε μία θέση στο βιβλίο Γκίνες. Πρόκειται για παραγγελία 30.000 πακέτων πίτσας.

Την απίστευτη παραγγελία παρέδωσε,από αέρος, η Pizza 4 Patriots, ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο,που έχει ιδρυθεί από στέλεχος αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων με σκοπό την εξυπηρέτηση των στρατιωτών που υπηρετούν στις περιοχές Κανταχάρ και Μπαγκράμ, στο Αφγανιστάν.

Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ


Σας μεταφέρουμε τις εξελίξεις στον αποψινό μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σέντρα στις 21:45 στο στάδιο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Δημήτρης Χριστοφή – Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Κύπρου παντρεύεται

Μπορεί η φετινή του απόδοση στην Ομόνοια να τον έχει βάλει στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Κύπρου και του εξωτερικού, αλλά αυτός έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αντιγόνη.

Έτος 2018: η ΕΕ καταρρέει, το ευρώ εξαφανίζεται...

Έκθεση παρουσιάζει ένα "σενάριο καταστροφής" για την ΕΕ με στόχο να αφυπνίσει τον κόσμο για την ανάγκη να ξαναγεννηθεί το "ευρωπαϊκό όνειρο".

Το “σενάριο καταστροφής" παρουσιάζεται σε μια φουτουριστική έκθεση ενός Βέλγου καλλιτέχνη, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι επείγουσα ανάγκη να ξαναγεννηθεί το "ευρωπαϊκό όνειρο" προτού να είναι "πολύ αργά".

Τραγωδία στον Πρωταρά: Πνίγηκε επτάχρονο κοριτσάκι σε πισίνα ξενοδοχείου



Το άτυχο κοριτσάκι από τη Ρωσία ήρθε χθες στην Κύπρο μαζί με τη μητέρα του
- Την εντόπισε τουρίστας του ξενοδοχείου στο πάτο της πισίνας αναίσθητη
- Στην πισίνα του ξενοδοχείου δεν υπήρχε ναυαγοσώστης και υπήρχαν οι απαραίτητες σημάνσεις

Αποκεφαλισμός στρατιώτη : οι μυστικές υπηρεσίες είχαν "πλησιάσει" το δράστη

Οι βρετανικές υπηρεσίες εσωτερικών πληροφοριών Μ15 είχαν προσπαθήσει να στρατολογήσουν τον Μάικλ Αντεμπολάτζο, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία ενός Βρετανού στρατιώτη την Τετάρτη στο Λονδίνο, δήλωσε χθες το βράδυ στο βρετανικό δίκτυο BBC ένας φίλος του, ο οποίος συνελήφθη μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Τζόκοβιτς: Να γράψω ιστορία στο Roland Garros

Αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το τουρνουά της Ρώμης και της Μαδρίτης, όπου γνώρισε τον πρόωρο αποκλεισμό και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τους δύο Masters τίτλους εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου για το Roland Garros.

Ζούσα σε μεζονέτα 400 τ.μ., έχασα πολλά χρήματα στα ομόλογα, έμεινα 6 μήνες κλεισμένη με αντικαταθλιπτικά!


Η αποκαλυπτική εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού...

"Τα δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, δηλαδή το '11 και το '12, ήμουν όπως όλη η Ελλάδα, υπό την επήρεια του σοκ. Έψαχνα να βρω τους φίλους μου, τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια και ο ένας ήταν στη φυλακή, ο άλλος ήταν φυγόδικος, ο άλλος είχε φύγει στην Ελβετία. Μια κατάσταση τρέλας και πανικού. Τα συγκροτήματα ή τα κανάλια που δουλεύαμε κατεστραμμένα, κλεισμένα, πεσμένα. Εγώ πέρασα μια τεράστια κατάθλιψη...", αφηγείται η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό LIKE της Espresso και τον Πάνο Ζόγκα.Πάντως, για σένα επικρατεί η εικόνα ότι πάντα έχεις χρήματα.

Με Περ ο Παγδατής, με Στέπανεκ ο Κύργιος



Ο Μάρκος Παγδατής πέρασε στον πρώτο γύρο του Roland Garros όπου θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ, ενώ ο Νικ Κύργιος θα αγωνιστεί με τον Ράντεκ Στέπανεκ.

Πειραιώς: Στα τυφλά η εξαγορά


Με βάση συγκεκριμένους όρους που έθεσε η Ευρωπαϊκή Ένωση αγόρασε η Τράπεζα Πειραιώς τις εργασίες των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
Η σχετική πρόσκληση αφορούσε αποδοχή ή όχι της προτεινόμενης συναλλαγής και όχι πλειοδοσία για αυτές τις εργασίες, σύμφωνα με το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της τράπεζας Κωνσταντίνο Λοϊζίδη.

Άγριο παρασκήνιο μεταξύ Λευκωσίας και Ηνωμένων Εθνών


Μία δήλωση του εκπροσώπου του Γενικού Γραμματέα για την προχθεσινή συνάντηση του Μονίμου Αντιπροσώπου της Κύπρου στον ΟΗΕ Νίκου Αιμιλίου, με την Διευθύντρια του Γραφείου του ΓΓ Σουζάνα Μαλκόρα, μετατράπηκε σε μεταμεσονύχτιο διπλωματικό θρίλερ, το οποίο τερματίστηκε λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Κύπρου), με την έκδοση της τελικής ανακοίνωσης, το κείμενο της οποίας ικανοποιεί τη Λευκωσία.

Xbox One: Η νέα κονσόλα της Microsoft αποκαλύπτεται

Η εταιρεία Microsoft παρουσίασε τη νέα κονσόλα παιχνιδιών που φέρει την ονομασία Xbox One, ευελπιστώντας να κερδίσει για μια ακόμη φορά τον ανταγωνισμό.
Η εξελιγμένη κονσόλα τρίτης γενιάς θα προσφέρει για πρώτη φορά την υπηρεσία «ζωντανής τηλεόρασης», δήλωσε ο Γιούσουφ Μεχντί, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ.

ΔΗΚΟ: Συνοδος...τριών τάσεων


Συνέρχεται σήμερα το πρωί η Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία αναμένεται να επικυρώσει την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου για διεξαγωγή καταστατικού-πολιτικού συνεδρίου τον ερχόμενο Οκτώβριο και εκλογικού συνεδρίου τον Νοέμβριο.

Σύλληψη 20χρονου στην Πάφο για πλαστοπροσωπίας

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Μοίραζε "τσεκούθκια" ο Χριστόφιας


Πεντακόσια δεκαπέντε πρόσωπα έλαβαν επιταγή από το περιβόητο Ταμείο Αλληλεγγύης του Προεδρικού, το οποίο μοίρασε €541.985 λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι εφημερίδες «Φ» και «Π».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο πρώτες επιταγές από αυτό το Ταμείο εκδόθηκαν στις 18/12/2012 προς δύο πρόσωπα και αφορούσαν, η πρώτη το ποσό των €2.500 και η δεύτερη των €14.800.

Σύλληψη μαθητή για διάρρηξη καντίνας στην Κάτω Πάφο

Στη σύλληψη ανήλικου μαθητή προχώρησε χθες η αστυνομία Πάφου για διάρρηξη καντίνας στην Κάτω Πάφο.

Ξάφρισαν βιβλιοπωλείο και ξέχασαν το μωρό τους στον τόπο του εγκλήματος


Ένα ζευγάρι στην Ισπανία ξάφρισε ένα βιβλιοπωλείο και είπε να κάνει και το μωρό του συνένοχο στο έγκλημα.

Έλληνας δημοσιογράφος-παρουσιαστής δηλώνει: «Ναι, είμαι gαy!»

Διαβάστε το κείμενο που δημοσίευσε στο blog του!

«Αρχικά ναι είμαι gay, wow τι μεγάλη αποκάλυψη το 2013 να δηλώνει ένας άνθρωπος ότι προτιμά να έχει σεξουαλικές επαφές με άτομα του ίδιου φύλου!», γράφει -μεταξύ άλλων- στο κείμενο του ο Θοδωρής Σταθόπουλος.

Ο δημοσιογράφος που τις τελευταίες μέρες απασχόλησε πολλές lifestyle στήλες σε sites και εφημερίδες, λόγω των προκλητικών του φωτογραφιών που έχει αναρτήσει στο facebook, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην παραπληροφόρηση κάνοντας outing μέσω του blog που διατηρεί stomialoenosgatou.