Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ομολόγησε η κουνιάδα το φόνο του αστυνομικού που είχε βρεθεί σε λίμνη αίματος

Τα ευρήματα του καθηγητή της Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη που κρατήθηκαν σαν επτασφράγιστο μυστικό, "έδειχναν" πως ο συνοριοφύλακας είχε παλέψει με γυναίκα.

"Έγινα ταχυδρόμος για να τρυπώνω στα σπίτια και να κάνω σεξ με τις νοικοκυρές"

Είναι από τους πιο εκκεντρικούς σταρ της ξένης σόουμπιζ και όχι αδίκως, μιας και οι δηλώσεις του είναι πάντα πιπεράτες και συνήθως αφορούν τι άλλο; Τη μεγάλη του αγάπη… το σεξ!

Λευτέρης Σαλωμίδης: Γιατί εγκαταλείπει την Κύπρο ο Έλληνας ηθοποιός;

Τον γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς του ρόλους στην κυπριακή τηλεόραση και αυτό το διάστημα ετοιμάζεται να αφήσει την Κύπρο για τη Γερμανία, δηλώνοντας ότι είναι μεν δύσκολο μετά από 24 χρόνια να μαζεύεις τα πράγματά σου και να φεύγεις, αλλά ύστερα από 5 μήνες ανεργίας έχει διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει επαγγελματικό μέλλον στο νησί μας…

Φρίκη!!! Τον βρήκαν μέσα στο κλουβί να βιάζει ένα...

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση κτηνοβασίας στο Σικάγο των ΗΠΑ.

BOCY: Από βδομάδας νέο οργανόγραμμα

Εντός των επόμενων ημερών το μεταβατικό συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου θα εξετάσει σε ειδική συνεδρία το νέο οργανόγραμμα της τράπεζας δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ανώτερα διευθυντικά στρώματα ούτως ώστε να υπάρχει όσο το δυνατό καλύτερη εταιρική διακυβέρνηση και έλεγχος ρίσκου.

Προσοχή! Υψηλού κινδύνου οι κινητές καντίνες

Ως υψηλού κινδύνου καταγράφονται στις υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους οι κινητές καντίνες, που ξεφυτρώνουν σε λεωφόρους, σε παραλίες και γειτονιές, καθώς φαίνεται ότι η κρίση οδηγεί πολλούς στην «εύκολη» είσπραξη ρευστού.
  

ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! Η τρόικα Κύπρου διαλύει την Εθνοφρουρά!

Η τρόικα στην Κύπρο έχει βάλει στο στόχαστρο την Εθνοφρουρά και θέλει να τη διαλύσει. Ζητάει περικοπές στην άμυνα και μείωση της στρατιωτικής θητείας για…

Μενεγάκη γυμνή: Ροζ φωτογραφία σε δωμάτιο....ξενοδοχείου...

Έξαλλη είναι η Ελένη Μενεγάκη
με ροζ φωτογραφίες της ίδιας
με τον Ματέο Παντζόπουλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου,
που κυκλοφορούν σε εκδότες περιοδικών.

Μπρία Μέρφι: Μοντέλα τρώνε βαμβάκι για να χορτάσουν!

Σύμφωνα με την νεαρή κοπέλα, τα μοντέλα είναι αναγκασμένα να τρώνε μπάλες από βαμβάκι βουτηγμένα σε χυμό πορτοκαλιού προκειμένου να νιώθουν φούσκωμα στην κοιλιά και να μη χρειάζεται να τρώνε. Το βαμβάκι μόλις πάει στην κοιλιά, διαλύεται με αποτέλεσμα τα νεαρά μοντέλα να νιώθουν πλήρη και φουσκωμένα χωρίς στην παραγματικότητα να είναι.

O Γουίλ Σμιθ φίλησε το γιο του στο… στόμα!

Σάλο έχει προκαλέσει η άσεμνη και αψυχολόγητη κίνηση του Γουίλ Σμιθ να φιλήσει το γιο του στο στόμα και μάλιστα στον αέρα.

Παιδιά πεθαίνουν στα ορυχεία χρυσού!


Ενα έγκλημα το οποίο καλύπτει τόσο η τοπική κοινωνία όσο και οι ίδιες οι οικογένειες των παιδιών, συμβαίνει καθημερινά στα ορυχεία χρυσού Καμιτούνγκα στο Κονγκό.

ΕΝΩ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ΗΠΑ ...!! "Νεκρός ο ένας από τους δύο μητροπολίτες που είχαν απαχθεί στην Συρία"!!


Αυτό που πολλοί φοβούντουσαν ότι οι δύο μητροπολίτες που απήχθησαν από ισλαμιστές Τσετσένους μισθοφόρους δεν είναι πλέον ζωντανοι, φαίνεται να επιβεβαιώνεται τουλάχιστον κατά το ήμισυ:

Τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για την δικαστική απόφαση στην υπόθεση της δολοφονίας Χατζηκωστή

Εκτενή δημοσιεύματα της Washington Post και της Herald Sun αναφέρονται στην απόφαση του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας να καταδικάσει την κ. Σκορδέλη, μια πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια, τον αδελφό της, καθώς και δύο άλλους κατηγορούμενους σε ισόβια κάθειρξη, βρίσκοντάς τους ένοχους για την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, στην πολύκροτη υπόθεση εκτέλεσης, με μαφιόζικο τρόπο, του πλέον γνωστού "βαρόνου των media" Άντη Χ"κωστή.

Στη "μάχη" της πυροπροστασίας του Δάσους Συγγρού οι πρόσκοποι Αμαρουσίου

Συνάντηση με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη είχε ο Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αμαρουσίου, Μελισσίων κ. Νίκος Μπόγδανος και ο Αναπληρωτής Τοπικός Έφορος κ. Παναγιώτης Καλογερόπουλος στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Νικόλαου Πέππα.

Μια καρδιά για μια καρδιά

H Χριστίνα Φ. Σορόκου, στέλνει μια συγκινητική επιστολή και λέει ευχαριστώ στο Γιώργο Αλαμπρίτη. Τον δεκαεννιάχρονο από την Αραδίππου που με τον θάνατο του έδωσε ζωή σε άλλους συνανθρώπους του.

Η Γλυκερία για την ΕΡΤ

Στις δραματικές εξελίξεις στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και η Γλυκερία.

«Προχωράμε κανονικά στην έφεση της απόφασης»


-«Η απόφαση νοσεί νομικά» υποστηρίζει ο Μιχαλάκης Κυπριανού
-Ήδη ο συνήγορος της Έλενας Σκορδέλη και του Τάσου Κρασοπούλη άρχισε τη νομική εργασία για καταχώρηση έφεσης εναντίο της πρωτόδικης απόφασης
-Το ίδιο θα πράξουν και οι συνήγοροι υπεράσπισης των Ξενοφώντος και Γρηγορίου

Ο διευθυντής του BBC ζητεί το άνοιγμα της ΕΡΤ

Τη φωνή του με τους άλλους 50 γενικούς διευθυντές ευρωπαϊκών δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών που καταδικάζουν το "λουκέτο" στην ΕΡΤ, ενώνει ο διευθυντής του BBC, Τόνι Χολ, μιλώντας για "αντιδημοκρατική και αντιεπαγγελματική κίνηση".

Συρία: «Λάδι στην φωτιά» ρίχνουν οι ΗΠΑ δίνοντας όπλα στους αντάρτες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου οι ΗΠΑ θα δώσουν στρατιωτική βοήθεια στους Σύρους αντάρτες για πρώτη φορά.

Κτηνωδία! Ανήμπορος να αντιδράσει… έβλεπε τον σκύλο του να αργοπεθαίνει μπροστά στα μάτια του!

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου που βλέπετε στη φωτογραφία, κάθισε σε παγκάκι και όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί ήταν αδύνατο να βοηθήσει...

Πήρε Σούρλε η Τσέλσι


Η πρώτη μεταγραφή της Τσέλσι επί Μουρίνιο είναι γεγονός! Οι «μπλε» τα βρήκαν σε όλα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν κι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αντρέα Σούρλε!

Project Nicosia για την πολιτιστική αναζωογόνηση της πρωτεύουσας

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεσσάρων δράσεων για το 2013 με την ονομασία «Project Nicosia», έχει ετοιμάσει ο Δήμος Λευκωσίας, το οποίο περιλαμβάνει ποικίλες προτάσεις, απευθύνεται σε ευρύ κοινό και στοχεύει σε νέους δημιουργούς.

Έκρηξη κροτίδας σε αυτοκίνητο στο Λυκαβηττό

Έκρηξη εργοστασιακής κροτίδας σημειώθηκε στη 01:50 μετά τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία γυναίκας στο Λυκαβηττό.

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ανοίγει η ΕΡΤ

- Αντιδράσεις στο εσωτερικό και την Ευρώπη επέβαλαν την απόφαση
- Αναζητείται νομική φόρμουλα για λειτουργία της τηλεόρασης μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ
- Καταρχήν θετική η αντίδραση από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που περιμένουν ολοκληρωμένη πρόταση

Πυροβόλησαν λαμπραντόρ 100 φορές!

Αναρρώνει η μόλις ενός έτους Lady, το μαύρο λαμπραντόρ που έγινε στόχος ενός ασυνείδητου, ο οποίος την πυροβόλησε με ένα αεροβόλο 100 φορές.

Στα άκρα το θέμα της λειτουργίας χημικού εργοστασίου στο Πέρα Χωριό Νήσου!

Το Κίνημα Οικολόγων, καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι απέτυχε να δώσει λύση στο θέμα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα.

Πλήρωσαν 64 ευρώ για 4 παγωτά!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία τεσσάρων Βρετανών που κρατάνε...
την απόδειξη από τα τέσσερα παγωτά που μόλις έφαγαν, στη Ρώμη, για τα οποία πλήρωσαν 64 ευρώ!


Κατασχέθηκαν ρουλέτες και τραπουλόχαρτα στην Πάφο

Καλύμματα ρουλέτας και πόκερ, φίσσες και τραπουλόχαρτα κατέσχεσαν μέλη της αστυνομίας Πάφου μετά απο συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη κυβείας κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Οικογενειακή τραγωδία! Αυτοκτόνησε λίγο πριν το γάμο της κόρης του!

Η αυτοκτονία του εργολάβου στην Κομοτηνή έντυσε στα μαύρα την οικογένειά του, που ετοιμαζόταν να παντρέψει τη μικρότερη κόρη...

«Φλέρταρε» με τους καρχαρίες, αλλά την «έφαγαν» οι τσούχτρες!

Η προσπάθεια της Χλόε Μακάρντελ να κολυμπήσει από την Κούβα μέχρι τη Φλόριντα χωρίς προστατευτικό κλουβί σταμάτησε στη μέση. Μπορεί οι καρχαρίες να μην την πείραξαν, αλλά από τις τσούχτρες δε γλίτωσε!

Δεν ξέρανε που είναι τα πυρομαχικά, αλλά τον χάρτη τον είχανε μάλλον για ντεκόρ

Στον κόλπο της Λεμεσού και όχι στο Ζύγι, βρίσκονται ποντισμένα τα πυρομαχικά και παρά το γεγονός ότι το ΓΕΕΦ, αρχικά ενημέρωσε το Υπουργείο Άμυνας ότι δεν γνώριζε την ακριβή θέση που είχαν ποντιστεί οι 900 τόνοι πυρομαχικών. Χθες παρουσίασαν στους βουλευτές της Επιτροπής Άμυνας, φωτογραφία στα οποία απεικονίζονταν 15 σημεία στα οποία βρίσκεται το στρατιωτικό υλικό.

Δεν υποχωρούν οι διαδηλωτές στην Πλατεία Ταξίμ

Διάλογο με τους «νόμιμους εκπροσώπους» των διαδηλωτών ζήτησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, λίγες ώρες μετά την «εκκαθάριση» της πλατείας Ταξίμ και τα βίαια επεισόδια που είχαν προηγηθεί τη νύχτα της Τρίτης.