Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ponzu: Ο μπαμπάς των γατών!

Οι γάτες και οι σκύλοι δεν είναι συνήθως πολύ τρυφεροί μεταξύ τους...

Σεξ στα όνειρα των αντρών, ρούχα στα όνειρα των γυναικών

Τι δείχνει γερμανική έρευνα.
Το διαφορετικό περιεχόμενο των ονείρων των αντρών και των γυναικών επισημαίνουν επιστήμονες που έκαναν έρευνα στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας.

Αστυνομία Κύπρου: Προσοχή νέα απάτη μέσω emails

Προσοχή συστήνει η αστυνομία για νεα απάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συγκεκριμένα το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει γίνει δέκτης παραπόνων το τελευταίο διάστημα, σχετικά με μηνύματα που λαμβάνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έγκυο θέλουν την Aniston, ξανά, τα δημοσιεύματα

Φούντωσαν και πάλι τα σενάρια εγκυμοσύνης.
Η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά φούντωσε για άλλη μια φορά και τις φήμες που θέλουν την Jennifer Aniston να είναι έγκυος.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες

Δύσκολη αναμέτρηση αναμένει την Ομόνοια την Κυριακή.

Την άφησαν να πεθάνει γιατί ήταν παχύσαρκη και ανάπηρη

Τρεις αεροπορικές εταιρείες τής αρνήθηκαν να επιβιβαστεί για να ταξιδέψει

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΥ

Ο άδικος θάνατός της μας έχει συγκλονίσειόλους. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πιο έμπειρος για να διαχειριστεί το πρόγραμμα

Για τον αγώνα με την Αγία Νάπα έχει επικεντρωθεί στον Απόλλωνα, καθώς οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πετύχουν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να μην χάσουν επαφή με την κορυφή και να πάνε με καλή ψυχολογία κόντρα στην Ζυρίχη στο ΓΣΠ.

Ετοιμαστείτε, από 19 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στις αγορές!

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν ουρά για το iPhone 6 περίπου δύο εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής στις 19 Σεπτεμβρίου.

Τριήμερη κράτηση σε υπαξιωματικό της Ε.Φ

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου μόνιμου υπαξιωματικού της Ε.Φ., ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος.

Το κωφό μοντέλο που συγκίνησε τον κόσμο και θα συμμετάσχει στο Feel Fantastic

Tα castings για τα κορίτσια που ονειρεύονταν μια θέση στο Star Κύπρος 2014 - Feel Fantastic προβλήθηκαν το Σαββατοκύριακο, δίνοντάς μας μια γεύση για το τι έρχεται την επόμενη Κυριακή, 14/ 9, οπότε και κάνει πρεμιέρα ο διαγωνισμός ομορφιάς.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Καινούργιες προοπτικές στη δουλειά σας. Δεχτείτε πρόταση που θα σας γίνει. Ίσως και να αλλάξετε πόλη, να κουραστείτε, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Μην αδιαφορείτε περιμένοντας πάντα από τους άλλους. Στηριχτείτε στον εαυτό σας για τις υποχρεώσεις. Όλα θα είναι βολικά. Μην αγχώνεστε, δε χρειάζεται. 

Εκτός ατζέντας του Eurogroup της Παρασκευής η Κύπρος

Εκτός της ατζέντας του Eurogroup της Παρασκευής είναι το κυπριακό πρόγραμμα, αφού οι νόμοι που ψηφίστηκαν από το κυπριακό κοινοβούλιο το Σάββατο, δεν φαίνεται να ικανοποιούν τους δανειστές.

Τα χθεσινά μαχαιρώματα στη Λευκωσία εξετάζει η Αστυνομία - Τι είπαν οι δύο τραυματίες;

Σύμφωνα με ανακοίνωση, γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα, λήφθηκε μήνυμα από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για δύο πρόσωπα τα οποία έφεραν τραύματα, πιθανό από μαχαίρι.