Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Στην αποστολή Αλωνεύτης και Βινίσιους

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας (Σάββατο 15/03, 16:00), με πρωινή προπόνηση στον Αρχάγγελο.

Οne night stand - Ποιά ζώδια το κάνουν ευκολότερα

Δεν συμπεριφέρονται όλοι το ίδιο, μπροστά στο ενδεχόμενο ενός one night stand! Καθοριστικό ρόλο σε αυτό, παίζει το ζώδιο του ατόμου.

Εισηγήσεις ΠΕΟ για την προστασία του καταναλωτή

Αυστηρότερα πρόστιμα στους παραβάτες της νομοθεσίας και κανονισμών που προστατεύουν τους καταναλωτές, ζητά η ΠΕΟ, εκφράζοντας ανησυχία για τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και ασυδοσίας που παρατηρούνται στην αγορά.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ είναι εδώ και λίγες ώρες η Χριστιάνα Αριστοτέλους... 

Ψάχνουν…τιγρόγατο στη Λεμεσό

Έναν αφρικανικό Σερβάλ, γνωστό ως τιγρόγατος, χάθηκε στον Κάψαλο και σήμανε συναγερμό.

Έκλεψαν την Κουτουμάνου την ώρα που κοιμόταν

Όπως έγραψε η ίδια στο facebook της Μου έκλεψαν το κομπιούτερ μου μέσα απο το σπίτι μου σαν κοιμόμουν μόνο το κομπιούτερ μου!!!

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, άρα θα είμαι και με το ταίρι μου!»

Ο Κύπριος τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» με αφορμή το φιλανθρωπικό σόου του Mega Ελλάδος, στο οποίο θα συμμετέχει…

Euroleague: «Αιώνιες» δοκιμασίες!

Euroleague: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους “αιώνιους”Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, που καλείται να κάνει την... υπέρβαση στην έδρα της Μπαρτσελόνα, χωρίς τους Σπανούλη και Πρίντεζη.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ & ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα από την Ινδία που είναι πολύ φτωχή και δεν είχε χρήματα για υπέρηχο, γέννησε ένα μωρό με δύο κεφάλια!

Ο Μαλάς πείστηκε και θα τρέξει ως υποψήφιος των Νέων Δυνάμεων

Ισχυρό ψηφοδέλτιο που να συσπειρώνει το κομματικό σύνολο είναι το ζητούμενο των σημερινών συνεχόμενων συνεδριών του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ που θα ασχοληθούν με τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Παρελθόν ο Αλέξανδρος, αντικαταστάτης ο Μήτρου

Την παραίτηση του Αλέξανδρου Αλεξάνδρου γνωστοποιεί η διοίκηση της Ανόρθωσης μέσω ανακοίνωσης. Καθήκοντα υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνει ο Μαρίνος Μήτρου. Αναλυτικά:

Διάρρηξη οικίας στη Λεμεσό! Άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 31.800 από σπίτι ηλικιωμένης

Πέτυχε «διάνα» ο διαρρήκτης στη Λεμεσό. Εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένης που τα τελευταία χρόνια ζει σε στέγη ηλικιωμένων και άρπαξε χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας 31.800 ευρώ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - AYTO EINAI TO ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΝΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΛΗΡΟΥ

Τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου εθνοφρουρού Χαράλαμπου Χαραλάμπους, από το Καλό Χωριό της Κλήρου, σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην επαρχία Λευκωσίας.

Όταν οι φίλες μιας γυναίκας έμαθαν ότι πάσχει από καρκίνο, έκαναν κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε

Φίλοι σαν αυτές της Gerdi McKenna είναι πραγματική ευλογία για κάθε άνθρωπο. Δείτε την συγκλονιστική αντίδραση τους όταν έμαθαν ότι φίλη τους δίνει μάχη με τον καρκίνο…