Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στη Χίο

Η πυρκαγιά εξελίσσεται μακριά από οικισμούς σε χορτολιβαδική έκταση.

Ανησυχούν οι Τούρκοι για την 'εμπλοκή' της Ρωσίας στο θέμα της ΑΟΖ

Αναγκαίο βήμα χαρακτήρισε την έρευνα της Τουρκίας στα ανοιχτά της 'νοτίου Κύπρου' με την συνοδεία πολεμικών πλοίων ο Βολκάν Σεβκέτ Εντιγκέρ, Πρόεδρος του τμήματος Σχολής Μηχανικών Συστημάτων Ενέργειας του Πανεπιστημίου Καντίρ Χας στην Κωνσταντινούπολη.

37χρονος μοτοσικλετιστής νεκρός στην άσφαλτο

Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε 10 λεπτά πριν από τις 10 το πρωί στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του 37χρονος μοτοσικλετιστής. Νεκρός είναι ο Ηρακλής Σουφτάς, από την Ελλάδα, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Feel Fantastic: Έξαψη - Επίδοξη Σταρ Κύπρος κάνει ηλιοθεραπεία και η θερμοκρασία αγγίζει κόκκινο!

Την βλέπουμε στη φωτογραφία να σβήνει τη δίψα της στην άμμο αλλά η φιναλίστ των φετινών καλλιστείων με την καυτή της εμφάνιση στις κυπριακές παραλίες ανάβει φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό.

SAD: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ DIAMOND DA42

Βάσει του σχεδίου πτήσης ο Ελληνοκύπριος Αυγουστή ήταν ο χειριστής του εκπαιδευτικού αεροσκάφους - Χαρακτηρίζεται ως εμπειρος πιλότος με 9.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του - Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτελούσε συχνά τη συγκεκριμένη διαδρομή με τον Ελληνολιβανέζο επίσης αγνοούμενο Τζορτζ Οπέκι.

Πάγωσαν οι οδηγοί: Aυτοκίνητο μετά απο τρελή πορεία, αναποδογυρίστηκε λίγο μετά την Χοιροκοιτία

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η βοήθεια περαστικών ώστε να τον ανασύρουν από το παράθυρο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά το περιστατικό αυτό θα το θυμάται για μια ζωή

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ξεχάστε έρωτες και προχωρήστε μπροστά. Βλέπεις δεν σας θέλει ο έρως το διάστημα αυτό άρα μην το κουράζεις άλλο. Δώσε βάση στη δουλειά σκέψου λίγο τα οικογενειακά προβλήματα που σε ταλανίζουν.

Χειμωνιάτικο το σκηνικό: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα - Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες

Μειώνονται οι τιμές των καυσίμων

Επιτέλους μειώνονται οι τιμές των καυσίμων. Φθηνότερη απο σήμερα, κατά 2,4 σεντ το λίτρο, η τιμή της βενζίνης μετά την έλευση φθηνότερου φορτίου.

Το χρονικό της συντριβής του μικρού αεροσκάφους που δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του

Ήταν μια συνηθισμένη εκπαιδευτική πτήση για τους δυο επιβαίνοντες του μικρού αεροσκάφους το οποίο απογειώθηκε το απόγευμα από το αεροδρόμιου Πάφου για ένα δρομολόγιο που έκαναν συχνά