Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Κέρι: Ο Ομπάμα θα χτυπησει τη Συρία και χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου - Άσαντ: Είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε κάθε επίθεση

Σε λίγες ημέρες το Κογκρέσο θα αποφασίσει αν οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν τη Συρία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι καθαρά τυπικό αφού ο Ομπάμα φαίνεται αποφασισμένος να επιτεθεί στη Συρία ακόμη και χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε εξωτερική απειλή.

Πρέμιερ Λιγκ: Γαλλικό κλειδί

Αφεντικό στο Λονδίνο παραμένει η Άρσεναλ που επικράτησε 1-0 της Τότεναμ στο πλέον παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης, αν και τα χρειάστηκε στο τέλος.

Ο μπασκετμπολίστας Spider-man που "σαρώνει" στο διαδίκτυο!

Το συγκεκριμένο βίντεο, αν και κυκλοφορεί λιγότερο από εβδομάδα, έχει μισό εκτατομμύριο "χτυπήματα" στο YouTube!

Κορυφή για Λίβερπουλ – Νίκησε τη Γιουνάιτεντ με 1-0

Ο Ντάνιελ Στάριτζ βρήκε δίχτυα για 3η σερί αγωνιστική και... έδωσε στην Λίβερπουλ το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0).

ATP: Μεγάλα ντέρμπι

Μπαίνουμε στη δεύτερη εβδομάδα του τελευταίου Grand Slam της σεζόν και όπως είναι φυσικό τα μεγάλα ντέρμπι αρχίζουν και μπαίνουν καθημερινά στο πρόγραμμα της σπουδαίας διοργάνωσης, με δύο από αυτά σήμερα (01/09) να κόβουν την ανάσα: Βαβρίνκα-Παγδατής και Σ.Γουίλιαμς-Στίφενς...

Η ονειρική γραμμή έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Έφθασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας για πρώτη φορά στην Κύπρο το αεροσκάφος Dreamliner 787, της αεροπορικής εταιρείας Thomson, μεταφέροντας 291 επιβάτες στην πλειοψηφία τους Βρετανούς.

Νέα έρευνα για το παιδικό άσθμα

Το 14% των περιστατικών του παιδικού άσθματος οφείλεται στην ατμοσφαιρική ρύπανση σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

"ΣΦΑΓΗ" ΣΤΟ ΡΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ... ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.... ΚΑΡΕΚΛΑ

Χαμός γίνεται για το ποιος θα κάτσει στη θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ, Γιάννη Καρεκλά, ο οποίος αφυπηρετεί το Μάιο του 2014.

Έσβησε ένα μεγάλο αστέρι της δημοσιογραφίας ονόματι Ντέιβιντ Φροστ

Σε ηλικία 74 ετών Ο Βρετανός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Φροστ, γνωστός για τις συνεντεύξεις του με τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον, πέθανε χθες από καρδιακή προσβολή.

Οι όροι Αναστασιάδη για το Κυπριακό

Η όποια νέα διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού θα πρέπει να καθιστά την κατοχική δύναμη υπόλογη ή ελεγχόμενη για τις προτάσεις που καταθέτει στο τραπέζι των συνομιλιών, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας στα αποκαλυπτήρια Μνημείου Αγνοούμενων, Πεσόντων και Δολοφονηθέντων κατοίκων του χωριού Μάνδρας στο Παραλίμνι.

H μικρή Suri έσπασε το χέρι της

Η κόρη του Tom Cruz και της Katie Holmes είχε πριν από μερικές μέρες ένα ατύχημα. 

Ο σύντροφος της Ν. Γερμανού αποκαλύπτει: “Είμαι πολύ ερωτευμένος!”

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα”, την τηλεόραση, τη δημοσιότητα, αλλά και τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού μίλησε σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” ο Μάνος Ιωάννου.

Μαμά έγινε η Φέργκι των Black Eyed Peas

Η τραγουδίστρια του διάσημου συγκροτήματος «The Black Eyed Peas», Φέργκι, έφερε χθες στη ζωή το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συζύγου της, του ηθοποιού Τζος Ντουχάμελ.

Στην 18η θέση της ΟΥΕΦΑ η Κύπρος

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ (μέσω κλήρωσης) και του Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν βελτίωσε τη θέση της Κύπρου στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. 

Σύλληψη 21χρονου για ναρκωτικά

Στη σύλληψη και κράτηση ενός 21χρονου για αυτόφωρο αδίκημα προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και καλλιέργειας φυτών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια.

Δίσκοι πάγου σε λίμνες και ποτάμια

Οι δίσκοι από πάγο είναι ένα αρκετά σπάνιο φυσικό φαινόμενο. 
Πρόκειται για κομμάτια λεπτού πάγου, με απόλυτα κυκλικό σχήμα, που δημιουργούνται και περιστρέφονται με αργό ρυθμό σε λίμνες και ποτάμια. 

Αυτές είναι οι βιταμίνες που αδυνατίζουν!

Η μανούλα πάντα φρόντιζε να πίνεις την πορτοκαλάδα σου, να τρως το ψαράκι σου και να έχει πάντα φρούτα στο σπίτι. 

ΤΟΟ ΗΟΤ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η CICCIOLINA - ΕΙΝΑΙ Η... MIRANDA KERR

Μια φωτογράφηση που σίγουρα δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι αυτή της Miranda Kerr για το V Magazine.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ


Ο θάνατος του 63χρονου σχεδιαστή μόδα συγκλόνισε τον κόσμο της μόδας και τον καλλιτεχνικό χώρο.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει δυναμικά, ανανεώνοντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το ραντεβού της με τους τηλεθεατές του MEGA.

H πρώτη κυρτή τηλεόραση στην Ευρώπη από την LG

Η LG Electronics ξεκινά από την αγορά της Γερμανίας την διάθεση της πρώτης κυρτής τηλεόρασης τεχνολογίας OLED 55'', υποσχόμενη ότι εντός του 2013 θα ακολουθούν πολλές ακόμα ευρωπαϊκές χώρες. 

Superleague: Παναθηναϊκός-Βέροια 1-1

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε προβληματική εικόνα και έμεινε στο 1-1 με την Βέροια στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αμπεΐντ και Μοχάμεντ τα γκολ του αγώνα.

Τρομοκρατική επίθεση κατά πλοίου στη διώρυγα του Σουέζ - Απετράπη τελευταία στιγμή

Η Αίγυπτος κατάφερε να αποτρέψει μια "τρομοκρατική" επίθεση, εναντίον ενός φορτηγού πλοίου, που στόχο είχε να σταματήσει την κυκλοφορία σε αυτό το κρίσιμο άξονα θαλάσσιων μεταφορών της Μέσης Ανατολής, δήλωσε ο Μόαμπ Μέμις, πρόεδρος της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ.

Το Σιγμα «απέρριψε» την ωραία Ελένη Μενεγάκη

Φέτος στην κυπριακή τηλεόραση δεν θα προβάλλεται η πετυχημένη εκπομπή της παρουσιάστριας, αφού λόγω κόστους το Σιγμα δεν την επέλεξε ανάμεσα σε αυτές που αγόρασε από τον Alpha…

Eκκλησία και κατοικίες χτύπησαν διαρρήκτες

Στόχος διαρρηκτών έγιναν δύο κατοικίες σε Λάρνακα και Λεμεσό, από τις οποίες κλάπηκαν χρυσαφικά, ρολόγια, χρήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας πέραν των 90 χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης και μια εκκλησία στην Επαρχία Λεμεσού.

Χειροπέδες για πέντε στο σκάνδαλο Uniastrum

Τα ίχνη τριών Κυπρίων και δύο Ρώσων φαίνεται να εντοπίζονται αρχικά στο δρόμο των μιζών για την εξαγορά της ρωσικής τράπεζας Uniastrum. 

WTA: Μαγεία Φέντερερ!

Απειλητικό μήνυμα στον Ράφαελ Ναδάλ, ενόψει της πολύ πιθανής αναμέτρησής τους στα προημιτελικά του US Open, έστειλε ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος πραγματοποίησε κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό για τον 3ο γύρο και σφράγισε το ραντεβού με τον Τόμι Ρομπρέδο στους "16"!

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ - ΠΗΓΕ ΒΟΛΤΑ & ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ

Απόπειρα φόνου τα ξημερώματα στη Λεμεσό. 

Ομπάμα: Θα κτυπήσουμε τη Συρία με έγκριση το Κογκρέσου

Την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου στην απόφασή του να πλήξει στρατιωτικά τη Συρία θα ζητήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος με διάγγελμά του από τον «Κήπο με τα Τριαντάφυλλα» του Λευκού Οίκου, έχοντας στο πλευρό του τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν. 

Αγόρασε στη γυναίκα του 55.000 φορέματα σε 56 χρόνια!

Αν η αγάπη μετριόταν σε φορέματα τότε ο Paul Brockman θα μπορούσε να είναι ο πιο ερωτευμένος σύζυγος στον κόσμο!

Εγκρίθηκε φάρμακο για τον καρκίνο που παχέος εντέρου

Η γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer ανακοίνωσε ότι έλαβε την έγκριση των ευρωπαϊκών αρχών για τη διάθεση στην αγορά του αντικαρκινικού φαρμάκου Stivarga ως αγωγή για την αντιμετώπιση του μεταστατικού καρκίνου του παχέος εντέρου.