Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Αυτός είναι ο Iδιοκτήτης ταβέρνας στη Λευκωσία που σκότωσε το μικρό γατάκι μπροστά στα μάτια των πελατών του!

Έντρομοι οι πελάτες σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας, δεν πίστευαν στα μάτια τους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν παρακολούθησαν τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να επιτίθεται και να χτυπάει βάναυσα το μικρό γατάκι που βρισκόταν έξω από την ταβέρνα.

Ο Άνθρωπος Πάνω Από Όλα Και Όχι Η Αρρώστια

Η Χριστίνα Σορόκκου γράφει για το Telethon!

Χρόνιες ασθένειες, έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις παγκοσμίως και απασχολούν ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας. Οι συνάνθρωποι μας οι οποίοι υποφέρουν, βρίσκονται συνεχώς σε συναισθηματική ανταλλαγή με τους θεράποντες γιατρούς τους, την οικογενείας τους, μέσα από μια αρμονική και ισότιμη ανθρώπινη σχέση. Η δύναμη της θέλησης, η αγωνιστικότητα και η διάθεση για συνέχιση της ζωής είναι οι βασικοί ανθρώπινοι συντελεστές ενάντια στις χρόνιες ασθένειες που παρουσιάζουν τον Γολγοθά της ζωής. 

H ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Tην απόλυτη αποθέωση έζησε χθες η Άννα Βίσση στη sold-out συναυλία της στην Λεμεσό από περίπου 2,000θαυμαστές όλων των ηλικιών.

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑ MOSTRA - ΤΙ ΕΓΙΝΕ & ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ

Τροχαίο ατύχημα, χωρίς -ευτυχώς- σοβαρό τραυματισμό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα σε μέλος των Koza Mostra. Όπως γράφει το συγκρότημα στο facebook:

Ν. Οικονομόπουλος - Β. Κάβουρα: Καυτά φιλιά στη θάλασσα! (ΦΩΤΟ)

Ερωτευμένους και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Πρώτο Θέμα το νέο ζευγάρι της πόλης, Νίκο Οικονομόπουλο και Βίκυ Κάβουρα!

Η ώρα του Hamilton

Ο Lewis Hamilton εκκινεί από την pole position στο Grand Prix της Ουγγαρίας, με τον Sebastian Vettel να «καραδοκεί»

Άλλαξαν 36 φορές τη μπάλα στο 7ο γκολ (video)!

Το έβδομο γκολ της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Βαλερένγκα ήρθε μετά από 36 συνεχόμενες πάσες (video). Λεπτομέρεια: οι "μπλαουγκράνα" έπαιζαν με παίκτες από τη δεύτερη ομάδα!

Τα Χανιά του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Eπιστρέφοντας από την Αμερική, ήταν ένας μαγικός τόπος που δεν πίστευε ποτέ ότι υπάρχει
Δώδεκα χρόνια μετά, o γνωστός σεφ επιστρέφει όσο συχνότερα μπορεί - και εκεί φαντάζεται το μέλλον του.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν έχει περάσει ακόμα το βουνό

«Η Ελλάδα δεν έχει σε καμία περίπτωση περάσει ακόμη το βουνό» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και τόνισε ότι «υπάρχει μόνο βοήθεια για αυτοβοήθεια», ενώ χαρακτήρισε «ανοησίες» την υπόθεση ότι μετά τις γερμανικές εκλογές «θα έρθει ο λογαριασμός». 

Κατεχόμενα-Παράνομες εκλογές: Ψήφισαν οι πολιτικοί τους αρχηγοί

Το «εκλογικό» τους δικαίωμα άσκησαν στα κατεχόμενα οι πολιτικοί αρχηγοί των Τουρκοκυπρίων.

Χαλαρά στους «8» η Εθνική Ελλάδας Πόλο

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά και χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή της, η εθνική Ελλάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών επικράτησε 13-5 της Νότιας Αφρικής.

ΕΝΠ: Συμπεράσματα από το διπλό

Στο προχθεσινό διπλό της Ένωσης που έγινε με την εφηβική ομάδα δοκιμάστηκε και ένας Ισραηλινός πλάγιος επιθετικός, ο οποίος έδειξε κάποια καλά στοιχεία. 

Βίντεο: Αστυνομικοί σκοτώνουν τον δολοφόνο έξι ανθρώπων

Οι τηλεοπτικές κάμερες, αμερικανικού σταθμού, συνέλαβαν τη στιγμή που η ομάδα ειδικών δυνάμεων εισέβαλε σε ένα διαμέρισμα σκοτώνοντας έναν απαγωγέα, ο οποίος προηγουμένως είχε σκοτώσει έξι ανθρώπους.

Χωρίς βαθμούς ο Έλληνας αλλά με ακλόνητο το ηθικό

Ο Ευτύχιος Έλληνας γνώριζε ευθείς εξ αρχής ότι η πίστα του Hungaroring θα ήταν το αδύνατό του σημείο στη φετινή του καμπάνια για τον τίτλο του GP3 και οι δύο του τερματισμοί στις θέσεις 11 και 10 αυτό το Σαββατοκύριακο απέδειξαν δυστυχώς του λόγου το αληθές.

Έρχεται και ο όγδοος - συμπεράσματα από το φιλικό (vid)

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά σιγά η ολοκλήρωση του ρόστερ στον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει την 7η τους μεταγραφή, τον Γάλλο Ρομπέρ και πλέον βάζουν πλώρη για την 8η.

Σέριφος: Έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά - Εικόνες που κόβουν την ανάσα - Ένα συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ!

- Οι φλόγες έγλειφαν τα πρώτα σπίτια και οι οικισμοί του Μεγάλου Λιβαδιού και της Κουταλάς εκκενώθηκαν
- Κάτοικοι αλλά και ταξιδιώτες με τις βαλίτσες στα χέρια έτρεχαν στη θάλασσα για να μπουν σε βάρκες
- Κάποιοι όπως θα δείτε κατάφεραν να απομακρυνθούν και άλλοι έπεσαν με τα ρούχα στη θάλασσα
- ''Ήταν η χειρότερη πυρκαγιά που έχουμε ζήσει'' λένε οι κάτοικοι - Κάηκαν 3 κτήρια και ένα σπίτι

Τεσσάρα στην Μπάγερν και Σούπερ Καπ η Ντόρτμουντ (vid)

Η Ντόρτμουντ ήταν σαρωτική στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατέκτησε το Σούπερ Καπ, επικρατώντας με 4-2 της Πρωταθλήτριας Γερμανίας και Ευρώπης, Μπάγερν.

ΑΠΟΕΛ: Την σέβεται, δεν την φοβάται…

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάουλο Σέρτζιο είχε την ευκαιρία να δει χθες, τηλεοπτικά, την Μάριμπορ να κάνει επίδειξη δύναμης και ετοιμότητας, να είναι επίσης τρομερά αποτελεσματική και να παίζει αρκετά γρήγορα και σωστά.

ΑΕΛ: Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να σκοράρει στη λευκή φιλική ισοπαλία κόντρα στη Πάρτικ Θίστλ αλλά υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο φιλικό.

Μακάβριο – Στην κηδεία του πατέρα της έπεσε η ίδια σε τάφο!

Συγκλονιστικές στιγμές σε νεκροταφείο του Ηρακλείου, με μια 35χρονη γυναίκα, που βρέθηκε μέσα σε τάφο...

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια κηδείας στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, την περασμένη Πέμπτη (25-07-2013) σε χωριό του δήμου Μονοφατσίου μια γυναίκα 35 ετών περίπου, κήδεψε τον αγαπημένο της πατέρα.

ΥΠΕΣ: Το Σεπτέμβρη τα αποτελέσματα για την έρευνα στο Κτηματολόγιο

Παράταση ενός ακόμη μήνα έχει ζητήσει ο ερευνών λειτουργός και αναμένεται ότι θα έχουμε αποτελέσματα μέχρι το Σεπτέμβριο, δήλωσε την Κυριακή ο Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, αναφερόμενος στις έρευνες σε σχέση με ισχυρισμούς για διαπλοκή και κυκλώματα στο Κτηματολόγιο.

Ζημιές 3 εκ. ευρώ από πυρκαγιά σε αποθήκη

Ζημίες ύψους 3 εκ. ευρώ προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε αποθήκη, εταιρείας πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Σε τιμή ευκαιρίας η τρίτη άδεια κινητής τηλεφωνίας

Τρίτο αυτόνομο δίκτυο κινητής τηλεφωνία με έκπτωση πέραν του 50% προτίθεται να παραχωρήσει η κυβέρνηση καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κανένα, στον πρώτο ανοικτό διαγωνισμό που προκηρύχθηκε.


Οι υποψήφιες νύφες για τον μόλις 5 ημερών γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μιντλετον

Μπορεί το βασιλικό βρέφος να βρίσκεται μόλις ελάχιστες ημέρες σε τούτο τον μάταιο κόσμο, ωστόσο, ο γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα είναι σε μερικά χρόνια ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στην Ευρώπη κάτι που ωθεί τις απανταχού «γαλαζοαίματες» υποψήφιες νύφες σε έναν άτυπο και πλήρως «ανήλικο» ανταγωνισμό.

Παράνομος μετανάστης, αυτοτραυματίστηκε για τα μάτια γυναίκας και συνελήφθη!

Υπόθεση αυτοτραυματισμού 23χρονου, από το Μπαγκλαντές, ο οποίος διέμενε παράνομα στην Κύπρο, για τα μάτια νεαρής από τη Σρι Λάνκα εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Δείτε τι έκανε ο JUSTIN BIEBER και εξόργισε τους θαυμαστές του... (pics)

Ξεπέρασε κάθε όριο ο δημοφιλής νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ... ο οποίος αφού έβγαλε φωτογραφίες των φαν του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από ξενοδοχείο που διέμενε για να τον δουν από κοντά γύρισε και τους... έφτυσε.

Κινδυνεύει με απέλαση λόγω της παχυσαρκίας

Ένας παχύσαρκος Νοτιοαφρικανός είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει τη Νέα Ζηλανδία διότι οι υπηρεσίες της χώρας αυτής αρνούνται να καλύψουν το κόστος των νοσηλείων από ασθένειες που ενδέχεται να προκληθούν από το υπερβάλλον βάρος του, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Δι Πρες.

Πέθανε η Γαλλίδα ηθοποιός Μπερναντέτ Λαφόν

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μπερναντέτ Λαφόν, η ηγερία του Νουβέλ Βαγκ τη δεκαετία του '50, πέθανε χθες σε ηλικία 74 ετών σε νοσοκομείο της Νιμ, όπου νοσηλευόταν από την Δευτέρα.
Η Λαφόν γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1938 και ασχολήθηκε αρχικά με το χορό, μέχρι που γνώρισε και παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ζεράρ Μπλεν.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Ρόδο

Ετοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι της περιοχής

Στις κάλπες οι τ/κ για τις ψευδοβουλευτικές

Στις κάλπες, προσέρχονται σήμερα, Τουρκοκύπριοι και έποικοι, που καλούνται να ψηφίσουν, για τον σχηματισμό ψευδοκυβέρνησης και τον διαμοιρασμό των 50 "εδρών", στη λεγόμενη βουλή. Βασικό χαρακτηριστικό των ψευδοεκλογών, είναι η υποβάθμιση, για πρώτη φορά, του κυπριακού, στην προεκλογική ατζέντα. Το κύριο διακύβευμά τους, είναι η οικονομία. Προβάδισμα φαίνεται να έχει το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα του Ταλάτ

Έπιασε … «λαβράκια» η Αστυνομία στην Πάφο

Εκστρατεία διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Πάφου από τις 20:00 χθες το βράδυ μέχρι στις 5:00 σήμερα τα ξημερώματα σε κέντρα αναψυχής στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ομήρου: Αποφασιστική αντίσταση στους στόχους της Τουρκίας

Σταθερός και μόνιμος στόχος της Τουρκίας είναι η νομιμοποίηση της κατοχής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, προσθέτοντας πως μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, η ανάγκη πρόταξης της δικής μας αποφασιστικής αντίστασης αποτελεί υπέρτατο πατριωτικό καθήκον.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο πολυτιμότατος και ώριμος πια Γιώργος Εφραίμ

Οι δυο αγώνες με την Άστρα Τζιούρτζιου απέδειξαν ένα πράγμα. Ότι ο Γιώργος Εφραίμ αποτελεί όχι απλώς μια πολυτιμότατη μονάδα για την Ομόνοια, αλλά ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ωριμάσει πια, μπορεί να σηκώσει μπόλικο βάρος και να αναδειχτεί σε ηγετική μορφή της Ομόνοιας.

WTA: Τελικό τα φαβορί

Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο πρώτο τουρνουά προετοιμασίας για το US Open, στο Στάνφορντ μετά τις ημιτελικές νίκες τους το Σάββατο κόντρα σε Τζέιμι Χάμπτον  και Σοράνα Κιρστέα. 

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος συνεπιβάτης μοτοσικλέτας

Σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 19χρονος, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης μοτοσικλέτας που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ, στη Λευκωσία. 

Πρόεδρος: Βιώσιμη λύση, ιστορικού αναπόφευκτου συμβιβασμού


Οφείλομε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μια συνολική και βιώσιμη λύση, εθνικά έντιμη και αξιοπρεπή μέσα στα πλαίσια ενός αναπόφευκτου, ιστορικού συμβιβασμού, μια λύση στα πλαίσια των όσων έχουν κατά καιρούς συμφωνηθεί, και που λαμβάνει όμως υπόψη τις νέες ευρωπαϊκές πραγματικότητες, τόνισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αποκαλυπτικό: Επήλθε συμφωνία για το "κούρεμα"

Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, επήλθε τελικά συμφωνία, πριν από λίγο, για το ύψος του κουρέματος στην Τράπεζα Κύπρου, μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών, Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και τρόικας 

ΣΟΚ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ

"Πάγωσαν" οι πελάτες γνωστής ταβέρνας σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας όταν το βράδυ του Σαββάτου, ο ιδιοκτήτης με το μπαστούνι του, χτύπησε άγρια ένα γατάκι στον σπόνδυλο του...

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝA ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

"Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Καίτη πάλευε για τη ζωή της! Ήταν έτοιμη να πεθάνει!" - "Αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου πάρα πολύ ως άνθρωπο"


Διαρρήξεις και κλοπές στη Λεμεσό

Το κατάστημα της Cyta στην οδό Αγίας Φυλάξεως «έβαλαν στο μάτι» οι επιτήδειοι και κατάφεραν να το διαρρήξουν στις 4.30 σήμερα το πρωί.