Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τεράστια αδικία πραγματικά... Το πήραν με τον διαιτητή κανονικά και με τον νόμο!

Mια ανάσα από το όνειρο η Ομόνοια που κρατούσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της, μέχρι να της κόψει ο Ρουμάνος διαιτητής του αγώνα λίγο πριν την εκπνοή.

Η αδικία... στο μεγαλείο της

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και της Ντιναμό Μόσχας, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι πράσινοι να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αδικία... στο μεγαλείο της

Messi kai Ibrahimovic έρχονται Κύπρο! Barcelona, Paris SG και Ajax κόντρα στο ΑΠΟΕΛ!

Οι Μπαρτσελόνα, Περί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ θα είναι οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο, 29 Αυγούστου, το πρωί, στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Νικόλας Ιωαννίδης: Ο νέος κριτής του Feel Fantastic αποκαλύπτει τι θα ζητήσει από τις διαγωνιζόμενες

Ο στυλίστας Νικόλας Ιωαννίδης που έκανε τη διαφορά πέρσι , ανεβάζοντας κατά πολύ τον πήχη του Feel Fantastic μας μιλά για τον ρόλο του ως κριτή στα φετινά καλλιστεία , για τις υποψήφιες , τους κριτές και την Χριστιάνα Αριστοτέλους .

Πανζουρλισμός στο διαδίκτυο για τη σέξι αστυνομικό

Η ξανθιά Ολλανδέζα που την αναζητούν εκατοντάδες χρήστες.

«Τρελές ερωτικές σκηνές» Pitt-Jolie

Οι δύο ηθοποιοί θα ξανασυναντηθούν στη μεγάλη οθόνη.

Βανδαλισμοί στο δημοτικό σχολείο Δευτεράς

Βανδαλισμούς, ζημιές, συνθήματα στους τοίχους και σπασμένα παράθυρα στο δημοτικό σχολείο και στο νηπιαγωγείο της κοινότητας Δευτεράς καταγγέλλουν γονείς παιδιών. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ : Πανέτοιμοι για τη μάχη τους!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα του Απόλλωνα, που μετρά αντίστροφα πλέον για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Λοκομοτίβ που θα δώσει απόψε (18:00 ώρα Κύπρου, SPORTS+ 2).

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 4:16 τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή στην νότια Κρήτη.

ΑΕΛ : Δεν έχει κάτι να χάσει

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα με την Τόττεναμ (21:45) στον επαναληπτικό παιχνίδι του 1-2 που έγινε πριν μια εβδομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο παιχνίδι χωρίς άγχος αφού δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα κυνηγήσουν ότι καλύτερο.

Παράξενοι σπόροι που μοιάζουν με κρανία!

Το φυτό Antirrhinum είναι κοινώς γνωστό ως Snapdragon ή αλλιώς το «λουλούδι του δράκου», ιδιαίτερα δημοφιλές στους αστικούς κήπους. 

ΟΜΟΝΟΙΑ : Ένα γήπεδο, μια φωνή, τρεις λέξεις…

Ένα γήπεδο, μια φωνή, τρεις λέξεις. «Ομόνοια λαός πρόκριση». Το σύνθημα αυτό, βγαλμένο από είκοσι χιλιάδες στόματα, θα «σκίζει» απόψε τον ουρανό της Λευκωσίας. Η Ομόνοια συναντά (7.30μμ) τη Δυναμό Μόσχας, σε παιχνίδι όπου προσδοκεί να γράψει ιστορία. Να περάσει σε όμιλο του Γιουρόπα Λινγκ.

"Εξέραν και εν εκάμαν τίποτε οι ψυχιατρικές υπηρεσίες". Αποκαλύψεις για το φονικό στον Κόρνο

Οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας είχαν ενημερώσει την Αστυνομία από τον Ιούλιο του 2013 για την ψυχιατρική κατάσταση του 35χρονου που σκότωσε τη σύζυγο τουΕνήμερη ήταν στην Αστυνομία και το Υπουργείο Άμυνας για την ψυχική κατάσταση του 35χρονου Χρήστου Ελευθερίου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε χθες την 31χρονη σύζυγο του Σταυρούλα Φλώρου, στο σπίτι της πρώην πεθεράς του στον Κόρνο.

Ο απόλυτος εξευτελισμός που έφτασε τα 2000shares σε λίγες ώρες

Δεν ξέρω αν την έβαλαν να το κάνει ή αν απλά με τα τόσα βίντεο που κυκλοφόρησαν σε σχέση με το ice bucket challenge, απλά η ίδια είχε έμπνευση, αλλά το θέαμα καθόλου δεν τιμά κανέναν!

Aυτή είναι η 31χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στον Κόρνο από τον πρώην σύζυγο της

Aυτή είναι η 31χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στον Κόρνο από τον πρώην σύζυγο τηςΈσβησε για πάντα το χαμόγελο απ' τα χείλη της.

Καλοκαιρινά λάθη ομορφιάς που σε μεγαλώνουν

Τα πέντε σφάλματα που πρέπει να αποφύγεις.
Το να δείχνεις πιτσιρίκα μπορεί να μην είναι μέσα στις επιδιώξεις σου όμως και το να κάνεις κάποια λάθη που σου προσθέτουν χρονάκια δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο. 

Τον είδαν να πετά τα ναρκωτικά και τον άρπαξαν

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 55 ετών προχώρησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Στο Προεδρικό και ο Γ. Ομήρου για τις εκποιήσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συναντάται αυτή την ώρα στον Προεδρικό, με τον Πρόεδρο του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου, στο πλαίσιο των κατ` ιδίαν συναντήσεων που πραγματοποιεί με αρχηγούς κομμάτων, σε μια προσπάθεια να υπάρξει συναίνεση σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων, έτσι ώστε αυτό να ψηφιστεί από τη Βουλή. 

Η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τη Μπιγιονσέ

Τελικά χωρίζει λένε ειδικοί που ανέλυσαν την εμφάνιση της σταρ στα MTV awards μαζί με τον σύζυγό της.

Ομαδικά όργια έχουν αναστατώσει την Πάτρα.

Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και αλκοόλ! Πρωταγωνιστές δύο φοιτητές που έχουν αποφασίσει να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου !

Ψάχνουν για κοινή γλώσσα - Παράθυρο ελπίδας για εκποιήσεις

Προσδοκίες για εξεύρεση χρυσής τομής μεταξύ Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στο πολυσυζητημένο θέμα των εκποιήσεων ακινήτων δημιούργησαν οι χθεσινές εντατικές και συνεχόμενες συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Oι αγρότες θα πάρουν δάνειο! Τρέχουν οι τράπεζες να δώσουν σε όσους εγκρίθηκαν για το πρόγραμμα Αγροτ. Ανάπτυξης

Μπορεί οι τράπεζες να παραχωρούν πλέον δάνεια με το σταγονόμετρο, εντούτοις όταν ως εγγύηση στη μέση προκύπτει ένα πρόγραμμα που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, εξασφαλίζοντας σχετικά ευρωπαϊκά κονδύλια, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Ανοίγει τις πύλες της η Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό

Ανοίγει τις πύλες της το βράδυ της Πέμπτης η 53η Γιορτή του Κρασιού, η οποία πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των τεσσάρων οινοβιομηχανιών του τόπου, αλλά και 14 περιφερειακών οινοποιείων, που για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος. Άφθονο θα ρέει το κρασί στο δημόσιο κήπο της Λεμεσού, όπου πραγματοποιείται η γιορτή.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Είναι καιρός να βρείτε ένα ταίρι για εσάς. Μην είστε πια τόσο μοναχικοί. Ούτε όμως να ψάχνετε απεγνωσμένα για σύντροφο. Είναι η πιο ευνοική εβδομάδα. 

Σήμερα τα σπουδαία για τους υποψήφιους φοιτητές AAEI

Ανακοινώνονται στις 10 το πρωί από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας τα αποτελέσματα για την εισδοχή Κυπρίων φοιτητών στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Θέση στα ελληνικά ΑΑΕΙ εξασφάλισαν 3,150 υποψήφιοι, από τους 3,251 που υπέβαλαν αίτηση από την Κύπρο.

Aυτή είναι η 31χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στον Κόρνο από τον πρώην σύζυγο της

Έσβησε για πάντα το χαμόγελο απ' τα χείλη της. Η 31χρονη μητέρα που έχασε χθες βράδυ τη μάχη με τον θάνατο, στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκε το απόγευμα, όταν δέχθηκε σφαίρα από κυνηγετικό όπλο του πρώην συζύγου της, καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά.