Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Υπάρχει διαφημιστική ομορφιά χωρίς φώτοσοπ;

Σίγουρα η καμπάνια αυτή δεν ανέτρεψε τον κόσμο της μόδας και της διαφήμισης και επιπλέον τα κορίτσια και οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν επιλέχθηκαν κυρίως για την ομορφιά τους. 

ΑΠΟΕΛ - Ο Κακά ξανάρχεται

Ένας παλιός γνώριμος του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον Αρχάγγελο, μετά από 1,5 χρόνο.

Το θεότρελο Robot Restaurant της Ιαπωνίας

Σέξι γυναικεία ρομπότ και όλη η τρέλα του κόσμου στο ασύλληπτο εστιατόριο!

Εν αναμονή γνωμοδότησης για τον περί ατόμων με αναπηρίες νόμο, η Βουλή

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας συνέχισε σήμερα τη συζήτηση επί του αναθεωρημένου κειμένου της πρότασης νόμου για τα άτομα με αναπηρίες, που στοχεύει στην παροχή διευκολύνσεων προς τα άτομα αυτά στο χώρο της απασχόλησης.

Australian Open - Ο Βασιλιάς επέστρεψε!

Ίσως είναι λίγο νωρίς αλλά θαμπωθήκαμε και εμείς απ'την μαγική εμφάνιση του Ρότζερ Φέντερερ!


Ατύχημα στο παρά πέντε

Η... απόδραση του οδηγού

ΘΡΗΝΟΣ στον καλλιτεχνικό κόσμο-«Έφυγε» ο ηθοποιός Γιώργος Κατινάς σε τροχαίο

Θρήνο έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο τραγικός χαμός του ηθοποιού, Γιώργου Κατινά, ο οποίος «έφυγε» σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής, ενώ οδηγούσε μηχανή, χωρίς να φορά κράνος.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - Πελεγκρίνι: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Να μην αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα στα επόμενα ματς θέλει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. 

Όταν οι στόχοι γίνονται έργα!

Οι εκδηλώσεις Πληροφόρησης της Γενικής

Η μεγάλη ανατροπή: Η Βασίλισσα Ελισάβετ παραδίδει τα σκήπτρα στον Κάρολο και την Καμίλα

Ενας «εσωτερικός ανασχηματισμός» εντός των ανακτόρων του Μπάκινγχαμ στέλνει το σήμα ότι η Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται για μια μεγάλη αλλαγή.


Απαγωγέας: "Ο Μ. Καραμολέγκος είναι πολύ κύριος"

Την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της απαγωγής του Μ. Καραμολέγκου, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ EUROVISION 2014 - ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την κατανομή των χωρών του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στους 2 ημιτελικούς, 6 και 8 Μαϊου αντίστοιχα.

Ιατρικό κέντρο εντός φυλακών εισηγούνται οι Ψυχολόγοι της ΠΑΣΥΔΥ

Η δημιουργία ιατρικού κέντρου εντός των φυλακών, η ενίσχυση της στελέχωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας εντός των φυλακών, η λειτουργία εκ νέου προγραμμάτων αποκατάστασης, η εισαγωγή βέλτιστων πρακτικών και η τροποποίηση και ο εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου, είναι μερικές από τις εισηγήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του κλάδου Ειδικών Ψυχολόγων της ΠΑΣΥΔΥ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

ΗΟΤ: γνωστοί Έλληνες στην πασαρέλα με τα... εσώρουχα!

Τα μάτια να... γουρλώσουν έκαναν δύο από τους πιο γνωστούς άνδρες – μοντέλα της χώρας μας, που εμφανίστηκαν μόνο με το εσώρουχο σε επίδειξη μόδας!

Ισλαμιστές: Αν κάνετε τους Ολυμπιακούς, θα έχουμε δώρο για σας

Με βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ισλαμιστές αντάρτες του Νταγκεστάν διεκδικούν την ευθύνη για τις δύο επιθέσεις στο ρωσικό Βόλγκογκραντ και απειλούν για νέα χτυπήματα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς στο Σότσι.

ΤΣΕΛΣΙ - Μουρίνιο: «Δεν μπορεί η Γιουνάιτεντ»

Εξαιρετικά απίθανο βλέπει ο Ζοσέ Μουρίνιο το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετά τη νίκη (3-1) της Τσέλσι επί της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγες.

Κρατήρας ηφαιστείου κρύβει στα σπλάχνα του μια όαση

Το Waw an Namus είναι ένα εξαφανισμένο ηφαίστειο που βρίσκεται βαθιά στην έρημο Σαχάρα της Νότιας Λιβύης και αποτελεί ένα από τα πιο σαγηνευτικά και απομακρυσμένα μέρη πάνω στη γη.

Διαβάστε τα πιο ακριβοπληρωμένα και τα πιο κακοπληρωμένα επαγγέλματα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια δημοσκόπηση του Business Insider για το ποιες δουλειές θεωρούνται καλοπληρωμένες και ποιες όχι.


ΚΥΠΡΟΣ: ΚΑΤΙ... ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ

Όχημα που αποτελούσε κινητό συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων της LTV στον Ιππόδρομο, πυρπόλησαν άγνωστοι προκαλώντας σοβαρές ζημιές, αυξάνοντας παράλληλα τον λογαριασμό με τους εμπρησμούς που άνοιξαν τις τελευταίες ημέρες.

Ασφυκτικό πρέσινγκ Προεδρικού στον Δημητριάδη για παραίτηση

Έντονο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον πολύμηνο πόλεμο μεταξύ κυβέρνησης και Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και οι αποφάσεις των αμέσως επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, θα καθορίσουν την παραμονή ή όχι του Πανίκου Δημητριάδη στο πηδάλιο της Κεντρικής Τράπεζας.

ΑΝΟΡΘΩΣH - Τίτλοι τέλους για Οκκά (κοινή ανακοίνωση)

Παρελθόν και επίσημα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γιάννης Οκκάς απ' την Ανόρθωση, αφού όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της «Κυρίας» και ο διεθνής επιθετικός σε ανακοίνωση τους, συναντήθηκαν σήμερα με στόχο την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Σταθεροποιουνται τα μη εξυπηρετουμενα δανεια της Τραπεζας Κυπρου - VIDEO

Θετική ήταν η συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών Χαρη Γεωργιαδη και του προέδρου της τράπεζας Κύπρου Κριστη Χασαπη.

Λιάγκας κατά Dancing: «Το Voice κάνει 15 μονάδες παραπάνω χωρίς κώλ... και βυζ...»!

Η απίστευτη ατάκα του παρουσιαστή για το show χορού του ΑΝΤ1...

Ο τιμοκατάλογος του σεξ - Ήθελε μάνα και κόρη στο ίδιο κρεβάτι!

Πάτρα: Ο τιμοκατάλογος του σεξ - Ήθελε μάνα και κόρη στο ίδιο κρεβάτι!Αλλεπάλληλες καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στα μονοπάτια της πορνείας - Ραντεβού σε καφενεία ακόμα και στη μέση του δρόμου...

Συζητούν νόμο για νοικοκυρεμένη διαχείριση δημ. οικονομικών

Νόμο ομπρέλα που ενδυναμώνει τη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών, καθορίζοντας ένα ευρύ πλαίσιο δημοσιονομικών κανόνων για δημοσιονομική πειθαρχία και διαφάνεια στη βάση βέλτιστων πρακτικών, συζήτησε σήμερα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη να τονίζει ότι το προτεινόμενο νομοσχέδιο δημιουργεί "το θεσμικό πλαίσιο για πολύ πιο νοικοκυρεμένη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών».

"ΕΝΑ Η ΚΑΝΕΝΑ" ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!! Η μοναδική Άννα Βίσση σε ένα απίστευτο ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο - VIDEO

Το ντουέτο που "ανοίγει" και "κλείνει" φέτος το μοναδικό show "Ένα Ή Κανένα" μόλις κυκλοφόρησε! Ακούστε εδώ την καινούργια επιτυχία της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα.

Australian Open - Έμεινε μόνη της η Βίκα!

Η Μαρία Σαράποβα ακολούθησε τα βήματα της Σερίνα Γουίλιαμς και αποχαιρέτησε τη Μελβούρνη, χάνοντας με 2-1 σετ απ'την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα σε αντίθεση με τη Βικτόρια Αζαρένκα που έπαιξε μεγάλο τένις απέναντι στη Σλόαν Στίφενς και προκρίθηκε στις "8" του Australian Open, συνεχίζοντας ακάθεκτη την υπεράσπιση του τίτλου της!

Γιώργος Λιλλήκας: Η πολιτική των υποχωρήσεων στο Κυπριακό έχει χρεοκοπήσει

Ομιλία απηύθυνε ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Πορεία αγάπης Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’», στην Παναγιά της Πάφου.

H τρομακτική «σιωπηλή επιδημία» που εξαπλώνεται στις ερήμους της νοτιοδυτικής Αμερικής και μπορεί να αποβεί θανατηφόρα

Κάθε χρόνο σημειώνονται περίπου 150.000 κρούσματα μιας νόσου, στις ερήμους της νοτιοδυτικής Αμερικής, της οποίας οι επιπτώσεις ισοδυναμούν με τις επιπτώσεις της πολιομυελίτιδας, πριν από το εμβόλιο.

41 μαχαιριές δέχθηκε ο πατέρας από τον γιο που κατελήφθη από αμόκ

Μεταμελημένος εμφανίστηκε χθες στο Δικαστήριο Λευκωσίας, ο 34χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον 58χρονο πατέρα του προχθές το απόγευμα στο Μένοικο. 

Η ανθρώπινη οικογενειακή τραγωδία κρύβει πολλές πτυχές, με τον ύποπτο να δικαιολογείται στην Αστυνομία ότι δεν τον στήριζε κανένας. Ο καβγάς που κατέληξε σε τραγωδία, η οποία συγκλονίζει όχι μόνο την κοινότητα Μενοίκου αλλά και το παγκύπριο, συνέβη σε οικογενειακή φάρμα στο Μένοικο λίγο πριν τις 6.30μ.μ. 

Ο φερόμενος από την Αστυνομία ως δράστης φαίνεται πως κατελήφθη από αμόκ, αφού δεν δικαιολογούνται τα σοκαριστικά ευρήματα της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου. Η χθεσινή νεκροτομή έδειξε ότι ο δράστης κατάφερε συνολικά 41 μαχαιριές, όσα και τα τραύματα που μέτρησε η ιατροδικαστής, 11 εκ των οποίων ήταν αμυντικά. Τα θανατηφόρα τραύματα ήταν ωστόσο τρία, δύο στον πνεύμονα και ένα στην αριστερή υποκλείδιο φλέβα. 

Το φονικό όργανο, ένα κουζινομάχαιρο, παρελήφθη από την Αστυνομία και εξετάζεται επιστημονικά. Χθες ο ύποπτος Μάριος Μελανίδης, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την Αστυνομία, οδηγήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτησή του για οκτώ ημέρες. 

Ο ίδιος εμφανίστηκε μεταμελημένος και χωρίς δικηγόρο, ενώ ερωτηθείς από τη δικαστή αν θέλει να πει οτιδήποτε, ανέφερε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του. Τσακώθηκαν και έγινε ό,τι έγινε. Άφησε επίσης ανοικτό θέμα για τις σχέσεις του με τους δικούς του. 

Ο άγριος φόνος διεπράχθη την ώρα που το θύμα Χριστόδουλος Μελανίδης κοιμόταν στη φάρμα. Μετά το αιματοκύλισμα, ο ίδιος ο δράστης τηλεφώνησε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, στο 199 και ανέφερε ότι μαχαίρωσε τον πατέρα του. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία που μετέβη στη σκηνή του εγκλήματος και συνέλαβε τον 34χρονο. Αρχικά ο Μελανίδης ζούσε και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Μενοίκου Ανδρέα Καλογήρου, ο 58χρονος ζούσε μόνος του στη φάρμα σε πολύ άσχημες συνθήκες, και σύμφωνα με τα όσα έμαθε, είχε διαφορές με τον γιο του. Στο μεταξύ, ο Μάριος Μελανίδης είχε απασχολήσει αρκετές φορές την Αστυνομία κυρίως για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ενώ είχε καταλήξει στις Κεντρικές Φυλακές για κάποια από τα αδικήματα που κρίθηκε ένοχος. 

Επίσης εναντίον του διερευνήθηκε απόπειρα φόνου πριν από αρκετό χρονικό διάστημα. Τώρα η Αστυνομία, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Ανδρέα Λαμπριανού, διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης κι αυτό γιατί το θύμα βρισκόταν στο κρεβάτι του και κοιμόταν. 

Αστυνομία: Οικογενειακά θέματα Ο αξιωματικός του ΤΑΕ Λευκωσίας Μιχάλης Γαβριηλίδης δήλωσε χθες ότι ο δράστης έχει δώσει θεληματική κατάθεση στην οποία ομολόγησε την πράξη του και δίνει κάποιους ισχυρισμούς. Είπε επίσης ότι πίσω από τον φόνο κρύβονται οικογενειακά θέματα και ότι το θύμα προσπάθησε να αμυνθεί χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η Αστυνομία έχει ήδη οδηγήσει τον ύποπτο σε ψυχίατρο όπου και εξετάστηκε, ενώ δόθηκαν οδηγίες για 24ωρη φρούρησή του και επιτήρηση. 



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : http://www.philenews.com

DANSING FOR YOU - ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ... ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΟΥΝ - ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ

Ένα βήμα πριν τον ημιτελικό του Dansing for you η Ιωάννα Φιλίππου με τον Ανδρέα Φώκλα στο χορό και η Στέλλα Στυλιανού με την Μικαέλλα Χατζηεφραίμ στο τραγούδι.

Σκόνη και θρύψαλα έκαναν τη σκηνή του Dansing Ηρόδοτος και Σαλίνα (Βίντεο)

Σκόνη και θρύψαλα έκαναν τη σκηνή του Dansing Ηρόδοτος και Σαλίνα (Βίντεο)Mε ένα παλιό αγαπημένο τραγούδι του Στέφανου Κορκολή, ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα, για μία ακόμη φορά έκαναν τους πάντες να χειροκροτούν παρατεταμένα, δίνοντας μία παραστατική ερμηνεία.

Κρίσιμες συναντήσεις Υπ. Οικονομικων με Τ.Κυπρου και ΣΚΤ

Όλα τα θέματα του χρηματοπιστωτικού τομέα θα τεθούν στις συναντήσεις, που έχει σήμερα και αρχίζουν σε λίγο, ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Έφυγε από την ζωή η «Μάνα των αγνοουμένων» του 1974

Η "μάνα όλων των αγνουμένων" είχε και η ίδια τον δικό της αγνοούμενο γιο από τον Αττίλα Β'. Έκτοτε αφιέρωσε την ζωή της στην ανεύρεση της τύχης του παιδιού της, ενώ πρωτοστατούσε σε κάθε εκδήλωση που αφορούσε στους αγνούμενους.

O Brad Pitt κουρεύτηκε και άφησε μοϊκάνα! Ναι, είναι πιο sexy από ποτέ

O Brad Pitt κουρεύτηκε και άφησε μοϊκάνα! Ναι, είναι πιο sexy από ποτέΗ Αυστραλία του πάει πολύ! Ο 50χρονος πλέον Brad Pitt για τους επόμενους έξι μήνες θα μένει στη μακρινή ήπειρο και η τελευταία του εμφάνιση δείχνει αέρα ανανέωσης στο στιλ του (που αν θέλετε τη γνώμη μας ήταν απαραίτητος).

Η punk φωτογράφιση που έγινε σε Επαρχία της Κύπρου και… έχει ζητηθεί τόσο (ΦΩΤΟ)

Αποκαλύπτουμε μια περίτεχνη συνεργασία των μοντέλων της σχολής UMBRELLA με φοιτητές μόδας του ALEXANDER COLEGE η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Πρόταση στη Στέλλα Στυλιανού να την πάρει μαζί του στην Αθήνα έκανε ο Μουρατίδης


Εντυπωσιασμένος από την αποψινή εμφάνιση της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας Στέλλας Στυλιανού, δήλωσε ο κριτής Νίκος Μουρατίδης, όχι μόνο από τη φωνή, αλλά και την ομορφιά της. Μάλιστα, ζήτησε από τη Στέλλα να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

Γνωρίστε τον αδελφό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου – Τραγούδησαν μαζί απόψε στο Dansing (Βιντεο)

Μαζί με τον μικρό του αδελφό, Στέφανο Χριστοφόρου, εμφανίστηκε απόψε ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τραγουδώντας την γνωστή επιτυχία του «για όλα ικανός».