Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ομήρου: Άξιο επαίνου το κοινοβουλευτικό έργο των Οικολόγων

Το δυσανάλογα μεγάλο κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, σε σχέση με τη μία μόνο έδρα που κατέχει, είναι άξιο επαίνου και έχει δημιουργήσει ένα θετικό προηγούμενο στην κυπριακή Βουλή, αφού πλέον η κοινοβουλευτική δράση δεν συναρτάται με την εκπροσώπηση στα έδρανα, αλλά από τη μαχητικότητα και την εργατικότητα του βουλευτή και των συνεργατών που τον υποστηρίζουν, δήλωσε τη Δευτέρα το βράδυ ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Υπέρ των τραυματιών το κενό

Από την εξέδρα είδαν τον αγώνα οι τραυματίες Λεάντρο και Τζάστιν Μεγκόλο. Οι δυο τους είναι ως γνωστόν παροπλισμένοι και ακολουθούν εξειδικευμένο πρόγραμμα. Η διακοπή δουλεύει έτσι ευεργετικά για αυτούς, αφού τους δίνεται χρόνος να αποθεραπευτούν πλήρως και να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ωμή διαπίστωση επιστημόνων: Το αν θα γίνεις ομοφυλόφιλος θα κριθεί...στη γέννα!

Εάν είσαι γκέι, θα είσαι από τη γέννηση σου",αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός διαμορφώνεται στη γέννα.

Κατάντια! Ένας στους τέσσερις Κύπριους στα όρια της φτώχειας από το 2011

- Η φτώχεια χτυπά αστικές περιοχές και χωριά
- Κριτήρια –εισόδημα - ανεργία – διαβίωση
- Εκτοξεύονται τα ποσοστά φτωχοποίησης σε Κύπρο και Ελλάδα

Φοίβος: « Μιλάμε με 2-3 προπονητές»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Φοίβος Ερωτοκρίτου σε δηλώσεις του στην LTV ανέφερε ότι υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις τεχνικών που βρίσκονται σε επαφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Στις επόμενες μέρες πρέπει να καταλήξουμε, ώστε ο νέος προπονητής να έχει τον χρόνο να δουλέψει με την ομάδα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Πρέπει το συντομότερο δυνατό να καταλήξουμε.

Μας έχουν προταθεί πάρα πολλοί προπονητές όμως , κατασταλάξαμε σε 2-3 περιπτώσεις και μιλάμε μαζί τους για το οικονομικό και σε άλλους όρους

- Source at: http://www.sigmalive.com

Είκοσι χρόνια φυλακή η πρόταση εισαγγελέα για Άκη Τσοχατζόπουλο

Aναμένεται η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων για τους 17 κηρυχθέντες ενόχους στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου.

ΑΙΛΤΟΝ - «Ήρθα να φέρω θετική ενέργεια»

Την εμφάνιση του στο ΓΣΠ έκανε ο Αίλτον Αλμέιδα, ήρωας της μεγαλειώδους πορείας του ΑΠΟΕΛ στους «8» της Ευρώπης, οπόταν έκανε και κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της LTV. Σε αυτές τόνισε πως είναι φίλος με όλους και αγαπά τον ΑΠΟΕΛ:

Ο άνθρωπος με ανοσία στα δηλητήρια φιδιών

Ο Tim Friede μπορεί να αντέξει το δάγκωμα κόμπρας και μπλακ μάμπα.

Η 90χρόνη διάσημη συγγραφέας, ο 46χρόνος εραστής της και το 12ώρο σεξ!

Το σεξ τελικά δίνει ζωή... δεν εξηγείται διαφορετικά η σχέση της 90χρόνης συγγραφέως με τον 46χρόνο πρώην bodybuilder.

«Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχουν η κόρη μου και η δουλειά μου»

Η Τάμτα θυμάται τη ζωή στη Γεωργία και μιλά για τη σχέση με την κόρη της.

«Ο χρόνος τρέχει»

«Καμπανάκι» από την Κίνα για το όριο του αμερικανικού χρέους.

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Distretto café

Η καφετέρια της Αγλαντζιάς Distretto φιλοξενεί την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, φιλανθρωπική εκδήλωση για στήριξη του οργανισμού «Φίλοι του Παιδιού»

Ο γάμος της Ε/κ Έλενας και του Τ/κ Σερκάν

"Ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα" γράφει η Χαλκίν Σεσί που δημοσιεύει σήμερα πρωτοσέλιδα φωτογραφία από τον γάμο της Ε/κ Έλενας και του Τ/κ Σερκάν που έγινε στο ξενοδοχείο Μέριτ στην κατεχόμενη Λευκωσία.

ΚΥΠΡΟΣ: ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ EUROVISION 2014 - ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Μία αποκάλυψη - πρόταση ΒΟΜΒΑ φέρνει σήμερα στο ΦΩΣ... 

Λευκά ουράνια τόξα εντυπωσιάζουν!

Το ουράνιο τόξο ομίχλης είναι ένα παρόμοιο φαινόμενο με ένα κλασικό ουράνιο τόξο, μόνο που, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, εμφανίζεται ως ένα τόξο στην ομίχλη και όχι στη βροχή.

Χ. Αρτεμίου εξομολογείται με βουρκωμένα μάτια: «Το θέμα Έλια με πληγώνει μέχρι σήμερα και αποφεύγω να το συζητώ»

Η Χριστιάνα Αρτεμίου μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Έχουμε και Λέμε» για τη ρήξη στη σχέση της με την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφό της, Έλια Ιωαννίδου «Το μεγαλύτερο της πρόβλημα ήταν που δεν ήταν στους Anonymous»…

Ξεκίνημα με απουσίες για την Εθνική Ανδρών

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ισλανδία την ερχόμενη Παρασκευή στο Ρεϊκιάβικ, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Προφυλακίστηκε ο «νταής» πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

Προφυλακίστηκε ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, Αναστάσιος Πανταζής, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ - Στις 12-13 Οκτωβρίου το 10ο Ζιβανάρειο τουρνουά

Από τη στιγμή που οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της περσινής χρονιάς στην Κύπρο θα λάβουν μέρος στο 10ο Ζιβανάρειο τουρνουά μπάσκετ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου, η διοργάνωση μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα άτυπο τουρνουά - Σούπερ Καπ ενόψει της έναρξης της μπασκετικής σεζόν 2013-14.Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η κυπελλούχος ΕΘΑ και ο φιναλίστ κυπέλλου Κεραυνός θα δώσουν το παρών τους στο τουρνουά που διοργανώνεται στο Λευκόθεο και το οποίο αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Πρόκειται για το ισχυρότερο τουρνουά προετοιμασίας στην Κύπρο, το οποίο διεξάγεται στην μνήμη του αείμνηστου πρώην προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Μιχαλάκη Ζιβανάρη. Η φετινή διοργάνωση είναι η 10η στη σειρά, σε μια πορεία που ξεκίνησε το 2004.

Πιο κάτω αναλύουμε τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο 10ο Ζιβανάρειο.

ΑΠΟΕΛ

Πέρσι: Ήττα στους τελικούς των πλέι-οφ

Φέτος: Στόχος η κατάκτηση του νταμπλ

Προπονητής: Αντώνης Κωνσταντινίδης (2η χρονιά)

Β. προπονητής: Χριστόφορος Λειβαδιώτης (2η χρονιά)

Ξένοι: 6

Διεθνείς Κύπριοι: 3 (Νεοφύτου, Κούννας, Παπακώστας)

Τίτλοι: 10 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα

Τελευταίος τίτλος: 2010 (πρωτάθλημα)

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Νεοφύτου, μας μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας και την χρησιμότητα της συμμετοχής στο Ζιβανάρειο τουρνουά: «Ξεκινήσαμε προετοιμασία πριν λίγες εβδομάδες οι Κύπριοι και εδώ και μερικές μέρες έχουν ενσωματωθεί και οι ξένοι. Όλα πάνε καλά. Οι στόχοι της ομάδας είναι οι αναμενόμενοι. Ψηλό ή χαμηλό το μπάτζετ, πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε. Γι αυτό δουλεύουμε σκληρά με τον Τόνι (σ.σ. Κωνσταντινίδη), ο οποίος είναι απαιτητικός με τους παίκτες του. Όσον αφορά το Ζιβανάρειο, είναι ένας πετυχημένος θεσμός με τη συμμετοχή ποιοτικών ομάδων, όπου τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας».

ΑΕΚ

Πέρσι: Πρωταθλήτρια

Φέτος: Στόχος το back to back

Προπονητής: Νικόλας Παπαδόπουλος (3η σεζόν)

Β. προπονητής: Νικόλας Παπαδόπουλος (2η σεζόν)

Ξένοι: 6

Διεθνείς Κύπριοι: 2 (Παντελή, Γκαρσία),

Τίτλοι: 5 πρωταθλήματα (4 ο ΠΟΛ, 1 η ΑΕΚ), 5 κύπελλα (5 ο ΠΟΛ)

Τελευταίος τίτλος: 2013 (πρωτάθλημα)

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, προπονητής της ΑΕΚ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δυναμική της Λαρνακιώτικης ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς: «Παρόλο που αποχώρησε ο περσινός βασικός κορμός, με την ενίσχυση που κάναμε, θα είμαστε εξίσου δυνατοί φέτος. Οι περισσότεροι παίκτες είναι καινούργιοι και θέλουμε χρόνο για να έρθει η ομοιογένεια. Η ομάδα όμως θα πρωταγωνιστήσει. Το Ζιβανάρειο είναι ένα τεστ, τόσο για μας όσο και για τους αντιπάλους. Θα βοηθήσει τους παίκτες να μάθουν την νοοτροπία του κυπριακού πρωταθλήματος».

Κεραυνός

Πέρσι: Φιναλίστ κυπέλλου

Φέτος: Στόχος το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια

Προπονητής: Θανάσης Σκουρτόπουλος (1η σεζόν)

Β. προπονητής: Μιχάλης Ματσεντίδης (3η σεζόν)

Ξένοι: 7

Διεθνείς Κύπριοι: 4 (Τρισόκκας, Πηλαβάς, Θεοχαρίδης, Ζαχαρίου)

Τίτλοι: 5 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα

Τελευταίος τίτλος: 2012 (κύπελλο)

Την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν εξέφρασε ο αρχηγός του Κεραυνού, Παναγιώτης Τρισόκκας: «Αν και μειώθηκε το μπάτζετ, η ομάδα πάντα ξεκινά για πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία. Φέτος είναι παράξενη χρονιά, επειδή εκεί που πάντα φέρναμε έτοιμους ξένους, φέτος θα έχουμε ρούκι στην ομάδα. Πρέπει οι Κύπριοι να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Θα είμαστε εκεί μέχρι τέλους, αρκεί να είμαστε υγιείς. Νιώθω αισιόδοξος».

ΕΘΑ

Πέρσι: Κυπελλούχος

Φέτος: Στόχος η διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Προπονητής: Κυριάκος Αδάμου (2η σεζόν)

Β. προπονητής: Ντάριν Φόουκς (2η σεζόν)

Ξένοι: 6

Διεθνείς Κύπριοι: 3 (Κασκίρης, Αναστασιάδης, Αριστοτέλους)

Τίτλοι: 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα

Τελευταίος τίτλος: 2013 (κύπελλο)

Ο προπονητής της ΕΘΑ, Κυριάκος Αδάμου, μίλησε για τις πολλές διαφορές της φετινές του ομάδας με την περσινή: «Από τη στιγμή που δεν έμεινε κανείς από πέρσι, μιλάμε για μια καινούργια ομάδα και κατ’ επέκταση διαφορετική. Η προσπάθεια μας θα είναι να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί με πέρσι. Έχουμε και εμείς το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες, που είναι το οικονομικό. Μένει μόνος να δούμε τις ομάδες στο παρκέ και να δούμε ποιος φαντάζει πιο δυνατός. Εμείς είμαστε μια εντελώς καινούργια ομάδα, που θα χρειαστεί χρόνο για να ανεβεί».

Source : http://www.kathimerini.com.cy

.

Κατεχόμενα: Τριάντα εννέα νέες συμβάσεις ευρωπαϊκής επιδότησης για αγροτική ανάπτυξη

Τριάντα εννέα νέες συμβάσεις επιδότησης για την προώθηση της αγροτικής ανάπτυξης στα κατεχόμενα και ελεγχόμενα από τον τουρκικό στρατό εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας υπογράφει σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Samantha» από το «Sex and the City»!

Πώς είναι σήμερα η Samantha από το «Sex and the City»;

WTA - Ποια κούραση; Υπερ-κούπωση!

Για τρίτο συνεχόμενο Mandatory τουρνουά, μετά το Μαϊάμι και τη Μαδρίτη, η Σερίνα Γουίλιαμς στέφθεται πρωταθλήτρια στη δεύτερη τη τάξη σημαντικότερη διοργάνωση της WTA, επικρατώντας της Γέλενα Γιάνκοβιτς με 2-0 σετ στον τελικό του China Open που ήταν και το τελευταίο μεγάλο τουρνουά πριν το WTA Championships.

ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ Έργο-μαγνήτης η Πλατεία

Τέλη του 2014 οριοθετείται η ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης

Εναλλακτικές λύσεις για τα ληγμένα καλλυντικά

Εννέα λόγοι για να μην τα πετάξετε!
Όπως τα τρόφιμα, έτσι και τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξης, η οποία αναγράφεται στην συσκευασία του προϊόντος. Βέβαια η εν λόγω ημερομηνία δεν έχει την μορφή που συναντάμε στα διατροφικά προϊόντα, αλλά μια διάρκεια ζωής 6 ή 12 μηνών ή και κάποιων ετών. 

Η ΑΕΚ «αποχαιρετά» τον Γιώργο Αμερικάνο

Τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή ο θρυλικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Γιώργος Αμερικάνος.

Ανώδυνες ποινές από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας: Μόνο 8 χρόνια για τον φονιά της άστεγης Ρουμάνας;

Μία από τις πλέον «ανώδυνες» ποινές, σε ότι αφορά υπόθεση ανθρωποκτονίας επέβαλε σήμερα, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας.

Η λάμπα-σφουγγάρι που αναλαμβάνει ρόλο μαξιλαριού!

Mέχρι σήμερα όταν ακούγαμε τη λέξη λάμπα, σκεφτόμασταν συνήθως ένα εύθραυστο ή καυτό αντικείμενο. Οι περισσότεροι κατασκευαστές και σχεδιαστές επίπλων ακολουθούν αυτή την οδό.

Άντζελα Δημητρίου: Η φωτογραφία του σώματός της που προκαλεί... "σοκ"!

Η δημόσια εμφάνιση της "λαίδης"...μετά από πολύ καιρό
έκανε όσους την είδαν από κοντά να "καρφωθούν" στο
σώμα της.Μία εικόνα που προκαλεί "σοκ"!


ΟΜΟΝΟΙΑ - Αναζητείται πρόεδρος για τον ΑΣΟΛ

Το σίγουρο είναι πως στις 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας. Αυτό που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, είναι ποια άτομα θα αναλάβουν την προεδρία του σωματείου. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Κάμερα επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών 360 μοιρών (ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO)

Καταγράφει πλήρως σφαιρικές εικόνες
Η επαναστατική κάμερα της Ricoh, Theta 360 αποκαλύφθηκε πριν μερικές εβδομάδες και έχει ήδη προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, τόσο από επαγγελματίες της εικόνας, όσο και από ενθουσιώδεις ερασιτέχνες.

Α. Κυπριανού: «Έχω στοιχεία για τη σκευωρία κατά του ΑΚΕΛ»

Τα στοιχεία της σκευωρίας εναντίον του κόμματος του για το θέμα της Δρομολαξιάς, δήλωσε πως διαθέτει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ. Ο Άντρος Κυπριανού τόνισε ότι αν χρειαστεί θα καταθέσει τα στοιχεία αυτά στη δικαιοσύνη, για να αποδειχθεί, όπως είπε, η σκευωρία εις βάρος του ΑΚΕΛ.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 81χρονη κάτοικο Λευκωσίας ότι, γύρω στις 7 χθες το πρωί , ενώ περπατούσε στην οδό Μύρτου στη Λακατάμια, άγνωστο της πρόσωπο, της επιτέθηκε από πίσω και αφού την κτύπησε, της άρπαξε τη τσάντα της και τράπηκε σε φυγή.

Εννιάχρονο αγόρι λαθρεπιβάτης σε αεροπορική πτήση

Ένα αγόρι εννέα ετών κατάφερε και πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου, μπαίνοντας μόνο του στη συνέχεια σε αεροπορική πτήση που αναχώρησε από το αεροδρόμιο του της Μινεάπολις.

Κρέας κροκόδειλου: νέα τάση στα εστιατόρια αφανίζει το ερπετό

Δυσεύρετοι είναι πλέον οι κροκόδειλοι στη νότια Τζαμάικα, μια περιοχή που κάποτε «κυριαρχούνταν» από τα μεγάλα ερπετά.

Μια φουτουριστική βιβλιοθήκη προετοιμάζεται στην Κίνα!

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Form4 Architects ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή μιας εντυπωσιακής δομής που θα στεγάζει βιβλιοθήκη και μουσείο, αποτελώντας ένα πολιτιστικό κέντρο στην πόλη Taichung.

Η περίφημη «Luminous Moon-Gate» ή «Η φωτεινή πύλη της Σελήνης» θα είναι ένα συγκρότημα βασισμένο στο γυαλί, ενώ ο σχεδιασμός της βασικής δομής θυμίζει μεγάλη σφαίρα στον ορίζοντα της πόλης.



Μια δεύτερη δομή επικοινωνεί με την πρώτη, ενώ ο περιβάλλων χώρος δημιουργείται για να διευκολύνει την πρόσβαση στο κτήριο και ενσωματώνεται απόλυτα στις αρχιτεκτονικές δομές. Η βιβλιοθήκη θα στεγάζεται στην οριζόντια δομή ενώ η κάθετη θα φιλοξενεί το μουσείο. Η ολοκλήρωση αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του 2014.









Πηγή: http://perierga.gr

Αναστασιάδης: Η άρση του εμπάργκο της Αγκυρας μέρος των ΜΟΕ

Η άρση του εμπάργκο που επιβάλλει η Τουρκία κατά των πλοίων υπό κυπριακή σημαία είναι ένα από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) που κατέθεσε η Κυβέρνηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προσφωνώντας την τελετή έναρξης του συνεδρίου Ναυτιλιακή Κύπρος.

Αποκάλυψη- ΣΟΚ πασίγνωστη ηθοποιού: "Το παιδί μου δεν είναι του άντρα μου, αλλά του..."[φωτο]

«Βόμβα» μεγατόνων για την μεγάλη κυρία του κινηματογράφου: ο μοναχογιός της δεν είναι παιδί του συζύγου της, αλλά καρπός του έρωτά της με...

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ποζάρει ντυμένη Χιονάτη- Η εικόνα που σαρώνει το Facebook

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια εικόνα στο Facebook που δείχνει την Ουρανία Μιχαλολιάκου μασκαρεμένη ως... Χιονάτη τις Απόκριες να ποζάρει με μια φίλη της.

Αρχίζει από σήμερα η απονομή των βραβείων Νόμπελ

Για μια ακόμη χρονιά, αρχίζει σήμερα η απονομή των σημαντικότερων επιστημονικών -και όχι μόνο- βραβείων στον κόσμο, των Νόμπελ. Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα με το Νόμπελ Φυσιολογίας/Ιατρικής και ακολουθούν την Τρίτη το Νόμπελ Φυσικής, την Τετάρτη το Νόμπελ Χημείας, την Παρασκευή το Νόμπελ Ειρήνης και την επόμενη Δευτέρα το Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών, ενώ αργότερα θα δοθεί και το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Με διφωνία το πόρισμα της Ερευνητικής

Στην δημοσιοποίηση του πορίσματος, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τραπεζικός τομέας αλλά και η οικονομία, προχώρησε και επίσημα η Ερευνητική Επιτροπή. Το πόρισμα το οποίο διέρρευσε αμέσως μετά την παράδοση του, στο Υπουργικό Συμβούλιο και την Νομική Υπηρεσία, ανέγνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Πικής, ο οποίος αρνήθηκε την υποβολή διευκρινιστικών ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

Αυτό είναι το ΠΑΛΑΤΙ του Mr. Google! Δείτε φωτογραφίες

O πρόεδρος του διαδικτυακού Κολοσσού αγόρασε το διώροφο διαμέρισμα των 580 τετραγωνικών μέτρων αντί 15 εκατομμυρίων δολαρίων...

Λιποθύμησε 17χρονη μετά από επίθεση πίτμπουλ - Δεν γλίτωσε ούτε το σκυλάκι της!

Η περιπέτεια της ανήλικης ξεκίνησε όταν βγήκε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα το μικρόσωμο γιόκσαϊρ της...