Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΡΙΚ

Από χθες πρώτοι αναφέραμε το ΤΕΛΟΣ του Νικόλα Κουμίδη από τις Πατάτες Αντιναχτές λόγω μεγάλης οικονομικής διαφωνίας που είχε με το ΡΙΚ.

Τσιπ θα εντοπίζει τον καρκίνο στα πρώτα του στάδια

Ερευνητές του ICFO (Institute of Photonic Sciences) ανέπτυξαν μία συσκευή ενσωματωμένη σε τσιπ η οποία μπορεί να εντοπίζει καρκινικούς δείκτες πρωτεϊνών σε μία σταγόνα αίματος, λειτουργώντας σαν εργαλείο έγκαιρου εντοπισμού του καρκίνου.

Αυστραλία: Ακύρωση πτήσεων λόγω τέφρας ηφαιστείου

Οι περισσότερες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ντάργουιν της Αυστραλίας ματαιώθηκαν το Σάββατο εξαιτίας έκρηξης ηφαιστείου που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νησί Σαντζεάνγκ της Ινδονησίας.

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει στιγμές αναλαμπής»

Η εκπρόσωπος του πρωταθλητή δίνει ελπίδες στους θαυμαστές του Γερμανού πρωταθλητή

Ικανοποίηση Αναστασιάδη από τα κέρδη της Τράπεζας Κύπρου

Ως ένα σημαντικότατο γεγονός χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου για κέρδη 30 εκατομμυρίων ευρώ, για πρώτη φορά μετά από 16 μήνες.

Εντυπωσιακές βιβλιοθήκες από όλο τον κόσμο

Δείτε τις φωτογραφίες με τις δέκα καλύτερες

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GAY PRIDE ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΣΤΑΡ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

Κορυφώνονται  το απόγευμα οι εκδηλώσεις της οργάνωσης ΛΟΑΤ με την 1η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου στη Λευκωσία, κορυφώνονται όμως και οι αντιδράσεις της Εκκλησίας, καθώς ετοιμάζεται και αντιδιαδήλωση από ιερωμένους από το μοναστήρι Σταυροβουνίου (ΠΑΧΟΚ) και τη Μητρόπολη Ταμασσού.

Ηγεσία ΔΗΚΟ: Φταίνε όλοι για το αποτέλεσμα πλην των ιδίων

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ προχώρησε σε ανάλυση και αποτίμηση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών. 

Το ταξίδι από την Ρουμανία δεν ήταν για καλό! Έκρυβε στις αποσκευές της 25 κιλά κάνναβης

Νεαρή από τη Ρουμανία, ηλικίας 23 χρόνων, έφτασε χθες το βράδυ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, έχοντας στις αποσκευές της ποσότητα κάνναβης βάρους 25 κιλών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Η ΔΙ-ΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑ ΑΕΛ & ΤΟ DOUBLE ΑΠΟΕΛ - Η... ΑΟΡΑΤΗ ΜΑΧΗ

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ: Ο πρώτος θέλει να κάνει το double και η δεύτερος να εκδικηθεί και να πάρει αυτό που φέτος τουλάχιστον θα μπορούσε να του ανοίκει λόγω καλής επίδοσης.

Ο Εφραίμ στον ΑΠΟΕΛ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Ακόμη ένας στην λίστα με τους «σημαδεμένους» που πάνε στον αιώνιο εχθρό; Σύμφωνα με πληροφόρηση που λάβαμε ο Γιώργος Εφραίμ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ!