Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Έλια Ιωαννίδου: Πως γιόρτασε τα γενέθλια της

Η ηθοποιός γιόρτασε την ημέρα των γενεθλίων της, παρέα με την οικογένεια της και καλούς της φίλους στο σπίτι της…Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με χορό και τραγούδι…

Η πρώτη εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους αγκαλιά με το μωρό του!

Λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Κύπρου) βγήκαν από το μαιευτήριο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον κρατώντας στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ρατσισμός: Ομοφοβικοί διαδηλωτές έσπασαν στο ξύλο συμμετέχοντες στο Ρωσικό Gay Pride 2013 (ΦΩΤΟ)

To Gay Pride 2013 στην Αγία Πετρούπολη ξεκίνησε ως μία ειρηνική συγκέντρωση, η οποία στην πορεία κατέληξε σε μια μεγάλη τραγωδία… με πολλούς τραυματίες!

Τη θανατική ποινή για σεξουαλικά εγκλήματα θέλει η Χρυσή Αυγή

Δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή για την επαναφορά της θανατικής ποινής σε περιπτώσεις σεξουαλικών εγκλημάτων κατά ανηλίκων. 

«Με κατέβασαν από το αυτοκίνητο και με βίαζαν διαδοχικά!»

Στο νοσοκομείο η 25χρονη Ελληνίδα που μίλησε στους αστυνομικούς για τον βιασμό και τον απόλυτο εφιάλτη που έζησε...

98 εκατ. άνθρωποι έκαναν εμβόλιο με ιό που προκαλεί καρκίνο χωρίς να το ξέρουν

Το CDC παραδέχεται σε σελίδα που κατέβασε ότι πάνω από 98 εκατομμύρια Αμερικανοί έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου της πολιομυελίτιδας μέσα σε μια 8-ετή διάρκεια, όταν ένα μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με καρκίνο προκαλώντας τον αποκαλούμενο polyomavirus SV40.

Penelope Cruz – Γέννησε το δεύτερο της παιδί την ίδια μέρα με την Kate

Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η Penelope Cruz που έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι γεμίζοντας χαμόγελα χαράς τον σύζυγό της Javier Bardem και τον 2χρονο γιο τους Leonardo.

Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν...;

 
Ναι, δύσκολα πιστευτό αλλά είναι αληθινό....
 

Ένας ψαράς έπιασε ένα ζωντανό πιράνχα και δοκιμάζει τα δόντια του ψαριού σε αυτό το video

Στην περίπτωση που αναρωτιέστε πόσο δυνατά μπορεί να δαγκώσει ένα πιράνχας το βίντεο που ακολουθεί θα σας λύσει όλες τις απορίες.



Αυτό θα πει άμυνα! Παίκτης ξάπλωσε στο έδαφος στην εκτέλεση φάουλ (video)

Οι παίκτες της Φιγκεϊρένσε έκαναν μία πρωτότυπη προσπάθεια για να σταματήσουν την πορεία της απευθείας εκτέλεσης φάουλ του Χόρχε Βαλντιβία.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα έσβησε το πιο λαμπρό αστέρι

Δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια χωρίς την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη! Η Αλίκη ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων στις 23 Ιουλίου του 1996.

89 τα θύματα από τον σεισμό στην Κίνα...

Ο αριθμός των νεκρών από τις δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις, στη δυτική κινεζική επαρχία Γκανσού, αυξήθηκε σε 89, ενώ περισσότεροι από 500 είναι οι τραυματίες πάνω από 1.200 τα κτίρια που κατέρρευσαν και δεκάδες χιλιάδες αυτά που υπέστησαν σοβαρές ζημιές, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Σινχούα.

Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ταϊλάνδη

Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και πήρε φωτιά

Η βαλίτσα στο πάρκο έκρυβε το πτώμα μίας γυναίκας

Το πτώμα μίας γυναίκας βρέθηκε σε μία βαλίτσα σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου.

ΓΙΟΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ - Ευτυχισμένος μπαμπάς δηλώνει ο Ουίλιαμ

Λίγο μετά τις 9:30μμ (ώρα Κύπρου), ανακοινώθηκε πως η δούκισσα Κέιτ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Αλληλομαχαιρώματα μεταξύ φοιτητών στα Γιάννενα

Η διαφωνία ανάμεσα σε τρεις 20χρονους φοιτητές που γνωρίζονταν μεταξύ τους, στις 1.30 τα ξημερώματα στην πλατεία Πάργης στα Γιάννενα, είχε σαν αποτέλεσμα ο ένας να χρησιμοποιήσει έναν σουγιά που είχε πάνω του, και να τραυματίσει ελαφρά τους άλλους δύο.

Amy Winehouse: Δυο χρόνια από τον θάνατό της

Στις 3:54 μ.μ. ώρα Βρετανίας 23ης Ιουλίου 2011, δύο ασθενοφόρα κλήθηκαν στην οικία της τραγουδίστριας Amy Winehouse.

Πανικός για την νέα φανέλα!

Πανικός στο διαδίκτυο με τα χιλιάδες «χτυπήματα» που δέχθηκε το site της μπουτίκ του ΠΑΟΚ μόλις ανακοινώθηκε η τιμή της νέας φανέλας της ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «πέσει» για αρκετή ώρα

Βαριές καταδίκες τριών στελεχών της Marfin για τον θάνατο τριών υπαλλήλων

Με την καταδίκη τριών εκ των τεσσάρων στελεχών της Marfin έκλεισε η δίκη για τον θάνατο των τριών υπαλλήλων και τον τραυματισμό άλλων 21, μετά τον εμπρησμό στο υποκαταστήματα της Σταδίου, κατά τη διάρκεια επεισοδίων τον Μάιο του 2010.

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ

Η 26χρονη Αλίσα Πράντα, η οποία γνώρισε τον Ζεράρντ Ντεοπαρτιέ σε τηλεοπτικό πλατό, αποκάλυψε πως «έπιασαν στα πράσα» τον 64χρονο την ώρα που έκανε σεξ με μία ηθοποιό στις τουαλέτες των στούντιο!

Αναβλήθηκε ο διαχωρισμός της Τράπεζας Κύπρου

-Ανατρέπεται ο αρχικός σχεδιασμός για αποφάσεις υπό το καθεστώς εξυγίανσης
-Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα
-Καλούνται ν' αποφασίσουν οι μέτοχοι της Τράπεζας

Οι επιτυχόντες στο UEFA B

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους επιτυχόντες στις τελικές εξετάσεις για το προπονητικό δίπλωμα UEFA B, σε σχέση με τα Σεμινάρια το ποία πραγματοποιήθηκαν από τις 8 μέχρι τις 19 Ιουλίου 2013.

Ν&Σ Ερήμης: Ανακοίνωσε Ηλία

Ο Ν&Σ Ερήμης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Ηλία, τονίζοντας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο για ακόμη μια μεταγραφή χωρίς αυτό να είναι απόλυτα σίγουρο.

Πρόβα... Μέταλιστ η αποστολή του ΠΑΟΚ για Νις

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό με τη Νις. Τα νέα της προπόνησης. 

Παύλος Γκότσης: Ένας Έλληνας στην Ίντερ

Ονομάζεται Παύλος Γκότσης και είναι Έλληνας. Το φετινό καλοκαίρι δεν θα το βρει στο πλευρό κάποιου προπονητή ελληνικής ομάδας, αλλά δίπλα στον Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος αναλαμβάνει να "αναγεννήσει" την Ίντερ μετά από τη χειρότερη σεζόν της τα τελευταία χρόνια.

Η 'The Sun' μετονομάστηκε σε 'The Son' λόγω νέου πρίγκιπα

Με μια πρωτοτυπία επέλεξε να τιμήσει τον ερχομό του βασιλικού μωρού, η ευρείας κυκλοφορίας βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα του Λονδίνου, "The Sun". Αλλαξε την επωνυμία της σε "The Son" προς τιμήν του νεογέννητου παιδιού, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ.

Τέλος από Άνζι ο Χίντινκ

Παρελθόν από τον πάγκο της Άνζι αποτελεί ο Γκους Χίντινκ. Ο Ολλανδός προπονητής έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης κι εκείνη την έκανε δεκτή.

Μαρτίνο ο διάδοχος του Βιλανόβα

Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι ο Ζεράρδο "Τίτο" Μαρτίνο, ο οποίος συμφώνησε με τους Καταλανούς για τριετές συμβόλαιο. Πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που αναλαμβάνει οι "μπλαουγκράνα".

Διαιτητές φιλικών αγώνων

Για φιλικούς αγώνες οι οποίοι θα γίνουν τις επόμενες ημέρες,

Πρωτοποριακή επέμβαση προσώπου στην Κύπρο!

Ομάδα γιατρών με επικεφαλής τον δρα Γεώργιο Ψαρά διεκπεραίωσε επέμβαση σε ασθενή, η οποία υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη με συνέπεια την ολική παράλυση του αριστερού μέρους του προσώπου της.

ΒΡΗΚΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΤΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΑΝ... ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..

Φυτό κάνναβης, ύψους 2,15 μέτρων, εντόπισαν μέλη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών Πάφου κατόπιν πληροφοριών.

ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ

Γύρω στις 11.30μ.μ. χθες ξέσπασε φωτιά σε αίθουσα διδασκαλίας σχολείου στη Λευκωσία.

Προσοχή! Νέοι κανονισμοί για ταξίδια εντός της Ε.Ε.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που τέθηκαν σε ισχύ από την περασμένη Παρασκευή στην Ε.Ε., όσοι Κύπριοι θα ταξιδεύουν εντός Ευρώπης, θα πρέπει οι ταυτότητες και τα διαβατήρια τους να έχουν εκδοθεί εντός της τελευταίας δεκαετίας και θα πρέπει να έχουν ισχύ για ακόμη τρεις μήνες μετά το ταξίδι.

Ομόνοια: Αγωνία για Σουάρες - Κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την Άστρα

Ο Μάρκο Σοάρες φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το κτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Άστρα στο Βουκουρέστι. Ο δυναμικός αμυντικός μέσος των «πρασίνων» δεν κατάφερε ούτε χθες να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

«Πέρασε η μπόρα... πέρασε» - Έμειναν στην ιστορία οι φίλοι της ΑΕΚ

Την πιο κρίσιμη ώρα της ιστορίας της, η ΑΕΚ βαδίζει με το κόσμο της κρατώντας ψηλά τη σημαία. Στη σημερινή ανοικτή προπόνηση της Ένωσης, δύο χιλιάδες φίλοι της ήταν εκεί για την ιστορία και την αγάπη τους.

ΑΠΟΕΛ: Θα γίνει χαμός στο ΓΣΠ! Αποκαλυπτήρια με Δόξα

Αρκετές χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα δώσουν σήμερα (20:00) το παρών τους στο ΓΣΠ, για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Δόξα. Τελευταίο τεστ για τους πρωταθλητές, πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

AEK: Ισόπαλο το πρώτο φιλικό στη Πολωνία

Συνεχίζει τη προετοιμασία της στη Πολωνία η ΑΕΚ, ενώ χθες έδωσε και το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Κορόνονα, ομάδα πρώτης κατηγορίας της χώρας. Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες, με τον Μυτίδη να σκοράρει για λογαριασμό της ΑΕΚ.