Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΜΑΥΡΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΕΡΤ: Διακόπηκε το σήμα της ΕΡΤ – ΔΕΝ προβάλει ούτε από το διαδίχτυο.

ΜΑΥΡΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΕΡΤ: Διακόπηκε το σήμα της ΕΡΤ – ΔΕΝ προβάλει ούτε από το διαδίχτυο.
Η ΕΡΤ έχει διακόψει την εκπομπή του σήματος της από αέρος. Η κρατική τηλεόραση της Ελλάδας είχε  το σήμα της μόνο στο διαδίχτυο. Πριν 5 λεπτά διακόπηκε και αυτό  

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή του troktikocyp.blogspot.com το σήμα της ΕΡΤ για τους τηλεοπτικούς δέκτες διακόπηκε εδώ και 30 λεπτά. 

Συγκέντρωση άνω των 2.500 ατόμων έξω από την ΕΡΤ – Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις – ΜΑΤ έξω από Μουρούζη και Ραδιομέγαρο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

- Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ- Αποφασίζουν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών
- Δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το στούντιο της ΕΡΤ στην οδό Μουρούζη
- ΜΑΤ έξω και από το αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής

Συντεχνία Υπαλλήλων ΡΙΚ: Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να τιμωρήσει 2656 υπαλλήλους είναι τραγική


Η Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ αναφέρει ότι αυτοί που έχουν την ευθύνη πρέπει να λογοδοτήσουν και να μην κρύβονται μέσα και πίσω από τα κόμματα.

Απεργεί το ΡΙΚ αύριο σε ένδειξη συμπαράστασης στην ΕΡΤ

Με παρέμβαση του σε εκπομπή της ΕΡΤ ο Διευθυντής του ΡΙΚ Θέμης Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε την αυριανή απεργία του ΡΙΚ ως ένδειξη συμπαράστασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ. 

Φ. Φωτίου: «Θα καταστραφούν όλα τα επικίνδυνα πυρομαχικά» - Δεν τίθεται θέμα πανικού και κινδυνολογίας

- Συζήτησε τρόπους ελαχιστοποίησης των κινδύνων με κοινοτικά συμβούλια της περιοχής
- Θέματα ασφάλειας είναι ύψιστης σημασίας τόνισε
- Έδωσε αυστηρότατες οδηγίες, όπως λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα φύλαξης

Τελος εποχής για την ΕΡΤ - Η έκκληση των εργαζομένων

Το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση όλων των εργαζόμενων αποφάσισε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. Στόχος είναι η ίδρυση μίας νέα εταιρείας με προσωπικό 1.000 ατόμων, οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω ΑΣΕΠ.

Πάφος: Τον πάτησαν με το αυτοκίνητο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Πολωνός τουρίστας, 24 ετών, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο τα ξημερώματα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, φέροντας τραύματα από ελαστικό οχήματος.

Ετοιμάζει την «εξάδα» του ο Αβέρωφ – Ποιοι θα είναι οι στενοί του συνεργάτες στον ΔΗΣΥ ;

Οι κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν στον ΔΗΣΥ, μετά την υπουργοποίηση αρκετών στελεχών του κόμματος, δημιούργησαν την ανάγκη για την αξιοποίηση νέων ανθρώπων, σε καίρια πόστα, τα οποία θα αποτελέσουν και τον στενό κύκλο συνεργατών του Αβέρωφ Νεοφύτου

Δεν "κουρεύονται" τα Συνεργατικά Ιδρύματα

Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο οι καταθέτες των Συνεργατικών Ιδρυμάτων του τόπου να χάσουν τα λεφτά τους από «κούρεμα», και όσοι επιμένουν να καταστροφολογούν προκαλούν ζημιά στην αγορά και στην οικονομία μας, διαμηνύει ο Γενικός Διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού Νέαρχος Ιωάννου.

Ανδρέας Πιτσιλλίδης: Η θλίψη του και η αεροφωτογραφία της Αμμοχώστου

Ο ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ καθοδόν για τις Βρυξέλλες πέρασε από τα κατεχόμενα εδάφη και βλέποντας την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου τη φωτογράφισε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πίκρα του…

Οχι αλκοόλ μεταξύ 10μμ - 6πμ στην Τουρκία

Επικυρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον Τούρκο Πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιούλ το νομοσχέδιο που επιβάλλει περιορισμούς στην κατανάλωση και διαφήμιση αλκοόλ. Πρόκειται για μία από τις αποφάσεις της κυβέρνησης που οδήγησε τους διαδηλωτές στους δρόμους της Τουρκίας.

Επιστολή βόμβα Αναστασιάδη προς ευρωπαίους εταίρους- Δραματική έκκληση για άρση των περιοριστικών μέτρων

-Παραθέτει εισηγήσεις για διαχείριση του ΕΛΑ που φορτώθηκε η Τρ. Κύπρου
-Επικρίνει την τρόικα για τη στάση της
-Ντόμινο επιπτώσεων από περιορισμούς και σε άλλες τράπεζες

Το βίντεο που σαρώνει στο Διαδίκτυο: Τραγούδι παρωδία του Τζάστιν Μπίμπερ διαφημίζει... τη Σαντορίνη!

Θραύση κάνει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο παρωδία γνωστού τραγουδιού του Τζάστιν Μπίμπερ, το οποίο μπορεί να «γελοιοποιεί» τον νεαρό τραγουδιστή, ωστόσο διαφημίζει ένα δικό μας νησί, τη Σαντορίνη.

Σκάνδαλο με την κακοδιαχείριση στο Συμβούλιο αποχετεύσεων Πάφου! Εργολάβοι διεκδικούν 30 εκ. για αποζημιώσεις!

Η Επιτροπή, ανέφερε ο κ. Φακοντής, θα αναμένει τις απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές που θα κατατεθούν γραπτώς και με βάση αυτών και των ελέγχων που θα διενεργηθούν θα επανέλθει επί του θέματος.


Ο συγγραφέας του Game of Thrones βλέπει τις αντιδράσεις των τηλεθεατών - και αντιδρά


«Τώρα καταλαβαίνετε γιατί οι nerdy φίλοι σας ήταν στενοχωρημένοι πριν από 13 χρόνια»

Το κορίτσι του... πράκτορα: η σέξι μπαλαρίνα, σύντροφος του ανθρώπου που ξεσκέπασε τις ΗΠΑ



Το όνομά της είναι Λίντσεϊ Μιλς και ενώ βρισκόταν σε ρομαντικό ταξίδι στη Χαβάη και έκανε όνειρα για γάμο, ο καλός της, Έντ Σνόουντεν την άφησε στα κρύα του λουτρού για να... μαρτυρήσει τα μυστικά των μυστικών υπηρεσιών και τις παρακολουθήσεις πολιτών.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Έλληνας αθλητής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης μετά από μάχη έξι ημερών που έδωσε σε νοσοκομείο του Μπίντγκος.

Άντα Λιβιτσάνου: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο


Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της και την αποκάλυψη ότι ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, η Άντα Λιβιτσάνου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Δηλητηρίασαν 4 σκύλους και 15 γάτους στη Λέμπα


Φαινόμενο μαζικής δηλητηρίασης ζώων παρατηρήθηκε στην κοινότητα της Λέμπας.
 

Οι δύσκολες ώρες της Ελευθερίας Ελευθερίου - Το ταξίδι στην Αυστραλία

Η τραγουδίστρια θρηνεί το χαμό ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου…


5 νεκροί από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στην Ινδία

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Μουμπάι της Ινδίας, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

"Σκοτώνονται" στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου-Καταγγελίες ΕΔΕΚ

Την εκτίμηση ότι οι αποβολές και η Αστυνομία  δεν αναμένεται να λύσουν προβλήματα σχετικά με τις οποιεσδήποτε διαμάχες εντός των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, εξέφρασε με γραπτή του ανακοίνωση,  ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της ΕΔΕΚ  στο Δήμο Πάφου, Βάσος Δημητρίου.

Εφαρμογή για iPhone που παρακολουθεί κατοικίδια

Οι λάτρεις των σκύλων και των γάτων θα μπορούν να διασφαλίζουν ότι τα κατοικίδιά τους ασκούνται και διατρέφονται σωστά χάρη σε μία νέα εφαρμογή για το κινητό τηλέφωνο που θα εντοπίζει πόση ώρα το ζώο παίζει, τρέχει, κοιμάται και τρώει.

Υπερήλικες γυναίκες γλύτωσαν από φλεγόμενη λιμουζίνα

Μία παρέα από κυρίως υπερήλικες γυναίκες, οι μισές εκ των οποίων 90χρονες και κάποιες χρησιμοποιώντας μπαστούνι, βγήκαν σώες και αβλαβείς μέσα από λιμουζίνα η οποία τυλίχτηκε στις φλόγες στους χώρους οίκου ευγηρίας στην βόρεια Καλιφόρνια, ανακοίνωσε χθες η αστυνομία.

Κλινικά νεκρός ο Έλληνας αθλητής Αντρέας Κιλιγκαρίδης

Δυστυχώς τα νέα από την Πολωνία είναι πολύ άσχημα αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Έλληνας πρωταθλητής, Αντρέας Κιλιγκαρίδης είναι κλινικά νεκρός.

Εισιτήρια Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

H FIFA ανακοινώνει τη διάθεση μέσω διαδιχτύου περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων για αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών (FIFA Confederations Cup) το οποίο θα γίνει στην Βραζιλία από τις 15 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα... γuμνού γυναικείου ποδοσφαίρου στο Βερολίνο (Video)

Οι κοπέλες από την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία και τη Γερμανία τα πέταξαν όλα και έπαιξαν ποδόσφαιρο, στο Βερολίνο.

Αμερικανίδα πίνει δύο λίτρα… αίμα το μήνα

Επί 30 χρόνια, η Τζούλια Κέπλς, μητέρα δύο παιδιών, πίνει το... αίμα άλλων ανθρώπων . Η 45χρονη Αμερικανίδα- βαμπίρ που θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστεί σε ταινία με τον διασημότερο παγκοσμίως, «Κόμη Δράκουλα» Κρίστοφερ Λι, παραδέχεται ότι το αίμα είναι γι΄ αυτήν το ελιξήριο της νεότητας.

Ομόνοια: Ο Αντράντε συνεχίζει με το «τριφύλλι» στο στήθος

Αποδέχθηκε την πρόταση της Ομόνοιας και παραμένει ο Ζοάο Πάολο Αντράντε. Ο Πορτογάλος αμυντικός είπε το «ναι» και αναμφίβολα πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για την ομάδα του Σαβέφσκι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!! Με ΠΟΙΟΝ είχε έξι χρόνια ΣΧΕΣΗ ο Μάικλ Τζάκσον;

Για τον 6χρονο παθιασμένο δεσμό του με τον Μάικλ Τζάκσον μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Sun ο 54χρονος πλέον Σκοτ Θόρσον, σοφέρ και εραστής του Λιμπεράτσε. Ο ίδιος που έγραψε το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία "Behind the Candelabra" με τους Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον.

Άλωσε την Πόλη ο Ερντογάν – έφοδος στην Ταξίμ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πέρασαν σήμερα το πρωί τα οδοφράγματα που είχαν στήσει οι διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης το, πετώντας δακρυγόνα για να απομακρύνουν τον κόσμο.

Βαθαίνει η κρίση στα media: 14 απολύσεις στο Σίγμα


Την πόρτα εξόδου είδαν την περασμένη βδομάδα 14 άτομα που εργάζονταν στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, ανάμεσά τους δημοσιογράφοι, αθλητικογράφοι και τεχνικό προσωπικό.

Νέα στοιχεία- φωτιά για τον θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπάχλα

Νέα στοιχεία προκύπτουν ημέρα με την ημέρα από τη συνέχιση της ανάκρισης για τον θάνατο της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη.

Τουρκία: η δολοφονία διαδηλωτή μπροστά στη κάμερα!

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και δείχνει την στιγμή της δολοφονίας του διαδηλωτή Ετέμ Σαρισουλούκ, από αστυνομικό κατά την διάρκεια συγκρούσεων στην Τουρκία.


Πολύνεκρη σειρά επιθέσεων στο Ιράκ

Μία σειρά από επιθέσεις που έγιναν σήμερα στο Ιράκ προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 61 ανθρώπων σε όλη τη χώρα, περιλαμβανομένων τουλάχιστον 29 ανθρώπων στην Μοσούλη, στα βόρεια, όπως ανέφεραν ιατρικές πηγές και στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας, την ώρα που η χώρα βιώνει μία νέα έξαρση της βίας, που ανακινεί φόβους για επιστροφή στη θρησκευτική εμφύλια σύρραξη του 2006-’07.

Οδηγός μηχανής προκαλεί 5 ατυχήματα σε 75 δευτερόλεπτα»!

Ο τίτλος του βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια κάλλιστα θα μπορούσε να είναι: «Πώς να μην οδηγείται μια μηχανή!

Οι «τρεις Αμαζόνες» της τρομοκρατίας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπάρχει «άρωμα» γυναίκας σε τρομοκρατικές οργανώσεις, όχι σε περιφερειακό ρόλο, αλλά με ενεργό συμμετοχή στον εκτελεστικό «πυρήνα».

Οικογενειακή τραγωδία: Και τα 7 παιδιά του μπορεί να μείνουν τυφλά!

Συγκλονίζει η ιστορία ενός πατέρα επτά παιδιών από το Tadley της Αγγλίας ο οποίος έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στα παιδιά του καθώς όλα πάσχουν από μία σπάνια ασθένεια που μπορεί να τους στερήσει την όραση ανά πάσα στιγμή.

Λογοκρισία στα Social Media εξετάζει η Κυβέρνηση Ερντογάν

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) βρίσκονται πλέον για τα καλά στο στόχαστρο του Κυβερνώντος Κόμματος της Τουρκίας, ΑΚP, αφού θεωρούνται η κινητήριος δύναμη των διαδηλώσεων των διαδηλώσεων στην πλατεία Γκεζί.

Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν ήταν η αιτία της κρίσης της ευρωζώνης

Η Ελλάδα δεν ήταν ούτε είναι το πρόβλημα του ευρώ και δεν αποτέλεσε την αιτία της κρίσης στην ευρωζώνη, τόνισε σe ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και τέως επικεφαλής του Εurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Το καυτό του φιλί του Μαζωνάκη με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Στη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Κατράκειο Θέατρο “20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης” βρέθηκαν φίλοι και γνωστοί, όπως και πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή.


Παγκόσμια συγκίνηση για τoν Νέλσον Μαντέλα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Αλλη μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ο εμβληματικός ηγέτης της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα...

1 εκατομμύριο δολάρια για λύση μαθηματικού προβλήματος

Ο Άντριου Μπιλ, ένας τραπεζίτης από το Τέξας των Η.Π.Α. και αυτοδίδακτος μαθηματικός, προσφέρει επιπλέον κίνητρο στους απανταχού μαθηματικούς, ανακοινώνοντας την αύξηση ειδικού χρηματικού βραβείου από 100.000 σε 1 εκατομμύριο δολάρια, τα οποία θα δοθούν σε όποιον καταφέρει να αποδείξει μία μαθηματική εικασία την οποία ανακάλυψε ο ίδιος το 1993.


Η τιμωρία της "ηλίθιας"

Μία γυναίκα που οδηγούσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα... πεζοδρόμιο (!), προκειμένου να καταφέρει να προσπεράσει ένα σχολικό λεωφορείο, τιμωρήθηκε με έναν άκρως εξευτελιστικό τρόπο.


Σουηδοί μηχανοδηγοί φόρεσαν φούστες λόγω ζέστης

Δώδεκα μηχανοδηγοί στη Σουηδία απάντησαν στην απαγόρευση της χρήσης σορτς ή βερμούδων εν ώρα εργασίας που τους επιβλήθηκε φορώντας φούστες τις θερμές ημέρες.