Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μυστηριώδη αγάλματα σε τροπικό δάσος!

Τα μυστηριώδη αυτά αγάλματα κατασκευάστηκαν από τον William Rickett, βρίσκονται βαθειά μέσα στο τροπικό δάσος της Αυστραλίας.

Σοκ: Κύπριος ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε τη γυναίκα και τα μόλις 40 ημερών παιδιά του για γνωστή socialite

Πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους Κύπριους ποδοσφαιριστές, αφού στο ενεργητικό του έχει θητείες σε δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού μας.  Αυτό το διάστημα κάνει dolce vita και ζει τον έρωτα με γνωστή Κύπρια socialite, αγνοώντας την ύπαρξη της γυναίκας που πριν από ενάμισι μήνα έφερε στον κόσμο τα παιδιά τους.

Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν κατά Κύπριου ψαρά

Στρατιώτες του τουρκικού κατοχικού στρατού άνοιξαν πυρ εναντίον Ελληνοκύπριου ψαρά, ο οποίος μάζευε τα δίχτυα του, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μασούρας και Κοκκίνων.

Κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου το PlayStation 4

Η ιαπωνική εταιρεία Sony ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία της νέας παιχνιδομηχανής Playstation 4 στην Ευρώπη θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου.

Εκπληκτικό τρενάκι λούνα παρκ… μπαίνει στο νερό!

Στο πάρκο αναψυχής Cosmo Land στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας το τρενάκι του λούνα παρκ.

Ποιο γιατρικό των αρχαίων Σπαρτιατών κατέκτησε την Αμερική;

Τρελές πωλήσεις κάνει στην Αμερική το σπαθόλαδο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες!

Το ολόγιομο φεγγάρι μας οδηγεί στην τρέλα;Μύθος ή πραγματικότητα

Η Σελήνη και ειδικά η αποψινή πανσέληνος έχει συσχετιστεί με ένα σωρό σκοτεινά μυστικά και θεωρίες, ενώ η επιρροή των μαγνητικών της κυμάτων στη Γη κυμαίνεται ανάμεσα σε επιστημονικά στοιχεία και αστικούς μύθους.

Ορεστιάδα: 29χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της

Μια 29χρονη αλλοδαπή συνελήφθη, τα ξημερώματα, στην Ορεστιάδα, κατηγορούμενη ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον σύζυγό της.

Πρόεδρος: Κορυφαία προτεραιότητα της Κυβέρνησης η επίλυση του Κυπριακού

Τη διαβεβαίωση ότι κορυφαία προτεραιότητα της Κυβέρνησης σήμερα, παρά την οικονομική κρίση και τις ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή, είναι η επίλυση του Κυπριακού και η απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στους απόδημους Κυπρίους που βρίσκονται στο νησί για το 17ο συνέδριο τους.

Μοντέλο το νέο κορίτσι του Τζάστιν Μπίμπερ

Κι ενώ οι φήμες τον ήθελαν να έχει επανασυνδεθεί με την πρώην σύντροφό του, την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Σελένα Γκόμεζ, ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε την έκπληξη και βρήκε νέο αμόρε και μάλιστα, μοντέλο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Εδώ και ένα –περίπου- εξάμηνο ο επενδυτικός όμιλος Marfin (MIG) κάνει προσπάθειες για πώληση του Hilton σε υποψήφιους ξένους επενδυτές. Σύμφωνα με πληροφορίες του INBusinessNews ο όμιλος της MIG επιδιώκει αποξένωση του ξενοδοχείου από τον περασμένο Ιανουάριο, προσπάθειες βεβαίως που έκαναν ενδιάμεση παύση λόγω των ραγδαίων και ακραίων οικονομικών εξελίξεων του Μαρτίου με τις γνωστές αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο.

ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο Πέμπτη 22 Αυγούστου στις 10:00 το πρωί η κατάθεση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία.

Mετατρέπει τις πινακίδες των δρόμων σε σπίτια αστέγων!

Ο Βέλγος καλλιτέχνης Karl Philips παρατήρησε ότι σε κάθε μεγαλούπολη υπάρχουν πολλές διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους αλλά όχι και χώροι για να μείνουν οι άστεγοι.

Πλανήτης αλλάζει έτος κάθε 8,5 ώρες!

Ερευνητές από το ΜΙΤ ανακάλυψαν πρόσφατα τον εξωπλανήτη Kepler 78b ο οποίος πραγματοποιεί μία πλήρη περιστροφή γύρω από το μητρικό του άστρο κάθε 8,5 ώρες.

Διακόσμησε την κουζίνα με εκατομμύρια χάντρες!

H Αμερικανίδα Liza Lou χρειάστηκε πέντε ολόκληρα χρόνια για να διακοσμήσει ένα ολόκληρο δωμάτιο με εκατομμύρια μικρές χρωματιστές γυάλινες χάντρες.

Αποκάλυψη από Μακρυπούλια: Η σχέση μου με τον Χατζηγιάννη είναι..

Επίσης η Ζέτα για πρώτη φορά αποκαλύπτει γιατί απέφυγε το γάμο και παιδί
Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και για το αν σκέφτεται να κάνει παιδιά!


Υπουργικό Συμβούλιο: Προαγωγές ναι… αλλά χωρίς οικονομικό όφελος

-Ξεπάγωμα των προαγωγών για συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δημοσίου, αποφασίστηκε χθες από το Υ.Σ
-Οι προαγωγές εάν δεν βρεθεί άλλη φόρμουλα δεν θα συνοδεύονται με αντίστοιχη μισθολογική ανέλιξη
-Οι αυξήσεις που αντιστοιχούν στην προαγωγή, θα ισχύσουν μετά από 2-3 χρόνια, πιθανόν χωρίς αναδρομική ισχύ

Μείωση 17% στις Πρώτες Βοήθειες στην Πάφο το πρώτο 20ημερο Αυγούστου

Μείωση κατά 17% παρουσίασαν οι εγγραφές στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου τις πρώτες 20 ημέρες του Αυγούστου, σε σχέση με το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουλίου 2013, και μετά την εισαγωγή των νέων τελών, σύμφωνα με το Βοηθό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και υπεύθυνο του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών Μάριο Φιλίππου.

Δυο έφηβοι δολοφόνησαν αθλητή διότι ένιωθαν «πλήξη»

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, οι δυο νεαροί σκότωσαν για να «ξεγελάσουν την πλήξη τους».

Γάτα σώθηκε ύστερα από μετάγγιση αίματος από σκύλο

Μια γάτα στη Νέα Ζηλανδία σώθηκε ύστερα από μετάγγιση αίματος από σκύλο, μια σπάνια περίπτωση μετάγγισης ανάμεσα σε δυο διαφορετικά είδη ζώων, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων της χώρας, επισημαίνοντας ότι στην περίπτωση αυτή δεν επιβεβαιώνεται η έκφραση "τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα".

200 γυμνοί σε Σούπερ Μάρκετ της Γερμανίας για προϊόντα αξίας έως και 220 ευρώ

Περισσότεροι από 200 πελάτες έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους με γεννετήσια περιβολή.

Πασίγνωστος Έλληνας ζεν πρεμιέ: «Οι πόρνες είναι πολύ καλές γυναίκες. Οι φίλοι μου με κορόιδευαν...»

Δείτε τι αποκαλύπτει για την σχέση του μαζί τους...!

Yποχωρεί η αγορά ελαιολάδου στην Ευρώπη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, οι καταναλωτές σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία, τις κυριότερες καταναλώτριες χώρες ελαιολάδου στον κόσμο, έχουν στραφεί τον τελευταίο καιρό σε φθηνότερα φυτικά έλαια, όπως ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο και φοινικέλαιο, στην προσπάθεια περιορισμού των εξόδων του νοικοκυριού.

Στον αέρα η πρώτη ζωντανή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ

Στον αέρα βγήκε στις 8 το πρωί η πρώτη ενημερωτική εκπομπή του μεταβατικού φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Πρόκειται για την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», παρουσιαστές της οποίας είναι οι Γιάννης Τρουπής και Οντίν Λιναρδάτου.

Χρυσά δακτυλίδια με διαμάντια αξίας 11.150 ευρώ κλάπηκαν στο Κίτι

Τρία χρυσά δακτυλίδια με διαμάντια, συνολικής αξίας 11.150 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από οικία στο Κίτι, στη Λάρνακα.

Ανεξέλεγκτη διαρροή ραδιενέργειας από τη Φουκουσίμα

Η μεγαλύτερη βεβαιωμένη διαρροή ραδιενέργειας από τα ερείπια της Φουκουσίμα τα τελευταία δυόμισι χρόνια συντελείται τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα οι Αρχές να κηρύξουν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ειδικοί φοβούνται πως η συνεχιζόμενη αδυναμία των Αρχών να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση στη Φουκουσίμα θα προξενήσει ακόμη μεγαλύτερες διαρροές στο μέλλον.

Εντονο το ενδιαφέρον των ξένων για την Τρ. Κύπρου

Οι νέοι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου από το εξωτερικό κάθε άλλο παρά αδιάφοροι είναι για τις εξελίξεις στην τράπεζα και είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τις διεθνείς γνωριμίες τους για τη στελέχωση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Champions League: Πλζεν - Μάριμπορ: 3-1

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League έκανε η Βικτόρια Πλζεν η οποία φιλοξενώντας τη Μάριμπορ στο «Ντόσαν» επικράτησε 3-1 και πλέον της αρκεί έστω και η ήττα με ένα γκολ διαφορά στη Σλοβενία για να βρεθεί ξανά στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Champions League: Αϊτχόφεν - Μίλαν: 1-1

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στην Ολλανδία και το «Φίλιπς Στάντιον» όπου η Αϊντχόφεν αντιμετώπισε τη Μίλαν σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε σίγουρα να είναι και για τη φάση των ομίλων. Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες ήταν αναγκασμένες να αγωνιστούν για την πρόκριση στην τελική φάση του θεσμού.

Champions League: Πάκος - Ζενίτ: 1-3

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ζενίτ στην Πορτογαλία όπου φιλοξενήθηκε από την Πάκος Φερέιρα, επικρατώντας 1-3 και παίρνοντας ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και τους ομίλους.

Champions League: Λιόν - Σοσιεδάδ: 0-2

Στη φάση των ομίλων του Champions League ύστερα από εννέα χρόνια θα βρεθεί η Σοσιεδάδ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.