Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Παύλος Κοντίδης: O ξεχασμένος από το κράτος Ολυμπιονίκης!

Τον μοναδικό αργυρό ολυμπιονίκη που γέννησε το νησί και πολλά υποσχόμενο αθλητή Παύλο Κοντίδη εγκατέλειψε η Κυπριακή Δημοκρατία. Η καριέρα του Κύπριου αθλητή, που δοξάστηκε για την κατάκτηση του αργυρού στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στην ιστιοπλοΐα σήμερα κινδυνεύει, αφού οι αρμόδιοι έχουν αθετήσει τις υποσχέσεις τους για οικονομική στήριξη του.

Ακούστηκε κι αυτό! Στην ελληνική Βουλή γίνεται διακίνηση ναρκωτικών;


Μέχρι και διακίνηση ναρκωτικών μέσα στην ελληνική Βουλή ακούστηκε ότι γίνεται κατά την διάρκεια της διάσκεψης των προέδρων όπου έγινε δεκτή η πρόταση του ΠΑΣΟΚ να αλλάξει ο κανονισμός και να απαγορεύεται ρητά η οπλοφορία βουλευτών εντός του κτιρίου.

Πνίγηκε ενώ σκόρπιζε την τέφρα της γυναίκας του στη θάλασσα...

Ένας άνδρας πνίγηκε, παρασυρμένος από τα κύματα, την ώρα που σκόρπιζε τις στάχτες της νεκρής συζύγου του στη θάλασσα στη Μαρ δελ Πλάτα της Αργεντινής, ανέφερε σήμερα η τοπική εφημερίδα Λα Καπιτάλ επικαλούμενη πηγές της ακτοφυλακής

Αντώνης Ρέμος – “Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα”

Μία ασύγκριτη φωνή, που μιλάει απευθείας στις καρδιές μας, με τραγούδια που μας έχουν προσφέρει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης, ψυχαγωγίας, ονειροπόλησης, συναισθηματικής περιπλάνησης.

Rio Ferdinand: Διακοπές στην Πάφο!


Μαγεμένος από τις ομορφιές της Πάφου είναι ο Rio Ferdinand γι’ αυτό κι ετοίμασε βαλίτσες για να κάνει τις διακοπές του στο νησί μας.

Υπογραφή συλλογικής σύμβασης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία Υπογραφή συλλογικής σύμβασης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Συλλογική σύμβαση μεταξύ του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ υπογράφτηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S4 Mini

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Galaxy-S4-Mini-white_610x407.jpg 
Εμφανίσεις:  88 
Μέγεθος:  19,8 KB 
ID: 124430

H Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S4 Mini, ένα μικρότερο και με όχι τόσο δυνατά χαρακτηριστικά ξαδερφάκι της ναυαρχίδας της στην κατηγορία των Android smartphones με οθόνη 4,3".

Το μωρό που βρέθηκε σε αποχέτευση στην Κίνα δόθηκε στην μητέρα του!



Το νεογέννητο που απεγκλωβίστηκε από σωλήνα αποχέτευσης στην Κίνα δόθηκε στη μητέρα του, εναντίον της οποίας δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ρεκόρ για τις προ-παραγγελίες του Xbox One!

Ρεκόρ για τις προ-παραγγελίες του Xbox OneΟ επιφαλής του Blockbuster James Morton σε συνέντευξή του στο MCV δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από τον τεράστιο αριθμό των προ-παραγγελιών που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής για τη νέα κονσόλα της Microsoft.

«Απογοήτευσε τους φιλάθλους της Ρεάλ ο Μουρίνιο»

«Απογοήτευσε τους φιλάθλους της Ρεάλ ο Μουρίνιο»

Ανακουφισμένος που ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μερικές μέρες, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γκούτι.

Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή.


Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για έκτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου2013 7μμ.

Κυβερνοκατασκοπεία γίνεται παντού στον κόσμο


Η κυβερνοπειρατεία για κατασκοπεία και κλοπή εμπιστευτικών δεδομένων γίνεται από όλες τις χώρες, δήλωσε ο επικεφαλής ασφαλείας του Huawei, του κινεζικού κολοσσού τηλεπικοινωνιακών εξοπλισμών, ο οποίος συγκεντρώνει τις υποψίες των ΗΠΑ, ενώ ο αυστραλιανός Τύπος μόλις αποκάλυψε μια νέα κινεζική κυβερνοεπίθεση εναντίον της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας.

Αναβάθμιση της εφαρμογής Gmail με καινούριο inbox (VIDEO)




Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Gmail στο desktop, στο iOS ή στο Android, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα διότι η Google την αναβαθμίζει με καινούργιο inbox το οποίο θα έχει προσαρμόσιμα tabs με τα οποία μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε τα mail σας ανάμεσα από φίλους, κοινωνικά δίκτυα, προσφορές, αποδείξεις και ότι άλλο θέλετε.

Το Gmail σας επιτρέπει ήδη να φιλτράρετε το περιεχόμενο σας και να ξεχωρίσετε τα πιο σημαντικά mail με το Priority Mailbox, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και labels. Ωστόσο, το καινούργιο σύστημα θα

Μετά το twitter και το facebook βάζει τέλος στους ψεύτικους λογαριασμούς!

Μετά το twitter και το facebook βάζει τέλος στους ψεύτικους λογαριασμούς


Χαμόγελα σε διάσημους αλλά και σε δημοφιλείς (επίσημες) σελίδες εταιρειών αναμένεται να προσφέρουν οι "επιβεβαιωμένοι" λογαριασμοί του Facebook αφού πολλοί κατά καιρούς αντιμετωπίζουν προβλήματα από ψεύτικους λογαριασμούς που εκμεταλλεύονται τη δημοτικότητα τους.

ΑΠΟΕΛ: Φιλικός αγώνας τοξοβολίας το ερχόμενο Σάββατο

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με τα Σωματεία Τοξοβολίας ΛΕΥΚΩΣΙΑ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΘΗΝΑ διοργανώνουν το Σάββατο 08/06/2013 αγώνα Κυπέλλου στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της Κ.Ο.ΤΟΞ.

Σκληρό πορνό έπαιζε κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ!




Νέο κρούσμα με ταινία ερωτικού περιεχομένου στη δημόσια τηλεόραση!

Διαβεβαιώσεις για διασφάλιση των Ταμείων Προνοίας σε «Κύπρου» και «Λαϊκή»

-Οι διοικήσεις των δύο τραπεζών επεξεργάζονται ειδικό σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης
-Η Βουλή παρουσιάζεται έτοιμη να παρέμβει σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ικανοποιητικές ρυθμίσεις από τις τράπεζες
-Πρώτη δοκιμή για τις προθέσεις των διοικήσεων των τραπεζών τα σχέδιο για τις αφυπηρετήσεις

Στα κρατικά νοσηλευτήρια θα εξετάσουν τα μάτια ηλικιωμένου τον Φεβρουάριο του 2014

Είναι 77 χρονών, αντιμετωπίζει προβλήματα με τα μάτια του και αποτάθηκε στα κρατικά νοσηλευτήρια για εξέταση. Θα πρέπει όμως να κάνει υπομονή για το ραντεβού θα πάει μακριά.

Εντοπίστηκε στην Καβάλα η 13χρονη που χάθηκε από τα Σπάτα!


Στην περιοχή της Καβάλας εντοπίστηκαν τα ίχνη της Χριστίνας Κρασσά, της 13χρονης που εξαφανίστηκε στα Σπάτα το βράδυ της Κυριακής και για την οποία ειδοποιούσε το «Ambert Alert» από το «Χαμόγελο του παιδιού»

Πιο ευτυχισμένος λαός στον κόσμο οι Αυστραλοί, για 3η χρονιά.

Η Αυστραλία ήρθε πρώτη στον κατάλογο ευτυχίας των ανεπτυγμένων και αναδυομένων χωρών που συντάσσεται από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ενώ ακολουθούν η Σουηδία, ο Καναδάς, η Νορβηγία, η Ελβετία και οι ΗΠΑ.

Δάνειο 100 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ στην Κύπρο.


Η συμφωνία υπεγράφη από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόιερ και τον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, και προβλέπει δανείο ύψους μέχρι 100 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το Ταμείο Συνοχής και τα Διαρθρωτικά Ταμεία.

China Glory: Ποιος είναι ο κινεζικός όμιλος.


Ο επενδυτικός όμιλος China Glory International Investment Group (CGIG) έχει κάτω από την ομπρέλα του δέκα επενδυτικές εταιρείες που ασχολούνται με τα ακίνητα, τις επενδύσεις ορυχεία, χρηματοοικονομικά ακόμη και με πολυτελή είδη.

Στις 9 Ιουλίου η απόφαση για την έκρηξη στο Μαρί.



Στις 9 Ιουλίου θα εκδοθεί από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που συνεδριάζει στη Λάρνακα η απόφαση κατά πόσον οι έξι κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί στις 11 Ιουλίου 2011, είναι ένοχοι ή αθώοι.

Απόλλων: Ευρωπαϊκή έδρα το «Αντώνης Παπαδόπουλος»;


Μετά από τρία χρόνια, ο Απόλλωνας επιστρέφει στα σαλόνια της Ευρώπης και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Europa League. Αυτό που απασχολεί τους «γαλάζιους» είναι το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα.

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο πεδίο βολής στη Σια.

Για την κατάσβεσή της εργάσθηκαν 15 άνδρες του Τμήματος Δασών.


Νεκρός ο Ιάπωνας αναβάτης Γιοσινάρι σε δυστύχημα!


Τη ζωή του έχασε ο Ιάπωνας αναβάτης, Γιοσινάρι Ματσουσίτα κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του αγώνα Isle Of Man TT.

Σκότωσε τη μάνα της και αυτοκτόνησε!


Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο χωριό 'Οθος Καρπάθου.

Η Βουλή δίνει ασυλία στον Χριστόφια.



Τα κοινοβουλευτικά κόμματα κατά τη σημερινή σύσκεψη αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων αποφάσισαν όπως ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας δεν κληθεί να παραστεί στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου κατά την ενημέρωση της Επιτροπής για τη λειτουργία του ταμείου αλληλεγγύης που υπήρχε στο Προεδρικό.

Π. Κασιδόκωστας: O κληρονόμος με τα πολλά πάθη.


Οι όμορφες γυναίκες, η θάλασσα, τα θαλάσσια αθλήματα, τα τατουάζ, αλλά και οι κινηματογραφικές παραγωγές είναι μόνο μερικές από τις απολαύσεις στις οποίες επιδίδεται ο γοητευτικός κροίσος.

Γιάννης Πλούταρχος «Σε παρακαλάω»

Πρόκειται για το τραγούδι «Σε παρακαλάω», σε μουσική Kristian Δουλάμη και στίχους Νίκου Δουλάμη, ένα τραγούδι που ξεχώρισε και προτίμησε ο κόσμος, από τη νέα και απόλυτα επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο», που κυκλοφόρησε από τη Heaven και από τις πρώτες ημέρες αγαπήθηκε θερμά από τον κόσμο, με αποτέλεσμα να γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα διπλά πλατινένια.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ Η 13ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ; ΤΗΣ ΕΤΑΞΕ "ΜΕΓΑΛΗ" ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK.

Κανείς δεν γνωρίζει, μέχρι αυτή την ώρα, πού βρίσκεται η 13χρονη Χριστίνα που εξαφανίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι όπου έμενε με τη γιαγιά της, στα Σπάτα.

Brad Pitt: "Χαράμισα τη ζωή μου στα ναρκωτικά"

Οι εξομολογήσεις συνεχίζονται από το ζεύγος Brangelina.

Δύο εβδομάδες αφότου η Angelina Jolie για τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη, ο σύντροφός της Brad Pitt δήλωσε στο περιοδικό Esquire ότι χαράμισε τη ζωή του στα ναρκωτικά όσο ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston.

Νέος σεισμός «φάντασμα» στο Παραλίμνι.

Συνεχίζονται οι παράξενες δονήσεις στην περιοχή του Παραλιμνίου. Αργά χθες το απόγευμα έγινε αισθητή νέα δόνηση προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Πλακώθηκαν στο ξύλο για ένα σουβλάκι – Ένα άτομο στο νοσοκομείο.


Δέκα άτομα συμμετείχαν σε καβγά που ξεκίνησε με αφορμή ένα σουβλάκι.

Διονύσης Σχοινάς: Ο γάμος κατέστρεψε την καριέρα μου

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για  τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ο γάμος, του έκανε κακό στην καριέρα του, αφού έλειψε από τον χώρο του τραγουδιού για τρία χρόνια, μόνο και μόνο για να ανταποκριθεί στα συζυγικά του καθήκοντα.

Μείωση στις ζημιές της κατέγραψε η Ελληνική Τράπεζα το 2012.


Η Ελληνική Τράπεζα πέτυχε τη μείωση των ζημιών το 2012 στα 23,4 εκατ. ευρώ έναντι 101 εκατ. ευρώ το 2011, δήλωσε στη γενική συνέλευση των μετόχων ο πρόεδρός της Ανδρέας Παναγιώτου.

Έξυπνοι τρόποι για να κρύψετε την κυτταρίτιδα...



Υπάρχουν μερικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να κρύψετε την κυτταρίτιδα καθώς...
και να ακολουθήσετε ένα εύκολο πρόγραμμα για να τη μειώσετε. Αρχίστε από σήμερα!Συνδυάστε τα παρακάτω tips για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα:

Μητέρα 5 παιδιών χωρίς ρεύμα και νερό βρίσκεται σε αδιέξοδο και «θέλει να αυτοκτονήσει»…

Απίστευτες στιγμές φτώχιας ζει οικογένεια που διαμένει στην Λεμεσό και έχει πέντε ανήλικα παιδιά. Με πόνο ψυχής η μητέρα απευθύνθηκε με επιστολή στο PafosPress περιγράφοντας την τραγική της κατάσταση και το ότι ζει χωρίς νερό και ρεύμα και με πόνο ψυχής δηλώνει έτοιμη να αυτοκτονήσει νιώθωντας έντονα να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Διαβάστε πιο κάτω τα σημαντικότερα αποσπάσματα από την συγκλονιστική επιστολή.

Ποιος απειλεί να σκοτώσει την Beyonce;

Οι μεγαλύτερη celebrities, δεν έχουν μόνο φανατικούς θαυμαστές αλλά και φανατικούς εχθρούς. Πιο συγκεκριμένα, η 31χρονη τραγουδίστρια, έχει έναν θαυμαστή τόσο φανατικό που απειλεί και προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να την καταστρέψει.

Με το δεξί η ομάδα μπάσκετ.

Με εμφαντικό τρόπο μπήκε στους 15ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης η Εθνική μπάσκετ, κερδίζοντας εύκολα την Ανδόρα με 79-61. Ήταν το πρώτο φετινό  παιχνίδι για την ομάδα του Παναγιώτη Γιανναρά, η οποία θα βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα.

Πέραν και της λιτότητας οι προϋπολογισμοί για 2014 -16

Μια πρώτη, πικρή στ’ αλήθεια γεύση, πήραν χθες οι υπουργοί της Κυβέρνησης Αναστασιάδη για όσα έρχονται τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι και το 2016.Ο συνάδελφος τους, Υπουργός Οικονομικών  Χάρης Γεωργιάδης, τους παρουσίασε χθες στη συνεδρία του Υπουργικού ένα κείμενο εργασίας, όπως χαρακτηρίστηκε, ένα σημείο εκκίνησης για τους προϋπολογισμούς των ετών 2014-2016, το στρατηγικό δηλαδή πλαίσιο δημοσιονομικής πολιτικής το οποίο όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ετοιμάζεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη για την κυπριακή οικονομία.

Πέφτουν οι υπογραφές για δάνειο 100 εκατομμυρίων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.


Για σκοπούς ανάπτυξης και χρηματοδότησης έργων και προγραμμάτων στην Κύπρο, θα χρησιμοποιηθεί το δάνειο που θα δώσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Παντρεύεται ή όχι η Έλενα Παπαρίζου;

Μες στην καλή χαρά και αρκετά συγκινημένη επέστρεψε η Έλενα Παπαρίζου από την Αμερική στην Αθήνα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ με την φωνή της 11χρονης… (Video)


Το 11χρονο κορίτσι εμφανίστηκε στο σόου «Βρετανία έχεις ταλέντο» και κατέπληξε τους πάντες με την ερμηνεία της στο «I have nothing» της Whitney Hiouston....

Μάθε όλη την αλήθεια για τις δίαιτες αποτοξίνωσης.


Τι δείχνουν οι μελέτες για την αποτελεσματικότητά του.

Σοκ: Έβαλε το μωρό του στην κατάψυξη γιατί έκλαιγε!


Από θαύμα σώθηκε ένα βρέφος έξι εβδομάδων, το οποίο ο πατέρας του έβαλε στον καταψύκτη για να σταματήσει να κλαίει!

Αστυνομία Λεμεσού: «Ντου» σε 3 πρακτορεία στοιχημάτων – Έγιναν κατασχέσεις.


Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η επιχείρηση στο πλαίσιο εκστρατείας για πάταξη της κυβείας, διενεργήθηκε από τις 9 ως τις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

Το δείπνο σερβίρεται στις 20:30 – Αναστασιάδης Έρογλου στο τραπέζι, μετά συζύγων!


-Κοινωνική συνάντηση χωρίς προσδοκίες χαρακτηρίζεται το αποψινό δείπνο Αναστασιάδη - Έρογλου
-Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει δήλωση του Αλεξάντερ Ντάουνεργια το κλίμα της συνάντησης
-Το newsit.com.cy, θα καλύπτει ζωντανά τη συνάντηση

Rafa και Nole στο επίκεντρο!

Σημαντικές αναμετρήσεις εμπεριέχει η 5η μέρα του Roland Garros με τα βλέμματα να είναι στραμμένα φυσικά στις αναμετρήσεις του 7 φορές πρωταθλητή στον κορυφαίο χωμάτινο θεσμό, Rafael Nadal αλλα και του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Novak Djokovic. Σημαντικές παρουσίες θα έχουμε επίσης και στις γυναίκες, με την περσινή πρωταθλήτρια Maria Sharapova να πέφτει στη μάχη για το 2 στα 2, και το Νο3 στον κόσμο Victroria Azarenka να αγωνίζεται για 2η συνεχόμενη μέρα.
Το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier θα ανοίξει η Samantha Stosur η οποία θα αντιμετωπίσει την Kristina Mladenovic στις 12:00 GR. Μετά από τον 1ο αγώνα, περίπου στις 14:00 GR θα εμφανιστεί ο Νο1 τενίστας αυτή την στιγμή στον κόσμο Novak Djokovic, με τον Σέρβο να δοκιμάζεται απέναντι στον Guido Pella.

Από άλλο πλανήτη η Serena!!!

Η Serena Williams ήταν εκθαμβωτική στον σημερινό αγώνα, συντρίβοντας στον 2ο γύρο του Roland Garros, την Γαλλίδα Caroline Garcia, με 6-1, 6-2, σε μόλις 61 λεπτά. Η Αμερικανίδα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση μετά τις κατακτήσεις του Mutua Madrid Open και BNL d'Italia, κάτι που αποδεικνύει με τις δυο μαγικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε μέχρι στιγμής στο Γαλλικό Όπεν.

Τα πάντα για τις πέτρες στα νεφρά!



Οι πέτρες στα νεφρά και οι κολικοί που δημιουργούν, είναι λένε από τους χειρότερους πόνους που μπορεί να βιώσει άνθρωπος. Όμως εκτός από τους πόνους, οι πέτρες στα νεφρά και γενικότερα στο ουροποιητικό σύστημα μπορεί να επιφέρουν σοβαρότατες βλάβες στον οργανισμό. Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα ενημερωθείτε πλήρως για τη λιθίαση σαν πάθηση, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν αλλά και για τις θεραπείες που υπάρχουν.