Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ανόρθωση: Έκλεισε το νεαρό Κυριάκου

Ένα ποδοσφαιριστή εξαιρετικά υποσχόμενο έκανε δικό της η Ανόρθωση. Η ''Κυρία'' έκανε δικό της το νεαρό Φύτο Κυριάκου ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΠ Πάφου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του πέρσι έπαιξε σε 28 ματς στη Β1 κατηγορία με την πρώτη ομάδα και πέτυχε 6 γκολ.

Πέντε φιλιά την ημέρα το μυστικό της τέλειας σχέσης

Πώς να κρατήσετε χαρούμενο το άλλο σας μισό
Το μυστικό για μια τέλεια σχέση είναι η παραδοχή του λάθους μετά από ένα καυγά, πέντε φιλιά την ημέρα και σεξ δύο φορές την εβδομάδα, αποκαλύπτει σχετική έρευνα.

Μια παράξενη ηφαιστειακή πυραμίδα στην Αργεντινή

Κοντά στα νότια σύνορα της Salar de Arizaro, της έκτης μεγαλύτερης αλυκής στον κόσμο και της δεύτερης μεγαλύτερης στην Αργεντινή, 70 χλμ. από το χωριό Σάλτα, βρίσκεται μια παράξενη ηφαιστειακή πυραμίδα. 

Επιχορηγεί και πάλι τα πακέτα

Ακριβός προορισμός η Μόσχα για τους φίλους της Ομόνοιας και η διοίκηση προσπαθεί με επιχορηγημένα πακέτα να βοηθήσει όσους παραπάνω να κάνουν το ταξίδι για τους αγώνες με τη Δυναμό.

«Είμαι ο εαυτός μου και σε όποιον αρέσω»

Χρήστος Σπανός: Αν δεν σου αρέσω, δεν θα παραστήσω κάποιον άλλο
Για τα συναδελφικά μαχαιρώματα στον ανταγωνιστικό χώρο του θεάματος μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Χρήστος Σπανός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δεν τα βρίσκουν Κυβέρνηση και κόμματα για το νομοσχέδιο των εκποιήσεων

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα, πλην του ΔΗΣΥ, τοποθετούμενα με δηλώσεις μετά την πρώτη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις των ενυπόθηκων ακινήτων, ξεκαθαρίζουν ότι το νομοσχέδιο ως έχει δεν περνά από τη Βουλή και ότι η Κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί περαιτέρω το νομοσχέδιο με τους Τροϊκανούς.

«Καθαρός» ο υπαρχηγός του ΓΕΕΦ στην υπόθεση με κοριούς

Δεν φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα εναντίον του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, κ. Αντρέα Παπαπαύλου σε σχέση με το πρόσφατο περιστατικό εντοπισμού συσκευών υποκλοπής εντός του ΓΕΕΦ, συσκευές τις οποίες φέρονται να μετέφεραν εντός του κτηρίου Βρετανοί αστυνομικοί.

Έπεσε σε κώμα μέλος πληρώματος δεξαμενόπλοιου - Στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής ανοικτά του Βασιλικού

Στις 1:55 μ.μ το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης έλαβε πληροφορία, ότι το μέλος πληρώματος που επέβαινε στο υπό Μαλτέζικη σημαία δεξαμενόπλοιο «Pink Coral», βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Αμέσως όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες ήρθαν σε συντονισμό και σχεδιάστηκε αεροδιακομιδής από τη θαλάσσια περιοχή 15 ναυτικά μίλια νότια του Βασιλικού.

Πρωί ξημέρωμα στην Πάφο: “Κρούζει, έπιασεν φωθκιάν”

Γύρω στις 7.10π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε εργοτάξιο στην Πάφο, καιγόταν ο μπροστινός, αριστερός τροχός εκσκαφέα.

Η Μελίνα Ασλανίδου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

H Mελίνα Ασλανίδου μίλησε στο περιοδικό «Life» για την πορεία της στη μουσική, αποκάλυψε ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που θαυμάζει η ίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κραυγή απόγνωσης από Στάθη Ψάλτη: “Πεινάω”...

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για το τραγικό συμβάν στις φυλακές Μαλανδρίνου, ωστόσο στη συνέχεια εστίασε την προσοχή του στην...

Παγκόσμια διάκριση Κύπρου σε διεθνή διαγωνισμό τεχνολογίας

Σημαντική παγκόσμια διάκριση πέτυχε για πρώτη φορά η Κύπρος στο Διεθνή Διαγωνισμό Τεχνολογίας Imagine Cup τον οποίο διοργανώνει η Microsoft για 12η συνεχόμενη χρονιά. Η κυπριακή αποστολή κέρδισε το “Facebook Creativity Award” με την τεχνολογική της πρόταση, LADYBUG.

Ποιος είναι ο Κύπριος δημοσιογράφος που φωτογραφήθηκε με την πανσέληνο;

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος – παρουσιαστής ειδήσεων του ΑΝΤ1, 

Πήγε να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του κι έκαψε το σπίτι!

Το καλωσόρισμα αποδείχτηκε τραγωδία

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ετοιμάζεται για την… πρόβα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Απόλλωνα για τους αγώνες με την Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σκληρό ροκ στη Βουλή σήμερα για τις εκποιήσεις

Μακρά και θυελλώδης αναμένεται να είναι η σημερινή κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών Οικονομικών και Εσωτερικών με αντικείμενο το κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων μη εξυπηρετούμενων δανείων, το οποίο σείει το πολιτικό σκηνικό εδώ και μέρες.

Ικετεύουν αναστολή ενταλμάτων για να μην πάνε φυλακή

Σε Τμήμα Απελπισίας και Ψυχολογικής Στήριξης έχει μετατραπεί η Μονάδα Αναστολής Ενταλμάτων της Νομικής Υπηρεσίας, όπου καταφεύγουν καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τη φυλάκιση λόγω οφειλών είτε στο Δημόσιο είτε στις πρώην συζύγους τους.

Στον αυτοκινητόδρομο: Το δυστύχημα που έστειλε 4 ενήλικες και ένα μωρό 10 μηνών στο νοσοκομείο

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, τραυματίστηκαν πέντε πρόσωπα.

Ικετεύουν αναστολή ενταλμάτων για να μην πάνε φυλακή

Σε Τμήμα Απελπισίας και Ψυχολογικής Στήριξης έχει μετατραπεί η Μονάδα Αναστολής Ενταλμάτων της Νομικής Υπηρεσίας, όπου καταφεύγουν καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τη φυλάκιση λόγω οφειλών είτε στο Δημόσιο είτε στις πρώην συζύγους τους.

10 ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Λάτρεις του καφέ και φανατικοί του εν λόγω ροφήματος υπάρχουν παντού, αλλά δεν τον παρασκευάζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. 

Στον αυτοκινητόδρομο: Το δυστύχημα που έστειλε 4 ενήλικες και ένα μωρό 10 μηνών στο νοσοκομείο

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, τραυματίστηκαν πέντε πρόσωπα.