Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η Σερένα Γουίλιαμς κατέκτησε το Roland Garros


Την κατάκτηση του δεύτερου Roland Garros στην καριέρα της πανηγυρίζει η Σερένα Γουίλιαμς μετά τη νίκη της στον τελικό επί της Μαρία Σαράποβα.


Παπαρίζου: «Ντροπή σε όποιον είπε πως φίλησα ένα μαύρο κορίτσι»

Τα έβαλε με τους επικριτές της η Έλενα Παπαρίζου, και δικαίως.

Εθελοντής για διαστημικό ταξίδι ο Justin Bieber

Ο νεαρός τραγουδιστής της ποπ Justin Bieber πρόσθεσε το όνομά του στον κατάλογο με τους διάσημους που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ταξιδέψουν στο διάστημα με το διαστημόπλοιο Virgin Galactic του Richard Branson.

Αρχαίο κτίριο ανακαλύφθηκε στον βυθό της Ζακύνθου

Υπολείμματα μεγάλου δημοσίου κτιρίου της αρχαιότητας, που πιθανότατα σχετίζεται με το λιμάνι αρχαίας πόλης, έφερε στην επιφάνεια υποβρύχια έρευνα της Εφορίας Εναλίων Αρχαιοτήτων στην περιοχή Αλικανά στη Ζάκυνθο.

Άφαντη εδώ και δυο ημέρες 16χρονη από το Κονγκό

Άφαντη εξακολουθεί να παραμένει 16χρονη από το Κονγκό που εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ελλείπει από τις 6.30 το πρωί της 5ης Ιουνίου 2013, από το χώρο διαμονής της η Nicha Bandundu, 16 χρόνων από το Κονγκό και τώρα στη Στέγη Νεανίδων στη Λευκωσία.

Σώθηκε την υστάτη από πνιγμό 75χρονος στη Λεμεσό – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Νέα διάσωση από την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού πριν από Λίγο.

Νέο θανατηφόρο: Θύμα 39χρονος μοτοσικλετιστής από Λευκωσία

Νέο θανατηφόρο ατύχημα με θύμα και πάλι μοτοσικλετιστή σημειώθηκε γύρω στις επτά το βράδυ στο Δάλι.

Μετέφερε ηρωίνη με λεωφορείο

Με λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα– Ιωάννινα, επιχείρησε να μεταφέρει ένας 37χρονος, 16,1 κιλά ηρωίνη, την οποία εντόπισαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στις αποσκευές του.

Σε «μαύρη λίστα» της ΑΗΚ 15 επιχειρήσεις - «Συνεταιρισμοί» απάτης για το ρεύμα στην Πύλα

Λευκωσία: Τουλάχιστον 15 υποστατικά επιχειρηματικής δραστηριοποίησης στην Πύλα, περιλαμβάνονται στη «μαύρη λίστα» που κατέχουν η ΑΗΚ και το Κοινοτικό Συμβούλιο και αφορά την ηλεκτροδότησή τους από το δίκτυο της Αρχής χωρίς να πληρώνουν. Και αυτό σε βάρος των Κυπρίων καταναλωτών.

Βρετανική βοήθεια για αναδιοργάνωση της Αστυνομίας

Λευκωσία: Βοήθεια από τους Βρετανούς για την αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, ζήτησε το Yπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, για να γίνει πιο αποδοτική και από την άλλη να είμαστε εντός των πλαισίων που θέλει η Τρόικα.

ΕΕ: Μετ’ εμποδίων πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Skype

Πρόταση της Ευρωπαίας Επιτρόπου Niel Kroes για την κατοχύρωση «διαδικτυακής ουδετερότητας»
Είναι συχνό το φαινόμενο οι εταιρείες να δυσχεραίνουν ουσιαστικά τη χρήση διαδικτυακών πλατφορμών που ανταγωνίζονται τις δικές τους υπηρεσίες.

Ένας πλανήτης σαν καζάνι που βράζει!

του Γιάννη Ιεροκηπιώτη

Σαλούν: Οι πωλήσεις πολυτελείας του 2012

Παρά την κρίση και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επικράτησαν το 2012 και τα οποία επηρέασαν εκ νέου των κλάδων των οχημάτων και πιο συγκεκριμένα των σαλούν, εντούτοις κάποιες μάρκες πολυτελείας είχαν ζήτηση.

Στην εντατική ηλικιωμένη από φωτιά σε εργαστήριο κεριών

Στην εντατική μονάδα νοσηλεύεται 69χρονη η οποία υπέστη εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε σε εργαστήριο κατασκευής λαμπάδων και κεριών.

Ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης η Ελλάδα

H έμπνευση του Φερνάντο Σάντος να χρησιμοποιήσει εξαρχής τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο απέδωσε, αφού με το πρώτο διεθνές του γκολ ο άσος της Μπολόνια χάρισε στην Εθνική Ελλάδος τη νίκη επί της Λιθουανίας με 1-0 και την κράτησε ζωντανή στη μάχη της απευθείας πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Κίνα: Σαράντα επτά νεκροί από πυρκαγιά σε λεωφορείο

Σαράντα επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο στην νοτιοανατολική Κίνα και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες με την υποψία μίας "σοβαρής εγκληματικής υπόθεσης", μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο 120 ανθρώπων σε πτηνοτροφείο.

Ο Μιχάλης Σταύρου δεν δολοφονήθηκε όπως αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής

-Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα ανήκει στον 33χρονο Μιχάλη Σταύρου από τη Γεροσκήπου
-Δεν φέρει οποιαδήποτε τραύματα στο σώμα του
-Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάφου

Τραγικός θάνατος 25χρονου από τον Στρόβολο - Φορτηγό ανέκοψε την πορεία και το νήμα της ζωής του... VIDEO


-Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί στην Αραδίππου
-Του ανέκοψε την πορεία φορτηγό
-Ο νεαρός σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έφερε ζώνη ασφαλείας

Ο 25χρονος Νικόλας Ασσιώτης από τον Στρόβολο, είναι το νέο θύμα θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί στην Αραδίππου.

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Έχουμε στοιχεία που εμπλέκουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στην πώληση κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι οι κυβερνώντες επιμένουν να παρουσιάζουν μια εντελώς παραπλανητική εικόνα όσον αφορά την πώληση των υποκαταστημάτων των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα, ανέφερε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Στήνουν τους Βρετανούς στο σκαμνί οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ

Αγωγή στο Αγγλικό  δικαστήριο εναντίον της Βρετανικής Κυβέρνησης  θα καταθέσουν εντός των επόμενων ημερών 70 αγωνιστές της ΕΟΚΑ, για τα σκληρά βασανιστήρια που υπέστησαν από Άγγλους στρατιώτες κατά τον απελευθερωτικό αγώνα του 1955-59. Το θέμα δημοσιεύει η εφημερίδα Σημερινή.

Με μπούρκες και τσεκούρια λήστεψαν πολυκατάστημα

Η βρετανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών οι οποίοι, ντυμένοι με μπούρκες και οπλισμένοι με τσεκούρια, εισέβαλαν σε ένα πολυκατάστημα στο κεντρικό Λονδίνο για να κλέψουν ρολόγια πολυτελείας.

Μακελειό με 4 νεκρούς στις ΗΠΑ


Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών μέσα στη βιβλιοθήκη της Πανεπιστημιούπολης. Άλλος ένας άνδρας έχει συλληφθεί.


Απίστευτη γκάφα Ολάντ: Μπέρδεψε την Ιαπωνία με την Κίνα!

Σαν να μην έφτανε η σκληρή κριτική που δέχεται ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, για τα πολιτικά πεπραγμένα του, ή μάλλον για την απουσία του από τις εξελίξεις της ευρωζώνης, άρχισε και τις λεκτικές γκάφες!

Τι περιέχει το CD που στέλνει το Facebook σε όσους ζητούν να τους αποσταλούν τα καταγεγραμμένα δεδομένα τους [βίντεο]

facebook apothikeusi dedomenwn 660 Τι περιέχει το CD που στέλνει το Facebook σε όσους ζητούν να τους αποσταλούν τα καταγεγραμμένα δεδομένα τους [βίντεο]

Oτι το Facebook έχει μετατραπεί στο «Μεγάλο αδελφό» της ηλεκτρονικής μας ζωής είναι γνωστό. Ωστόσο, βλέποντας κανείς το βίντεο με τα δεδομένα που ζήτησε και έλαβε επισήμως από το διάσημο κοινωνικό δίκτυο για τα δεδομένα του που έχουν καταγραφεί, θα αντιληφθεί ότι το μέγεθος του «φακελώματος» που υφίσταται ξεπερνά κάθε φαντασία.
Ο 24χρονος Αυστριακός Μαξ Σριμς αιτήθηκε επισήμως

Κίνδυνος στη θαλάσσια περιοχή Ζυγίου -Τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών βρίσκονται στον βυθό

-Σημείωμα-σοκ από το ΓΕΕΦ στα Ηνωμένα Έθνη
-Σοβαρή απειλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον
-Κίνδυνος για τους ψαράδες που βρίσκονται στην περιοχή

ΔΕΙΤΕ: Η ζωγραφιά της 6χρονης και η απολογία της μάνας...

Η επιστολή που έστειλε μια μάνα στην δασκάλα του παιδιού της για να δικαιολογήσει το σκίτσο που ζωγράφισε η μικρή κόρη της, κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσα από μια ιστοσελίδα όπου οι εκπαιδευτικοί σε ΗΠΑ και Βρετανία αναρτούν τα πιο απίστευτα πράγματα που βλέπουν στην δουλειά τους.