Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Μπήκαμε σε ρυθμούς φιλικών

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, μετά το χθεσινό ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία. 

Ρατσιστικούς όρους θέτει η τουρκική πλευρά στα θέματα «εσωτερικής ιθαγένειας»

Μια ρατσιστική, διαχωριστική λογική διέπει τις τουρκοκυπριακές προτάσεις που έχουν κατατεθεί στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό. 

«Γδύσε με»

Άγνωστοι γδύνουν ο ένας τον άλλον για τις ανάγκες του Master's Sex

OOPS: ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΞ

Λευκωσία: Τα σεξουαλικά δικαιώματα, η αντισύλληψη, η προφύλαξη, οι σχέσεις και η ισότητα των φύλων, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και η ομοφοβία ήταν μερικά από τα θέματα που...

Θα πάτε στο κοντινότερο ταχυδρομείο της περιοχής σας ώστε να πάρετε αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Τέλος αυτής της βδομάδας και αρχές της επόμενης ενενήντα περίπου χιλιάδες άτομα, αναμένεται ότι θα υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στην διεκδίκηση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που εξαγγέλθηκε από τη Υπουργείο Εργασίας και εγκρίθηκε από τη Βουλή.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - «Κάηκε» το Βερολίνο! (video)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Γερμανία μετά την επικράτηση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 σε βάρος της Αργεντινής, με περισσότερους από 200.000 ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους του Βερολίνου!

ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΟΤΑΝ...

Αμμόχωστος: Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκαν νωρίς τα ξημερώματα οι δυνάμεις ασφαλείας μετά από τηλεφώνημα περί ύπαρξης βόμβας σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά.