Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ανηφορίζοντας προς το χωριό του Προδρόμου μπορεί να δει κανείς ένα τεράστιο κτήριο να σκίζει τον ουρανό, κρυμμένο πίσω από αιωνόβια πεύκα.

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν

Κυκλοφορούν και συναρπάζουν

Αυτή είναι η εντυπωσιακή εpωμένη του Ισπανού βασιλιά Χουάν Κάρλος

Η Corinna zu Sayn-Wittgenstein είναι η εpωμένη του Ισπανού βασιλιά Χουάν Κάρλος, η οποία, όπως λένε πηγές μέσα από το παλάτι, αποτελεί απειλή για τον θρόνο. Η 48χρονη επιχειρηματίας φαίνεται πως εδώ και 10 περίπου χρόνια διατηρεί δεσμό με τον Χουάν Κάρλος.

Mεγάλη αναστάτωση το μεσημέρι στη Λεμεσό από φωτιά σε διαμέρισμα - Κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στην περιοχή Εναερίου στη Λεμεσό, από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.

H yυμvή φωτογραφία του John Lennon, λίγες ώρες πριν τον δολοφονήσουν...

Σε μια εποχή που μισούσε ή, ορθότερα, σνόμπαρε τον ρομαντισμό, ο John Lennon και η Yoko Ono διατράνωναν τον έpωτά τους με κάθε τρόπο. 

Μετά από δύο χρόνια καλλονή ρίχνει τη μάσκα και αποκαλύπτει το καμένο πρόσωπό της – Πυρπολήθηκε από ζηλιάρα σύζυγο

Πριν από δυόμιση χρόνια, μία ζηλιάρα σύζυγος την περιέλουσε με οινόπνευμα και την πυρπόλησε, κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής προμελετημένης επίθεσης, στόχος της οποίας ήταν να της «καταστρέψει το όμορφο πρόσωπό της».

Τα φώτα στο Τσίρειο

Στην έκτη αγωνιστική μπαίνει αισίως το πρωτάθλημα, η οποία θα ολοκληρωθεί κι αυτή σε τρεις δόσεις. Από δύο παιχνίδια θα δούμε αυτό το τριήμερο, με το πιο σημαντικό παιχνίδι να γίνεται αύριο Κυριακή ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ανόρθωση.

To σέξι ατύχημα της Πάμελα! - Αυτά παθένεις όταν βγαίνεις έξω με κομπινεζόν!

Σε άσχημη κατάσταση βγήκε η Πάμελα Άντερσον από το Chateau Marmont του Λος Άντζελες, όπου διασκέδαζε μέχρι τα ξημερώματα με έναν φίλο της.

Κλοπή σκύλων αξίας 10 χιλιάδων ευρώ στην Πάφο

Tέσσερις κυνηγετικούς σκύλους αξίας 10 χιλιάδων ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από κλουβί στο οποίο φυλάσσονταν στην περιοχή της Μεσόγης.

Σεισμοί ταρακούνησαν μεγάλο μέρος της Ελλάδας

Δύσκολο βράδυ πέρασαν κάτοικοι της Πελοποννήσου και της Κρήτης, καθώς τους ταρακούνησε ο Εγκέλαδος.

Συνεχίζεται το φρικιαστικό “παιχνίδι” των τζιχάντ! Νέα δολοφονία Βρετανού ομήρου - Ο Ομπάμα καταδίκασε τη 'βάρβαρη δολοφονία'

Το βίντεο τις δολοφονίας του Βρετανού Αλαν Χενίνγκ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από χθες Παρασκευή. Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη!

Οι φιναλίστ του Feel Fantastic στο πρώτο τους fashion show! - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Τα όμορφα κορίτσια των φετινών καλλιστείων του MEGA συμμετέχουν αυτή την ώρα στο φιλανθρωπικό fashion show, στο GRAND HOTEL RESORT στη Λεμεσό, όπου θα περπατήσουν στη πασαρέλα με τις μοναδικές δημιουργίες της γνωστής Κύπριας σχεδιάστριας Κάλιας Μονογιού. 

Πελάτες «υψηλού κύρους» στο «ναό της Αφροδίτης»

Πελάτες «υψηλού κύρους» φέρονται να είχαν οι ιέρειες στο ναό της Αφροδίτης που λειτουργούσε στην Παλώδια. Δικηγόρος υπόπτου που κρατείται για την υπόθεση, απειλεί με δημοσιοποίηση πολιτικών, ανώτατων στελεχών της νομικής υπηρεσίας και αστυνομικών που επισκέπτονταν το ναό.

Νέο κρούσμα του ιού Έμπολα στην Αμερική

Σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον εισήχθη σήμερα ένας ασθενής ο οποίος είχε πρόσφατα ταξιδέψει στη Νιγηρία και παρουσιάζει συμπτώματα παρόμοια με αυτά που προκαλεί ο ιός Έμπολα.