Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

"Tο παιχνίδι είναι στημένο"! Πασίγνωστος στιχουργός "καρφώνει" το The Voice και την κριτική επιτροπή!

"Tο παιχνίδι είναι στημένο"! Πασίγνωστος στιχουργός "καρφώνει" το The Voice και την κριτική επιτροπή!Ο Σπύρος Γιατράς είναι αντίθετος με το «The Voice» καθώς και με την κριτική επιτροπή και δεν διστάζει να πει την άποψή του δημόσια.

«Να μου αγοράσει η ΑΗΚ ψυγείο !» Ανάπηρος ξέσπασε σε κλάματα γιατί κάηκε το ψυγείο του από τις διακοπές ρεύματος (Βίντεο)

«Να μου αγοράσει η ΑΗΚ ψυγείο !»  Ανάπηρος ξέσπασε σε κλάματα γιατί κάηκε το ψυγείο του από τις διακοπές ρεύματος (Βίντεο)Δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, μετά από ένα σημείο ο ανάπηρος που τηλεφώνησε στην εκπομπή «Έχεις Μέσον», προσπαθώντας να βρει το δίκαιο του.

Χειμωνιάτικο σκηνικό μέχρι και την Πέμπτη – Χιόνια στο Τρόοδος

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Ποιοι Κύπριοι ηθοποιοί «κατούρησαν» σε στολή του δύτη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων; - VIDEO

Και οι τρεις ηθοποιοί είναι νέοι, ταλαντούχοι και διαθέτουν φοβερό χιούμορ… Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να τους σταματήσει – ειδικά στη δουλειά τους, και όπως θα διαπιστώσετε φροντίζουν πάντα να περνούν καλά…

Ελένη Μενεγάκη: «Ο γιος μου, μου είπε ‘ρε μάνα, γιατί με ξεφτιλίζεις;»

Ελένη Μενεγάκη: «Ο γιος μου, μου είπε ‘ρε μάνα, γιατί με ξεφτιλίζεις;»Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκημοιράζεται με το κοινό αλλά και την τηλεοπτική της ομάδα, περιστατικά που αφορούν τη ζωή της και κυρίως αστεία γεγονότα με τα παιδιά της!

Ραγίζει καρδιές! Η αντίδραση της μάνας όταν συναντά τον οδηγό που άφησε εγκεφαλικά ανάπηρο το γιο της!

Μόνο συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια μπορεί να φέρει το βίντεο που δείχνει την αντίδραση μιας μάνας, όταν αντικρίζει στην φυλακή τον άνθρωπο που άφησε εγκεφαλικά ανάπηρο το δίχρονο γιο της!

Η διχοτόμηση της Ουκρανίας είχε προβλεφθεί στα χαρτονομίσματα του ευρώ;



Μια πολύ περίεργη ανάρτηση, στα όρια της συνωμοσιολογίας, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Δύο νεκροί στην Κύπρο από την γρίπη Α – Συναγερμός στις ιατρικές υπηρεσίες

Δύο νεκροί στην Κύπρο από την γρίπη Α – Συναγερμός στις ιατρικές υπηρεσίεςΤα δύο πρώτα θανατηφόρα κρούσματα της γρίπης Α Η1Ν1, επιβεβαίωσαν σήμερα στο ΚΥΠΕ, οι Ιατρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Οι δύο θάνατοι, που αφορούσαν ασθενείς με ιδιαίτερα βεβαρημένο ιστορικό, έθεσαν σε επιφυλακή τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

BIKES - Αλλαγές στο καλεντάρι του Moto GP

Εκτός του πρωταθλήματος του Moto GP έμεινε το γκραν πρι της Βραζιλίας μετά τις τελευταίες αλλαγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας, FIM.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Σε εγχείρηση αλλαγής φύλου υποβλήθηκε αστυνομικίνα κι έγινε ...άντρας, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε σπάνιο φωτογραφικό υλικό των μεγαλύτερων stars από τον πρώτο παπαράτσι του Χόλυγουντ

Ήταν το 1937, όταν ο NatDallinger, δανείστηκε την φωτογραφική μηχανή του αδερφού του και έκανε αυτό, που κανένας άλλος δεν είχε σκεφτεί: να απαθανατίζει τους μεγαλύτερους stars του πλανήτη! Άλλωστε, ήταν εύκολο, αφού ζούσε στο Χόλυγουντ!


ΤΡΥΦΩΝΟΣ & ΑΡΤΕΜΙΟΥ - ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ "ΘΡΟΝΟ" ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ

Σταθερή αξία στο μουσικόραδιόφωνο της Κύπρου, η πρωινή εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου στο Love FM 100,7 και 88,7.

ΑΠΟΕΛ - Γέμισαν τις μπαταρίες τους και βλέπουν Κούκλια

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις μετά από το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Δώνης για λόγους ξεκούρασης. 

Τέλος στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος

Λήξη συναγερμού στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σήμανε ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς.

Χαμός σε πανεπιστήμιο με φοιτήτρια πορνοστάρ

Το μυστικό της αποκαλύφθηκε και οι συμφοιτητές της τρελάθηκαν

Απεργίες σήμερα από ΑΗΚ και CYTA

KINITOPOIISEISΣε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων των συντεχνιών των δύο οργανισμών CYTA και ΑΗΚ,  το προσωπικό τους κατέρχεται σήμερα σε απεργία.

ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ....

Σοκ έπαθε κύπριος από την Λευκωσία όταν τα ξημερώματα σήμερα κάπου στις 4 έκανε φτερά έξω από το σπίτι του το αυτοκίνητο του.

Η πιο αποτυχημένη ληστεία τράπεζας

Η ταμίας γελάει όταν ο ληστής βγάζει τον μπαλτά - Δείτε το βίντεο

Μεγάλες αλλαγές στη σύνθεση του Υπουργικού

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται να ετοιμάζονται στη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου, με τις πληροφορίες και την ονοματολογία να δίνουν και να παίρνουν αλλά την ίδια ώρα με το Προεδρικό να διαψεύδει πως έγινε «έστω και η παραμικρή κουβέντα» για το θέμα του ανασχηματισμού.

Μυστηριώδης "εξαφάνιση" ιστοσελίδας συναλλαγών bitcoin - Κλονίζεται η αξιοπιστία του νομίσματος

Η δημοφιλής ιστοσελίδα συναλλαγών του bitcoin, Mt. Gox εμφανιζόταν κενή την Δευτέρα το απόγευμα, με αναφορές να κάνουν λόγο για αναστολή των διαπραγματεύσεων νωρίτερα και διαγραφή του site.

Αποφασίζουν αύριο οι εργαζόμενοι στην ΑΛΚ για μέτρα ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις

Αύριο αναμένεται να αποφασίσουν οι υπάλληλοι στην Αρχή Λιμένων σχετικά με πιθανά μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν ως αντίδραση στην ιδιωτικοποίηση της Αρχής, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γλαύκος Κωνσταντίνου, Γραμματέας της Κλαδικής Επιτροπής της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ στην Αρχή Λιμένων.


ΟΜΟΝΟΙΑ - Ετοιμάζει πλάνο η «Επιτροπή Σωτηρίας»

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει να εργάζεται ο συνδυασμός των πρώην πρόεδρων ενόψει των επικείμενων (28 Φεβρουαρίου, 17:00, στο ξενοδοχείο Hilton Park), εκλογών στην Ομόνοια.


Το Samsung Galaxy S5 είναι πλέον γεγονός

Η Samsung μαζί με την νέα οικογένεια έξυπνων ρολογιών ανακοίνωσε και το πολυαναμενόμενο Galaxy Σ5 πριν λίγα λεπτά στο συνέδριο στην Βαρκελώνη.

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 16ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ...

Στην εντατική μονάδα παρακολούθησης νοσηλεύεται 16 χρόνος από το Λιοπέτρι ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις εννέα χθες βράδυ. 

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε κατά λάθος τον νικητή του «The Voice»;

Κάθε Δευτέρα ο Γιώργος Λιάγκας έχει πολλή όρεξη για αποκαλύψεις και αυτό φάνηκε σήμερα το πρωί.

Σάλος στην Πάτρα με τις “ροζ” φωτογραφίες Κύπριας φοιτήτριας: Έχει αναστατώσει τους άνδρες την πόλης

240214100956_6206Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες μίας κύπριας φοιτήτριας η οποία μένει στην Πάτρα και έχει… αναστατώσει τους άντρες της πόλης.

Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook η Ελένη Θεοχάρους

Τελέσθηκε στη μία χθες το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Δασούπολη η κηδεία του Λούη Καριόλου, προέδρου της Ψυχιατρικής Εταιρείας Κύπρου, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως την Τετάρτη σε ηλικία 61 ετών.

Η Πάολα επιλέγει Gregory Morfi για τις εμφανίσεις της - Δείτε Φωτογραφίες από την συνάντησή τους στην Αθήνα

Η Πάολα επιλέγει Gregory Morfi για τις εμφανίσεις της - Δείτε Φωτογραφίες από την συνάντησή τους στην ΑθήναΑστραπιαίο ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποίησε ,ο Κύπριος σχεδιαστής Gregory Morfi.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το απίστευτο πείραμα με την πίσσα από το τσιγάρο και θα το κόψετε αμέσως

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το απίστευτο πείραμα με την πίσσα από το τσιγάρο και θα το κόψετε αμέσωςΔείτε προσεκτικά το πείραμα με βάση την πίσσα που βρίσκεται στα τσιγάρα. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει...