Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Γραφεία στα οποία σίγουρα θα θέλατε να δουλεύετε!

Μπορεί όταν ακούτε για δουλειά γραφείου το μυαλό σας να πηγαίνει κατευθείαν σε βαρετές αίθουσες γεμάτες υπολογιστές χωρίς χρώμα όμως υπάρχουν και οι εταιρείες που κάνουν τη διαφορά.

Συγκλονιστική επανένωση: Πατέρας σφιχταγκαλιάζει κλαίγοντας τον γιο του που νόμιζε ότι πέθανε από τα χημικά στη Συρία! - VIDEO

Είναι ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει καλό τέλος σε μια χώρα που μαστίζεται από τον εμφύλιο και που από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βρεθεί και στο στόχαστρο μιας επέμβασης της Δύσης.


Η « Πίπη φακιδομύτη» σε ταινία σκληρού πορνό!

Το κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια και τις φακίδες μεγάλωσε και πλέον απασχολεί τα Μέσα με τις νέες περιπέτειές της.

Αγοράζετε συχνά τυρί; Καλά, δείτε αυτή την εικόνα και τα λέμε!

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να δεις στον πάγκο με τα τυριά ενός supermarket, είναι το παρακάτω θέαμα…

ΦΩΤΟ-ΤΩΡΑ –Έξω από το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη - Τι δήλωσαν φίλοι και γνωστοί

Αστυνομία και απλός κόσμος βρίσκεται αυτή την ώρα έξω από το διαμέρισμα όπου βρέθηκε νωρίτερα νεκρός ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης….

ΝΕΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ; ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ... ΓΑΛΑ - ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ

Λευκωσία: Η άρση του διατάγματος που καθορίζει ανώτατη χονδρική και λιανική τιμή του φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος την προσεχή Δευτέρα ανοίγει τον δρόμο στους λιανοπώλες να προχωρήσουν σε αυξήσεις.

Νεκρός βρέθηκε ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης

Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Τετάρτης.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Το επόμενο βήμα του Πούτιν για την Συρία - Πώς επηρεάζεται η Κύπρος

Με την Ρωσία να έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στον σημαντικότερο σύμμαχο του προέδρου Άσαντ στην Συρία, όπου διατηρεί και την τελευταία της ναυτική βάση στην Μεσόγειο, η αντίδραση που αναμένεται από την προεδρία Πούτιν θα είναι πολυεπίπεδη και σχετικά άμεση. Άλλωστε η Μόσχα έχει μαζί της τρεις ακόμα ισχυρούς παίκτες στην περιοχή, Κίνα, Ιράν και την πανίσχυρη Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Ζιζέλ: Η μικρή κόρη της, έκλεψε για λίγο την παράσταση!

Κατά μάνα, κατά κόρη δεν λένε; Στην περίπτωση πάντως της Ζιζέλ και της κόρης της Βιβιάν, ισχύει 100%, ειδικά σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους όπου ήταν ντυμένες και οι δύο στα ροζ.

Ένας λόφος γεμάτος από σταυρούς!

Ο λόφος αυτός βρίσκεται 12χλμ μακρυά από την πόλη Siauliai της Λιθουανίας. Είναι γεμάτος με εκατοντάδες χιλιάδες σταυρούς, που αντιπροσωπεύουν το χριστιανικό αίσθημα της χώρας.


Η παρουσιάστρια που έτρεχε ξοπίσω το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Λευκωσίας

Η παρουσιάστρια του MAD Κύπρου και μουσική παραγωγός, ξέχασε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της κατεβασμένο, με αποτέλεσμα το όχημα της να αρχίσει να κυλάει σε κεντρική λεωφόρο της πρωτεύουσας του νησιού μας...

Η μουσική των …πρώτων βοηθειών

Η μουσικοθεραπεία μπορεί να μας απαλλάξει από το άγχος, να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις αρρώστιες και σε ορισμένες περιπτώσεις, να σώσει ακόμη και τη ζωή μας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες μαρτυρίες ανθρώπων που έγιναν καλά χάρη στη μουσική.

Μουσική παράσταση RΕΝΤ!

Ακόμα μια όμορφη προσπάθεια κατέφθασε στο inbox μας και δεν μπορούμε παρά να την προωθήσουμε. 

Πιο υγιείς οι εργαζόμενες γυναίκες

Οι γυναίκες που εργάζονται μετά την εμμηνόπαυση τείνουν να έχουν καλύτερη υγεία συγκριτικά με εκείνες που δεν απασχολούνται σε κάποια εργασία σύμφωνα με νέα έρευνα.

Έλενα Παπαρίζου: H συναυλία στην Τήνο και η απόφαση που πρόδιδε "πιθανή" εγκυμοσύνη Θα γίνει μητέρα η τραγουδίστρια;

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στην Τήνο με αφορμή το 20ο φεστιβάλ του Συλλόγου Σκαλάδου. Η εμφάνιση της ήταν εξαιρετική και το κοινό την αποθέωσε. Γιατί όμως οι κάτοικοι του νησιού είχανε την τραγουδίστρια στα όπα όπα.

Σχεδιαστης πρότεινε στην Χ.Κλίντον να κόψει τα μαλλιά

Εκείνη του έδωσε το βραβείο Lifetime Achievement στην απονομή των αμερικάνικων βραβείων μόδας CFDA αποκαλώντας τον είδωλο και εκείνος όταν ανέβηκε στην σκηνή δήλωσε πως πιστεύει πως θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ.

Φάτε μάτια ψάρια: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που θα αναστατώσει το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου

Έτοιμη για τη νέα πρόκληση!
Με αρκετά ταξίδια και μπόλικη ξεκούραση, η Έλενα Παπαβασιλείου, είναι έτοιμη για το νέο κεφάλαιο στην τηλεοπτική της καριέρα στην Κύπρο! 

Πόρισμα φωτιά: Δεν πήραν σεντ στη Ζαχάρω από τα χρήματα

Πόρισμα «φωτιά» για τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και για το πως δεν αξιοποιήθηκαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στο «Ταμείο Μολυβιάτη», συνέταξε η κοινοβουλευτική Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος.


Πλώρη για ναυτική σύνδεση με την Ελλάδα

Στο στόχαστρο του Τάσου Μητσόπουλου, από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, είναι η σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας με επιβατικά πλοία και μέχρι σήμερα έχει κάνει αρκετές επιτυχημένες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αστέρι στη "λεωφόρο της δόξας" για τον Βιν Ντίζελ

Το 2.504ο αστέρι στη διάσημη λεωφόρο του Χόλιγουντ, έγινε τη Δευτέρα ο Αμερικανός ηθοποιός ταινιών δράσης, Βιν Ντίζελ, υπό την παρουσία συναδέλφων και θαυμαστών του.

Δωρεάν για τους άνεργους η τελική πρόβα της όπερας «Το ελιξίριο του έρωτα»

Ακόμα μια καινοτομία περιλαμβάνει το φετινό Pafos Aphrodite Festival. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στον τόπο μας, o θεσμός, γιορτάζοντας 15 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, δίνει την ευκαιρία στους ανέργους να παρακολουθήσουν δωρεάν την κωμική όπερα του Gaetano Donizetti, «Το ελιξίριο του έρωτα», σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Διακοπή της εξέτασης έφεσης Μιχαηλίδη στο Ανώτατο: αίτημα Μιχαηλίδη για παραπομπή του στο Δικαστήριο ΕΕ

Διακόπηκε, μισή περίπου ώρα μετά την έναρξή της, η σημερινή συνεδρία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο εξετάζει την έφεση του πρώην Υπουργού Εσωτερικών Ντίνου Μιχαηλίδη, κατά της απόφασης του πρωτόδικου Δικαστηρίου, με την οποία διατάσσεται η εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του κ. Μιχαηλίδη και η παράδοσή του στις Αρχές της Ελλάδας για ποινική δίωξη εναντίον του.

Μητσόπουλος: Ο βαθμός ετοιμότητας των υπηρεσιών θα εξεταστεί στη διυπουργική σύσκεψη στο ΥΠΕΞ

Η εφαρμογή του εθνικού σχεδίου "Εστία", που στοχεύει στη συντονισμένη και αποτελεσματική αντίδραση των αρχών και υπηρεσιών του κράτους απέναντι στο ενδεχόμενο  μαζικής εισόδου στην Κύπρο αριθμού προσφύγων/πολιτών από γειτονική χώρα στην οποία λαμβάνει χώρα μια πολιτική κρίση, στρατιωτική διένεξη ή φυσική καταστροφή, θα εξεταστεί κατά τη διυπουργική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών, υπό το φως της κλιμάκωσης της κρίσης στη Συρία.

Champions League: ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3

Απότομα έσβησαν απ’ τον ουρανό του ΠΑΟΚ τ’ αστέρια του Champions League. Ο «δικέφαλος» πάλεψε, άγγιξε μεγάλη ανατροπή με τη Σάλκε, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει την ήττα (3-2) και τον αποκλεισμό…

Απίστευτης ομορφιάς ουράνια τόξα!

Είναι το κατεξοχήν σύμβολο της φύσης που μας γεμίζει αισιοδοξία.

Επισκόπηση τουρκοκυπριακού Τύπου


Σχεδόν έτοιμη η συνεργασία του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού κόμματος με το Δημοκρατικό Κόμμα – Εθνικές Δυνάμεις μετά τις αλλεπάλληλες επαφές που είχαν χθες.

Champions League: Αποτελέσματα Τρίτης

Άρσεναλ-Φενέρμπαχτσε 2-0
Έχοντας... προίκα την νίκη μέσα στην Τουρκία (3-0), η Άρσεναλ απλώς το... γιόρτασε στο Λονδίνο! Επικράτησε και στο δεύτερο ματς της Φενέρμπαχτσε (2-0) και πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή της ΣΠΕ Δυτικής Λευκωσίας

Άγνωστοι με G3 αφού κτύπησαν τον υπάλληλο, άρπαξαν 25.000 και εξαφανίστηκαν.

Απόλλων: Στη Νίκαια η αποστολή

Έδαφος… Γαλλίας πάτησε η αποστολή του Απόλλωνα, που έφθασε στη Νίκαια μετά από 4 περίπου ώρες πτήσης.

Μηδένισαν παλιές μετοχές της Τράπεζας Κύπρου

Στη σφαίρα του παράλογου τοποθετούν οι παλαιοί μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου αλλά και οικονομικοί αναλυτές την απόδοση αξίας στις μετοχές τους, της τάξης του 0,6%, (τον καθορισμό του ποσοστού συμμετοχής τους δηλαδή στο κεφάλαιο της τράπεζας), την ίδια ώρα που ούτε η Κεντρική Τράπεζα ούτε η τράπεζα τους είναι σε θέση να τους εφοδιάσουν με τους ετήσιους ελεγμένους λογαριασμούς του 2012 καθώς και τον αναθεωρημένο, ελεγμένο επίσης, λογαριασμό του πρώτου τριμήνου του 2013 επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμοι.


Φοβίζουν του Βρετανούς τα σχέδια Κάμερον για τη Συρία – Βρίσκονται σε επιφυλακή σύμφωνα με δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 50% των Βρετανών διαφωνεί με μια πυραυλική επίθεση κατά της Συρίας, παρουσιάζει η εφημερίδα Sun. Υπέρ της επίθεσης τάσσεται το 25% των ερωτηθέντων.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πρόεδρος από τη συνεργασία με το ΔΗΚΟ

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα συνεργασία των κομμάτων που συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα, όπως επίσης και το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των στελεχών των κομμάτων της συνεργασίας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Κρίσιμα ο κολυμβητής που κτυπήθηκε από προπέλα σκάφους στο Λατσί

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, 60χρονος κολυμβητής από την Χλώρακα της Πάφου ο οποίος κτυπήθηκε την Τρίτη από προπέλα σκάφους ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή Λατσί στη Πόλη Χρυσοχούς.

Συρία: Πρόβες πολέμου από ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία - Αμετακίνητοι οι Ρώσοι

Με τις αναφορές για χρήση χημικών στην Συρία, χωρίς ακόμη να έχει εξακριβωθεί ποια πλευρά τα χρησιμοποίησε και με τους παρατηρητές του ΟΗΕ που εστάλησαν για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε χρήση τους, τα διεθνή ΜΜΕ έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν την μια αναφορά μετά την άλλη περί επικείμενης επέμβασης των Δυτικών στην Συρία, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν θα έχει την κάλυψη του ΟΗΕ, άρα θα αποτελεί ξεκάθαρα ακόμα μια παράνομη ουσιαστικά επέμβαση, με την Ρωσία και το Ιράν να παραμένουν αμετακίνητες, υποστηρίζοντας το καθεστώς Άσαντ.

Στον αέρα η Ερευνητική Επιτροπή (VIDEO)

Σε νομική διελκυστίνδα έχει εξελιχθεί το ζήτημα της νομιμότητας της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία. Μετά τους νομικούς συμβούλους του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, οι οποίοι θεωρούν παράνομη τη σύσταση της Επιτροπής και ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας, Αλέκος Μαρκίδης, διατυπώνει ανάλογη άποψη.

Αναστασιάδης: Το είπε και το έκανε – Μειώνεται η στρατιωτική θητεία!

Τέλος στο διαχρονικό ζήτημα της μείωσης της θητείας στην Εθνική Φρουρά, το οποίο απασχόλησε όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια, χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία κατάληξη.

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή - Ο Νούνο Μοράις είναι ο μόνος από την εμπροσθοφυλακή που αγωνίστηκε σε όλα τα επίσημα ματς



Ο Βινίσιους τα πήγε καλά στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα και κατά πιθανότητα θα κρατήσει τη θέση του.

Μοιραία βόλτα για 64χρονο πεζό στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Μοιραία αποδείχθηκε, χθες βράδυ, η βόλτα που 64χρονος Ιταλός συνήθιζε να πηγαίνει με το σκύλο του στη γειτονιά του. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ακάλυπτη η υγεία πολλών φοιτητών

Ακάλυπτους άφησε πολλούς νέους φοιτητές ο νέος μνημονιακός νόμος για την υγεία, αφού πλέον θεωρούνται μέχρι τα 21 τους εξαρτώμενα των γονιών τους και σε περίπτωση που η οικογένειά τους δεν καλύπτεται από τα εισοδηματικά κριτήρια και δεν ανήκει

ATP: Πρεμιέρα στο ρελαντί για Βασιλιά

Χωρίς να χρειαστεί να παίξει το καλύτερό του τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το ακίνδυνο εμπόδιο του Γκρέγκα Ζέμλια στην εξ'αναβολής πρεμιέρα του στο US Open και ξεκινήσε με straight sets νίκη την προσπάθεια επιστροφής στους Grand Slam τίτλους, έχοντας μπροστά του τον Κάρλος Μπέρλοκ στο 2ο γύρο.

WTA: Είχε τις ευκαιρίες της η Λένα

Με ήττα στον πρώτο γύρο του US Open ολοκλήρωσε μια κακή χρονιά στα Grand Slams η Λένα Δανιηλίδου η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε την ευνοϊκή κλήρωση που την έφερε αντιμέτωπη με την qualifier, Μισέλ Λαρσέρ ντε Μπρίτο όπου η ταλαντούχα Πορτογαλέζα πήρε την πρόκριση για τις "64" με straight sets νίκη.