Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ"

Tο «Just the 2 of us» θα κάνει μέσα στο Μάρτιο πρεμιέρα, με παρουσιάστρια στο δεύτερο κύκλο του τη Ζέτα Μακρυπούλια, και το «Μεγάλο» Κανάλι βρίσκεται σε αναζήτηση των κατάλληλων ατόμων που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του show.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα - Υπόσχονται γκολ και θέαμα

Δεν χρειάζεται να είσαι κάποιου είδους ποδοσφαιρικό μέντιουμ, ώστε να φανταστείς ή τουλάχιστον να ελπίζεις ότι η επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ θα περιλαμβάνει γκολ και θέαμα. Τουλάχιστον όσον αφορά την αναμέτρηση του «Ετιχάντ» τα νούμερα προίδεάζουν για μπαλάρα και σε υποψιάζουν πως οι δύο τερματοφύλακες θα μαζέψουν τη μπάλα κάμποσες φορές τη μπάλα από τις εστίες τους.

XANDER: -Tο τυφλό σκυλάκι που έχει αφιερώσει τη ζωή του στα κακοποιημένα παιδιά! (βίντεο)

Έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στις δυνατές σχέσεις μεταξύ μικρών παιδιών και ζώων.

Αυτό θα πει tech-freak! Στήθηκε στην ουρά για το iPhone6!

Ο Ιάπωνας blogger Yoppy, γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου για την “εξάρτησή” του από την τεχνολογία αποφάσισε να πάρει από τώρα θέση μάχης για το… iPphone6!

Μάχη επιστολών Νικόλα – Αναστασιάδη

«Πόλεμος επιστολών» μαίνεται μεταξύ Προεδρικού και ΔΗΚΟ αφού σήμερα δόθηκε η τρίτη σε σειρά επιστολή μεταξύ του Νικόλα Παπαδόπουλου και Νίκου Αναστασιάδη με επίκεντρο το Κοινό Ανακοινωθέν και τις ερμηνείες που δίδει η κάθε πλευρά.

Αυτοί είναι οι κύπριοι που πέρασαν στην τρίτη φάση του The Voice

Σαρώνουν οι κύπριοι και στην δεύτερη φάση του The Voice και μην εκπλαγείται ο θρόνος να… καταλήξει σε κυπριακά χέρια ή καλύτερα σε κυπριακά χείλη…

Περιβαλλοντική φρίκη: Το μεγαλύτερο ηλιακό πάρκο του κόσμου, καίει ζωντανά τα πουλιά που πετούν (Φωτογραφίες)

Μπορεί οι περιβαλλοντολόγοι να διατείνονται πως η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας είναι ότι πιο σημαντικό για την προστασία του περιβάλλοντος, ωστόσο η εναλλακτική πηγή ενέργειας απέδειξε πως κρύβει παγίδες.

6 νέα σχέδια απασχόλησης και πρακτικής εξάσκησης

Έξι νέα σχέδια απασχόλησης, τα οποία θα προσφέρουν κίνητρα για δημιουργία πέραν των 7.500 θέσεων εργασίας ή πρακτικής εξάσκησης, προκήρυξε σήμερα η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Αυτό είναι το επικαιροποιημένο μνημόνιο - Χωρίς νέα μέτρα αλλά με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

Το επικαιροποιημένο μνημόνιο των 42 σελίδων έφτασε στα χέρια των αρχηγών κομμάτων, ενώ περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία που θα ακολουθηθεί και σχετικές πληροφορίες για την 3η αξιολόγηση.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ THE VOICE

Το ότι δεν πέρασε στην επόμενη φάση εξαιτίας του τραγουδιού που η παραγωγή επέλεξε για λογαριασμό της καταγγέλλει η Ιωάννα Πεπέτα, μία από τις διαγωνιζόμενες που δεν προκρίθηκαν.

Το όριο φτώχειας για συνταξιούχους στα 10.324 ευρώ

Το όριο φτώχειας για μονήρες νοικοκυριό, ώστε να καταβάλλεται το επίδομα συνταξιούχου με χαμηλά εισοδήματα, είναι €10.324 και αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τη σύνθεση του νοικοκυριού σε €15.486 (για δύο άτομα).


Η ανάγνωση Ερτούγ για το ανακοινωθέν

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρώην διαπραγματευτής της τουρκοκυπριακής πλευράς Οσμάν Ερτούγ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ασκεί δριμύτατη κριτική στις τελευταίες δηλώσεις και τοποθετήσεις του διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Α. Μαυρογιάννη.

Τραγουδιστής έπαθε καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή!

Σοκαριστικό είναι το video που δείχνει τον τραγουδιστή των «Exploited», Wattie Buchan, να παθαίνει καρδιακή προσβολή τη στιγμή που βρίσκεται στη σκηνή.


ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Στα χέρια ενός αυστηρού «πατέρα»

Ήρεμος, προσιτός, μετρημένος σε κάθε του κίνηση. Ποτέ στα 17 χρόνια ποδοσφαιρικής του καριέρας δεν είχε την… τρέλα που κουβαλάνε οι πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Έπνιξε με καλώδιο και κατακρεούργησε την μάνα του

Μνήμες από ένα φρικιαστικό έγκλημα ζωντάνεψαν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Θεσσαλονίκης, που επέβαλε ποινή κάθειρξης 21 χρόνων και τριών μηνών σε 39χρονο που έπνιξε με καλώδιο και κατακρεούργησε την μητέρα του, μέσα στο σπίτι του!

Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΣΕ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ & ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Περαιτέρω στοιχεία που αφορούν το αίτημα του πρώην υπουργού Αμυνας Κώστα Παπακώστα, για αποφυλάκιση με προεδρική χάρη, ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέας προτού απαντήσει.

Τι συνδέει την Άννα Βίσση με... την Hillary Clinton;

Ένας... άνδρας ενώνει την Άννα Βίσση με την Χίλαρι Κλίντον και ο ίδιος αποκαλύπτει πώς συνδέονται η Ελληνίδα star με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών!

ΟΜΟΝΟΙΑ - Σχηματίζεται επιτροπή σωτηρίας

Επιτροπή σωτηρίας (ή διοικούσα επιτροπή, χωρίς το όνομα να είναι η ουσία των πραγμάτων) ενόψει στην Ομόνοια. 

Μεγάλες αλλαγές στις αναπτύξεις στην ύπαιθρο (δείτε τους χάρτες)

Η ανατροπή της πολεοδομικής πολιτικής στην ύπαιθρο είναι από χθες γεγονός και με κυβερνητική βούλα. 

Πώς θα γίνει η χαλάρωση περιορισμών στις τράπεζες

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντέϊσελμπλουμ, έδωσε και επίσημα το πράσινο φως για να ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος χαλαρώσεων στον τραπεζικό τομέα της Κύπρου.

Η νέα θεότρελη φάρσα του Remi Gaillard που σαρώνει στο YouTube! Βίντεο

Ο αγαπημένος γάλλος φαρσέρ επέστρεψε!


Κοσμοσυρροή στο χωριό των γυμνιστών! Μάθε που βρίσκεται το πιο HOT χωριό της Ευρώπης

Για όσους αγαπούν τον γυμνισμό αλλά και το σεξ και θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν επιτρέπονται πουθενά αλλού στο κόσμο “ο παράδεισός” είναι η πόλη Cap d’Agde της Γαλλία.

ΟΥΕΦΑ - Ποινές σε Απόλλωνα και 2 αγωνιστικές σε Σανγκόι

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ενημέρωσε γραπτώς την ΚΟΠ για επιβολή ποινών στον Απόλλων Λεμεσού και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γκαστόν Σανγκόι για γεγονότα που συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα της ομάδας στους ομίλους του Europa Leauge με αντίπαλο τη Λέγκια Βαρσοβίας στο ΓΣΠ στις 12 Δεκεμβρίου 2013.

ΚΥΠΡΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΝΑ...

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί 30χρονο από τη Βουλγαρία κα 16χρονο από τη Βρετανία να κλέβουν το παγκάρι της εκκλησίας της Παναγίας της Μαυροβουνιώτισσας, στο δρόμο Φρενάρους - Βρυσούλλων.

Το μοντέλο που σπάει τα στερεότυπα -Έκανε πασαρέλα με το καροτσάκι της (Φωτογραφίες)

Οταν στάθηκε στην άκρη της πασαρέλας, λίγα δευτερόλεπτα πριν ανέβει σε αυτή, ένιωθε σέξι, λαμπερή και σίγουρη. 

Νέο ρεκόρ Γκίνες με συρτάκι διεκδικεί η Αγία Νάπα

Παγκόσμιο σημείο αναφοράς, με τεράστια τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, φιλοδοξεί το Δημοτικό Συμβούλιο να καταστήσει την Αγία Νάπα το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ναμί: Δεν θα προκύψει "όχι" στα δημοψηφίσματα

Δεν υπάρχει πιθανότητα να προκύψει όχι στα δημοψηφίσματα που θα γίνουν, δήλωσε ο  λεγόμενος "υπουργός εξωτερικών"  Οζντίλ Ναμί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ, αναφέροντας ότι προηγουμένως θα γίνουν δημοσκοπήσεις και δεν θα γίνουν δημοψηφίσματα αν δείξουν ότι βγαίνει όχι.

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Σιράκ

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ εισήχθη σήμερα το βράδυ στο αμερικανικό νοσοκομείο του Νεϊγί, κοντά στο Παρίσι, για εξετάσεις εξαιτίας ενός πόνου στο πόδι του καθώς υποφέρει από αρθρίτιδα, όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του.