Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΚ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ..

Κι όμως! Ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Ελλάδας συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, χωρίς δίπλωμα και παραβίασε το stop!

Οκτώ κράτη-μέλη στηρίζουν την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Ζητούν να της χορηγηθεί καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας

Απήχθη Έλληνας ναυτικός από πειρατές στη Νέα Γουινέα

Θύμα απαγωγής έπεσε ο Έλληνας πρώτος μηχανικός του ελληνικών συμφερόντων πλοίου «Αlthea» σημαίας Νήσων Μάρσαλ, μαζί με τον ουκρανό πλοίαρχο, το πρωί της Τρίτης 35 ναυτικά μίλια νότια των χωρών Γουινέας, Νιγηρίας και Καμερούν. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 250 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΡΝΟ

Έκπληκτοι έμειναν σήμερα το πρωί 30.000 Γερμανοί, όταν είδαν στο γραμματοκιβώτιό τους ένα γράμμα που τους έλεγε ότι πρέπει να πληρώσουν... 250 ευρώ πρόστιμο, επειδή παρακολούθησαν γνωστό σάιτ πoρνoγραφικού περιεχομένου.

Στην ισραηλινή νομοθεσία ενσωματώνεται η συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου – Επικυρώνει και το ισραηλινό Κοινοβούλιο

Στην ισραηλινή νομοθεσία ενσωματώνεται η συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου, σε σχέση με τα θαλάσσια σύνορά τους και τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες για υπεράκτιες δραστηριότητες.

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός έχασε 30 κιλά μετά τη γέννα;

Η Jessica Simpson μετά από δυο εγκυμοσύνες ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πιο αδυνατισμένη από ποτέ και πολύ ευτυχισμένη!

Μαζικές συλλήψεις υιών Υπουργών της Κυβέρνησης Ερντογάν

Από το πρωί της Τρίτης, η γειτονική Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με σαρωτικές εξελίξεις, οι οποίες έρχονται να αφήσουν την σφραγίδα τους στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας.

Τα βουτάει στο καυτό λάδι - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Διάσημος έχει γίνει στους δρόμους του Δελχί, στην Ινδία- και όχι μόνο!- ο 65χρονος σεφ Prem Singh που μπορεί να βουτάει τα γυμνά χέρια του μέσα στο καυτό λάδι χωρίς να καίγεται.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΠΡΟΣ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑ & ΠΑΙΔΙ

Οικογενειακό δράμα συγκλονίζει το Δασάκι της Άχνας τις τελευταίες 12 ώρες. Άνεργος οικογενειάρχης με τεράστια οικονομικά προβλήματα και χρέη, ταμπουρώθηκε σε οικία απειλώντας να σκοτώσει τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί του.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Όταν υπάρχει… ζόρι, μιλάει ο Σανγκόι!

Ο Απόλλωνας μπορεί να πέτυχε πολύ σημαντικές και ιστορικές νίκες την φετινή περίοδο, αλλά η χθεσινή επιτυχία επί του Άρη ήταν κάτι το διαφορετικό. Οι «κυανόλευκοι» έβλεπαν να χάνουν άλλους δύο πολύτιμούς βαθμούς (σε μία περίοδο όπου ήρθαν μαζεμένες ήττες) και ένιωθαν ότι έχαναν την γη κάτω από τα πόδια τους.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΝΕΚΡΗ...

Πενηντάχρονη βρέθηκε νεκρή στις 10.00 το πρωί στην αυλή του σπιτιού της στα Σπήλια. Στη σκηνή μετέβη η Αστυνομία όπου πραγματοποίησε έρευνες και εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του 35χρονος

Χθες βράδυ εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία 35χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ DIANA: Τι ρόλο είχε η SAS στον θάνατο της;

Το γύρο των μεγαλύτερων ξένων δικτύων ενημέρωσης, κάνει η είδηση πως η SAS (Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία), είχε κάποια ανάμειξη, στο θάνατο της πριγκίπισσας Diana, και του αγαπημένου της, Dodi Al Fayed.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ....

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχει λάβει η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Μαρκοπούλου, για συμμετοχή στη δράση συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών, που διοργανώνει... 

Stan: Καλή εβδομάδα να έχουμε

Ο Stan, εύχεται να μας πάει καλά η εβδομάδα! Διατηρώντας πάντα την επικοινωνία με το κοινό του, μέσω των social media, μας εύχεται καλή εβδομάδα και ποστάρει φωτογραφία από γνωστό εμπορικό πολυκατάστημα, στο οποίο εμφανιζόταν.


Υπάρχουν φιλόζωοι! Δείτε τι έφτιαξαν στο Πάρκο Πεδιαίου για να προστατευθούν τα αδέσποτα από το κρύο

Ο καιρός έδειξε τα δόντια του την τελευταία εβδομάδα, αφού το κρύο ήταν τσουχτερό και οι θερμοκρασίες πιο χαμηλές για την εποχή. Κάποιοι δεν σκέφτηκαν μόνο τους εαυτούς τους, η και κάποιους συνανθρώπους τους, αλλά και τα αδέσποτα, που δεν έχουν ένα κατάλυμα για να προστατευθούν από το κρύο και τις βροχές.

ΑΕΛ - Βράχος… ο «βράχος»

Αλήθεια η απόφαση του Πέτεφ να τον καθιερώσει στο κέντρο της άμυνας, είναι ίσως το καλύτερο πράγμα, ανάμεσα στα πολλά, που έχει κάνει αναλαμβάνοντας την ομάδα. Με μια μόνο κίνηση ο Βούλγαρος κόουτς διόρθωσε δύο γραμμές της ομάδας, καθιστώντας την πολύ πιο ισχυρή εντός του αγωνιστικού χώρου.

Σε ψήφιση νόμου για προαγωγές στο δημόσιο ελπίζει ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε την ελπίδα η Βουλή να προχωρήσει σύντομα στην ψήφιση νόμου, με τον οποίο θα δίνεται η δυνατότητα προαγωγής σε σημαντικούς τομείς της δημόσιας υπηρεσίας.

Εκρηκτική νύχτα στην Λεκωσία

Έκρηξη σε βεράντα κατοικίας στη Λευκωσία, σημειώθηκε γύρω στις 02:30 σήμερα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση.

ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ 5 ΕΚ ΕΥΡΩ &...

Συγκεκριμένα διεκδικεί μια θέση στους πέντε νικητές του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού "Mayors challenge" που δίνει ως έπαθλο €5 εκατ. ή €1 εκατ. για τη χρηματοδότηση ενός σημαντικού-πρωτοποριακού έργου.

Μολυσμένα "τουρκικά" κοτόπουλα στην Εθνική Φρουρά (φωτο)

Μολυσμένα κοτόπουλα με χώρα προέλευσης σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, την Ολλανδία, που όμως φέρουν την τουρκική σημαία στα κασόνια, παραλήφθηκαν από μονάδες της Εθνικής Φρουράς. Πέραν της αρχικής έκπληξης για τη συσκευασία τους, διαπιστώθηκε και η ακαταλληλότητα τους. Τα προϊόντα δεν καταναλώθηκαν και ο προμηθευτής έχει κληθεί να τα παραλάβει αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας το οποίο έχει θέσει σε συναγερμό από την περασμένη βδομάδα όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες του κράτους.