Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Οι νέοι αποφασίΖΟΥΝ και ΨηφίΖΟΥΝ : Εκδήλωση Νεολαίας Εδεκ κ Νεολαίας Οικολόγων

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Κ.Σ ΕΔΕΚ και του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλοντιστών θα πραγματοποιήσει η Νεολαία Εδεκ και η Νεολαία Οικολόγων,  την Παρασκευή 16/05/2014 και ώρα 19:30 στο Blu Ciel (Λεωφόρος Βύρωνος- κάτω από τα  κεντρικά γραφεία του Κ.Σ ΕΔΕΚ στη Λευκωσία).

Πώς ένα σχόλιο για την παιδοφιλία προκάλεσε τόσους διαβολικούς συνειρμούς

Το σχόλιο την περασμένη βδομάδα που αφορούσε την περίπτωση του Ούτοπου και το ότι θα πρέπει να μας προβληματίσει τα όσα δηλώνει περί παιδοφιλίας, με αφορμή και την επιστολή της κ. Στέλλας Κυριακίδου, προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις. 

Το πνεύμα αυτών των αντιδράσεων, όπως εκφράστηκαν, είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν του στυλ «καλά οι άλλοι εν καλλίττεροι που μας χρεοκόπησαν;» Ή του στυλ «ο Ούτοπος είναι ο εύκολος στόχος και ότι εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των κομμάτων που απειλούνται από ψήφο προς τον Ούτοπο». Σχόλια φυσικά τα οποία δεν εκφράστηκαν και με τόσο κομψό τρόπο.

 Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς ένα απλό σχόλιο για την παιδοφιλία, την οποία δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που δεν την καταδικάζει, προκάλεσε τόσους διαβολικούς συνειρμούς. Αν η επαναστατικότητα κάποιων εξαντλείται με ψήφο προς τον Ούτοπο, με «γεια τους με χαρά τους». 

Αν δεν τους ενοχλεί να μιλά κάποιος για την παιδοφιλία ανοικτά, πρόβλημά τους. Εμάς μας ενοχλεί το ίδιο και περισσότερο από ότι μας ενοχλούν και όλα τα υπόλοιπα κακά αυτού του τόπου! Και αν κάποιοι έκλεψαν και χρεοκόπησαν αυτό τον τόπο με την ανοχή του πολιτικού μας συστήματος, αυτό δεν σημαίνει ότι νομιμοποιείται ο οποιοσδήποτε να δηλώνει δημόσια ότι: «Αν είμαστε παιδεραστές, γούστο μας»... 

 Source : http://www.philenews.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ...

Βροχή οι προτάσεις για την Μαρία Έλενα Κυριάκου και όχι άδικα αφού η νίκη της στο The Voice της άνοιξε πλέον διάπλατα το δρόμο για καριέρα.

Στο εδώλιο 4 αστυνομικοί για το φόνο διαδηλωτή

Το θύμα υπέκυψε στην Τουρκία μετά από 38 μέρες σε κώμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ...

ΣΟΚ αυτή τη στιγμή στα Carrefour στη περιοχή της Λεμεσού και συγκεκριμένα στη Λινόπετρα.