Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΟΦ: Αποσύρετε το βρεφικό γάλα ΝΟΥΝΟΥ / NOULAC (Κοινοποιήστε το)

Την ανάκληση της παρτίδας Β34706 ΗΗLLΒΝ (πολυσυσκευασίες) του βρεφικού γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ NOULAC, αποφάσισε ο ΕΟΦ!

Αυτό είναι το smart watch που θέλω να φοράω! (Εικόνες)

Η νέα μόδα που έχει τρελάνει τους κατασκευαστές και θέλουν όλοι ένα κομμάτι από την pitta είναι τα smart watches, έχουμε την Samsung με το Gear και το Gear Fit, το Pebble, την Sony με την δικια της πρόταση και την Apple, Google και HTC να το έχουν προετοιμασμένο αλλα όσα βλέπω προσωπικά έχουν κάτι που με τραβάνε πίσω.

Αγαπημένο YouTube κλιπάκι #94: Internet Baby

Το πιο κάτω βίντεο αποτελεί διαφήμιση για την MTS India, ένα παροχέα υπηρεσιών τηλεφωνίας και διαδικτύου, όπου μας παρουσιάζει μια πραγματικότητα του ποσο εξαρτημένοι είμαστε στην τεχνολογία και στο διαδίκτυο με ένα κωμικό τρόπο.

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο για 53χρονο - «Έσβησε» πάνω στην στροφή

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο για 53χρονο - «Έσβησε» πάνω στην στροφήΘαμώνες και καλλιτέχνες πάγωσαν όταν αντίκρισαν τον 53χρονο να πέφτει στο πάτωμα μετά από μερικές στροφές που έφερε...

Πώς συνδέεται η εγκυμοσύνη με τον καρκίνο του μαστού;


καρκίνος-του-μαστούΌταν είστε έγκυος, δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στο στήθος σας. Πρώτον γίνεται μεγαλύτερο. Στη συνέχεια, αρχίζει να παράγει γάλα. Και μετά έχετε ένα μωρό το οποίο παίρνει το μεγαλύτερο μέρος του κάθε μέρα για το τάισμα, απ΄όπου και αποκτάτε τις ερεθισμένες θηλές.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αυριανών αγώνων της 24ης αγωνιστικής

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αυριανών αγώνων της 24ης αγωνιστικήςΑύριο θα διεξαχθούν και οι επτά αγώνες της 24ης αγωνιστικής.
Διαβάστε το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Ποδόσφαιρο » Κύπρος » Α Κατηγορία - Να φανεί ευεργετική η διακοπή

Ξανά αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Απόλλωνα, που μετά από διακοπή 15 ημερών παίζει και πάλι αύριο κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

OMG: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ - ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ - ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ;

Το αεροσκάφος της εταιρείας Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες που χάθηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα συνετρίβη στη θάλασσα 153 ναυτικά μίλια από τις ακτές του νησιού Το Τσου του Βιετνάμ, σύμφωνα με ένα αξιωματικό του ναυτικού της χώρας, τον οποίο επικαλούνται τοπικά μέσα ενημέρωσης.