Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η Βενεζουέλα ξέμεινε από εμφυτεύματα σιλικόνης

Σε απελπισία οι γυναίκες της χώρας που θεωρείται παράδεισος της πλαστικής ομορφιάς.

ΑΕΛ: Θα την βοηθήσει αρκετά…

Από νωρίς στο πρωτάθλημα έδειξε τι κοντάρια μπάλα γνωρίζει ο Ντάνιελ Τιάγκο Ντουάρτε (Ντανιελζίνιο), αφού ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΛ, ήταν κίνδυνος θάνατος στον αγώνα με τη Δόξα. 

Προσοχή: Το IKEA αποσύρει επικίνδυνο προϊόν ! Επιστρέψτε το και αποζημειωθείτε

H IKEA έχει δεχτεί τέσσερις αναφορές μεμονωμένων περιστατικών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, που περιγράφουν ότι τα εξαρτήματα της ανάρτησης πιθανώς να μην είναι σύμφωνα με τις ποιοτικές προδιαγραφές της, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα ατυχήματος.

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΝΕΑΡΟΥ...


Το πτώμα του νεαρού João Antônio Donati ανακάλυψε η αστυνομία σε ερημικό σημείο, την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Golas της Βραζιλίας.


Παράξενες εκκλησίες σε όλο τον κόσμο!

Εκκλησίες υπάρχουν σχεδόν παντού στον κόσμο. Συχνά είναι αντανακλαστικό των πολιτισμών που τα κατασκεύασαν, καθώς και των χρονικών περιόδων τους και του φυσικού περιβάλλοντος. 

ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο έκανε... ένα βήμα μπροστά στον σεξοτουρισμό, διοργανώνοντας ένα πενθήμερο όργιο σε ένα μεσαιωνικό κάστρο και οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 100!

Προϋπλογισμός και εφάπαξ στο Υπουργικό

Την πρώτη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2015 θα έχει σήμερα προ ημερησίας διατάξεως το Υπουργικό Συμβούλιο.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Μπερδεμένη περίοδος έχει ξεκινήσει για εσένα. Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε και πολύ καλά γιατί δεν φροντίζεις να κάνεις κάτι εσύ γι’ αυτό

Στο Ανώτατο Δικαστήριο σήμερα οι αναφορές του Προέδρου για τα νομοθετήματα που αφορούν τις εκποιήσεις

Στρώνεται η μάχη από τους νομικούς συμβούλους της Δημοκρατίας στο Ανώτατο Δικαστήριο, όπου εξετάζονται στις 11:00 το πρωί σήμερα, ενώπιον της πλήρους Ολομέλειας του Ανωτάτου, σε μία πρώτη ακρόαση, οι αναφορές του Προέδρου Αναστασιάδη, για τη συνταγματικότητα των άλλων τεσσάρων νομοθετημάτων που ενέκρινε η Βουλή και σχετίζονται με τις εκποιήσεις.

Δ.Χρήστου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της

Παράξενο και όμορφο το όνομα που αποφάσισε το ζευγάρι!

Του έκοψε το δρόμο ο ταξιτζής στην Αγία Νάπα – Σοβαρά τραυματισμένος σε δυστύχημα νεαρός μοτοσικλετιστής

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι 21χρονος μοτοσικλετιστής, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε δυστύχημα.