Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η ζέστη αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης πέτρας στο νεφρό

Οι θερμές μέρες του χρόνου συνοδεύονται από αύξηση των ασθενών που απευθύνονται στους γιατρούς με έντονους πόνους που διαπιστώνεται ότι οφείλονται σε πέτρα στο νεφρό, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Δεκάδες παιδόφιλοι εργάζονταν σε πάρκα ψυχαγωγίας

Ξεπερνούν τους 30 οι συλληφθέντες στις ΗΠΑ που δούλευαν στην Disney World

Ομόνοια: Σημαντικό το μηδέν παθητικό…

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της Ομόνοιας για την ερχόμενη σεζόν πλησιάζει.

Έκανε σεξ με τον 12χρονο γιο της φίλης της

Με δέκα χρόνια φυλάκισης θα πληρώσει μια 36χρονη Αμερικανίδα την τραγική απόφασή της να έχει σεξουαλικές επαφές με τον μόλις 12 ετών γιο της φίλης της.

Αθήνα: Ποινική δίωξη εναντίον γιατρού για 'φακελάκι'

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος έχει ασκηθεί εναντίον του διευθυντή καρδιοχειρουργικής κλινικής στον “Ευαγγελισμό”, στην Αθήνα, για το αδίκημα της ενεργητικής δωροληψίας κατ’ εξακολούθηση. Με εντολή του Υπουργού Υγείας της Ελλάδας ο συγκεκριμένος γιατρός έχει ήδη τεθεί σε αργία μέχρι να δικαστεί.

ΡΟΥΒΑΣ & ΖΥΓΟΥΛΗ - ΠΡΙΒΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Ένα άκρως ερωτικό ταξίδι για δύο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Costa Navarino διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή τα 36α γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη.

ΑΠΟΕΛ - Προύντζος «Ψήφος εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ομάδας»

Για την γενική συνέλευση και τα οικονομικά της εταιρείας, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνία του ΑΠΟΕΛ, Χαράλαμπος Προύντζος, σε σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα «Goal»:

Κούρεμα του ELA και μετατροπή του σε δάνειο από την ΕΚΤ ο μεγάλος στόχος Αναστασιάδη στη συνάντηση με Ντράγκι

Θέματα που αφορούν το κυπριακό χρηματοπιστωτικό τομέα θα συζητήσει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, στη Φραγκφούρτη.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ Γ.Ν.Λ. ΥΠΟ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 52ΧΡΟΝΗΣ

Λευκωσία: Ποινική έρευνα εναντίον τεσσάρων γιατρών αρχίζει η Αστυνομία, μετά από οδηγίες της Γενικής Εισαγγελίας, ύστερα από το πόρισμα-καταπέλτη του θανατικού ανακριτή, που αφορούσε στο θάνατο της 52χρονης Ξένιας Κλεάνθους από το Γέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.