Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ασπίδα προστασίας τα όσπρια για την καρδιά

Η κατανάλωση περισσότερων όσπριων όπως τα φασόλια, τα ρεβίθια και οι φακές, στο πλαίσιο μιας διατροφής χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, φαίνεται ότι βελτιώνει τα επίπεδα του σακχάρου και μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of International Medicine.

Έτοιμο το μπιφτέκι του σωλήνα - Θα πωλείται από την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο!

Μπορεί να το έχουμε δει σε ταινίες, αλλά πλέον είναι πραγματικότητα. Το πρώτο μπιφτέκι του σωλήνα θα σερβίρεται από την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο και θα αποτελείται αποκλειστικά από κρέας που έχει παρασκευαστεί σε εργαστήριο.

Στοματικό σεξ σε αγώνα βόλεϊ; (VIDEO)

Ένα απίστευτο περιστατικό "συνέλαβε" ο τηλεοπτικός φακός κατά την διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στην Γερμανία και την Αυστρία.


ΔΕΣ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ CNN ΓΙΑ ΤΟ WATERWORLD WATERPARK ΣΤΗΝ AYIA NAPA

To Waterworld Themed Waterpark στην Αγία Νάπα στα πρώτα 12 καλύτερα Υδροπάρκα του κόσμου. Για ακόμη μία φορά το Waterworld Themed Waterpark μας κάνει περήφανους αφού ψηφίστηκε στα πρώτα 12 καλύτερα υδροπάρκα του κόσμου.


Η Άννα Βίσση στην Καλαμάτα – με ποιον ήταν και που?

Αποκλειστικά για το φακό του likekalamata.gr η Άννα Βίσση φωτογραφίζεται και δέχεται να μας μιλήσει. 

«Ντου» της αστυνομίας: Ξήλωσαν κατάστημα με σιδερογροθιές και άλλα επικίνδυνα «αξεσουάρ» στη Λεμεσό



Σύμφωνα με το τελευταίο αστυνομικό δελτίο, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας και του ΤΑΕ Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε κατάστημα στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία ότι εκεί φυλάσσονται και εκτίθενται προς πώληση επιθετικά όργανα.

Ανακοπή καρδίας το αίτιο θανάτου του 24χρονου που πήγε για ψαροντούφεκο και ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στη Λεμεσό


  
Ανακοπή καρδίας έδειξε η νεκροτομή για τον άτυχο 24χρονο Χριστόδουλο ΚΚόστη από την Επισκοπή, ο οποίος βρέθηκε να επιπλέει στο νερό από φίλους του σήμερα το πρωί.

Η ζέστη επηρεάζει τον ύπνο μας

Συνήθως όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει, οι ώρες ύπνου μειώνονται. Αυτό συμβαίνει επειδή είμαστε ομοιόθερμα όντα. Ετσι, η εσωτερική μας θερμοκρασία πρέπει να είναι πολύ καλά ρυθμισμένη για να μη διαταραχθούν οι ζωτικές μας λειτουργίες.

Τα ψάρια προστατεύουν από τον καρκίνο του δέρματος

Δύο μερίδες ψάρι την εβδομάδα μπορεί να προστατεύουν από τον καρκίνο του δέρματος, αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου.

Σύλληψη 37χονου για κατασκευή πλαστών εγγράφων για αλλοδαπούς

Πλαστά έγγραφα ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών που απαιτούνται για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών στην Ελλάδα, κατασκεύαζε έναντι χρηματικής αμοιβής σε οργανωμένο εργαστήριο στον Πειραιά, 37χρονος Ιρακινός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
 

Σημάδευε τους πεζούς και έπεφτε επάνω τους! Νεκρή γυναίκα στο μήνα του μέλιτος!

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες όσων είχαν την ατυχία να βρεθούν στον πεζόδρομο του Venice Beach στο Λος Άντζελες το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο σκορπούσε τον θάνατο, με τον οδηγό του να σημαδεύει τους πεζούς αποφασισμένος να σκοτώσει!

Ξεσήκωσε τη Λεμεσό χθες βράδυ ο Παντελίδης- Έπεφταν βροχή τα γαρύφαλλα

Βροχή έπεφταν τα γαρύφαλλα , όταν στην σκηνή βγήκε ο λατρεμένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Δεν έπεφτε καρφίτσα χθες βράδυ στο club Breeze, στη Λεμεσό όπου εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής. 

Η πρώτη εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν μετά την γέννα

Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει ποτέ μακριά από την κάμερα η Κιμ Καρντάσιαν. Επί επτά εβδομάδες, μετά τη γέννηση της κόρης της Νορθ, δεν είχε εμφανιστεί πουθενά.

Εξοργισμένοι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης! «Δεν θα παραχωρηθεί το Αντώνης Παπαδόπουλος στον Απόλλωνα»

Η διοίκηση της Ανόρθωσης παραχώρησε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον Απόλλωνα για τα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Η κίνηση αυτή ωστόσο δεν άρεσε στους οργανωμένους οπαδούς της, που αντέδρασαν με καυστική ανακοίνωση.

Επιστήμονες του ΜΙΤ δημιουργούν τον πρώτο, τέλειο καθρέφτη

Ο τέλειος καθρέφτης δεν είναι εκείνος που μας δείχνει πιο όμορφους. Ο τέλειος καθρέφτης είναι εκείνος που αντανακλά τα πάντα (σε αντίθεση με τους συμβατικούς) και φυσικοί του MIT κατάφεραν να τον δημιουργήσουν.

"Μπορώ να πω ότι ήμουν ο ωραίος του σχολείου"

Διαβάστε τι δηλώνει γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο για την εξωτερική του εμφάνιση...

Χωρίσμος βόμβα στο hollywood

Διαζύγιο-βόμβα ή το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού....

Δραματικό: 48.001 εγγεγραμμένοι άνεργοι για το μήνα Ιούλιο

Ανακοινώθηκαν τα διορθωμένα για εποχικές διακυμάνσεις στοιχεία που τηρούνται στα Επαρχιακά Γραφεία Εργασίας τα οποία δείχνουν την τάση της ανεργίας με τον αριθμό των εγγεγραμμένων ανέργων να σκαρφαλώνει στα 48.001 άτομα με ποσοστό αύξησης 31,7%.

Η απάντηση του Ρονάλντο στον Μουρίνιο

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο εν όψει της νέας σεζόν. Πρώτο θέμα για τους δημοσιογράφους δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο πως έχει προπονήσει τον… πραγματικό Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο!

Τον Γκουζμάν «βλέπει» η Μπαρτσελόνα

Μεταγραφική σύσκεψη για την ενίσχυση του «άσου» υπήρξε πρόσφατα στην Μπαρτσελόνα, όπου ο Τάτα Μαρτίνο και ο Άντονι Θουμπιθαρέτα αποφάσισαν να παρακολουθήσουν στενά την περίπτωση του Ναουέλ Γκουζμάν.

Νέο «όχι» στην Τσέλσι για Ρούνεϊ

Αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι λίγο πριν ο Γουέιν Ρούνεϊ καταθέσει και επίσημα ότι θέλει μεταγραφή, η Τσέλσι έκανε μια δεύτερη προσπάθεια, αυξάνοντας την προσφορά της κατά 2 εκ. λίρες σε σχέση με την πρώτη προσπάθεια.

Πρεμιέρα την Πέμπτη για τον Απόλλων Ladies

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου αρχίζει τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα στον 7ο προκριματικό όμιλο του UEFA Women's Champions League.

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Futsal

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Futsal Α’ και Β’ Κατηγορίας περιόδου 2013 - 2014.
Μιλώντας στους εκπροσώπους των Σωματείων ο Πρόεδρος της Επιτροπής Futsal κ. Γιώργος Μηχανικός, εξέφρασε την ευχή για ανταγωνιστικά και ποιοτικά πρωταθλήματα, με όλους τους αγώνες να διεξάγονται σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.

Η άφιξη στη Σλοβενία

Στη Σλοβενία βρίσκεται από το νωρίς το μεσημέρι η αποστολή του ΑΠΟΕΛ.

«Να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα» (δηλώσεις Ταρζίνιο)

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, παραχώρησε ο Τιάγκο Ταρζίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε για την προετοιμασία, τα φιλικά παιχνίδια αλλά έστειλε και το μήνυμα του στο κόσμο της ΑΕΛ.

Έφτασαν και προπονούνται οι Ολίβα και Κοφί

Την πρώτη τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι Κοφί και Ολίβα, οι οποίοι έφτασαν στην Κύπρο, και ακολούθως πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Απόλλωνα

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» δήλωσε ως έδρα ο Απόλλωνας ενόψει του αγώνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. 

Βρετανός 'ξάφρισε' κατοικία που ενοικίαζε και εξαφανίστηκε

Ενοικιαστής κατοικίας στην Πέγεια εγκατέλειψε την οικία στην οποία διέμενε παίρνοντας μαζί του και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές που διέθετε το σπίτι.

Η απόλυτη ξεφτίλα για γνωστή Λαρισαία.. Της έπεσε ο δoνητής μέσα σε κεντρικό καφέ!

Αμήχανα ένιωσαν οι θαμώνες πολύ γνωστού κεντρικού cafe στην πόλη της Λάρισας όταν γνωστή Λαρισαία στην προσπάθεια της να βγάλει το πορτοφόλι της για να πληρώσει τον λογαριασμό της έπεσε ένας δoνητής!

Στα μαύρα η Λεμεσός: Μυστηριώδης πνιγμός 24χρονου που πήγε για ψαροντούφεκο

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 24χρονος Χριστόδουλος Κκόστη από την Επισκοπή Λεμεσού, εντοπίστηκε στις 06:30 από φίλους του να επιπλέει αναίσθητος στη θάλασσα.

Αναγνωρίζετε τον Κύπριο επιχειρηματία; – Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί το 1985 στο Nissi Beach στην Αγία Νάπα

Τη φωτογραφία την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επισημαίνοντας ότι τη συγκεκριμένη χρονιά προετοιμαζόταν για διαγωνισμό bodybuilding, με ένα σχόλιο που αφήνει πολλά ερωτηματικά…

Πρωταγωνίστρια καθημερινής σειράς του Mega συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Πέρασε μια νύχτα στο κρατητήριο πριν από μερικούς μήνες - Μαζί της ήταν και δύο ακόμα ηθοποιοί

ΑΕΚ: Αλλάζει εικόνα! Αποκαλυπτήρια με Απόλλωνα στο Τσίρειο

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προετοιμάζει την ΑΕΚ των πολλών νέων αποκτημάτων. Στην ομάδα της Λάρνακας, η ψυχολογία είναι στα ύψη και στόχος είναι η διάκριση στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Οι φωτογραφίες της Imogen Thomas που προκάλεσαν σχόλια στο ίντερνετ

Έναν ορυμαγδό από σχόλια στο διαδίκτυο, που τη χαρακτήριζαν ευτραφή, αντιμετώπισε η Imogen Thomas έπειτα από μία νυχτερινή έξοδο με τις φίλες της....

Επιχείρηση απομάκρυνσης τόνων πετρελαίου

Μεγάλη προσπάθεια κατάδυσης και απομάκρυνσης πετρελαίου από το ναυαγισμένο, εδώ και 10 χρόνια, φορτηγό πλοίο Φου Σαν Χάι, έχει αναλάβει το ναυτικό της Δανίας.

Τι να κάνετε αν σας τελειώσει το υγρό των φακών επαφής

Η λύση δεν είναι μόνο ο φυσιολογικός ορός
Αν ξεμείνετε από υγρό για τους φακούς επαφής σίγουρα δεν είναι η καλύτερή σας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι σας έχει συμβεί.

Ξυπόλυτοι στην άμμο. Ποιοί κίνδυνοι κρύβονται

Το περπάτημα στην άμμο χωρίς παπούτσια είναι πραγματική απόλαυση. Δρα ευεργετικά για το σώμα και χαρίζει μια αίσθηση ελευθερίας. Τα μάτια σας δεκατέσσερα όμως καθώς η αγαπημένη αυτή συνήθεια εγκυμονεί κινδύνους.

Ακούω φωνές στο κεφάλι μου. Γιατί συμβαίνει αυτό

Οι ακουστικές ψευδαισθήσεις δεν είναι αποκλειστικό σύμπτωμα μόνο κάποιας ψυχικής ασθένειας, όπως η σχιζοφρένεια .Έντονο στρες, άγχος, έλλειψη ύπνου ακόμη και η υπερκατανάλωση καφέ είναι ορισμένοι παράγοντες που έχουν 'ενοχοποιηθεί' στην εμφάνιση των ψευδαισθήσεων αυτών.

Χωρίς ζέσταμα σεξ δε γίνεται

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Έτσι και στο σεξ τα πρώτα… πιάτα εγγυώνται την απόλαυση και ανοίγουν τον δρόμο για πολλαπλούς οργασμούς. 

ATP: Ο Κυβερνήτης της Ουάσινγκτον

Τον τρίτο του τίτλο στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, πανηγύρισε ο εξαιρετικός Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ο οποίος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία του για το US Open σε τρεις εβδομάδες, επικρατώντας στον Κυριακάτικο τελικό του Citi Open του Τζον Ίσνερ, μετά από μια σπουδαία ανατροπή στο σκορ.

WTA: Όλες πλην της Σαράποβα

Η συναρπαστική δράση επιστρέφει στο tour της WTA καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί το σπουδαίο τουρνουά Rogers Cup στο Τορόντο, με τη συμμετοχή των 9 εκ των 10 καλύτερων τενιστριών της παγκόσμιας κατάταξης, πλην της Μαρία Σαράποβα που είναι τραυματίας.

Πως μαυρίζουμε στον ήλιο

Επιτέλους Αύγουστος. Ο μήνας των διακοπών. Άπαντες βρίσκονται στις παραλίες και λιάζονται στις ξαπλώστρες οι οποίες έχουν την τιμητική τους. Αγαπημένο σπορ των γυναικών και όχι μόνο η ηλιοθεραπεία.

Βρήκε νέα τηλεοπτική «στέγη» ο Δημήτρης Σούγλης – Διαβάστε με ποιο κανάλι «έκλεισε»

Ο γνωστός και αγαπημένος δημοσιογράφος Δημήτρης Σούγλης, λίγες μέρες μετά το ξέσπασμα του μέσω Facebook στο οποίο έκανε αναφορά ότι παραμένει άνεργος εδώ και 2 μήνες, φαίνεται ότι έκλεισε συνεργασία με τηλεοπτικό σταθμό.

Σε κατάσταση συναγερμού οι ΗΠΑ, φόβοι για επίθεση της Αλ Κάιντα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, σύμφωνα με τον Μάικλ ΜαΚόλ, πρόεδρο της επιτροπής εσωτερικής ασφαλείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο οποίος έκανε λόγο για «τις πιο αξιόπιστες και ακριβείς απειλές που έχουν διατυπωθεί από την 11η Σεπτεμβρίου». «Φαίνεται ότι επίκειται επίθεση», δήλωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Στο μικροσκόπιο της ΚΤ το 18% της «κακής» Λαϊκής

Το θέμα που προέκυψε με την κατοχή του 18% των μετοχών της νέας Τράπεζας Κύπρου από τη διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Προσφυγή ΑΠΟΕΛ κατά της ΚΟΠ: Ο Νόμος «πάσχει» λέει η ΑΔΕΑ

Ευκαιρία να δηλώσει την αντίθεσή της προς τους Νόμους με τους οποίους εξετάζεται μία υπόθεση βρήκε η ΑΔΕΑ με αφορμή την προσφυγή –με ημερομηνία 3 Ιανουαρίου– του σωματείου ΑΠΟΕΛ εναντίον της ΚΟΠ. Ο ΑΠΟΕΛ αποτάθηκε στην ΑΔΕΑ ζητώντας «την ακύρωση της απόφασης της ΚΟΠ ή/και του Επικεφαλής Πειθαρχικού Εισαγγελέα να παραπέμψει τον ΑΠΟΕΛ ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής».

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην Κυπροβάσα

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην Κυπροβάσα στις 23.00, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών.