Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Κάθε αρχή και δύσκολη

Από νωρίς στα… βαθιά η Ανόρθωση στο νέο πρωτάθλημα, αφού μετά την πρεμιέρα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια. 

Πως θα γίνεις Μαραθωνοδρόμος στο σεξ

Εχεις ονειρευτεί να κάνεις σεξ στη σύντροφό σου επί ώρες και να τη βλέπεις να έχει τον έναν οργασμό μετά τον άλλον καθώς θα της το κάνεις σαν μια μηχανή του σεξ;

Στον πάγο η νομοθεσία του πόθεν έσχες των Δ. Υπαλλήλων

Τον αθέμιτο πλουτισμό δημοσίων λειτουργών και κρατικών αξιωματούχων, αλλά και τρόπους πάταξής του συζήτησε η Επιτροπή Θεσμών. 

Η 19χρονη μαζορέτα κυνηγός άγριων ζώων

Οργή στο διαδίκτυο για τις πόζες της δίπλα στα νεκρά ζώα

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επανέρχονται από αύριο οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία. 

Το βίντεο με τη στιγμή που βρήκαν πεταμένο τον Billy στην μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων έξω από το ξενοδοχείο

Ήταν σαν να καλούσε σε βοήθεια ο Billy, το μικρό αδέσποτο σκυλί έξω από το ξενοδοχείο στον Πρωταρά, για να τον ακούσουν προτού τεθεί σε λειτουργία η μηχανή για να συνθλίψει το σώμα του. Για καλή του τύχη, τουρίστες άκουσαν τις εκκλήσεις του και του γλίτωσαν τη ζωή.

Και επίσημα από Παρασκευή οι εκπτώσεις

Από την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 ξεκινούν επίσημα οι εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα, που θα διαρκέσουν 45 μέρες, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ένδυσης- Υπόδησης (Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ).

ΡΟΝΑΛΝΤΟ - ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ

Την πανέμορφη Μύκονο επέλεξε o Κριστιάνο Ρονάλντο για να χαλαρώσει μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.