Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Στους 30 οι νεκροί στην Αίγυπτο – Τεταμένη η κατάσταση στο Κάιρο

Η κατάσταση είναι τεταμένη στο κέντρο του Καΐρου μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν τη νύχτα αλλά και το προσκλητήριο των ισλαμιστών για νέες διαδηλώσεις σήμερα για να καταγγείλουν το "στρατιωτικό πραξικόπημα" κατά του Μόρσι και το "αστυνομικό κράτος" που εδραιώνεται, όπως δηλώνουν, μετά και τις συλλήψεις πολλών μελών και στελεχών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Άγριο έγκλημα: Σκότωσε τη μητέρα του γιατί...!


Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Κιμμερίων Ξάνθης καθώς κανείς δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το φρικτό έγκλημα...

που σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι της Παρασκευής στον οικισμό τους!

ΑΠΟΕΛ: Άφιξη και προσαρμογή

Δεν μπήκαν ακόμα στα… βάσανα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ καθώς η πρώτη μέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας περιελάμβανε ξεναγήσεις, ταξίδια και προσαρμογή στο Οπερτράουν με την ενημέρωση να αναφέρει πως έφτασαν και όλα κύλησαν ομαλά. Από αύριο(7/7) ξεκινά κανονικά το πρόγραμμα με τον Πάολο Σέρτζιο να «χτίζει» τη νέα ομάδα όπως αυτός τη θέλει.

Μια Γαλλίδα στο Λονδίνο – Η Μπαρτολί είναι η νέα «βασίλισσα» του Γουίμπλεντον

Το Γουίμπλεντον απέκτησε τη νέα του «Βασίλισσα» – και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαριόν Μπαρτολί. Η 29χρονη τενίστρια, χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 21 λεπτά για να επικρατήσει της Σαμπίνε Λιζίκι με 2-0 σετ και έγινε η πρώτη Γαλλίδα που παίρνει το τρόπαιο μετά την Αμελί Μορεσμό το 2006.

ΑΕΛ: Στην μπουτίκ η νέα φανέλα

Στη μπουτίκ της ΑΕΛ βρίσκεται ήδη η νέα ΝΙΚΕ γαλαζοκίτρινη φανέλα.

ΟΜΟΝΟΙΑ : Ισοπαλία για το τέλος

Ολοκλήρωσε με μια δεύτερη ισοπαλία 0-0 η Ομόνοια τα φιλικά της Πολωνίας, καθώς απέναντι στη Βίτσεφ Λοτζ οι «Πράσινοι» δοκίμασαν και πάλι διάφορα πρόσωπα με βάση το πλάνο του Σαβέφσκι.

ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ STAR

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποτελεί ήδη παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό star. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από πολλά χρόνια θητείας στο συγκεκριμένο κανάλι, αποχαιρετά φίλους και συναδέλφους μετά από κοινή συναινέσει διαζύγιο ανάμεσά τους.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΥΠΡΙΑ ΘΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε εξ ολοκλήρου σήμερα ο παγκόσμιος διαγωνισμός MISS TOURISM PLANET 2013 με τη Μαρίνα Φιλίππου να κατακτά τον τίτλο 'MISS BIKINI INTERNATIONAL και έτσι η Κύπρος μας φιγουράρει στις πρώτες χώρες του διαγωνισμού και με... τίτλο!!!

Κλείνουν την Τετάρτη όλα τα θαλάσσια αθλήματα στις παραλίες

Από τις 10 Ιουλίου όλα τα πόστα και όλες οι υπηρεσίες θαλασσίων αθλημάτων στις παραλίες θα είναι κλειστές, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Μέσων Θαλασσίων Αθλημάτων-Ψυχαγωγίας, κατά την οποία "συζητήθηκε το σοβαρό ενδεχόμενο η πολιτεία να τους ρίξει στο δρόμο, κλείνοντας τα πόστα και τις επιχειρήσεις τους".

ΧΙΛΤΟΝ: Έληξε η απεργία μετά την παρέμβαση της Υπ. Εργασίας

Με ανακοίνωση της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου στην οποία αναφέρεται η θετική στάση των Συντεχνιών αλλά και της εργοδοτικής πλευράς, έληξε σήμερα το απόγευμα η απεργία στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus.

Περιζήτητο το σφηνάκι με σπέρμα ελαφιού!

Μία παμπ της Νέας Ζηλανδίας προσφέρει σφηνάκια με σπέρμα ελαφιού αναμεμειγμένο με λικέρ από ακτινίδιο και γιαούρτι προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό.

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Λιμνίτη – Τοποθέτησαν σημαδούρες παράνομα

Ήδη έγιναν διαβήματα στα Ηνωμένα Έθνη, στα οποία καταγγέλθηκαν οι νέες τουρκικές προκλήσεις.

ΝΤΡΟΠΗ: «απαγορεύει» τη στάθμευση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες κατάστημα στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από καταγγελία που δέχτηκε το troktikocyp.blogspot.com, διαπιστώσαμε ειδής όμμασι ότι γνωστό πολυκατάστημα στην Λευκωσία, έκλεισε με κώνους περισσότερους από τους μισούς χώρους στάθμευσης για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ο Σάκης Ρουβάς έγινε ξανθός!!!

Δικαίως χαρακτηρίστηκε από πολλούς «τολμηρή» η απόφαση του Σάκη Ρουβά να συμμετάσχει στην παράσταση της τραγωδίας «Βάκχες» του Ευριπίδη.

Χανιά: Αιχμάλωτα σε ξενοδοχείο δύο σπάνια αγρίμια;

Με ανώνυμο τηλεφώνημα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων» πληροφορήθηκε πριν από μερικές μέρες ότι σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σούγιας κρατούνται αιχμάλωτα… δύο αγρίμια.

Συγκλονίζει η κοπέλα του Τόμας: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατό του!

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται όλο αυτό τον καιρό η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαπα, Ιωάννα. Στο πλευρό της η οικογένειά της και μερικοί φίλοι...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ BAR ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ

Μπορεί οι ίδιοι να μην φέρουν καμία ευθύνη για το ξαφνικό τροχαίο που συνέβη στο bar τους όμως, ένα μεγάλο μπράβο τους αξίζει.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ MISS TOURISM PLANET 2013

Τελείωσε και ο διαγωνισμός MISS TOURISM PLANET 2013 που έγινε στην Αθήνα και μπορεί η Μαρίνα Φιλίππου να μην κατάφερε να πάρει τον τίτλο όμως κέρδισε κάτι πιο σημαντικό. Απίστευτη αγάπη από όλους..

H ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΥΠΡΙΑ

Για πρώτη φορά στα 150 χρόνια λειτουργίας της της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στην Ελλάδα, μια γυναίκα αναλαμβάνει την αρχηγεία - κι αυτή είναι Κύπρια!

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΟΛΑ & ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ &.... Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Η Πάολα και ο Τάκης Ζαχαράτος φαίνεται πως τον ερχόμενο χειμώνα θα συναντηθούν στη σκηνή, σε μια συνεργασία – έκπληξη που αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό.

Διαιτητής έσφαξε ποδοσφαιριστή – Για αντίποινα οι φίλοι του έκοψαν χέρια και πόδια και κάρφωσαν το κεφάλι του διαιτητή σε παλούκι (ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

- ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
- Ένα από τα πιο απεχθή εγκλήματα στην ιστορία έλαβε χώρα σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στην Βραζιλία
- Διαιτητής μαχαίρωσε και σκότωσε ποδοσφαιριστή
- Στη συνέχεια φίλοι του θύματος εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν εκδίκηση τραυματίζοντας θανάσιμα τον 20χρονο ρέφερι
- Ακολούθως, διαμέλισαν το πτώμα του και κάρφωσαν το κεφάλι του σε ένα παλούκι

Άρχισαν τα όργανα! - Μήνυση εναντίον Λιοτατή από Κατσουρίδη για σκάνδαλο Cyta

-Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, κάνει λόγο για διαπόμπευση του
-Ανυπόστατη και δυσφημιστική, χαρακτηρίζει την καταγγελία που αφορά το όνομα του

Προκριματικά GP3: «Πετάει» και στην Γερμάνια ο 21χρονος Ευτύχιος – 2η θέση για τον ιπτάμενο Κύπριο της Μarussia Manor

Εξαιρετικός ήταν στα προκριματικά του GP3 στην πίστα του Nurburgring της Γερμανίας ο Ευτύχιος, αφού με σπουδαίο χρόνο 1:44.224 πήρε την 2η θέση πίσω από τον Reggalia που πήρε την pole position με χρονο 1:44.170

Λακκοτρύπης: Με προσεκτικούς χειρισμούς για τα ενεργειακά

Με προσεκτικούς χειρισμούς προχωρά η Κυβέρνηση, σύμφωνα και με τις προγραμματικές της δεσμεύσεις, στο σχεδιασμό της απαραίτητης υποδομής για την αξιοποίηση των εγχώριων αποθεμάτων φυσικού αερίου, όπως ο υποθαλάσσιος αγωγός για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην Κύπρο, καθώς και η δημιουργία μονάδας υγροποίησης φυσικού αερίου για σκοπούς εξαγωγής, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης σε ομιλία του στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου στο ξενοδοχείο Αμαθούς.

Σοβαρά τραυματισμένος 29χρονος - Οδικό δυστύχημα στην Πάφο

Ο σοβαρός τραυματισμός 29χρονου από την Πάφο είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα στην Πάφο.