Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΦΕΡΝΕΙ 22,000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εως και είκοσι-δύο χιλιάδες Αμερικανούς πολίτες έχουν σχεδιάσει να μεταφέρουν από το Λίβανο στην Κύπρο οι Ηνωμένες Πολιτείες, εάν τελικά αποφασίσουν να επιτεθούν στη Συρία. 

Δραματική ανατροπή: Η Συρία έτοιμη να υπογράψει τη διεθνή σύμβαση για τα χημικά όπλα

Η Συρία θέλει να υπογράψει τη Σύμβαση για τα χημικά οπλα που προβλέπει την απαγόρευση ανάπτυξης, αποθήκευσης και χρήσης χημικών, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ουάλιντ Μουάλεμ, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ & ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ - ΑΚΟΜΑ & ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙ

Να δώσουν στη δημοσιότητα στοιχεία για την υπόθεση παρακολούθησης πολιτικών προσώπων από τη ΚΥΠ και να δημοσιεύσουν το αρχείο που βρέθηκε στην κατοχή του 45χρoνου λοχία, ζήτησε ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον πολιτικό προϊστάμενο της ΚΥΠ. Ο Δημήτρης Χριστόφιας, ανάμεσα σ' άλλα, έκανε λόγο για παρωδία και προσβλητική συμπεριφορά εκ μέρους της Ερευνητικής Επιτροπής.

Επιστροφή στο σχολείο και στις ιώσεις! Μειώστε τους κινδύνους

Τέλος στην ανεμελιά των διακοπών βάζει η επιστροφή στο σχολείο. Οι γονείς κυρίως των μικρών παιδιών γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι σύντομα θα έρθουν πάλι αντιμέτωποι με διάφορες ασθένειες που θα κολλήσει το αγγελούδι τους στο σχολείο και στην συνέχεια ενδεχομένως να αρρωστήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας.

Έκκληση να βάλουν το χέρι στην καρδιά για δημιουργία Ογκολογικών στα Γενικά Νοσοκομεία – 112 μέρες απεργίας έξω από το Προεδρικό - (VIDEO)

Διαμαρτύρονται για την αναβολή στη δημιουργία κρατικών ακτινοθεραπευτικών κέντρων σε Λευκωσία και Λεμεσό, μέλη του Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Συγγενών ΕΛΑΖΩ, ενώ σήμερα συμπληρώνονται 112 μέρες από την έναρξη της επ’ αόριστον απεργίας που τηρούν έξω από το Προεδρικό.


Ήταν 30χρονια μέσα σε εργαστήριο και δείτε πως αντέδρασαν μόλις βγήκαν για πρώτη φορά στον έξω κόσμο! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Πως αντιδρούν οι πίθηκοι όταν αντικρίζουν για πρώτη φορά τον έξω κόσμο;

Η τραυματική παιδική ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου πριν τα 50!

Το 80% των ανθρώπων που είχαν τραυματική παιδική ηλικία είναι πιο κοντά στον θάνατο πριν κλείσουν τα 50 τους. 

OMG: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ

Η 23χρονη Kristina Rei από τη Ρωσία κέρδισε μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness επειδή έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο.

Η παράξενη φοβία για τις… τρύπες!

Ο ενστικτώδης φόβος στη θέα πολλών μικρών τρυπών, συγκεντρωμένων η μία δίπλα στην άλλη, η επιστημονικά λεγόμενη τρυποφοβία, αποτελεί μια από τις πιο παράξενες και άγνωστες φοβίες μεταξύ των ανθρώπων που οι περισσότεροι δεν τη συνειδητοποιούν.

Ντροπή και αίσχος για ανήλικο που βασάνισε γριούλα!

Και όμως ένας ανήλικος σήκωσε το χέρι του και βασάνισε την άτυχη γιαγούλα. Δεν ήταν μόνος του αλλά τον βοήθησε και ένας 26χρονος...

Βόμβα ο χωρισμός γνωστής Κύπριας τραγουδίστριας

Η τραγουδίστρια έφτιαξε τις βαλίτσες της για Αθήνα, αποφασισμένη να κυνηγήσει την καριέρα της και να βρεθεί στο πλάι μεγάλων ονομάτων της Αθναϊκής πίστας, γεγονός που προκάλεσε νέα ρήξη στον γάμο της, καθώς ο σύζυγος της αρνήθηκε να την ακολουθήσει.

Συγκλονιστικό! Τον τρόμαξε με φάρσα και τη σκότωσε!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η φάρσα που θέλησε να κάνει σε φίλο της μια άτυχη 18χρονη, στην πόλη Longmont του Κολοράντο.

Λ. Μαλένης: Κατηγόρησε on air την Αριστοτέλους ότι δεν ξέρει τι σημαίνει δημοσιογραφική δεοντολογία – Αντέδρασε σαν Κυρία η παρουσιάστρια!

Ο Κύπριος συνθέτης παρενέβη τηλεφωνικώς στη συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Για Σένα» με τον Σταύρο Χατζησάββα, σχετικά με τη νομική αγωγή που υπέβαλε κατά των δημοσιογράφων, για να κατηγορήσει δημοσίως τη Χριστιάνα Αριστοτέλους…

Γυναίκες αντί πορνό για άνδρες σε κέντρα εξωσωματικής

Τις παραδοσιακές τεχνικές εκσπερμάτισης που εφαρμόζονται σε κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης, αντικαθιστά μία νέα μέθοδος στην Κίνα.

8ημερη κράτηση στους δύο Ρουμάνους για τη δολοφονία στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα κράτησης δύο προσώπων ηλικίας 57 και 46 ετών από τη Ρουμανία για διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης

Τσαλίκης: Οι φήμες για χωρισμό με τη σύζυγό του Δώρα

Για τις φήμες που θέλουν τον γάμο του να πέρασε κρίση μιλά ο Γιώργος Τσαλίκης, αποκαλύπτοντας αν έφτασε στο σημείο να χωρίσει με την σύζυγό του, Δώρα!

Αποσύρθηκαν δύο υποψηφιότητες για το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Ώρες μετρά πλέον η Τράπεζα Κύπρου πριν περιέλθει στα χέρια των πραγματικών ιδιοκτητών της, στη διάρκεια της ιστορικής γενικής συνέλευσης των μετόχων κατά την οποία θα αναδειχθεί η νέα ηγεσία του οργανισμού.

Δωρίστε ρούχα που δεν χρειάζεστε

Tα καταστήματα Marks and Spencer, Symeonides Fashion House στην Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης έχουν εφαρμόσει το πρόγραμμα ‘swop & win’ και προτρέπουν τους πελάτες τους να δωρίσουν ρούχα που δεν χρειάζονται για κοινωφελή σκοπούς.

ATP: Στον ιερό δρόμο για τον G.O.A.T!!!

Μετά από έναν εκπληκτικό τελικό όπου οι δύο κορυφαίοι τενίστες των τελευταίων χρόνων, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς οδήγησαν το τένις σε άλλο επίπεδο, ο θρυλικός Ισπανός κέρδισε με 3-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς και πανηγύρισε τον 13ο Grand Slam της καριέρας του, μπαίνοντας σε τροχιά για τον τίτλο του G.O.A.T!!!