Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ήττα για την Γκέφλε

Με ήττα προχώρησε στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Σουηδίας η Γκέφλε, η οποία εκτός απρόοπτου θα είναι η αντίπαλος της Ανόρθωσης στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΠΟΕΛ: Ήττα στο πρώτο φιλικό

Την ήττα 2-1 γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο του φιλικό αγώνα με την Γιάμπλονετς, με τον Πάουλο Σέρζιο να κάνει τις πρώτες του δοκιμές στο σχήμα των γαλαζοκίτρινων.

Οι Αελίστες ζήτησαν πρωτάθλημα... (pics)

Πάνω από χίλιοι φίλοι της ΑΕΛ έδωσαν το παρών τους στο καθιερωμένο fun day της ΑΕΛ που διοργανώθηκε στον προαύλιο χώρο του Νίκος Σολομωνίδης και του Yellow Pride Café.

Αδιανόητο: Σκοτώνουν ανθρώπους πετώντας τους από την ταράτσα κτιρίου! - VIDEO

Προάγγελος εμφυλίου το σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου...
Η βαρβαρότητα ξεπερνά τα όρια στην Αίγυπτο όπου έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των οπαδών του Μόρσι και αυτών που διαδηλώνουν εναντίον του.

Λήστεψαν κατασκηνωτικό χώρο στην Πόλη Χρυσοχούς

Ρούχα, κινητά τηλέφωνα, και χρήματα απέσπασε άγνωστος από δύο νεαρούς από την Λεμεσό που έκαναν τις διακοπές τους στο κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς.

Αφανίζουν τις χελώνες στον Ακάμα και καταστρέφουν το δάσος για να κτίσουν επαύλεις και ξενοδοχεία

Παράνομες επεμβάσεις στην προστατευόμενη παραλία της Λίμνης, που περιλαμβάνεται στο ευρωπαϊκό ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΗ 2000, καταγγέλλει η περιβαλλοντική οργάνωση Φίλοι του Ακάμα, ζητώντας τον τερματισμό τους.

Θρίλερ με ακυβέρνητο ιστιοφόρο – Επιβαίνοντες 2 παιδία και η μητέρα τους!

Ακυβέρνητο έμεινε σκάφος στο οποίο επιβαίνει μια γυναίκα με τρία παιδιά στα νοτιοδυτικά της Κύθνου. Για τον εντοπισμό του ιστιοφόρου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος. 

Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου: Σκονισμένα σε μια γωνία τα καροτσάκια για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες

Συνεχίζουμε τις έρευνες, μετά τις καταγγελίες των αναγνωστών μας, εφόσον σημερα, αναγνώστης του blog μας κατήγγειλε οτι τα τροχοκαθήσματα του Διεθνές Αερολιμένα της Πάφου βρίσκονται κρυμμένα σε μια γωνία,  στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου.

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών



Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου.
Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι για πάντα μέλι.


Χρήματα και χρυσαφικά €56.000 άρπαξαν διαρρήκτες από οικία στη Λάρνακα

Χρυσαφικά, τιμαλφή αλλά και χρηματικό ποσό, άρπαξαν άγνωστοι από οικία 64χρονου στη Λάρνακα. 

Φωτιά κατέστρεψε φάρμα στα Μανδριά της Πάφου



Zημιές ύψους 4.000 χιλιάδων ευρώ προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε σε κτηνοτροφικό υποστατικό, ιδιοκτησίας 27χρονου, στην κοινότητα Μανδριά της Πάφου.

Έπεσε στις ράγες του Μετρό και σώθηκε




Τύχη βουνό είχε μια νεαρή στην Πράγα. Για άγνωστο λόγο, αποκοιμήθηκε ή ζαλίστηκε όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και έπεσε στις ράγες του Μετρό την ώρα που έμπαινε στον σταθμό ο συρμός.

Ινδία: Εκρήξεις σε έναν από τους ιερότερους τόπους του βουδισμού



Πολλές διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίς την Κυριακή το πρωί στην ανατολική Ινδία και είχαν στόχο τον ναό Μποντ Γκάγια, έναν από τους ιερότερους τόπους του βουδισμού, προκαλώντας τον τραυματισμό δύο ανθρώπων, ανακοίνωσε η αστυνομία. Oι αρχές κάνουν λόγο για τρομοκρατικές επιθέσεις.


Η πρώτη μεγάλη πτήση με ηλιακό αεροπλάνο είναι γεγονός



Το Solar Impulse, το πρώτο αεροπλάνο, που πετά με ηλιακή ενέργεια απογειώθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου, από το διεθνές αεροδρόμιο Ντάλας της Ουάσιγκτον (DC) στις 04:46 τοπική ώρα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, όπου αναμένεται να προσγειωθεί στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Ιουλίου.

Λακατάμια: Ξινό τους βγήκε το πάρτη που έκαναν πιτσιρικάδες



Σε επιβολή 24 εξωδίκων προστίμων προέβησαν χθες βράδυ αστυνομικοί του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ Λευκωσίας) εις βάρος 22χρονου, ο οποίος χωρίς άδεια διοργάνωσε πάρτι ανηλίκων, μερικοί των οποίων κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά, ενώ μεταδιδόταν και μουσική από μεγάφωνα σε υψηλή ένταση.


Ταξίδια με 30% μειωμένα ναύλα σε 15 προορισμούς ανακοίνωσαν οι Κυπριακές Αερογραμμές

Με την πρωτοβουλία αυτή, οι Κυπριακές Αερογραμμές αφενός δείχνουν για ακόμα μια φορά την ευαισθησία τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και αφετέρου στηρίζουν τους πολίτες σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.Μοναδικές ευκαιρίες για ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς, με πολύ χαμηλές τιμές, προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές. Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρία, η πρόσφορα ισχύει για κρατήσεις από τη Δευτέρα 8 μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου για ταξίδια τα οποία θα αρχίζουν από την 1η Σεπτεμβρίου και θα μπορούν να ολοκληρώνονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013 με σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Μεξικό: Το ηφαίστειο Ποποκαταπέτλ ''ξύπνησε''

Οι αρχές του Μεξικού αποφάσισαν το Σάββατο να αυξήσουν το επίπεδο εγρήγορσης σχετικά με τη δραστηριότητα του ηφαιστείου Ποποκαταπέτλ, που βρίσκεται εξήντα χιλιόμετρα από την Πόλη του Μεξικού, φτάνοντας το ένα στάδιο πριν από την εκκένωση των απειλούμενων περιοχών.

Καναδάς: 80 αγνοούμενοι από τη φονική έκρηξη στο τρένο (ΦΩΤΟ)



Ο εμπορευματικός συρμός που μετέφερε αργό πετρέλαιο και προϊόντα πετρελαίου, εκτροχιάστηκε στο κέντρο της μικρής πόλης Λακ-Μεγκαντίκ περί τη 1.00 τοπική ώρα (8.00 ώρα Ελλάδας) και πολλά βαγόνια του εξερράγησαν με αποτέλεσμα η φωτιά που ξέσπασε να εξαπλωθεί σε τουλάχιστον 30 κτήρια, ανάμεσά τους καφέ και εστιατόρια γεμάτα πελάτες.

Συντριβή Boeing 777 στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο - Δυο νεκροί, δεκάδες τραυματίες

- Επιβεβαιώθηκε ότι 75 τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής – 10 σε κρίσιμη κατάσταση
- Το Boeing 777 μετέφερε 291 επιβάτες και 16 άτομα πλήρωμα
- Άνοιξαν οι θύρες έκτακτης ανάγκης και οι επιβάτες κατεβήκαν από τις τσουλήθρες διαφυγής
- Δείτε βίντεο με το αεροσκάφος στις φλόγες