Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Στέλιος Πλατής: Κουτσούρεμα αυτό που γίνεται και όχι εξυγίανση

Ο δρ Στέλιος Πλατής, γνωστός οικονομολόγος, διδάκτορας Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Cambridge, σύμβουλος χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπριακών Εταιρειών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών(ACIIF), δεν μασά τα λόγια του. Χαρακτηρίζει κουτσούρεμα και όχι εξυγίανση αυτό που συντελείται σήμερα στο τραπεζικό μας σύστημα.

Ακόμη ένας που αδιαθέτησε… - Στο νοσοκομείο ο Στάθης Κιττής

-Μετά τις συλλήψεις Λίλλη και δύο αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο American Heart Institute
-Μετά τους Μιχαηλίδη και Παπακώστα, πήρε σειρά για το νοσηλευτήριο ο Στάθης Κιττής
-Καζάνι που βράζει η Cyta μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις

Πόσο θα ζήσεις;Πρόγνωση από το περπάτημα.

Επιστρατεύονται αλγόριθμοι,γραμμές του χεριού ,μάντισσες ακόμη και το ιατρικό ιστορικό των προγόνων όταν θέλουμε να μάθουμε πόσα χρόνια θα ζήσουμε.

Παυσίπονα προκαλούν απώλεια ακοής στις γυναίκες

Τα αναλγητικά μπορεί να σταματούν προσωρινά την πόνο, ωστόσο, μπορούν να κρύβουν και μια δυσάρεστη παρενέργεια. Να προκαλούν απώλεια της ακοής, τουλάχιστον στις γυναίκες! 

Εκπληκτικά σπίτια που τα… διαπερνούν δέντρα!

Η αρχιτεκτονική έμπνευση, η αγάπη για τη φύση και η φροντίδα για τη σωτηρία της η απλά η αισθητική των ιδιοκτητών οδήγησαν σε μερικά ιδιαίτερα εντυπωσιακά σπίτια που διαπερώνται κυριολέκτικά από δέντρα. 

Όταν ο ουρανός γίνεται κόκκινος!

Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμος ορίζοντας.

Ερευνητική Επιτροπή: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ακρόασης του Προέδρου Αναστασιαδη

- Έχει αρχίσει η κατάθεση του Προέδρου Αναστασιάδη, που δίνει τη δική του μαρτυρία στην Ερευνητική Επιτροπή
- Αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις αναφορικά με τις τραγικές ημέρες που έζησε η Κύπρος κατά το Eurogroup του Μαρτίου
- Διερευνώνται τυχόν πολιτικές ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τραπεζικό σύστημα και γενικά η οικονομία της Κύπρου.

Πόσο κρίμα… Ασφυξία η αιτία θανάτου του 6χρονου αγγέλου

«Ασφυξία συνεπεία υδρόφυσης εδεσμάτων» το πόρισμα των ιατροδικαστών Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους που ολοκλήρωσαν πριν από λίγα λεπτά τη νεκροτομή στη σορό του 6χρονου Κωνσταντίνου Ανδρέου, που βρήκε χθες τραγικό θάνατο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται βασίλισσα του real estate!

H βασίλισσα της τηλεόρασης επενδύει στο real estate με σκοπό στο μέλλον να αποκτήσει τη δική της ξενοδοχειακή μονάδα στην Κάρυστο.

Τοπία φτιαγμένα από …φαγητά!

Ότι βλέπετε στις εικόνες είναι φτιαγμένο από τρόφιμα! Ο φωτογράφος Carl Warner δημιουργεί και φωτογραφίζει εκτάσεις γης αποκλειστικά φτιαγμένες από φαγητά!

Γιώργος Λιάγκας: «Για μένα ήταν ένα μάλλον περίεργο καλοκαίρι το φετινό. Με σημαντικές αλλαγές, με πολλά απρόοπτα»

Για τον Γιώργο Λιάγκα αυτό ήταν ένα καλοκαίρι που τα είχε όλα.

Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη η Ελεονώρας Μελέτη;

Τις τελευταίες μέρες ολοένα και περισσότερο κυκλοφορούν φήμες περί επιστροφής της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη, όπως λέει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Αποστόλης Τότσικας: Δείτε το πρώτο trailer της νέας του σειράς στον ΑΝΤ1!

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά στον καθημερινό ανταγωνισμό τη νέα σεζόν με την ολοκαίνουργια ελληνική του σειρά «Μπρούσκο».


«Ελλάδα σε μισώ» - Απήγαγαν, λήστεψαν και άφησαν ημίγυμνη Ιταλίδα τουρίστρια!

Η εικονιζόμενη τουρίστρια περιγράφει στο Facebook τα όσα έζησε στις διακοπές της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χτυπημένη και ημίγυμνη στην αρχαία αγορά...

Νέο βερνίκι νυχιών από το… Facebook

Το Facebook κυκλοφόρησε ένα νέο βερνίκι νυχιών σε πολύ ωραία απόχρωση στο κατάστημα του στο Menlo Park.

Τσίλι εναντία στον καρκίνο!

Το συστατικό που κάνει καυτερά τα πικάντικα φαγητά και το οποίο παράγει τη θερμότητα στα σκευάσματα για τις κακώσεις των μυών ενδέχεται να αποτελεί το κλειδί μιας νέας γενιάς αντικαρκινικών φαρμάκων που θα σκοτώνουν τους όγκους δίχως να προκαλούν παρενέργειες, ανακοίνωσε κορυφαίος ογκολόγος.

«Ναυάγησαν» φέτος οι θερινές διακοπές για 33 εκατ. Ιταλούς

Τριάντα τρία εκατ. Ιταλοί φέτος δεν πήγαν θερινές διακοπές, σύμφωνα με την ένωση καταναλωτών Codacons.

Ριάλιτι σόου μόδας αποκτά η Ριάνα

Αφού κατέκτησε τη μουσική σκηνή, η Ριάνα αποφάσισε να κατακτήσει και το χώρο της μόδας.

NASA: Απέχουμε τρεις μήνες από την αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να λάβουν σύντομα χώρα αναφορικά με το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου, και οι επιπτώσεις αυτών των αλλαγώναναμένεται να επηρεάσουν, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα. 

Το τσάι μπορεί να προστατεύει από την τερηδόνα

Η κατανάλωση τριών φλιτζανιών τσαγιού την ημέρα μπορεί να καταπολεμά δύο είδη βακτηρίων που σχετίζονται με την τερηδόνα και την ουλίτιδα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Τα μουσεία της Ελλάδας πίσω από τη «βιτρίνα»

Πώς μπορεί ο Eλληνας να αγαπήσει τα μουσεία; Να τα εντάξει στην καθημερινότητα του Σαββατοκύριακου, να εκπαιδεύσει τα παιδιά του στα μυστικά τους, να μας κάνουν να τα σεβόμαστε;

Έφηβος λαθρεπιβάτης ταξίδεψε στους... τροχούς του αεροσκάφους

Κάθε μέτρο ασφαλείας, τόσο της αεροπορικής εταιρείας Arik Air όσο και του αεροδρομίου στο Μπενίν της Αφρικής «ξεγέλασε» ο νεαρός Daniel Ihekina που κρύφτηκε στο χώρο των τροχών του αεροσκάφους και κατάφερε να ταξιδέψει από το Μπενίν στο Λάγκος της Νιγηρίας το Σάββατο.

Σύλληψη Έλληνα με 6,4 κιλά κοκαΐνης, στο Καράκας

Ένας Έλληνας που ήθελε να μεταβεί στη Ρώμη μεταφέροντας 6,4 κιλά κοκαΐνης, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Καράκας, ανακοίνωσε σήμερα στη Βενεζουέλα το Εθνικό Γραφείο Δίωξης Ναρκωτικών.

Πάφος:Αυξάνονται οι τουρίστες, μειώνονται τα κέντρα αναψυχής

480 κέντρα αναψυχής λειτούργησαν φέτος στην Πάφο - 320 αναμένονται να ανοίξουν του χρόνου το καλοκαίρι

Η Pepsi παρουσιάζει τους καλλιτέχνες με τις καλύτερες σειρές ρούχων!!!

Όταν ένας καλλιτέχνης κάνει παγκόσμια επιτυχία, δεν μένει ποτέ στη μουσική του καριέρα, αλλά πειραματίζεται συνήθως και στο χώρο της μόδας. 

Κρουαζιέρες: Η Ελλάδα τρίτος προορισμός στην Ευρώπη

-Αύξηση 11,7% στο επτάμηνο καταγράφει ο Πειραιάς σε επιβάτες transit
-Πάνω από 1,8 εκατ. τουρίστες πήγαν με κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα
-Ο κάθε επισκέπτης ξοδεύει καθημερινά 200 ευρώ

Οι νικητές των MTV VMA 2013!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και η χθεσινή βραδιά των MTV Video Music Awards ήταν ο παράδεισος της μουσικής, της λάμψης και φυσικά των απίστευτων εμφανίσεων από τους εκκεντρικούς stars.

Οι κυρίες στα MTV VMA πέταξαν τα ρούχα τους!

Η ζέστη φαίνεται να ανάγκασε τις κυρίες που εμφανίστηκαν στα φετινά MTV Video Music Awards να ξεχάσουν τα ρούχα τους στο σπίτι! Δεν άφησαν και πολλά στη φαντασία και πολύ περισσότερο η Lady Gaga, που πέταξε όλα της τα ρούχα και αποκάλυψε το λευκό δερματάκι της !



Καθημερινό φαινόμενο οι εμπρησμοί στη Λεμεσό- Λαμπάδιασαν αυτοκίνητο 29χρονης Μαροκινής

Έδρασαν και πάλι χθες βράδυ, οι εμπρηστές στη Λεμεσό. Στόχος αυτή τη φορά αποτέλεσε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 29χρονης Μαροκινής, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Εκφράζει άγνοια για τους δράστες η παραπονούμενη, σε οικονομικές διαφορές αποδίδουν την κακόβουλη ενέργεια οι ανακριτές.

Χωρίζουν Monica Bellucci και Vincent Cassel μετά από 14 χρόνια γάμου!

Τελικά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. 

Μετά την αποκάλυψη, που έκανε το περασμένο Σάββατο το γαλλικό περιοδικό Closer, ότι η Monica Bellucci και ο Vincent Cassel χωρίζουν, η δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε και επισήμως.

Η κάμερα "έδειξε" τον δολοφόνο του 5πλου φόνου

Συγκλονιστικό ήταν το βίντεο που προβλήθηκε τη Δευτέρα στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στη Λάρνακα, όπου μια φιγούρα φαίνεται να πυροβολεί τα θύματα του πενταπλού φόνου στην Αγία Νάπα που επέβαιναν πολυτελούς αυτοκινήτου. Διαβάστε σε ποιον υποστηρίζει η Αστυνομία ότι ανήκει η φιγούρα του δολοφόνου.

Nomophobia" : Το 50% του κόσμου φοβάται να μην έχει κινητό!

Οι γυναίκες μάλιστα αγχώνονται περισσότερο
Μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι το ήμισυ του πληθυσμού υποφέρει από την πιθανότητα να μην έχει κινητό μαζί του ή πιο επιστημονικά υποφέρει από "Νomophobia".

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΣΑΣ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ - ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ?

Την κουκλάρα Αντιγόνη Κωνσταντίνου και τον σχεδιαστή μόδας Αρη Αντωνίου τσακώσαμε σε γνωστό καφέ της Λευκωσίας να συζητάνε με τις ώρες και να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους...

Χωρίζει η Tατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο;

Είχε καιρό να μιλήσει για την σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο ενώ τα δημοσιεύματα καιρό τώρα κάνουν λόγο για κρίση στο γάμο τους…Έφτασε όμως η στιγμή που η δημοφιλής παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να λύσει την σιωπή της.

Άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου με τις συλλήψεις για την υπόθεση της Cyta

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο εκατομμυρίων, με την αγοραπωλησία Τ/Κ γης στη Δρομολαξιά από τον επιχειρηματία, πρόεδρο αθλητικού σωματείου Νίκο Λίλλη και τη μετέπειτα αγορά του ως επένδυση, από τη Cyta.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - "ΧΩΡΙΖΕΙ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Τον ισλαμικό νόμο της διάκρισης ανδρών-γυναικών και στις πισίνες δείχνει πως να θέλει να εφαρμόσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Επισκεφτείτε τα άγρια ζώα από την Google Maps! - ΦΩΤΟ

Το Google Maps φέρνει στην οθόνη σας ζωολογικούς κήπους απ’ όλο τον κόσμο
Η εταιρεία έχει προσθέσει μεγάλο αριθμό ζωολογικών κήπων από όλο τον κόσμο στο Street View, και οι χρήστες μπορούν πλέον να περιηγηθούν στο Google Maps και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ζώα.

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής σήμερα ο Αναστασιάδης

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση του Προέδρου Αναστασιάδη σήμερα, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την άρνηση του τέως Προέδρου Δ. Χριστόφια να καταθέσει και την αμφισβήτηση της νομιμότητας της Επιτροπής από το ΑΚΕΛ.

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Λεμεσός: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή χθες το απόγευμα ο ζωγράφος Γιώργος Ερωτόκριτος, σημαίνουσα προσωπικότητα της εικαστικής ζωής της Κύπρου.

Σπίτια από άμμο

Σπίτια φτιαγμένα από λάσπη, χώμα, άμμο χωρίς δηλαδή τη χρήση σύγχρονων δομικών υλικών. 

Ο Ομπάμα θα συναντηθεί με Πούτιν κατά τη σύνοδο κορυφής της G20

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη σύνοδο κορυφής της G20 που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ.

ATP: Πτήσεων συνέχεια και στη Ν.Υόρκη

Το απόλυτο φετινό ρεκόρ του Ράφαελ Ναδάλ στα hard courts δεν φαίνεται να έχει σύντομη ημερομηνία λήξης καθώς ο Ισπανός συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ξεπερνώντας με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο του φιλότιμου πλην ανήμπορου να ανταπεξέλθει στις εξαιρετικές δυσκολίες της αναμέτρησης, Ράιαν Χάρισον στον 1ο γύρο του US Open.

ATP: Τελευταίο τουρνουά για Μπλέικ

Έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, ο Τζέιμς Μπλέικ, σε συγκινητική συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε τη Δευτέρα, ανακοίνωσε ότι το US Open 2013 θα είναι το τελευταίο του επαγγελματικό τουρνουά, δήλωνοντας πως το όνειρό του είναι να αναλάβει τη θέση του Τζίμι Κούριερ, στην ομάδα Davis Cup των ΗΠΑ.

Πρέμιερ Λιγκ: ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ 0-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Τσέλσι στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Ντέιβιντ Μόγιες μπορεί να αισθάνεται… νικητής στη «μάχη» κόντρα στον Ζοσέ Μουρίνιο!

WTA: Άνετες νίκες για Άγκα, Να Λι

Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και Να Λι ξεκίνησαν με σχετικά εύκολες νίκες τις υποχρεώσεις τους στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν καθώς στην πρεμιέρα της Δευτέρας, πέτυχαν straight sets νίκες επί των Εσπινόσα και Γκοβόρτσοβα αντίστοιχα και θέλουν άλλες τρεις νίκες για να επιβεβαιώσουν το μεταξύ τους ραντεβού στις "8" του US Open!

Μητέρα βρέφους με ειδικές ανάγκες κάνει έκκληση για βοήθεια

Δεν πρόλαβε να γευτεί τη χαρά της μητρότητας, όταν της ανακοίνωσαν ότι ο νεογέννητος γιος της πάσχει από συγγενή λοίμωξη μεγαλοκυττάρου κι έτσι, εγκεφαλική παράλυση.