Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Champions League- Ξεκίνησε η γιορτή στους νέους

Ξεκίνημα σήμερα για τη νέα διοργάνωση της UEFA Youth League με οκτώ αναμετρήσεις ανάμεσα στις ομάδες νέων των συλλόγων που συμμετέχουν στο UEFA Champions league 2013-14.

Φτιάξτο μόνη σου: Εύκολη μάσκα με ντομάτα

Για αντιοξειδωτική προστασία και ρύθμιση της λιπαρότητας.

Έντονη η ανακοίνωση της ΠΟΦΕΝ με θέμα την πρόσφατη συνεδρία της Ολομέλειας – Σφοδρή η απάντηση της ΕΔΕΚ

Το δελτίο τύπου της ΠΟΦΕΝ κάνει λόγο για τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία του Κοινοβουλίου καθώς και ότι τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε πρόσφατη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής είναι απαράδεκτα. Η ΕΔΕΚ απαντά πως δυστυχώς για ακόμα μια φορά η ηγεσία του φοιτητικού κινήματος επιλέγει να λειτουργεί ως φερέφωνο κομματικών πλεύσεων.

Ομόνοια: Θετική παράδοση στη δεκαετία

Η Ομόνοια έχει μπροστά της τα δύο ντέρμπι με τις ομάδες της Λεμεσού, με την έξοδο απέναντι στον Απόλλωνα΄΄ η Ομόνοια έχει θετική παράδοση στις εξόδους απέναντι στον Απόλλωνα. 

ΠΡΩΤΑΘΜΗΜΑ -To πρόγραμμα για το 2013

Η ΚΟΠ ανακοινώνει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας από την 4η μέχρι τη 14η αγωνιστική:

ΒΓΗΚΑΝ ΓΥΜΝΟΙ στους δρόμους οι « Δέστε τους »! (είναι για δέσιμο το νέο τους τρέιλερ)

Τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους… Δείτε το νέο διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής «Όπως τους γέννησε η μάνα τους» και θα καταλάβετε.


Απόδειξη ύπαρξης ψυχής! Απίστευτη εμπειρία! (VIDEO)

Ένα θέμα που μας "βασανίζει", καθώς παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ανθρώπινης φύσης. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που φτάνοντας πολύ κοντά στο θάνατο βρίσκονται αντιμέτωποι με εμπειρίες που από λίγο έως πολύ είναι κοινές.

Περίεργα χαρτονομίσματα!

Μερικά περίεργα χαρτονομίσματα από όλο τον κόσμο. Μας κίνησαν το ενδιαφέρον και σας τα παρουσιάζουμε.

8 πραγματικά αστεία σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να κάνετε sex (επιτέλους)!

Το έχουμε πει αμέτρητες φορές αλλά δεν βλάπτει να το πούμε άλλη μία: Το sex κάνει παντού καλό και μακάρι όλοι οι άνθρωποι, και το λέμε από καρδιάς αυτό, να μπορούσαν να κάνουν κάθε μέρα ή τουλάχιστον να μπορούσαν να το βρουν αμέσως μόλις το θελήσουν!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΔΡΕΑ

Ημέρα - σταθμός για την Ιερά Μονή του Αποστόλου Ανδρέα μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή, αφού υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ της Εκκλησίας της Κύπρου και Ηνωμένων Εθνών (UNDP/PFF) για την αναστήλωση της Μονής με χρόνο ολοκλήρωσης το 2017 και κόστος που ξεπερνά τα πέντε εκατ. ευρώ.

Ανάστατη η Πάφος: Στέλεχος τράπεζας γρονθοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο πασίγνωστο Κύπριο επιχειρηματία

Άφωνοι έμειναν υπάλληλοι και πελάτες σε τράπεζα στην Πάφο, όταν υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας γρονθοκόπησε μέχρι λιποθυμίας γνωστό επιχειρηματία της πόλης της Αφροδίτης, για οικονομικές διαφορές, στέλνοντάς τον στις Πρώτες Βοήθειες.

Μεθυσμένος εναντίον μαστουρωμένου! (βίντεο)

Πως αντιδρούν οι άνθρωποι σε διάφορες δραστηριότητες όταν είναι μεθυσμένοι και πως όταν…


Ε όχι… Αυτή είναι η χαμένη ευκαιρία του αιώνα! – VIDEO

Στην Αλγερία σημειώθηκε το… περιστατικό. Και μην βιαστείτε να κρίνεται την γκάφα ολκής του τερματοφύλακα, καθώς ο (δήθεν) επιθετικός χωρίς καμία πίεση και προ κενής εστίας, αστόχησε!

Σκυλιά σαν… σφουγγαρίστρες!

Τα Komondor είναι μια παραραδισιακή φυλή σκύλων, ιθαγενής της Ουγγαρίας, τα οποία αποτελούν τα κλασικά τσοπανόσκυλα των αγροτών και των κτηνοτρόφων της χώρας. 

AΠΟΕΛ- Άλλη μια (τελευταία;) ευκαιρία...

Η απουσία του προέδρου Φοίβου Ερωτοκρίτου στο εξωτερικό (Ρωσία), δίνει άλλη μια ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας Πάολο Σέρτζιο ενόψει και του μεθαυριανού αγώνα με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα του 6ου Ομίλου του Europa League.

Champions League: - Ξεχωρίζει το Γαλατάσαράϊ - Ρεάλ

Η αναμονή τελείωσε και ο καναπές πλέον γίνεται το απαραίτητο αξεσουάρ, για τις επομένες Τρίτο-Τεταρτο-Πέμπτες. Πρεμιέρα απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την διεξαγωγή των αγώνων στους πρώτους τέσσερις ομίλους.

Champions League: "Αρχίζει η δράση"

Αρχίζει σήμερα η δράση στους ομίλους του Champions League. 

Η NASA δίνει 7.000 ευρώ σε όποιον ξαπλώσει για 70 μέρες

Μήπως σας αρέσει να χουζουρεύετε στο κρεβάτι επί ώρες παρακολουθώντας τηλεόραση ή παίζοντας στο Ιντερνετ; Αν ναι, μάλλον μπορείτε να το κάνετε επάγγελμα και μάλιστα για λογαριασμό της NASA.

«Μούχτιν» θέλουν να τη βγάλουν οι ξένοι με τις επενδύσεις στην Κύπρο - Επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την κρίση

-CIPA: Τα μηνύματα είναι ότι έχουν ξεπεράσει το κούρεμα των καταθέσεων τους
-Μονόδρομος η ανάκτηση της εμπιστοσύνης της Κύπρου
-Πολλά χτυπήματα και ανταγωνιστικές χώρες 

Γιατί είναι προνομιούχοι οι άνδρες με μούσια;

Ανά τους αιώνες η γενειάδα αποτελούσε σημείο ανδρισμού και σοφίας. Από τον Όμηρο μέχρι και τον...Άγιο Βασίλη, τα γένια ήταν το σήμα κατατεθέν πολλών ανδρών. 
 

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΡΩΣΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ... ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Υπόθεση βιασμού νεαρής Ρωσίδας στην Αγία Νάπα, διερευνά το ΤΑΕ Α.Δ. Αμμοχώστου.

Δεν πάει ο νους σου: Η Ελληνίδα μοντέλο που παραδέχτηκε ότι ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ!

Αναλογίες που κολάζουν. Το απόλυτο θηλυκό σώμα που κάποτε όμως άνηκε σε έναν άντρα…Το γνωστό μοντέλο έκανε την αποκάλυψη…που σοκάρει…για την αλλαγή φύλου!

Ροντίκα Κάρογιαν : Η απάντηση της , στα αρνητικά σχόλια για την συμμετοχή της στο Feel Fantastic

Η Ροντίκα Κάρογιαν, απαντά σε όσους την έκριναν.

Απλήρωτη βοηθός τραγουδίστριας ζητάει €284.000 - Την ανάγκαζε να κοιμάται μαζί της!

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα βρεθεί αντιμέτωπη η Lady Gaga με την πρώην βοηθό της, Jennifer O’ Neill

Μπουλούκια φθάνουν οι Ρώσοι στην Κύπρο – «Κατάληψη» στο αεροδρόμιο Πάφου

Το ένα μετά το άλλο καταρρίπτονται τα «ρεκόρ» άφιξης ρωσικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Πάφου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, δίνοντας μια τονωτική ένεση άνευ προηγουμένου στην τοπική οικονομία.

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΟΦΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

Γιορτάζουμε σήμερα 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής, Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης.

Νεκρός δίπλα από κάδο απορριμμάτων 40χρονος στον Αγ. Αθανάσιο

Τα ακριβή αίτια του θανάτου άνδρα, 40 ετών, που εντοπίστηκε χθες βράδυ νεκρός δίπλα από κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή.

Στο freerunning, ούτε ο ουρανός δεν είναι το όριο

Θα ξεκινήσω με μια σκέψη που έκανα στο δρόμο της επιστροφής από την Σαντορίνη και τον αγώνα Art of Motion που διοργάνωσε η Red Bull για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί.

Ληστεία σε βενζινάδικο στην Παλώδια

Ληστεία διαπράχθηκε το πρωί σε βενζινάδικο στην Παλώδια.

Επιχείρηση στην Πάφο σε υποστατικά για πάταξη τυχερού παιγνίου

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν τη Δευτέρα το βράδυ, μεταξύ των ωρών 20:30 – 22:30, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, της ΜΜΑΔ, του δικανικού εργαστηρίου ηλεκτρονικών δεδομένων του Αρχηγείου και της ΜΜΑΔ Αρχηγείου σε δύο υποστατικά στην Πάφο, με σκοπό την πάταξη του τυχερού παιγνίου, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Συνέλαβαν Βουλγάρα για την υπόθεση των ιερόδουλων με μολυσματικές ασθένειες

Γυναίκα από τη Βουλγαρία συνέλαβε η Αστυνομία για την υπόθεση δύο ιερόδουλων οι οποίες εκδίδονταν στη Λάρνακα και έπασχαν από μολυσματικές ασθένειες.
Η μία είναι φορέας ηπατίτιδας Β και σύφιλης και η άλλη φορέας του AIDS. 

Τουρκικό σχέδιο επιστροφής των Βαρωσίων σύμφωνα με το NTV

Για σχέδιο που προβλέπει την επιστροφή των ε/κ περιουσιών που βρίσκονται στα Βαρώσια, στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, την τοπική διοίκηση στο δήμο Αμμοχώστου και την ασφάλεια στην «αστυνομία» του ψευδοκράτους, κάνει λόγο το τουρκικό κανάλι NTV.

Λαγκάρντ: Αξιέπαινη η πρόοδος στην Κύπρο

Για αξιέπαινη πρόοδο στην Κύπρο μίλησε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ, κατά την οποία εγκρίθηκε η εκταμίευση 84,7 εκατ. ευρώ.

Μήπως έχετε δυσανοχή στην λακτόζη;

Η δυσανοχή (γνωστή ως δυσανεξία) σε διάφορα τρόφιμα και οι τροφικές αλλεργίες συχνά εκδηλώνονται με παρόμοια συμπτώματα, παρόλα αυτά δεν πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα.

Το δημόσιο χρέος της Φινλανδίας θα ξεπεράσει το 60% του ΑΕΠ

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να υπερβεί για πρώτη φορά το 2014 το όριο του 60% του δημοσίου χρέους επί του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, το οποίο συγκαταλέγεται στα κριτήρια της συμφωνίας του Μάαστριχτ, καθώς η οικονομία της χώρας δεν σταματά να συρρικνώνεται.

Σαμαράς: ο λαϊκισμός εκτροχιάζει την πρόοδο

Τον κίνδυνο ο λαϊκισμός και ο εξτρεμισμός να επιχειρήσουν να εκτροχιάσουν όλη την πρόοδο που με θυσίες επετεύχθη τα τελευταία χρόνια, ανέδειξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του «ΙΗΤ Global Conversation», επισημαίνοντας ότι, γι’ αυτό τον λόγο, οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι. 

Στο λιμάνι του Τζίλιο το Costa Concordia

Οι σειρήνες ήχησαν στις 04.00 για πρώτη φορά από τις 13 Ιανουαρίου 2012 στο νησί Τζίλιο της Τοσκάνης αναγγέλλοντας την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης ανόρθωσης του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia. 

Ποιες αρρώστιες μεταδίδουν τα δημοφιλή αντικείμενα του σπιτιού!

Εστίες μικροβίων αποτελούν πολλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης μέσα στο σπίτι.
Μπορεί να δείχνουν καθαρά αλλά εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία εάν δεν αντικαθίστανται τακτικά.

Όταν τα κατοικίδια το ρίχνουν στο… διάβασμα!

Το βιβλίο μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά στον αντίποδα βρίσκονται τα κατοικίδια που έχουν και αυτά ένα μεγάλο μερίδιο στη φιλία.

Βίασε 4χρονη μέσα σε λεωφορείο

Τις καταγγελίες για το βιασμό ενός 4χρονου κοριτσιού, μέσα σε αστικό λεωφορείο, ερευνά η αστυνομία της Ινδίας.