Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Στο «Αμμόχωστος» με Στάθη

Στη λογική του «νέου ξεκινήματος» βρίσκεται το οικοδόμημα του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ στο σύνολο του, αφού έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Πάολο Σέρτζιο και απέναντι στον Ερμή αρχίζει αυτό του Γιώργου Δώνη.

Οργή της ΠΟΕΔ για την πρόσκληση Κενεβέζου προς συμβασιούχους

Ως υποσκάπτουσα το κύρος της ΠΟΕΔ ενέργεια που επιχειρεί να δημιουργήσει διασπαστικές τάσεις μέσα στην Οργάνωση, θεωρεί η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων την πρόσκληση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Κυριάκου Κενεβέζου, να καλέσει σε διάλογο την Κλαδική Επιτροπή Συμβασιούχων της ΠΟΕΔ.

Το σούπερ γιότ της Ζάχα Χαντίτ

Η γνωστή μας, από τον σχεδιασμό της πλατείας Ελευθερίας Ζάχα Χαντίτ, σχεδιάσε το γιοτ του μέλλοντος, ένα πολυτελές σκάφος με πολύ ιδιαίτερη μορφή.

Τη χτύπησαν δύο τραίνα, αλλά παρέμεινε ζωντανή

Μια νεαρή γυναίκα στη Γιούτα των ΗΠΑ χρωστάει πολλά σον άγγελο της, αφού αν και παρασύρθηκε με το όχημα της από δύο τραίνα, επέζησε.

Μυστικά καλής υγείας μόνο για γυναίκες!

Εκτός από τις δέκα εντολές του Μωυσή υπάρχουν και οι απαράβατες εντολές καλής υγείας που επιβάλλεται κάθε γυναίκα να γνωρίζει.

Απέκτησε δικό της γυμναστήριο η Madonna- Φωτογραφικό υλικό

Δεν είναι μόνο η Βασίλισσα της ποπ, αλλά και η Βασίλισσα της..γυμναστικής!

Ξεκινά η επέκταση του Νοσοκομείου Λάρνακας

Επιλύθηκε τελικά το πρόβλημα που προέκυψε με τους χώρους στάθμευσης της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και η πολεοδομική άδεια έχει δοθεί στον εργολάβο, ο οποίος ξεκινά άμεσα τις εργασίες με απώτερο στόχο τον Φεβρουάριο του 2016 να παραδοθεί στην πόλη της Λάρνακας ένα νέο δημόσιο νοσηλευτήριο, το κόστος του οποίου υπολογίζεται γύρω στα 28 εκατομμύρια ευρώ.

7 + 1 λόγοι που αγαπάμε Λουκά Φανιέρο

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερη ονομαστική εορτή ο Λουκάς Φανιέρος. Με την πάροδο 5 αγωνιστικών, ο πρόεδρος του Ερμή, βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και να «μαγεύει» στο γήπεδο.

Μειώθηκαν σε 155 τα καταστήματα της Τρ. Κύπρου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το κλείσιμο των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, τα οποία μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μειώθηκαν στα 155, παγκύπρια.

αναστάτωσε τους «Δαίμονες» η Πέγκυ Ζήνα!

Βαβούρα στους «Δαίμονες» δημιούργησε το βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα, καθώς δεν σταμάτησε να... μιλάει κατά την διάρκεια της παράστασης, κάνοντας αρκετούς θεατές να δυσανασχετούν!

Σοκαριστικό δυστύχημα: Έλιωσε 13 ανθρώπους μπροστά στις κάμερες! - VIDEO

Σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι ανάμεσα τους τρία παιδιά και άλλοι 79 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

MOTOGP - Ταχύτερος ο Λορένθο

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Χόρχε Λορένθο, γύρισε πιο γρήγορα και στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Αυστραλίας, στο πλαίσιο του 16ου γκραν πρι της σεζόν.

Δολοφονήθηκε ο αρχηγός της λιβυκής στρατιωτικής αστυνομίας

Ένοπλοι τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του

Morgan Stanley: Με κέρδη άφησε πίσω της τις ζημιές

Κέρδη έναντι ζημιών ανακοίνωσε η Morgan Stanley για το γ΄ τρίμηνο του έτους ξεπερνώντας με ευκολία τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Wall Street, όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ανόρθωση: Ειδικό πρόγραμμα ο Παβίσεβιτς…

Παρών στην σημερινή προπόνηση της Ανόρθωσης με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εθνικό, ήταν ο Σάβο Παβίσεβιτς.

Στην Κύπρο η βάση των εμπειρογνομώνων ΟΗΕ για τα χημικά

Το Υπουργικό Συμβούλιο σε έκτακτη σημερινή του συνεδρία, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, επικύρωσε τη συμφωνία ανάμεσα στην Κυπριακή Δημοκρατία και τους ΟΗΕ –ΟΑΧΟ για την εγκαθίδρυση υποστηρικτικής βάσης της Κοινής Αποστολής ΟΗΕ –ΟΑΧΟ στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και την παροχή διευκολύνσεων για την ασφαλή παρουσία και διεξαγωγή των δραστηριοτήτων της Κοινής Αποστολής.

Αυτή είναι η μάγισσα που μαζί με τον γιο της εκβίαζαν γυναίκα με ερωτικά βίντεο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της59χρονης γυναίκας και του 38χρονου γιου της, οι οποίοι εξαπάτησαν γυναίκα που ζητούσε να της λύσουν τα "μάγια" και στη συνέχεια την ανάγκασαν να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο, το οποίο κατέγραψαν σε βίντεο.

Ξανά μαζί ο Johnny Depp και η Kate Moss

Για χάρη της Τέχνης οι δύο πρώην Johnny Depp και Kate Moss ξανασυναντιούνται 15 χρόνια μετά το άδοξο τέλος της ταραχώδους σχέσης τους και αποφάσισαν να αφήσουν τις διαφορές τους στο παρελθόν.

Σοκ: Πατέρας βρικόλακας κατασπάραξε την κόρη του!

'Ενα ανατριχιαστικό έγκλημα βρισκόταν στα διεθνή πρωτοσέλιδα αυτή την εβδομάδα, μετά την αποκάλυψη μιας τοπικής εφημερίδας της Παπούα Νέα Γουινέα ότι ένας πατέρας δάγκωσε την κόρη του μέχρι θανάτου και ρούφηξε όλο της το αίμα!

VIDEO: Πώς ένα παιδί μπορεί να αλλάξει τον κόσμο με ένα μόνο κέρμα!

Πόσο σημαντικό πράγμα για τους ανθρώπους είναι η μουσική...
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο ανιαρή, πόσο βαρετή θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτή;


Δείτε το ξανθό κοριτσάκι που απήγαγαν και κρατούσαν σε καταυλισμό τσιγγάνοι - ΦΩΤΟ

Νέα στοιχεία για την απίστευτη υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Μαζί με τα νέα στοιχεία, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε να μένει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων στον καταυλισμό των ρομά στα Φάρσαλα.

Nicki Minaj: Τι άλλο θα δούμε

Ο λόγος για την Αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj, η οποία ανέβασε φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία πόζαρε τόπλες έχοντας καλύψει με ένα animal print αυτοκόλλητο σε σχήμα αστεριού τα επίμαχα μέρη του στήθους της.

Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό

«Παρέλαση» αιθέριων υπάρξεων σε γνωστό club της Αθήνας.

Γιατί τα παιδιά πρέπει να τρώνε πέντε γεύματα την ημέρα

Το να υπάρχει ένας σωστός προγραμματισμός για ένα παιδί γνωρίζουμε ότι αποτελεί ένα βασικό κανόνα σωστής και ισορροπημένης διατροφής. 

Η Paris Hilton ποζάρει φορώντας μόνο τα απαραίτητα

Η διάσημη κληρονόμος σε νέα καυτή φωτογράφιση

Στάση εργασίας στις Βρετανικές Βάσεις

Σε δίωρη στάση εργασίας κατήλθαν σήμερα το πρωί 700 ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι εργαζόμενοι στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο.

Ο πολίτης γνωρίζει ποιός φταίει

Το ποιος έβαλε την οικονομία και το χρηματοπιστωτικό τομέα του τόπου σε ασύλληπτες περιπέτειες, ο Κύπριος πολίτης το γνωρίζει πάρα πολύ καλά, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

«Θα πεθάνουμε στο γήπεδο» (Βίντεο)

Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο έδειξε την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας για υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί ο Ζοσέ Μορέιρα, οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου , τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την Ομόνοια και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

ΑΠΟΕΛ - Ντεμπούτο με νίκη θέλει ο Δώνης

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται σήμερα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Ερμή Αραδίππου στο στάδιο «Αμμόχωστος» (19/10, 19:00). Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας των «γαλαζοκιτρίνων» με το Γιώργο Δώνηστον πάγκο. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα επιδιώξει να συνδυάσει το ντεμπούτο του μαζί με μια νίκη και μια καλή εμφάνιση.

Πιστεύεται είστε εξαρτημένοι από τα social media; Κάντε το τεστ! - VIDEO

Facebook, Twitter και άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζουν τη ζωή μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στα Plus η πρώτη υπεραγορά Σαρρή

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό μια νέα υπεραγορά της αλυσίδας Plus, η οποία πλέον αριθμεί 15 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

ΥΠΕΞ: Πιο ενεργή πολιτική ΕΕ προς τις χώρες της Αν. Μεσογείου

Χρειάζεται να διαμορφώσουμε μια πιο ενεργή και ειδικά σχεδιασμένη πολιτική της ΕΕ προς τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, με περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας, χρήση της βοήθειας προς αυτές αποτελεσματικά και, με έναν στοχευμένο τρόπο, προώθηση του διαθρησκευτικού διαλόγου, αλλά και αναζήτηση μιας πιο αυστηρής εκπλήρωσης συγκεκριμένων όρων και προϋποθέσεων από τις χώρες αυτές, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, προτείνοντας μια σειρά μέτρων προς το σκοπό αυτό.

Σε ομιλία του κατά την 16η Ετήσια Σύνοδο για το Διαθρησκευτικό Διάλογο της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στη Λευκωσία, ο κ. Κασουλίδης είπε πως τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν αφορούν αφενός την αξιοποίηση του ρόλου της ίδιας της περιοχής και αφετέρου την περαιτέρω χρήση των εργαλείων της ΕΕ. Ο ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλία, μαζί με ενδιαφερόμενους συναδέλφους του, για ετοιμασία ενός non-paper προς την Υπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, με εισηγήσεις για ειδικά καθορισμένες πολιτικές "για αντιμετώπιση αυτού του πολύ σημαντικού ζητήματος".

Παράλληλα, επανέλαβε την πεποίθησή του πως η ΕΕ δεν υπήρξε αρκετά ενεργή στην προστασία θρησκευτικών μειονοτήτων, περιλαμβανομένων των Χριστιανικών μειονοτήτων, στην περιοχή, φέρνοντας ως παράδειγμα το τί συμβαίνει στην κατεχόμενη Κύπρο, τα συνεχιζόμενα βάσανα των Χριστιανών και άλλων μειονοτήτων στη Συρία, τα προβλήματα των Χριστιανών στην Αίγυπτο και τους διωγμούς και δολοφονίες Χριστιανών στο Ιράκ και το Πακιστάν.

«Πιστεύω ότι είναι η ώρα να ενεργήσουμε σε αυτό το θέμα, στο πλαίσιο μιας επαναδιαμορφωμένης πολιτικής της ΕΕ προς τη γειτονιά μας», επεσήμανε.

Ο Υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στις εξελίξεις στις χώρες της περιοχής και στις καταστροφικές και επικίνδυνες συνέπειες του Ισλαμικού φανταμενταλισμού, σημειώνοντας ωστόσο παράλληλα πως υπάρχουν ενδείξεις πως το μέλλον θα είναι πιο λαμπρό. Εφερε ως παραδείγματα την Αραβική Ανοιξη, που ακόμη αναπτύσσεται, τις πρόσφατες αναλαμπές, τουλάχιστον σε ρητορικό επίπεδο, για «άνοιγμα» του Ιράν και την συνέχιση της επανάστασης στην Αίγυπτο.

«Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες όσο μπορούμε, και να αναδείξουμε τα θετικά στοιχεία που πηγάζουν από τη θρησκεία, τη διαθρησκευτική συνεργασία και τη συνύπαρξη», ανέφερε.

Σημείωσε πως η ΕΕ πρέπει να δώσει το παράδειγμα, διασφαλίζοντας ότι αποδέχεται και σέβεται αυτές τις κοινωνίες, και μέσα στα δικά της σύνορα.
«Είναι ως εκ τούτου υπέρτατης σημασίας, όπως η Ελλάδα αγωνίζεται να το πράξει αυτό σήμερα, όπως τα φασιστικά, ξενοφοβικά κινήματα όπως η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίσουν το σκληρό πρόσωπο του νόμου», τόνισε, σημειώνοντας παράλληλα πως είναι επίσης σημαντικό οι χώρες της περιοχής να βρουν από μόνες τους το δρόμο προς τα μπρος.
Ο κ. Κασουλίδης ανέφερε πως η θρησκεία έχει την ικανότητα να εμπνεύσει την ευημερία των κοινωνιών και να συμβάλει στη δημιουργία και οικοδόμηση της ειρήνης και στην επίλυση διαφορών.

«Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ικανότητα περαιτέρω, ενθαρρύνοντας τη συνύπαρξη, τη συμφιλίωση, την ανοχή και την αποδοχή της πολυμορφίας, προάγοντας τις θεμελιώδεις ομοιότητες και τις κοινές αξίες των κύριων θρησκειών, καταδικάζοντας το φανατισμό και ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες μέσα από το Μουσουλμανικό κόσμο για προώθηση των μετριοπαθών εκδοχών του Ισλαμισμού και επίσης την κατανόηση των Μουσουλμανικών κοινωνιών από τους Χριστιανικούς πληθυσμούς και αντίστροφα", σημείωσε.
«Η ΕΕ και τα κράτη μέλη της μπορούν να αναλάβουν έναν ηγετικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια προκειμένου να οργανώσουν και να δώσουν κίνητρα για αυτές τις διαδικασίες», ανέφερε, προσθέτοντας πως μια ανάλογη συνάντηση όπως αυτή που οργανώθηκε στην Κύπρο μπορεί να οργανωθεί την επόμενη φορά στη Βηρυτό ή στο Αμάν ή στην Ιερουσαλήμ.

Σε σχέση με την περαιτέρω χρήση των εργαλείων της ΕΕ, ο κ. Κασουλίδης υπογράμμισε τη σημασία της επίβλεψης από την ΕΕ, των κινήτρων, καθώς και των όρων που τίθενται από την ΕΕ σε αυτές τις χώρες.

Σημειώνοντας πως η ΕΕ έχει επαρκείς μηχανισμούς παρακολούθησης και αναφοράς που χρησιμοποιεί για αξιολόγηση της ευθυγράμμισης των χωρών της διεύρυνσης με συγκεκριμένες πολιτικές της ΕΕ, ο ΥΠΕΞ ανέφερε πως «μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα εργαλεία παρακολούθησης και αναφοράς και για τις χώρες που συνδέονται μαζί μας στην περιοχή. Χρειάζεται να ενισχύσουμε τους ειδικούς όρους και τις πρόνοιες της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας και τα Σχέδια Δράσης αλλά και τις συμφωνίες διμερούς συνεργασίας μεταξύ των κρατών μελών και των χωρών της περιοχής», πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε στο πλαίσιο της πολιτικής της ΕΕ προς την περιοχή «Περισσότερα για Περισσότερα» και στην παροχή κινήτρων με βάση την αξιολόγηση της απόδοσης αυτών των χωρών σε συγκεκριμένους τομείς , σημειώνοντας πως «πρέπει να καταστήσουμε αυτή την αξιολόγηση εξειδικευμένη, πρέπει να κάνουμε αυτό το στοιχείο του «περισσότερου» που αναμένουμε από αυτούς πιο αναλυτικό, προκειμένου να περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα το σεβασμό της θρησκευτικής ελευθερίας.

«Οι χώρες θα γνωρίζουν πως χρειάζεται να κάνουν περισσότερα σε σχέση με αυτά τα θέματα και ως αντάλλαγμα θα μπορούν να λαμβάνουν περισσότερα, συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από την ΕΕ», ανέφερε, προσθέτοντας πως η ενίσχυση των Σχεδίων Δράσης και των διμερών συμφωνιών θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη και να συμπυκνώνει, μεταξύ άλλων, κάποια στοιχεία.

Αυτά είναι, μεταξύ άλλων, όπως είπε, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβανομένου του δικαιώματος της θρησκευτικής ελευθερίας από όλες τις κυβερνήσεις και άλλους παράγοντες στην περιοχή, η ανάγκη για λήψη απτών μέτρων και εφαρμογή μεταρρυθμίσεων που να βελτιώνουν το στάτους της θρησκευτικής ελευθερίας και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μέσω της νομοθεσίας, νέων συνταγμάτων κ.λπ., η λήψη προληπτικών μέτρων για προστασία χώρων λατρείας και θρησκευτικών ηγετών και τερματισμό της βίας εναντίον θρησκευτικών μειονοτήτων, περιλαμβανομένων των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή.

Επίσης, η πλήρης διερεύνηση από τις ενδιαφερόμενες χώρες βίαιων περιστατικών και η δίωξη των δραστών, η προσαγωγή στη δικαιοσύνη από τις ενδιαφερόμενες χώρες αυτών που εμπλέκονται σε επιθέσεις κατά θρησκευτικών ομάδων ή των περιουσιών τους προκειμένου να σταλεί ένα δυνατό και ακλόνητο μήνυμα ότι η βία αυτού του θεμελιώδους ανθρώπινου δικαιώματος δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, η διασφάλιση ότι θρησκευτικές και άλλες μειονότητες έχουν την ίδια πρόσβαση στην εκπαίδευση, διάφορες υπηρεσίες και χώρους εκτέλεσης των θρησκευτικών καθηκόντων και η καταδίκη και τιμωρία της διαχωριστικής, διασπαστικής ρητορικής.

Σε αυτό το σημείο, ο κ. Κασουλίδης εξέφρασε την πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλία μαζί με άλλους ενδιαφερόμενους συναδέλφους του για την ετοιμασία ενός non-paper προς την Υπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ. «Αυτό το non-paper θα εισηγείται ειδικά καθορισμένες πολιτικές για αντιμετώπιση αυτού του σημαντικού ζητήματος», ανέφερε.

Εξέφρασε την πεποίθηση πως τα στοιχεία στα οποία αναφέρθηκε στις εισηγήσεις του αποτελούν μια καλή βάση για αυτό το non-paper, όπως και οι διάφορες ιδέες που ακούστηκαν στη σύνοδο από άλλους ομιλητές.

Καυγάς στο «Πρωινό Mou» για την λέξη «αδερφές» του Οικονομόπουλου!

«Φωτιά» άρπαξε σήμερα το «Πρωινό mou» με αφορμή την ατάκα του Νίκου Οικονομόπουλου!

Απίστευτος! «Ρίχνει» κοπέλες υποδυόμενος τον Λεβαντόφσκι (VIDEO)

Ένας Πολωνός που έχει μεγάλη ομοιότητα με τον Πολωνό σταρ της Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.....

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΥΔΥ Συνταγματικός ο διορισμός της Επ. Μεταρρύθμισης

Απορρίφθηκε η αίτηση που είχε καταθέσει η ΠΑΣΥΔΥ στο Ανώτατο Δικαστήριο για έλεγχο της συνταγματικότητας του διορισμού της Επιτρόπου Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Υπηρεσίας, Εμμανουέλας Λαμπριανίδου - Μουσιούττα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ξεκίνησε η εκστρατεία κατά του ρατσισμού

Επίσκεψη στο Β' Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Απόλλωνα, στο πλαίσιο της αντιρατσιστικής εκστρατείας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Ευρώπη.


Κυπριακό και Διοικητή ΚΤ συζήτησαν Πρόεδρος και Οικολόγοι

Το Κυπριακό αλλά και το θέμα του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και αντιπροσωπεία του Κινήματος των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, υπό τον ΓΓ Γιώργο Περδίκη.

Συμβουλές που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σας

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διάρκεια
Ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ μπορεί να αλλάξει τελείως χρησιμοποιώντας μερικά απλά αλλά θαυματουργά tips. Ουσιαστικά αναφερόμαστε σε κάποιες μικρές πινελιές καλλυντικών που θα κάνουν το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό και με διάρκεια.

Ποια είναι η νέα πρωταγωνίστρια που έρχεται στο "Όνειρο ήταν";

Σε ποια ελληνική επιτυχημένη σειρά συμμετείχε...

ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ - ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ

Είχε ραντεβού με τον Λιάγκα…τηλεοπτικό ραντεβού για τις ανάγκες της εκπομπής και έπεσε με την μηχανή του.

Ζημιές στο δίκτυο της ΑΗΚ λόγω των ανέμων στην Πάφο

Πάφος: Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εργάζονταν συνεργεία της ΑΗΚ Πάφου για αντιμετώπιση βλαβών και άλλων προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές της επαρχίας, συνεπεία των δυνατών ανέμων και της βροχής.

Τον απόλυτο έρωτα ζει η Άντζελα Δημητρίου

Μιλά για το νέο της σύντροφο και πως γνωρίζονταν 22 χρόνια!
Για τον νέο της σύντροφο και την σχέση της με τον Γιώργο Λεβεντάκη μίλησε η Άντζελα Δημητρίου.

Ο μύθος του καθημερινού sex...

Μύθος φαίνεται να είναι ότι το σεξ αποτελεί καθημερινή δραστηριότητα για την πλειοψηφία των ζευγαριών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Βασάνισαν και σκότωσαν νεαρό ομοφυλόφιλο στη Χιλή

Με σπασμένα μπουκάλια, χάραξαν σβάστικες στο σώμα του.

Δεν παραιτείται η Αιμιλία Κενεβέζου - Ανοικτό το ενδεχόμενο να διαδεχθεί το Γ. Καρεκλά

Από το πρωί έχει ταρακουνηθεί ο ειδησεογραφικός κόσμος στην Κύπρο. Η είδηση όμως που ήθελε την Αιμιλία Κενεβέζου να παραιτείται από τη θέση της διαψεύστηκε.

Ένας νεκρός και εκατοντάδες καμένα σπίτια από φωτιές σε Αυστραλία

Ένας νεκρός και εκατοντάδες καμένα σπίτια είναι ο μέχρι στιγμής θλιβερός απολογισμός της πύρινης λαίλαπας που εξακολουθεί να μαίνεται στα Γαλάζια Όρη (Blue Mountains) γύρω από το Σίδνεϊ.

SOS: 32 νέα κρούσματα AIDS στην Κύπρο

Τριάντα δύο νέα κρούσματα του ιού HIV/AIDS καταγράφηκαν από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι σήμερα στην Κύπρο, αριθμός που σύμφωνα με ειδικούς είναι πολύ μεγάλος, σε σχέση με την αναλογία του πληθυσμού της χώρας, ενώ από το 1986 μέχρι σήμερα έχουν διαγνωστεί με τον ιό HIV/AIDS 825 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 423 είναι Κύπριοι και οι 370 ξένοι.

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 6ης αγωνιστικής

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων Ανδρών και Ελπίδων ολοκληρώθηκαν και επιστρέφουμε και πάλι σε ρυθμούς Πρωταθλήματος.

Ο Προϋπολογισμός των Τροϊκανών – Βαθύ «κούρεμα» παντού και επιπλέον φορολογικό βάρος στους πολίτες

- Παιδεία και Υγεία οι μεγάλοι χαμένοι του Προϋπολογισμού
- Πόσα χρήματα κόβονται από κάθε Υπουργείο
- Συρρικνώθηκε κατά €2 δισ. το κυπριακό ΑΕΠ
- Ώθηση στην Ενέργεια με αύξηση των αναπτυξιακών της δαπανών

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Έπαινοι Ρότζερς για Τζέραρντ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ -χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «σημείο αναφοράς»- ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.