Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

«Απέκρουσα την μπάλα με το στήθος» (φώτος)

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Ζοσέ Μορέιρα, που αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή για χέρι εκτός περιοχής, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει το σημάδι που του άφησε η μπάλα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι η απόκρουση του ήταν με το στήθος.

Τι είπε η φιναλίστ στο Feel Fantastic; «Αν ένας φίλος μου είχε AIDS θα του έλεγα συγχαρητήρια να το ξανακάνει»

Ήταν ίσως η απάντηση που θα μείνει στην ιστορία των κυπριακών καλλιστείων, αφού η φιναλίστ Νάταλι Ριάρ, δήλωσε στους κριτές ότι θα συνέχαιρε ένα φίλο της, εάν αυτός της εξομολογείτο ότι είναι φορέας του AIDS.

Feel Fantastic: Νέα ανατροπή στα καλλιστεία - Μοντέλο αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν από το αποψινό live του Σταρ Κύπρος Feel Fantastic μια ακόμα διαγωνιζόμενη τα βρόντηξε και έφυγε απο τα καλλιστεία.


Δείτε πώς λυγίζει ένα iPhone 6 Plus και πώς ένα Samsung Galaxy Note 3 (video) Περισσότερα: Δείτε πώς λυγίζει ένα iPhone 6 Plus και πώς ένα Samsung Galaxy Note 3 (video)

Η Apple επιμένει ότι το Bendgate –δηλαδή το σκάνδαλο με το μόνιμο λύγισμα των νέων της κινητών, iPhone 6 και iPhone 6 Plus– δεν υφίσταται και υποστηρίζει ότι η φήμη πως τα κινητά της στραβώνουν μετά από μόνιμη πίεση είναι ψευδής.


Λύτρωση στο φινάλε για την ΑΕΚ 2-1 την Αγία Νάπα

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο φινάλε κόντρα στην Αγία Νάπα με 2-1 και επέστρεψε στις νίκες. 

ΑΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 4-1

Ότι ήθελε έκανε την Ανόρθωση η ΑΕΛ, την σκόρπισε με 4-1 και την αφήνει για καλά πίσω της δείχνοντας να ανεβαίνει. Πολύ εύκολα γκολ δέχθηκε η ομάδα του Πάους που προσπάθησε στο δεύτερο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς. Ντανιελζίνιο, Γκικίεβιτς, Εντμάρ και Σταύρου τα γκολ, ο Ιακοβένκο είχε μειώσει.

EKTAKTO: ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ FEEL FANTASTIC ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ LIVE

ΝΕΑ αποχώρηση ΣΟΚ πριν από λίγη ώρα στο Feel Fantastic.

Τα προκλητικά «χρυσά συμβόλαια» της διαφήμισης

Τα ακριβοπληρωμένα παιδιά της μαρκίζας και ο ασύλληπτος χορός των εκατομμυρίων!


Αμφίπολη: Η πρόσοψη του τύμβου δείχνει Αλέξανδρο ή Ολυμπιάδα

Αν και οι εικασίες και τα σενάρια για τον μυστηριώδη ένοικο του τάφου της Αμφίπολης απέχουν, η εφημερίδα Daily Mail δημοσιεύει την άποψη του Βρετανού ερευνητή και συγγραφέα Άντριου Τσαγκ, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο τάφος ανήκει σε κάποιο σημαίνον πρόσωπο, με επικρατέστερο το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή της μητέρας του, Ολυμπιάδας.

Xρίστος Χριστόφιας - Μαρίνα Σάββα: Παντρεύτηκαν!

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στο γάμο του γιου του τέως Προέδρου

Σκύλος ξεχνάει πως λειτουργεί ο λαιμός του - Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Το συγκεκριμένο κουτάβι ράτσας Shiba Inu έχει την μοναδική συνήθεια να γυρίζει το κεφάλι του ανάποδα τρελαίνοντας όχι μόνο τους ιδιοκτήτες του, αλλά και ολόκληρο το Internet!



Feel Fantastic: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος "πρόδωσε" την αποψινή έκπληξη των καλλιστείων. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Γιώργος Παπαδόπουλος, στο αποψινό live του Feel Fantastic σύμφωνα με το fun page του στο Facebook θα παρουσιάσει το καινούργιο του video clip με το νέο του τραγούδι. 

35.000 θαλάσσιοι ελέφαντες… βγήκαν στις ακτές της Αλάσκας!

Ένα τεράστιο καφέ «μπάλωμα» παρατήρησαν από την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας σε μια παραλία κοντά στο Point Lay, ένα χωριό Εσκιμώων 300 χλμ. νοτιοδυτικά από Barrow και 700 χλμ. βορειοδυτικά από Anchorage, στη βορειοδυτική Αλάσκα. 

Eξωσωματική γονιμοποίηση: Η ταρίφα και η κρατική επιχορήγηση

Σε αναμονή της επιχορήγησης του κράτους για την εξωσωματική, στην οποία έχουν προχωρήσει, βρίσκονται 60 περίπου ζευγάρια. 

Νεκρός ο γιατρός που αναζητείται από χθες – Αναγνωρίστηκε στον υδατοφράκτη Φαρμακά

Πρόκειται για τον γιατρό Νεόφυτο Νεοφύτου, όπου αναζητείται από χθες.

«Η Κύπρος βρίσκεται σε κίνδυνο»

Οι ανησυχίες Κασουλίδη για τους τζιχαντιστές
«Η Κύπρος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. 
Βρίσκεται σε ζώνη κινδύνου, ιδιαίτερα εάν η ISIS και οι άλλες δυνάμεις και οργανώσεις των τζιχαντιστών, καταφέρουν να επιβληθούν έναντι του Λιβάνου», επισημαίνει ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης.

Σε νέα φάση η έρευνα για το αγνοούμενο Boeing της Μalaysian

Σε νέα φάση εισέρχεται η έρευνα για το αγνοούμενο από τις 8 Μαρτίου boeing της Malaysian Airlines.

Τι καιρό θα κάνει σήμερα Κυριακή

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ...

Καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο Λάρνακας, ότι ενώ βρισκόταν στην οικία της, άκουσε δύο πυροβολισμούς, ενώ ταυτόχρονα διαπίστωσε ότι είχε σπάσει ένα τζάμι στην πρόσοψη της οικίας της.

Στη νομική υπηρεσία οι υποθέσεις για τις ποινές «χάδι»

Στη Νομική Υπηρεσία βρίσκονται οι φάκελλοι των τριών υποθέσεων για τις ποινές-χάδι που επιβλήθηκαν από δικαστήριο στη Λεμεσό για σοβαρά τροχαία δυστυχήματα στα οποία εμπλέκονται επιφανείς πολίτες. Έκθεση γεγονότων ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέας ενώ η δικαστής που εκδίκασε τις υποθέσεις δηλώνει στη ''Σημερινή'' πως ότι έχει ν' αναφέρει είναι γραμμένο στις αποφάσεις της.

OMG: ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ...

Φάρσα νόμιζαν αρχικά ότι τους είχαν κάνει οι γιατροί σε νοσοκομείο της Κολομβίας όταν εξετάζοντας μια κοπέλα που είχε πόνους, βρήκαν μια… πατάτα στον κόλπο της!

Φανιέρος: "Θα τον εξαφανίσω"

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Λούκας Φανιέρος. Με γραπτή του δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του Ερμή στο Facebook ο Πρόεδρος ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και παράλληλη στήριξε το τεχνικό τιμ.

Τσακώσαμε Master Tempo και jackpot να απολαμβάνουν τον καφέ τους στην Αγία Νάπα

Στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στην Αγία Νάπα, βρήκαμε τον leader των Master Tempo και τα μέλη του νέου ανερχόμενου συγκροτήματος jackpot.